Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, Tatiana30 είπε:

Ολιγοασθενοσπερμια....παίρνει  profertil κ σε λίγο καιρό  που τελειώνει  το κουτί  επανέλεγχο  να δούνε  αν ανέβηκε ο αριθμός κ η κινητικότητα...αρχίσαμε  να το ψάχνουμε για υποβοηθούμενη Α δεν πάνε καλα τα πράγματα..Απλά Θέλω πληροφορίες για τη διαδικασία. .πχ σε μας θα λειτουργήσει? 

Τατιανα καλως ηρθες! Ορμονικες και τριπλεξ για κιρσοκηλη κανατε??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Τατιανα καλως ηρθες! Ορμονικες και τριπλεξ για κιρσοκηλη κανατε??

Ναι οι ορμονικές  τουβγήκαν πολύ καλές κ ο ουρολογος  που τον εξέτασε  είπε ότι ει μια μικρή κιρσοκηλη που δεν θεωρεί  Ότι είναι να χειρουργηθεί..ούτε καπνίζει  Επίσης..Εγώ εχω κάνει επίσης  ορμονικές  έχωρυθμισμένο θυροειδη παίρνω χάπι. .ωορρηξία  κσνω αποδεδειγμένα....το σπερμα  Μας κάνει  τη ζημία...πιστεύω θα οδηγηθούμε  σε πιο δραστικά  μέτρα  Αλλά είμαι  λίγο χαμένη...

πρίν από 1 λεπτό , Tatiana30 είπε:

Ναι οι ορμονικές  τουβγήκαν πολύ καλές κ ο ουρολογος  που τον εξέτασε  είπε ότι ει μια μικρή κιρσοκηλη που δεν θεωρεί  Ότι είναι να χειρουργηθεί..ούτε καπνίζει  Επίσης..Εγώ εχω κάνει επίσης  ορμονικές  έχωρυθμισμένο θυροειδη παίρνω χάπι. .ωορρηξία  κσνω αποδεδειγμένα....το σπερμα  Μας κάνει  τη ζημία...πιστεύω θα οδηγηθούμε  σε πιο δραστικά  μέτρα  Αλλά είναι λίγο χαμένη...

Αχ ποσο σε καταβαινω να ξερες..και ο δικος μου ειχε κιρσοκηλη,αλλα εκανε πριν 4 μηνες χειρουργειο γιατι μας επηρεασε πολυ το σπερμα..χαλια ποσοτητα,κινητικοτητα και ανωμαλες μορφες..γι αυτο μας συστησε να την κανουμε και τρ περιμενουμε να περασει ο καιρος μπας και δουμε βελτιωση..αλλιως και μας στο δρομο της υποβοηθουμενης μας βλεπω..ευτυχως απο τη μερια μου ειναι ολα οκ.μακαρι να μας πανε σε ολες καλα και να γινουμε μανουλες. Μακαρι να τον βοηθησαν τον αντρουλη σου οι βιταμηνες και να δειτε ενα καλυτερο σπερμοδιαγραμμα..να μας ενημερωνεις με τα νεα σου:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Ολιγοασθενοσπερμια....παίρνει  κ σε λίγο καιρό  που τελειώνει  το κουτί  επανέλεγχο  να δούνε  αν ανέβηκε ο αριθμός κ η κινητικότητα...αρχίσαμε  να το ψάχνουμε για υποβοηθούμενη Α δεν πάνε καλα τα πράγματα..Απλά Θέλω πληροφορίες για τη διαδικασία. .πχ σε μας θα λειτουργήσει? 

Για τα profertil έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά. Τώρα για την περίπτωση σας δεν ξέρω δυστυχώς να σε συμβούλεψω, καλύτερα να μιλήσετε με κάποιο εξεδικευμενο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ότι θέλεις εδώ είμαστε η μια για την άλλη(ακόμα και το τι φαγητό να φτιάξεις :-D)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Αχ ποσο σε καταβαινω να ξερες..και ο δικος μου ειχε κιρσοκηλη,αλλα εκανε πριν 4 μηνες χειρουργειο γιατι μας επηρεασε πολυ το σπερμα..χαλια ποσοτητα,κινητικοτητα και ανωμαλες μορφες..γι αυτο μας συστησε να την κανουμε και τρ περιμενουμε να περασει ο καιρος μπας και δουμε βελτιωση..αλλιως και μας στο δρομο της υποβοηθουμενης μας βλεπω..ευτυχως απο τη μερια μου ειναι ολα οκ.μακαρι να μας πανε σε ολες καλα και να γινουμε μανουλες. Μακαρι να τον βοηθησαν τον αντρουλη σου οι βιταμηνες και να δειτε ενα καλυτερο σπερμοδιαγραμμα..να μας ενημερωνεις με τα νεα σου:)

Σε ευχαριστώ παρά  πολύ κ γω με τη σειρά μου εύχομαι  κουράγιο κ δύναμη  σε όλες...Εμείς τον πρώτο καιρό  είχαμε  φρικάρει  Τώρα πλέον μετά από Νες έχουμε  πλήρως συμβιβαστεί  με την ιδέα ότι υπάρχει θέμα Κ δεν τρελενομαστε ουτε πέφτουμε  στα πατώματα...Απλά λέμε Στην χειρότερη θα κάνουμε  υποβοηθούμενης  μεθόδους...Απλά  Η σπερματεγχηση σαφώς είναι πιο απλή μέθοδος... 

