Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Και μενα ετσι με εχει πιασει τωρα ενα πεισμα!σκορπιου πεισμααα το ξερεις καλα εσυ:wink:ειναι μην πεισμοσουμε εμεις οι σκορπινες!!αν δεν το πετυχουμε αυτο που θελουμεεε δεν ησυχαζουμε!!θα το κανω και γω!μη νομιζει θα μου ξεφυγειιι:cool:

:wink::rolleyes::cool:

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα! Τι κάνετε,  πώς είστε;

Εγώ πήγα στο ενδοκρινολόγο  χτες μου άλλαξε το χάπι  (που το είχα αλλάξει από μόνη μου 4 μέρες πιο πριν :D ) και μετά από 20 - 25 μέρες θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε αν έχει πέσει η TSH . 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα! Τι κάνετε,  πώς είστε;

Εγώ πήγα στο ενδοκρινολόγο  χτες μου άλλαξε το χάπι  (που το είχα αλλάξει από μόνη μου 4 μέρες πιο πριν :D ) και μετά από 20 - 25 μέρες θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε αν έχει πέσει η TSH . 

Καλημέρα μπετακιιι και στα αλλα κοριτσιααα! Καλο μας μηνααα!!αντε η Ανοιξη να μας φερει θετικες χοριακουλες και σε μας επιτελους!!!αντε ωραιαα να ρυθμιστει επιτελους να ξανα ξεκινησεις δυναμικααα:-Dεγω ειμαι στην 19 ημερα και περιμενω πως και πως να περασουνε οι μερες να δω αν πιασαμε το σπορακιιι!!!η αληθεια ειναι οτι εχω καποια τραβηγματακια και πονακια χαμηλα,αλλα δεν ενθουσιαζομαι για να μην απογοητευτω μετα!σε μια βδομ.θα ξερωω!!υπομονη!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

On 24/2/2018 at 2:48 ΜΜ, BettySt είπε:

Λοιπόν κορίτσια πείρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Ε2 38.99 πολύ καλή,  FSH τσιμπημενη αλλά στα όρια 11.5 (ΦΤ 3.5-12.5)καλά θα ήταν γύρω στο 10, TSH 5.26 (ΦΤ μέχρι 4.2) μ'αρέσει που επαιρνα χάπι να κατέβει και αυτή ανεβαίνει,  βιταμίνη D 28.55 (ΦΤ 30-100) αυτή δεν με ανησυχεί και ιδιαίτερα γιατί το χειμωνα είναι λογικό να είναι πιο χαμηλά γιατι δεν μας βλέπει πολύ ο ήλιος. Η προλακτίνη θα βγει το αποτέλεσμα την Τρίτη (να πάθω κανένα σοκ και εκεί ) και η βιταμίνη Β12 μου φαίνεται πως την έχουνε ξεχάσει και θα ρωτησω την Τρίτη . Αυτά 

καλησπερα μπεττυ!  h fsh  ειναι λιγο ανεβασμενη , θα σου πει κ ο γιατρος .. ενω tsh ειναι αρκετα ανεβασμενη . πρεπει να ειναι μεχρι 2,5 λενε . καλυτερα να πας στον γιατρο  για να σου δωσει  χαπακι ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 46 λεπτά , ada32 είπε:

καλησπερα μπεττυ!  h fsh  ειναι λιγο ανεβασμενη , θα σου πει κ ο γιατρος .. ενω tsh ειναι αρκετα ανεβασμενη . πρεπει να ειναι μεχρι 2,5 λενε . καλυτερα να πας στον γιατρο  για να σου δωσει  χαπακι ..

Ναι καλή μου, έχω πάει ήδη στο γιατρό και μου άλλαξε το χάπι από 25 μγ σε 50 μγ και κάθε Κυριακή 75 μγ. Σε 20  -25 μέρες θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε αν έχει πέσει η TSH . Η FSH είναι λίγο τσιμπημενη αλλά είναι μέσα στις ΦΤ (12.5)

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Ναι καλή μου, έχω πάει ήδη στο γιατρό και μου άλλαξε το χάπι από 25 μγ σε 50 μγ και κάθε Κυριακή 75 μγ. Σε 20  -25 μέρες θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε αν έχει πέσει η TSH . Η FSH είναι λίγο τσιμπημενη αλλά είναι μέσα στις ΦΤ (12.5)

α οκ  συγγνωμη , δεν ειδα το επομενο ποστ σου!! ωραια , τωρα σιγουρα θα πεσει! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γειά σας κορίτσια και καλή εβδομάδα! Τι μου κάνετε;

@Elma86 το άλλο μήνα μαζί, ε; Μακάρι να είναι η τυχερή μάσ προσπάθεια! 

