Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αααα, τώρα κατάλαβα η άσχετη :D. Να πάνε όλα καλά μεθαύριο, θα περιμενουμε νέα σου . 

Καλά μη νομίζεις... Και γω όταν χρειάστηκε τα έμαθα! Εσύ δεν θα τα μάθεις ποτέ γιατί θα πετύχει η επόμενη σου φορά! Πληροφοριακά μόνο! 

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Υστεροσκόπηση καλή τσεκ!!Είδα έγχρωμο τον εσωτερικό μου κόσμο!!!Καλός είναι!!!χα χα!!!!!!Τώρα ανυπομονώ να έρθει η περίοδος να πάμε στο επόμενο βήμα!

Μπράβο κορίτσι, πολύ ωραία τα νέα σου, τώρα σίγουρα θα έρθει το μπεμπέ! Πονεσες, πώς ήταν η εμπειρία;

Κορίτσια χρόνια μας πολλά! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@Elma86 μπράβο κορίτσι μου!τώρα παμε στα επόμενα βήματα!χρόνια μας πολλά κοριτσάρες!!! Αχ είδα μια εικόνα στο  Fb  και εσκασα στα γέλια!έλεγε: σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα του σκασμός εσύ Αντωνάκη μου!χαχαχαχαχααχχ

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Μπράβο κορίτσι, πολύ ωραία τα νέα σου, τώρα σίγουρα θα έρθει το μπεμπέ! Πονεσες, πώς ήταν η εμπειρία;

Κορίτσια χρόνια μας πολλά! 

χρονια πολλά!!Οχι δεν πόνεσα καθόλου κράτησε λιγότερο από 3 λεπτα. Περισσότερο πόνεσα στη σαλπιγγογραφία. Εβγαλα ελάχιστες σταγονίτσες αιμα και αν και μου είπαν οτι μπορει να έχω κράμπες, δεν έχω τίποτα σαν να μην έκανα

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

χρονια πολλά!!Οχι δεν πόνεσα καθόλου κράτησε λιγότερο από 3 λεπτα. Περισσότερο πόνεσα στη σαλπιγγογραφία. Εβγαλα ελάχιστες σταγονίτσες αιμα και αν και μου είπαν οτι μπορει να έχω κράμπες, δεν έχω τίποτα σαν να μην έκανα

Αα ωραία τότε, γρήγορα ξεμπερδεψες 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κορίτσια πείρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και την καλλιέργεια. Όλα καλά, αλλά  ....(γιατί σε εμένα πάντα υπάρχει ένα αλλά ) βρέθηκε ουρεόπλασμα. Μου έγραψε αντιβιωση για 10 μέρες και ο άντρας μου θα τη περνει επίσης. Αν δεν φύγει θα καθυστερήσει και άλλο η σπερματεγχυση και άσε που περνώ και τσάμπα τα αντισυλληπτικα. 

Τι γκαντεμιά είναι αυτή η δική μου δεν μπορώ να καταλάβω,  δεν αντέχω  ένα φτιάχνω άλλο προκύπτει. Είμαι να σκάσω, ποτέ δεν θα γίνω μάνα. 

Συγνωμη για το μαύρισμα, σας ζαλιζω και εσάς 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσια πείρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και την καλλιέργεια. Όλα καλά, αλλά  ....(γιατί σε εμένα πάντα υπάρχει ένα αλλά ) βρέθηκε ουρεόπλασμα. Μου έγραψε αντιβιωση για 10 μέρες και ο άντρας μου θα τη περνει επίσης. Αν δεν φύγει θα καθυστερήσει και άλλο η σπερματεγχυση και άσε που περνώ και τσάμπα τα αντισυλληπτικα. 

Τι γκαντεμιά είναι αυτή η δική μου δεν μπορώ να καταλάβω,  δεν αντέχω  ένα φτιάχνω άλλο προκύπτει. Είμαι να σκάσω, ποτέ δεν θα γίνω μάνα. 

