Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Elma86 είπε:

προσπάθησε να σκέφτεσαι μονο το σήμερα και όχι το αποτέλεσμα. Εγώ έτσι μπλοκαρα το αγχος μου και δεν άφηνα τον εαυτό μυ να σκέφτεται. Οχι δεν έκανα παιδάκι περσι ήταν η μια εξωσωματικη που κατέληξε σε βιοχημικη, μετά επειδη μου σοίχισε αρκετά ψυχολογικα δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Σε αυτον τον κύκλο θα κάνω υστεροσκόπηση και εφοσον όλα πάνε καλά θα κάνω μια δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικης. Ελπίζω το καλοκαίρι να με βρει έγκυο όπως και όλες σας 

Τα καλύτερα εύχομαι λοιπον και σε σενα και σε όλες τις κοπέλες!!! Μακαρι οπως τα λες το καλοκαιράκι να μας βρει με φουσκωμένες κοιλίτσες απο μωράκια!!! Όσο για το αγχος που λες... παντα εκ φύσεως εχω θεμα διαχείρισης του άγχους και τωρα αυτο ειναι το κερασάκι! Αλλά που θα παει! Θα τα καταφερουμε και θα τα διαχειριστούμε ολα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ έχω κανει 3 σπερματεγχυσεις αποτυχημένες. Και οι 3 με φαρμακα και οχι σε φυσικό κυκλο κ τώρα ειμαι σε αναμονή β χοριακης μετα απο την 1 εξωσωματικη....  παντως στις σπερματεγχυσεις δεν ξερω τι στραβωνε τοσο πολυ αλλα δεν προλάβαινε καλα καλα μα ερθει η ημερομηνια της β χοριακης... 

έχω παντως γνωστή που τα καταφερε με την πρώτη της σπερματεγχυση.  

Σαν διαδικασία πολυ απλούστερη απο την εξωσωματικη, σαφέστατα τεράστια οικονομική διαφορα, τα φαρμακα (αν δεν ειναι σε φυσικό κυκλο) πολυ λιγότερα και απλούστερα, δεν νιωθεις τπτ ενω στην ωοληψια εγω ειχα θεμα κ πονους αλλα για μενα η αναμονή φαινεται το ιδιο δυσκολη... βεβαια ψεμματα δεν θα πω. Αυτη τη φορα ειμαι σε χειρότερη κατασταση ψυχολογικα δεδομένου πως παλι νιωθω πονους περιόδου... η αποτυχία μια εξωσωματικης μαλλον φανταζει πιο ψυχοφθόρα....

Γειά σου κορίτσι και καλός ήρθες στην παρέα μας! Μην αγχώνεσαι, αυτή τη φορά όλα θα είναι καλά και θα γίνει το θαύματακι! Εσύ προσπάθησε να είσαι χαλαρή όσο μπορείς και εμείς σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια! Να έρχεσαι εδώ να μας τα λες και θα περνάει πιο γρήγορα ο χρόνος. 

Πότε περιμένουμε το θετικό σου αποτέλεσμα;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι και καλός ήρθες στην παρέα μας! Μην αγχώνεσαι, αυτή τη φορά όλα θα είναι καλά και θα γίνει το θαύματακι! Εσύ προσπάθησε να είσαι χαλαρή όσο μπορείς και εμείς σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια! Να έρχεσαι εδώ να μας τα λες και θα περνάει πιο γρήγορα ο χρόνος. 

Πότε περιμένουμε το θετικό σου αποτέλεσμα;

Καλώς σας βρηκα!!! Ήδη νιωθω πιο ομορφα που ανταλλάσουμε μηνύματα! Πρωτα ο Θεός το ερχόμενο Σαββατο ειναι η πρωτη β χοριακη.... Μακαρι να βγει θετικη και να χρειαστει να ξανακανω τη Δευτερα μετα παλι για τον διπλασιασμό! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Cat! είπε:

Καλώς σας βρηκα!!! Ήδη νιωθω πιο ομορφα που ανταλλάσουμε μηνύματα! Πρωτα ο Θεός το ερχόμενο Σαββατο ειναι η πρωτη β χοριακη.... Μακαρι να βγει θετικη και να χρειαστει να ξανακανω τη Δευτερα μετα παλι για τον διπλασιασμό! 