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Για τα profertil έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά. Τώρα για την περίπτωση σας δεν ξέρω δυστυχώς να σε συμβούλεψω, καλύτερα να μιλήσετε με κάποιο εξεδικευμενο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ότι θέλεις εδώ είμαστε η μια για την άλλη(ακόμα και το τι φαγητό να φτιάξεις :-D)

Κ μας μας τα έγραψε ο ουρολογος για πολύ καλά. .μάλιστα  είπε αν συ τα δεν κάνουν δουλειά  Δεν θα βοηθήσει  τίποτα....είπε οτι Γενικά  το σπέρμα  Είναι ευμετάβλητο  Κ ότι μπορεί  να αυξηθεί  Ο αριθμός...θα δούμε...θελει  συγκεκριμένο αριθμό  Για τη σπερματεγχηση? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά  πολύ κ γω με τη σειρά μου εύχομαι  κουράγιο κ δύναμη  σε όλες...Εμείς τον πρώτο καιρό  είχαμε  φρικάρει  Τώρα πλέον μετά από Νες έχουμε  πλήρως συμβιβαστεί  με την ιδέα ότι υπάρχει θέμα Κ δεν τρελενομαστε ουτε πέφτουμε  στα πατώματα...Απλά λέμε Στην χειρότερη θα κάνουμε  υποβοηθούμενης  μεθόδους...Απλά  Η σπερματεγχηση σαφώς είναι πιο απλή μέθοδος... 

Ναι και μεις στις αρχες το πηραμε πολυ χαλια.ειδικα εγω..περασα ενα καλοκαιρι χαλιααα!αλλα μετα με τον καιρο συμβιβαστηκα με την κατασταση και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει..και στην χειροτερη εχω την υποβοηθουμενη..ειναι μια παρηγορια..μακαρι να μη χρειαστει και να τα καταφερουμε ολες..αλλωστε εχω δει τοσες περιπτωσεις που με πολυ χαλια σπερμα τα καταφεραν και παιρνω κουραγιο!

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

@Nektarinaki τι κάνεις, καλύτερα είσαι σήμερα;

@BettyStΜπετακι μουυυ καλα μια χαρα ειμαι σημερα!μεχρι και φυλλο ανοιξα και εκανα σπανακοτυροπιτα!(τον αντρουλη εβαλα να το ανοιξει)χαχαχαχα εσυ ολα καλα??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Κ μας μας τα έγραψε ο ουρολογος για πολύ καλά. .μάλιστα  είπε αν συ τα δεν κάνουν δουλειά  Δεν θα βοηθήσει  τίποτα....είπε οτι Γενικά  το σπέρμα  Είναι ευμετάβλητο  Κ ότι μπορεί  να αυξηθεί  Ο αριθμός...θα δούμε...θελει  συγκεκριμένο αριθμό  Για τη σπερματεγχηση? 

Ναι θέλει πάνω από 10εκ . Σαν μέθοδο είναι πολύ απλή αρκεί να είναι ιδανικές οι εξετάσεις. Όπως τίποτε καλές ορμόνες από την μεριά σού. Τι εξετάσεις έχεις κάνει εσύ;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Ναι και μεις στις αρχες το πηραμε πολυ χαλια.ειδικα εγω..περασα ενα καλοκαιρι χαλιααα!αλλα μετα με τον καιρο συμβιβαστηκα με την κατασταση και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει..και στην χειροτερη εχω την υποβοηθουμενη..ειναι μια παρηγορια..μακαρι να μη χρειαστει και να τα καταφερουμε ολες..αλλωστε εχω δει τοσες περιπτωσεις που με πολυ χαλια σπερμα τα καταφεραν και παιρνω κουραγιο!

Όντως κ γω ελπίζω κ δεν περιστρέφεται  Ολη η ζωή μας γύρω από αυτό.απλά προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για να ξερω σε περίπτωση  που προχωρήσουμε  Στο επόμενο βήμα...πχ στο περίπου το κόστος? Ταφάρμακα?

Just now, BettySt είπε:

Ναι θέλει πάνω από 10εκ . Σαν μέθοδο είναι πολύ απλή αρκεί να είναι ιδανικές οι εξετάσεις. Όπως τίποτε καλές ορμόνες από την μεριά σού. Τι εξετάσεις έχεις κάνει εσύ;

Έχω κάνει  tsh tsh LH τεστοστερόνη ολες οι βιταμίνες κ το θεμΑ με το θυρεοειδή ρυθμιστηκε..παίρνω Βιταμίνη  β12 &βιταμίνη  d κ σίδηρο..ωορρηξία  κάνω τεστακια κάθε μήνα κ βγαίνουν κάθε μήνα θετικά  κύκλος  σταθερός 28-30

πρίν από 4 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μπετακι μουυυ καλα μια χαρα ειμαι σημερα!μεχρι και φυλλο ανοιξα και εκανα σπανακοτυροπιτα!(τον αντρουλη εβαλα να το ανοιξει)χαχαχαχα εσυ ολα καλα??