Καλησπέρα κοριτσι μουυυ..ελα μωρε μη μου αγχωνεσαι!το ουρεοπλασμα δεν ειναι κατι σοβαρο!με την αντιβιωση θα σου περασει.και να δεις που θα την κανεις και την σπερματεγχ.και θα πανε ολα καλα..αλλα αμαν και αυτα πια τα βακτηρια απ το πουθενα τσουπ εμφανιζονται!πφφ.να σου πω,σου ειπε πως προεκυψε?γιατι πιο πριν δε το ειχες σωστα?και μην ξανα ακουσω οτι μας ζαλιζεισς θα ερθω εκει στην κρητη και θα σε ξεμαλλιασω χαχαχαχα γι αυτο ειμαστε εδω.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

17 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα!!!Κορίτσι μου λογικό να απογοητευεσαι αλλά κάνε λίγη υπομονή παραπάνω. Σκέψου να προχωρούσες και πάλι λόγω του μικροβίου να μην πετύχαινε..Το ουρεόπλασμα φεύγει. Εγώ μια φορά που το είχα πήρα 2 φορές αντιβίωση, δεν πέρασε και μετά πήρα μόνο κάτι βιταμίνες ενδοκολπικες και εφυγε μόνο του. Δε στο λέω για να σκεφτεσαι οτι δεν θα σου φύγει, απλως οτι φεύγει ακόμα και χωρίς αντιβίωση.Φίλη μου είχε ο αντρας της, όχι αυτή, και μόλις πήρε την αντιβίωση αυτός, έμεινε αμέσως εγκυος. Θέλουμε τις ιδανικές συνθήκες για τις προσπάθειές μας για να έχουν περισσότερες πιθανότητες. 

Εγώ κορίτσια μίλησα με τον γιατρό και θα πάω την τετάρτη να με δει για να σχεδιάσουμε το πλάνο μας. Λογικά το άλλο σ/κ περιμένο περίοδο και ξεκινάω!!Λίγο οι άδειες με ζορίζουν γιατι όπως το βλέπω πρέπει μια φορά τη βδομάδα να λείπω μεχρι το πασχα. Οχι οτι θα μου πουν τίποτα γιατί έχω πολύ καλό προϊστάμενο αλλά δεν θέλω να πω για τον λόγο που θα λείπω 

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μουυυ..ελα μωρε μη μου αγχωνεσαι!το ουρεοπλασμα δεν ειναι κατι σοβαρο!με την αντιβιωση θα σου περασει.και να δεις που θα την κανεις και την σπερματεγχ.και θα πανε ολα καλα..αλλα αμαν και αυτα πια τα βακτηρια απ το πουθενα τσουπ εμφανιζονται!πφφ.να σου πω,σου ειπε πως προεκυψε?γιατι πιο πριν δε το ειχες σωστα?και μην ξανα ακουσω οτι μας ζαλιζεισς θα ερθω εκει στην κρητη και θα σε ξεμαλλιασω χαχαχαχα γι αυτο ειμαστε εδω.

Εσύ σε τι φάση βρισκεσαι τώρα γιατί ψιλοχάθηκα!!!Περιμένεις???

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

11 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Σε ευχαριστώ για την στήριξη. Όχι δεν μου είπε κάτι,  γίνεται να καταλάβει από τι προέκυψε; Εγώ πιστεύω ότι είναι η απο την θάλασσα ή από σερβιετες.

πρίν από 25 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα!!!Κορίτσι μου λογικό να απογοητευεσαι αλλά κάνε λίγη υπομονή παραπάνω. Σκέψου να προχωρούσες και πάλι λόγω του μικροβίου να μην πετύχαινε..Το ουρεόπλασμα φεύγει. Εγώ μια φορά που το είχα πήρα 2 φορές αντιβίωση, δεν πέρασε και μετά πήρα μόνο κάτι βιταμίνες ενδοκολπικες και εφυγε μόνο του. Δε στο λέω για να σκεφτεσαι οτι δεν θα σου φύγει, απλως οτι φεύγει ακόμα και χωρίς αντιβίωση.Φίλη μου είχε ο αντρας της, όχι αυτή, και μόλις πήρε την αντιβίωση αυτός, έμεινε αμέσως εγκυος. Θέλουμε τις ιδανικές συνθήκες για τις προσπάθειές μας για να έχουν περισσότερες πιθανότητες. 

Εγώ κορίτσια μίλησα με τον γιατρό και θα πάω την τετάρτη να με δει για να σχεδιάσουμε το πλάνο μας. Λογικά το άλλο σ/κ περιμένο περίοδο και ξεκινάω!!Λίγο οι άδειες με ζορίζουν γιατι όπως το βλέπω πρέπει μια φορά τη βδομάδα να λείπω μεχρι το πασχα. Οχι οτι θα μου πουν τίποτα γιατί έχω πολύ καλό προϊστάμενο αλλά δεν θέλω να πω για τον λόγο που θα λείπω 

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την στήριξη,  ελπίζω να φύγει γρήγορα να μην χάσω και το άλλο μήνα. 