Ααα ωραία, λίγες μερούλες ακόμα και θα ξέρεις.  Fingers crossed! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Τα καλύτερα εύχομαι λοιπον και σε σενα και σε όλες τις κοπέλες!!! Μακαρι οπως τα λες το καλοκαιράκι να μας βρει με φουσκωμένες κοιλίτσες απο μωράκια!!! Όσο για το αγχος που λες... παντα εκ φύσεως εχω θεμα διαχείρισης του άγχους και τωρα αυτο ειναι το κερασάκι! Αλλά που θα παει! Θα τα καταφερουμε και θα τα διαχειριστούμε ολα! 

Ετοιμάσου για ερωτήσεις όπου μπορείς απαντας!!Ποσα εβαλες στην εμβρυομεταφορα?Βλαστοκύστες ή όχι?Με καταψυξη ή οχι?!!Και αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου πεις ηλικία?Εγω περσι ήμουν 31 και μου είχαν πει οτι θα μου εβαζαν ένα μόνο.Τωρα θα κάνω σε ιδιωτικό και θέλω να δω πάνω κάτω τι λογική υπάρχει σε αυτα. Φυσικά αν έκανες σε ιδιωτικο μου απαντας

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Elma86 είπε:

Ετοιμάσου για ερωτήσεις όπου μπορείς απαντας!!Ποσα εβαλες στην εμβρυομεταφορα?Βλαστοκύστες ή όχι?Με καταψυξη ή οχι?!!Και αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου πεις ηλικία?Εγω περσι ήμουν 31 και μου είχαν πει οτι θα μου εβαζαν ένα μόνο.Τωρα θα κάνω σε ιδιωτικό και θέλω να δω πάνω κάτω τι λογική υπάρχει σε αυτα. Φυσικά αν έκανες σε ιδιωτικο μου απαντας

Εγω θα κλεισω λίγους μηνες τα 30! Συνομιληκες ειμαστε! Εβαλα 2 ωαρια 3 ημερών τα οποία ηταν πολυ καλα ποιοτικά και προτίμησε να παμε ετσι ο γιατρός μου και αφήσαμε τα υπόλοιπα να φτάσουν σε υπολοιπο βλαστοκυστης κ καταψύξαμε για να εχουμε. Δυστυχως απο τα 10 που γονιμοποιήθηκαν τα δυο ειναι που καναμε την εμβρυομεταφορα και απο τα υπόλοιπα μονο 2 τα κατάφεραν και εγιναν βλαστοκυστες. Απο το τιποτα βεβαια... 

θα μπορούσαμε να βάζαμε και 3, αλλα ειναι η πρωτη προσπαθεια με εξωσωματικη, ειμαστε σχετικα μικροί σε ηλικια και ηταν και καλα ποιοτικά τα εμβρυακια και δεν θέλησε να ρισκάρει να βαλει και τρίτο. ξερω πολλούς γιατρους που βαζουν 3 σε γυναικες κατω των 40 και σε άνω των 40 βαζουν 4! Τους το επιτρέπει η νομοθεσία. Αλλα μετα μπαινεις σε αλλα μονοπάτια, διακοπή κάποιου εμβρύου σε περιπτωση που επιτύχουν πανω απο 2 και ειναι ασχημη διαδικασία... εγω ξερω κοπελα που ζήτησε μονο 1 γιατι σε περιπτωση που... δεν θα μπορουσε να διακόψει καποιο αλλα ουτε και να μεγαλωσει 2 μαζι...