Σοβαρά τώρα, άνοιξε φύλλο ο άντρας σου - μωρέ μπράβο, εμένα ούτε αυγό βραστό. 

Καλά είμαι, λίγο κρυομμένη είμαι και περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι μέρες να δω αν θα ξεφορτωθω το μικρόβιο ή θα έχω και άλλα παρατραγουδα 

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Όντως κ γω ελπίζω κ δεν περιστρέφεται  Ολη η ζωή μας γύρω από αυτό.απλά προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για να ξερω σε περίπτωση  που προχωρήσουμε  Στο επόμενο βήμα...πχ στο περίπου το κόστος? Ταφάρμακα?

Ετσι ακριβως..δεν πρεπει να περιστρεφεται ολη η ζωη μας απο αυτο γιατι ετσι το χασαμε το παιχνιδι..ναι καλα κανεις και ψαχνεις..και μεις τωρα αρχιζουμε  και ψαχνουμε να κανουμε τα χαρτια για να περασουμε την επιτροπη για την εξωσωμ.για τα φαρμακα.δεν θα την κανουμε τωρα,θα δωσουμε χρονο στο να καλυτερεψει το σπερμα..απλως θα τα κανουμε να υπαρχουν και αν δεν χρειαστει,ακομη καλυτερα..γιατι η επιτροπη αργει καποιους μηνες..τωρα το κοστος απ οσο ξερω αλλαζει απο κεντρο σε κεντρο.σε αυτο που θελω να παω εγω ειναι το ιασω.με τον Αρη Τσιγκρη.ειναι λιγο ακριβος,αλλα ειναι παρα πολυ καλος.μιλησα και μαζι του και μου αρεσε πολυ σαν ατομο.θα δειξει..οσο για σπερματεγχυση ειναι πιο απλα τα πραγματα και πιο οικονομικα..

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Σοβαρά τώρα, άνοιξε φύλλο ο άντρας σου - μωρέ μπράβο, εμένα ούτε αυγό βραστό. 

Καλά είμαι, λίγο κρυομμένη είμαι και περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι μέρες να δω αν θα ξεφορτωθω το μικρόβιο ή θα έχω και άλλα παρατραγουδα 

@BettyStΚαι ομως ανοιξεεε χαχαχαχα δεν εχω παραπονο,με βοηθαει το αγορακι μου πολυυυ..αα εισαι αρρωστουλα??περαστικα ρε συυυ.μακαρι να σου εφυγε κοριτσι μου.θα περιμενουμε να μας ενημερωσεισσσς..ολα καλα θ πανε,μην στεναχωριεσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Έχω κάνει  tsh tsh LH τεστοστερόνη ολες οι βιταμίνες κ το θεμΑ με το θυρεοειδή ρυθμιστηκε..παίρνω Βιταμίνη  β12 &βιταμίνη  d κ σίδηρο..ωορρηξία  κάνω τεστακια κάθε μήνα κ βγαίνουν κάθε μήνα θετικά  κύκλος  σταθερός 28-30

Μπράβο πολύ καλά. Το σίδηρο το περνεις κανένα 4ωρο πιό μετά από το χάπι για το θυροειδη;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπράβο πολύ καλά. Το σίδηρο το περνεις κανένα 4ωρο πιό μετά από το χάπι για το θυροειδη;

Ναι παραπάνω από 4 ώρες αφήνω 6 ώρες διαφορά καλού κακού 

Γενικά  ακόμη Κ στη σπερματεγχυση δίνουν στη γυναίκα  πάλι φάρμακα ?Κ για αυτό θέλει επιτροπή? 

Γενικά  ακόμη Κ στη σπερματεγχυση δίνουν στη γυναίκα  πάλι φάρμακα ?Κ για αυτό θέλει επιτροπή? 

http://www.iatronet.gr/ygeia/maieftiki-egkymosyni/article/38749/spermategxysi-oi-paragontes-poy-krinoyn-tin-epityxia.html

σε αυτό το άρθρο βρήκα πολλες χρισιμες πληροφορίες για την σπερματέγχυση όπως πχ για τον αριθμό σπερματοζωαρίων που απαιτούνται και άλλα...

3 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

Καλημέρα! Πολύ καλά κάνεις! Δεν χρειάζεται να περάσεις επιτροπή για την σπερματεγχυση. Μπορεί να γίνει και σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα η με λίγα φάρμακα ώστε να παραγεις πιο πολλά ωάρια και να εχεις πιο πολλές πιθανότητες. Το κόστος δεν είναι μεγάλος,  περίπου 300 ευρώ 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...