@Nektarinaki πολύ ανοιξιάτικη σε βρίσκω,  ελπίζω και η διάθεση σου επίσης! Πότε ΔΕΝ περιμένεις;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , BettySt είπε:

@Nektarinaki πολύ ανοιξιάτικη σε βρίσκω,  ελπίζω και η διάθεση σου επίσης! Πότε ΔΕΝ περιμένεις;

Καλή βδομάδα!!!Αντε να δούμε...Εσύ σπερματεγχυση ε? και στις μέρες πάνω κάτω μαζί είμαστε..λες να έχουμε μωρά τον δεκεμβρη ή ιανουάριο?αν και με βάση την προηγούμενη προσπάθεια εγώ πάω με κατάψυξη λόγω υπερδιέγερσης. βέβαια αυτή τη φορά μου είπε ο γιατρός οτι θα πάρω σχεδόν τη μισή δόση άρα ίσως τη γλιτώσω...δεν περνάνε και οι μέρες...ευτυχώς άνοιξε λίγο ο καιρός να κάνουμε καμιά βολτίτσα 

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυ!! @BettyStναι ναιι την πήρα πολυ θερμα την ανοιξηηη!!όλο εξω είμαι!!:cool:εσύ τι κάνεις??ΔΕΝ περιμένω παρασκευή η σάββατο!άντε να δούμε!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλή βδομάδα!!!Αντε να δούμε...Εσύ σπερματεγχυση ε? και στις μέρες πάνω κάτω μαζί είμαστε..λες να έχουμε μωρά τον δεκεμβρη ή ιανουάριο?αν και με βάση την προηγούμενη προσπάθεια εγώ πάω με κατάψυξη λόγω υπερδιέγερσης. βέβαια αυτή τη φορά μου είπε ο γιατρός οτι θα πάρω σχεδόν τη μισή δόση άρα ίσως τη γλιτώσω...δεν περνάνε και οι μέρες...ευτυχώς άνοιξε λίγο ο καιρός να κάνουμε καμιά βολτίτσα 

Εγώ θα κάνω μεγαλύτερο κύκλο με 1 έβδομαδα γιατί περνώ αντισυλληπτικα και θα πάρω μια εβδομάδα παραπάνω αλλιώς πέφτει η ωορρηξία μου μεγάλη εβδομάδα  (τυχερουλα που είμαι )

Μου λέει ο άντρας μου και πέρυσι μεγάλη εβδομάδα είχες ωορρηξία του έχει κάνει εντύπωση φαντάσου :D

Άντε να πάρουμε χριστουγεννιατικα δωράκια. 

Τι εννοείς κατάψυξη - θα πάρουν τα ωάρια στο ένα κύκλο και θα στα βάλουν σε άλλο;

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυ!! @BettyStναι ναιι την πήρα πολυ θερμα την ανοιξηηη!!όλο εξω είμαι!!:cool:εσύ τι κάνεις??ΔΕΝ περιμένω παρασκευή η σάββατο!άντε να δούμε!!!!

Fingers crossed , αγαπημένη μου! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Εγώ θα κάνω μεγαλύτερο κύκλο με 1 έβδομαδα γιατί περνώ αντισυλληπτικα και θα πάρω μια εβδομάδα παραπάνω αλλιώς πέφτει η ωορρηξία μου μεγάλη εβδομάδα  (τυχερουλα που είμαι )

Μου λέει ο άντρας μου και πέρυσι μεγάλη εβδομάδα είχες ωορρηξία του έχει κάνει εντύπωση φαντάσου :D

Άντε να πάρουμε χριστουγεννιατικα δωράκια. 

Τι εννοείς κατάψυξη - θα πάρουν τα ωάρια στο ένα κύκλο και θα στα βάλουν σε άλλο;

Fingers crossed , αγαπημένη μου! 

Και γω θα κάνω την υστεροσκοπηση μεθαύριο και δεν ξέρω αν θα είναι εντάξει ο κύκλος μου... Θα φανεί! 

Καμία φορά στην εξωσωματική λόγω των ορμονών υπάρχει περίπτωση υπερδιέγερσης των ωοθηκών λόγω υπέρλειτουργιας και είναι εχθρική η μήτρα για εμφύτευση εμβρύου. Στην περίπτωση αυτή καταψυχουν γονιμοποιημενα ωάρια τα οποία βάζεις σε επόμενο κύκλο στον οποίο κανείς μόνο προετοιμασία ενδομητριου. Πέρσι αυτό μου έτυχε. 1|2 έκανα την ωοληψια και 31|3 την εμβρυομεταφορα

CpFNp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Elma86 είπε:

Και γω θα κάνω την υστεροσκοπηση μεθαύριο και δεν ξέρω αν θα είναι εντάξει ο κύκλος μου... Θα φανεί! 

Καμία φορά στην εξωσωματική λόγω των ορμονών υπάρχει περίπτωση υπερδιέγερσης των ωοθηκών λόγω υπέρλειτουργιας και είναι εχθρική η μήτρα για εμφύτευση εμβρύου. Στην περίπτωση αυτή καταψυχουν γονιμοποιημενα ωάρια τα οποία βάζεις σε επόμενο κύκλο στον οποίο κανείς μόνο προετοιμασία ενδομητριου. Πέρσι αυτό μου έτυχε. 1|2 έκανα την ωοληψια και 31|3 την εμβρυομεταφορα

Αααα, τώρα κατάλαβα η άσχετη :D. Να πάνε όλα καλά μεθαύριο, θα περιμενουμε νέα σου . 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...