πρίν από 10 λεπτά , Cat! είπε:

Εγω θα κλεισω λίγους μηνες τα 30! Συνομιληκες ειμαστε! Εβαλα 2 ωαρια 3 ημερών τα οποία ηταν πολυ καλα ποιοτικά και προτίμησε να παμε ετσι ο γιατρός μου και αφήσαμε τα υπόλοιπα να φτάσουν σε υπολοιπο βλαστοκυστης κ καταψύξαμε για να εχουμε. Δυστυχως απο τα 10 που γονιμοποιήθηκαν τα δυο ειναι που καναμε την εμβρυομεταφορα και απο τα υπόλοιπα μονο 2 τα κατάφεραν και εγιναν βλαστοκυστες. Απο το τιποτα βεβαια... 

θα μπορούσαμε να βάζαμε και 3, αλλα ειναι η πρωτη προσπαθεια με εξωσωματικη, ειμαστε σχετικα μικροί σε ηλικια και ηταν και καλα ποιοτικά τα εμβρυακια και δεν θέλησε να ρισκάρει να βαλει και τρίτο. ξερω πολλούς γιατρους που βαζουν 3 σε γυναικες κατω των 40 και σε άνω των 40 βαζουν 4! Τους το επιτρέπει η νομοθεσία. Αλλα μετα μπαινεις σε αλλα μονοπάτια, διακοπή κάποιου εμβρύου σε περιπτωση που επιτύχουν πανω απο 2 και ειναι ασχημη διαδικασία... εγω ξερω κοπελα που ζήτησε μονο 1 γιατι σε περιπτωση που... δεν θα μπορουσε να διακόψει καποιο αλλα ουτε και να μεγαλωσει 2 μαζι...

Μαλιστα..οπότε δεν υπάρχει περιορισμός..εγω σε δημοσιο είχα κάνει και μου είχαν πει οτι σε κάτω των 35 μόνο ένα βάζουν. Εγώ βέβαια έτσι κι αλλιως από διάφορες παραλείψεις και λάθη είχα μόνο μια βλαστοκύστη. Τώρα ελπίζω να πάει καλύτερα όλο το θέμα.. Θα φανεί σε λίγο καιρό. Πάντως αχρείαστα να είναι αυτά στην κατάψυξη αλλά να ξέρεις οτ σίγουρα είναι δυνατά αφού κατάφεραν να γίνουν βλαστοκύστες. Επαθα και υπερδιέγερση οπότε αναγκαστικα πήγα σε κατάψυξη

CpFNp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Elma86 είπε:

Μαλιστα..οπότε δεν υπάρχει περιορισμός..εγω σε δημοσιο είχα κάνει και μου είχαν πει οτι σε κάτω των 35 μόνο ένα βάζουν. Εγώ βέβαια έτσι κι αλλιως από διάφορες παραλείψεις και λάθη είχα μόνο μια βλαστοκύστη. Τώρα ελπίζω να πάει καλύτερα όλο το θέμα.. Θα φανεί σε λίγο καιρό. Πάντως αχρείαστα να είναι αυτά στην κατάψυξη αλλά να ξέρεις οτ σίγουρα είναι δυνατά αφού κατάφεραν να γίνουν βλαστοκύστες. Επαθα και υπερδιέγερση οπότε αναγκαστικα πήγα σε κατάψυξη

Υπαρχει ο περιορισμός των 3 και των 4 αναλογα την ηλικια. Σε μεγαλύτερες ηλικίες για να αυξήσουν τις πιθανοτητες επιτρέπονται τα 4. Νομιζω πανω απο 40κατι... 

και εγω επαθα υπερδιέγερση... τι πραγμα κ αυτο... κ εβαλα και 3 κιλα για πλακα... πάλι καλα εμενα μετριάστηκε αμεσα!

