Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

εύχομαι σήμερα να έχουμε μια καλή μέρα!!!

Γεωργία μου, σήμερα θα κάνεις τεστ??

Maria papa ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι πολύ καλύτερα σήμερα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κι απο μενα! Μια ομορφη χαλαρη Κυριακη ευχομαι!

tinkerbel!24, γλυκεια μου, δυνατα σημερα! Τεστακι θα κανω αυριο το πρωι, πριν δωσω αιμα. Πως θα γινει να κοιμηθω ολη μερα σημερα;

καλημερα κοπελιες!οπως φαινεται θα σκασει ο τζιτζικας παλι σημερα ,βουρ για παραλια!λοιπον,θελω να εκφρασω τη συμπαρασταση μου στη μαρια παπα ,δε χρειαζεται να πω οτι τη νιωθω απολυτα!μαρακι μου ξερω οτι θα ξαναπροσπαθησεις!χαλαρωσε λιγο να βγει και ο αυγουστος και θα ερθει που θα παει..αν θελουμε κατι πολυ το συμπαν συνομωτει να γινει.στα κοριτσοπουλα που ειναι στην αναμονη ευχομαι να εχετε μεγαλες χοριακες και στα κοριτσια που προσπαθουν ευχομαι απολαυστικες νυχτες και μερες!μια ομορφη κυριακη να εχουμε..

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Georgia και Tinkerbell, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά αύριο να πετάτε από τη χαρά σας!

Και μια σύσταση προς τις Θεσσαλονικιές και εν γένει τις βόρειες: Πριν μια βδομάδα ένιωθα πολύ μπαφιασμένη εν μέσω υπερήχων και λοιπών συναναστροφών με γυναικολόγους κι αποφάσισα να πραγματοποιήσω ένα ταξιδάκι τσακ μπαμ. Άνοιξα το χάρτη κι αποφάσισα να πάω στα λουτρά Πόζαρ. Προφανώς δεν ήταν η πιο ρεαλιστική επιλογή, καθότι Αθηναία. Αυτό όμως μου καρφώθηκε. Πήγα λοιπόν για μια μέρα σ' αυτό το μαγευτικό μέρος. Εκεί γνώρισα μια γυναίκα που πάλευε με την υπογονιμότητα 7 χρόνια. Μια βδομάδα μπάνια στα λουτρά ήταν αρκετά για να ζήσει το θαύμα. Έκτοτε πηγαίνουν κάθε χρόνο οικογενειακώς. Σε κάθε περίπτωση για σας που μένετε κοντά είναι μια πανέμορφη εκδρομή. Και ποιος ξέρει...

Διαφημίσεις

Ποζαρ, ε; Ειναι πανεμορφα εκει, με ξετρελαινει μια βουτια στο ποταμακι με τις ζεστες πισινουλες, το ζεστο νερο μεσ΄στα βοτσαλα, αλλα για μια μερα! Νομιζω θα με επιανε το συνδρομο των Καπη αν εμενα παραπανω!

Ευχαριστουμε για τις ευχουλες κοριτσια, μακαρι να πανε ολα καλα!

καλημερα κ απο μενα καλα ειμαι θελω αυτον τον μηνα χαλαρωση μονο μπανια σεξ χωρις τεστ κ μερες να μετραμε .

γιαυτο ταμπον σημερα κ βουρ στην θαλασσαααα!!!!! για μπανιοοοοοο!!!!

tinkerbell!24 και georgia69 περιμενω ευχαριστα νεα αυριο!! να γελασουμε κ λιγο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria pappa κούκλα μου στεναχωρέθηκα για σένα, εντάξει ξέρω ότι είσαι πολύ θυμωμένη τώρα, όμως θα απολαύσεις την θάλασσα και τον άνδρα σου χωρίς να μετράς μέρες και θα έρθει από μόνο του γιατί όλοι ξέρουμε πως θαύματα συμβαίνουν κάθε λεπτό, χαλάρωσε τώρα και θα ερθει, τον επόμενο μήνα εύχομαι μόνο χαρές και ευχάριστα από σένα.

georgia & tinkerbell να έχετε αύριο χοριακές τεράστιες και από ένα σποράκι στην κοιλιά :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

ευχαριστούμε κορίτσια...μακάρι...

εγώ πολύ χλωμό το βλέπω..αλλά θαύματα γίνονται!!!

πολύ ωραία η σημερινή μέρα...

άναψα σε όλες κεράκι σήμερα..σε όσες ήξερα με το όνομα τους και στις άλλες με το νικ..

ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι καρπερός και το Σεπτέμβριο να σβηστούμε όλες από τη λίστα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μπαβο ρε maria papa! Ετσι σε θελω, μπανακια, κυματακια και γλυκο καλοκαιρακι! Ε, και λιγο σεξ προς "ιδιίαν ευχαριστηση":oops: το χρειαζομαστε!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες κοριτσια, μακαρι να παν ολα καλα!

tinkerbel!24, θα ΄ρθω απο κει να σε δαγκωσω κι ας εισαι μακρια! Μετρας ηδη καθυστερηση και το βλεπεις χλωμο; Αντε, ολα καλα θα πανε, τοσες προσευχουλες, καποια θα φτασει εκει ψηλα...

Μπαβο ρε maria papa! Ετσι σε θελω, μπανακια, κυματακια και γλυκο καλοκαιρακι! Ε, και λιγο σεξ προς "ιδιίαν ευχαριστηση":oops: το χρειαζομαστε!!

tinkerbel!24, θα ΄ρθω απο κει να σε δαγκωσω κι ας εισαι μακρια! Μετρας ηδη καθυστερηση και το βλεπεις χλωμο; Αντε, ολα καλα θα πανε, τοσες προσευχουλες, καποια θα φτασει εκει ψηλα...

και ξεκιναω απο σημερα τα μπανια κ με περιοδο αντε πια θα βαλω ενα ωραιοτατο ταμπον κ βουτιες τρελεεεεεςςςς!!!!! και εννοητε σεξ για μενα για μας το εχουμε αναγκη!!;););):oops::oops:

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεωργία μου, με 6 ούτρο τη μέρα θα ήταν αδύνατο να έβλεπα..:P:p:p

όλα καλά θα πάνε!!!!για όλες μας..και αν δεν είναι αύριο θα είναι κάποια στιγμή..

από εσένα όμως θέλω να δω τεράστια χοριακή..!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Γεωργία μου, με 6 ούτρο τη μέρα θα ήταν αδύνατο να έβλεπα..:P:p:p

όλα καλά θα πάνε!!!!για όλες μας..και αν δεν είναι αύριο θα είναι κάποια στιγμή..

από εσένα όμως θέλω να δω τεράστια χοριακή..!!!

πως εισαι σημερα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/17

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