Άντε με το καλό να ξεκινήσεις! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε?? @Elma86 με το καλο κοριτσακι μου.ολα να πανε δεξια και να δικαιωθεις επιτελους.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. @BettySt μην ευχαριστεις κοριτσακι μουυ γι αυτο ειμαστε εδωω.και για τα καλα και για τα ασχημα.μαζι θα τα περασουμε ολα και θα δειτε,θα πανε ολα καλα στο τελος.εγω αδιαθετησα σημερα.ακριβως στην ωρα της η κυρια και με πολυυυ πονο..ημουνα για καφε και εφυγα αρον αρον απ τον πονο!δεν πειραζει,παμε δυναμικα για την επομενη φορααα!!!θα ερθει το ατιμο,που θα παει!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

14 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε?? @Elma86 με το καλο κοριτσακι μου.ολα να πανε δεξια και να δικαιωθεις επιτελους.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου. @BettySt μην ευχαριστεις κοριτσακι μουυ γι αυτο ειμαστε εδωω.και για τα καλα και για τα ασχημα.μαζι θα τα περασουμε ολα και θα δειτε,θα πανε ολα καλα στο τελος.εγω αδιαθετησα σημερα.ακριβως στην ωρα της η κυρια και με πολυυυ πονο..ημουνα για καφε και εφυγα αρον αρον απ τον πονο!δεν πειραζει,παμε δυναμικα για την επομενη φορααα!!!θα ερθει το ατιμο,που θα παει!!!

Ουφφφφ αυτή η ακατανόμαστη μια φορά δεν θέλει να μας κάνει τη χάρη να μην ερθει;

Το άλλο μήνα πάμε δυνατά, όπως το λες θα έρθει το μπεμπέ ! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κορίτσια  γεια σας..Είμαι καινούργια  Σας παρακολουθώ εδώ κ λίγες μέρες είστε πολύ ωραίο  παρεακι...Εμείς θέμα σοβαρό με το σπέρμα  το εντοπίσαμε  σχετικά  εγκαιρα στο εξάμηνο...Είμαστε στον 1 χρονο 1 προσπαθειών..παίρνει  θεραπεία  με βιταμίνες  Κ σε ένα μήνα ξανα το τριτο σπερμοδιαγραμμα...αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και  Τις υποβοηθουμενες μεθόδους...σπερματεγχυση εχω ακούσει  δεν ενδείκνυται για πρόβλημα  με σπέρμα εχετε κάποια σχετική εμπειρία? Ευχαριστώ 

πρίν από 38 λεπτά , Tatiana30 είπε:

Κορίτσια  γεια σας..Είμαι καινούργια  Σας παρακολουθώ εδώ κ λίγες μέρες είστε πολύ ωραίο  παρεακι...Εμείς θέμα σοβαρό με το σπέρμα  το εντοπίσαμε  σχετικά  εγκαιρα στο εξάμηνο...Είμαστε στον 1 χρονο 1 προσπαθειών..παίρνει  θεραπεία  με βιταμίνες  Κ σε ένα μήνα ξανα το τριτο σπερμοδιαγραμμα...αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και  Τις υποβοηθουμενες μεθόδους...σπερματεγχυση εχω ακούσει  δεν ενδείκνυται για πρόβλημα  με σπέρμα εχετε κάποια σχετική εμπειρία? Ευχαριστώ 

Γειά σου Τατιάνα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι ακριβώς πρόβλημα με το σπέρμα έχετε; Εμείς έχουμε με την κινητικότητα και περνει ο άντρας μου βιταμίνες 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Ολιγοασθενοσπερμια....παίρνει  profertil κ σε λίγο καιρό  που τελειώνει  το κουτί  επανέλεγχο  να δούνε  αν ανέβηκε ο αριθμός κ η κινητικότητα...αρχίσαμε  να το ψάχνουμε για υποβοηθούμενη Α δεν πάνε καλα τα πράγματα..Απλά Θέλω πληροφορίες για τη διαδικασία. .πχ σε μας θα λειτουργήσει? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...