Πήγα  στην γυναικολογο και τα νέα μου είναι ότι θα χάσω και αυτό το μήνα. Πρέπει να ρυθμίσω την TSH. Τα έχω πάρει με τους γιατρούς γιατί αν μου είχαν πει από την αρχή να κάνω εξέταση τώρα θα την είχα ρυθμισμενη . Και όχι μόνο δεν μου είπε αλλά επιμενε ότι δεν χρειάζεται γιατί ζήτησα από μόνη μου να τη κάνω  (πάλι καλά που έμαθα κάποια πράγματα από εδώ, αλλιώς θα είχα ακόμα μαύρα μεσάνυχτα ). Και σήμερα μου λέει "μα γιατί είναι τόσο η TSH , ρώτα τον ενδοκρινολόγο αν έχουμε το οκ να προχωρήσουμε " δλδ τώρα ξαφνικά πειράζει :confused:

Ο ενδοκρινολογος φυσικά και είπε όχι. Άλλος μ@λ@κ@ς και αυτός  (συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά έχω νεβριασει πολύ ) ήξερε ότι προσπαθώ και δεν μου έγραψε μεγαλύτερη δόση χάπι για να πέσει μόνο μου έδωσε τη μικρότερη δόση. Ε δεν είναι για να τρελενεσαι??? Σαν πορτοφόλι μας βλέπουν όλοι .

Ευτυχώς η προλακτίνη και η Β12 είναι πολύ καλές. 

Άντε τώρα άλλος ένας μήνας με αντισυλληπτικά για να μην ανέβει η Ε2. 

@Elma86 Ελμακι τελικά θα είμαστε μαζί τον Απρίλιο, αντε ποιος στις χαρές μας θα μας βγουν και χριστουγεννιατικα :)

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 55 λεπτά , BettySt είπε:

Πήγα  στην γυναικολογο και τα νέα μου είναι ότι θα χάσω και αυτό το μήνα. Πρέπει να ρυθμίσω την TSH. Τα έχω πάρει με τους γιατρούς γιατί αν μου είχαν πει από την αρχή να κάνω εξέταση τώρα θα την είχα ρυθμισμενη . Και όχι μόνο δεν μου είπε αλλά επιμενε ότι δεν χρειάζεται γιατί ζήτησα από μόνη μου να τη κάνω  (πάλι καλά που έμαθα κάποια πράγματα από εδώ, αλλιώς θα είχα ακόμα μαύρα μεσάνυχτα ). Και σήμερα μου λέει "μα γιατί είναι τόσο η TSH , ρώτα τον ενδοκρινολόγο αν έχουμε το οκ να προχωρήσουμε " δλδ τώρα ξαφνικά πειράζει :confused:

Ο ενδοκρινολογος φυσικά και είπε όχι. Άλλος μ@λ@κ@ς και αυτός  (συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά έχω νεβριασει πολύ ) ήξερε ότι προσπαθώ και δεν μου έγραψε μεγαλύτερη δόση χάπι για να πέσει μόνο μου έδωσε τη μικρότερη δόση. Ε δεν είναι για να τρελενεσαι??? Σαν πορτοφόλι μας βλέπουν όλοι .

@Elma86 Ελμακι τελικά θα είμαστε μαζί τον Απρίλιο, αντε ποιος στις χαρές μας θα μας βγουν και χριστουγεννιατικα :)

Δυστυχώς φτάνουμε πάλι στο συμπέρασμα οτι πρέπει οι γιατροί να είναι λίγο πιο ενημερωμένοι και "ψείρες" και πως πρέπει να βρίσκουμε ανθρώπους και όχι μόνο επιστήμονες....Απλώς κρίμα γιατί εκανες και τις προσπάθειές σου και πήγαιναν τζαμπα... τελος πάντων όλα για καλό ας πούμε ότι γίνονται...Και η  αναμονή καμιά φορά είναι σωτήρια και σωματικά και ψυχικά. Οσο για τον Απρίλιο δεν ξέρω εγώ ίσως είμαι και Μάιο, εκτός απροόπτου πάντα, αλλά να σας πω προτιμώ να περιμένω έναν μήνα παραπάνω και να ξέρω οτι οι συνθήκες ήταν οσο καλύτερες γινόταν αλλά και εγώ προετοιμάστηκα το κατα δύναμην για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω παρα να μετανοιώνω μετα!!Ποντάρουμε λοιπόν σε αιγωκεράκια και υδροχοακια!!!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αχ βρε κοριτσακιιιι τι να πεις!πφφφ ειναι να μην μπλεξεις με γιατρους και εξετασεις!ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του!ολα να πανε καλα απο εδω και περα!θα τα ρυθμισεις ολα και σιγα σιγα ολα θα γινουν..τουλαχιστον ειναι καλες οι αλλες 2.ευτυχως!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχ βρε κοριτσακιιιι τι να πεις!πφφφ ειναι να μην μπλεξεις με γιατρους και εξετασεις!ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του!ολα να πανε καλα απο εδω και περα!θα τα ρυθμισεις ολα και σιγα σιγα ολα θα γινουν..τουλαχιστον ειναι καλες οι αλλες 2.ευτυχως!

Πάλι καλά. Αλλά είμαι και γκαντέμης πολύ. Μαντέψτε, μαντέψτε η επόμενη ωορρηξία πέφτει Μ. Σάββατο - Μ. Κυριακή ποιος να μου κανει σπερματεγχυση τέτοιες μέρες, άσε που είναι και αμαρτία και δεν θέλω. Αναγκαστικά θα πάρω μια εβδομάδα παραπάνω αντισυλληπτικά για να καθυστερήσει η περίοδος και να παει η ωορρηξία μετά του Πάσχα. Θεέ μου τι τραβάμε 

Αα είδες το πμ;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Πάλι καλά. Αλλά είμαι και γκαντέμης πολύ. Μαντέψτε, μαντέψτε η επόμενη ωορρηξία πέφτει Μ. Σάββατο - Μ. Κυριακή ποιος να μου κανει σπερματεγχυση τέτοιες μέρες, άσε που είναι και αμαρτία και δεν θέλω. Αναγκαστικά θα πάρω μια εβδομάδα παραπάνω αντισυλληπτικά για να καθυστερήσει η περίοδος και να παει η ωορρηξία μετά του Πάσχα. Θεέ μου τι τραβάμε 

Αα είδες το πμ;

Δεν πειραζει κοριτσακι μου,καθε εμποδιο για καλο!μετα το πασχα θα σε βοηθησει και ο θεουλης και θα γινει το θαυματακι:)ναι το πηρα..θα το κανω μετα που θα μπω απο τον υπολογιστη!ελπιζω να γινειιιι!!!πειραμα στη χημεια να εκανα,πιο ευκολα θα γινοτανε!!:-P

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Δεν πειραζει κοριτσακι μου,καθε εμποδιο για καλο!μετα το πασχα θα σε βοηθησει και ο θεουλης και θα γινει το θαυματακι:)ναι το πηρα..θα το κανω μετα που θα μπω απο τον υπολογιστη!ελπιζω να γινειιιι!!!πειραμα στη χημεια να εκανα,πιο ευκολα θα γινοτανε!!:-P

Χαχαχα και εγώ παιδευτικα μέχρι να το βρω. Το έφτιαχνα και δεν μου γινόταν με τίποτα, το άφησα αλλά μετά με έτρωγε από μέσα και με έπιασε πείσμα έτσι το έφτιαξα :D

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 35 λεπτά , BettySt είπε:

Χαχαχα και εγώ παιδευτικα μέχρι να το βρω. Το έφτιαχνα και δεν μου γινόταν με τίποτα, το άφησα αλλά μετά με έτρωγε από μέσα και με έπιασε πείσμα έτσι το έφτιαξα :D

Και μενα ετσι με εχει πιασει τωρα ενα πεισμα!σκορπιου πεισμααα το ξερεις καλα εσυ:wink:ειναι μην πεισμοσουμε εμεις οι σκορπινες!!αν δεν το πετυχουμε αυτο που θελουμεεε δεν ησυχαζουμε!!θα το κανω και γω!μη νομιζει θα μου ξεφυγειιι:cool:

Παράθεση

:cool:

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...