Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Εμένα μου ήρθε νωρίτερα πάλι περίοδος και τώρα περνάμε στην επόμενη φάση που είναι η υστεροσκόπηση!!Λογικά την άλλη βδομάδα θα την κάνω και μετα τέλος μαρτίου ενεσούλες!!

Καλημέρα Ελμακι, τι κάνεις κοριτσαρα? Μην φοβάσαι για την υστεροσκοπηση, όλα καλά θα πάνε και δεν θα καταλάβεις και τίποτα. Τελικά με ολική θα την κάνεις, σου είπαν;

Καλημέρα και σε σένα @Nektarinaki!

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα Ελμακι!μακαρι να πανε ολα κατ ευχην κοριτσακιιι..που θα πανεε γιατι να μην πανε?περιμενουμε νεακια σου..θετικη ενεργειααα..

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Καλημέρα Ελμακι, τι κάνεις κοριτσαρα? Μην φοβάσαι για την υστεροσκοπηση, όλα καλά θα πάνε και δεν θα καταλάβεις και τίποτα. Τελικά με ολική θα την κάνεις, σου είπαν;

Καλημέρα και σε σένα @Nektarinaki!

Να είστε καλά κορίτσια μου!!Χωρις αναισθησία θα την κάνω γιατί είναι διαγνωστικη, δε θα χρειαστει να αφαιρεσουμε κάτι εκτος απροοπτου δηλαδή...Αυριο περιμένω τηλ να μου πουν πότε θα πάω

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Just now, Elma86 είπε:

Να είστε καλά κορίτσια μου!!Χωρις αναισθησία θα την κάνω γιατί είναι διαγνωστικη, δε θα χρειαστει να αφαιρεσουμε κάτι εκτος απροοπτου δηλαδή...Αυριο περιμένω τηλ να μου πουν πότε θα πάω

Άντε πλησιάζει η ώρα,  τώρα είσαι πολύ κοντά να γίνει το όνειρο. Στο εύχομαι από την καρδιά μου! Περιμένουμε νέα 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοριτσαρα @BettySt @Elma86 Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να πανε ολα τελεια και να γινει το θαυματακι επιτελους..να μας κρατας ενημερες..

Εσένα μανταμ σε θέλω εξαφανισμενη αυτές τις μέρες από το φόρουμ, μην ξεχνιεσαι έχεις και δουλεία να κάνεις :wink:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, BettySt είπε:

Εσένα μανταμ σε θέλω εξαφανισμενη αυτές τις μέρες από το φόρουμ, μην ξεχνιεσαι έχεις και δουλεία να κάνεις :wink:

Ναι ναιιι εννοειταιιι...ηδη ξεκινησα τη δουλεια...:wink:και εχω ακομη...:wink:

• Χαχα 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυ! @Elma86αντε μπράβο κοριτσακιιι ολα θα πάνε καλα!ολο και κοντευεις στο όνειροοο:-Dναι ναιιι η δουλιτσα μια χαρα παειιιι:wink:του δινουμε και καταλαβαινει..:oops:αντε να δουμεε.. @BettySt που εισαιιι?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

10 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυ! @Elma86αντε μπράβο κοριτσακιιι ολα θα πάνε καλα!ολο και κοντευεις στο όνειροοο:-Dναι ναιιι η δουλιτσα μια χαρα παειιιι:wink:του δινουμε και καταλαβαινει..:oops:αντε να δουμεε.. @BettySt που εισαιιι?

Εδώ είμαι. Σήμερα είχα αρκετές δουλειές να κάνω και τώρα μπήκα να διαβάσω τα νέα. Μέχρι και λουλούδια φυτεψα χαχαχαααα. 

Έτσι μπράβο να ιδρωνει το σεντόνι :wink:

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Εδώ είμαι. Σήμερα είχα αρκετές δουλειές να κάνω και τώρα μπήκα να διαβάσω τα νέα. Μέχρι και λουλούδια φυτεψα χαχαχαααα. 

Έτσι μπράβο να ιδρωνει το σεντόνι :wink:

Χαχααχχα οχι μονο ιδρωσε,φωτια πηρε το σεντονιιιι:wink: αληθεια?φυτεψες και λουλουδακια?τελειααα!!και γω ειχα πολλες δουλειες σημερα!πηγα και σε κατι συνεντευξεις για δουλεια!και τωρα πριν λιγο γυρισα απ τον κινηματογραφο..ειδα το fifty shades of grey...:wink::oops:

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Eμενα οι σπερμαγενχυσεισ δε με βοήθησαν μόνο η εξωσωματική αλλά πολλές έμειναν ούτε ψυχοφθορα διαδικασία είναι κ  να αποτύχει πάλι μικρό το κακό ενώ η εξωσωματική αν αποτύχει πέφτεις σε κατάθλιψη 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

2 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Eμενα οι σπερμαγενχυσεισ δε με βοήθησαν μόνο η εξωσωματική αλλά πολλές έμειναν ούτε ψυχοφθορα διαδικασία είναι κ  να αποτύχει πάλι μικρό το κακό ενώ η εξωσωματική αν αποτύχει πέφτεις σε κατάθλιψη 

Ναι, πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. 

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ σήμερα αδιαθετησα και πήγα και έγραψα εξετάσεις να τις κάνω αύριο να δούμε τι θα δούμε. Έγραψα τις συνηθισμενες Ε2 και FSH και TSH ( να δω αν έχει πέσει ), προλακτινη, Β12 και βιταμίνη d 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, BettySt είπε:

Ναι, πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. 

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ σήμερα αδιαθετησα και πήγα και έγραψα εξετάσεις να τις κάνω αύριο να δούμε τι θα δούμε. Έγραψα τις συνηθισμενες Ε2 και FSH και TSH ( να δω αν έχει πέσει ), προλακτινη, Β12 και βιταμίνη d 

Εννοειται πως ολα θα τα δοκιμασουμε! @BettySt αντε κοριτσι μου μακαρι να βγουνε ολες καλες και να συνεχισεις τον στοχο σου!εμενα σημερα βγηκε θετικο το τεστακι ωορρηξιας!εχω και εναν πονοκεφαλοοο αλλο πραγμα!

3 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

@gogouli88 καλως ηρθες!ναι καποιες δε τις βοηθησαν καποιες τις βοηθησαν!ειναι και λιγο θεμα τυχης!μακαρι να τα καταφερουμε ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο!εσυ με την εξωσωματικη εμεινες λογικα..σωστα??μια εκανες?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Εννοειται πως ολα θα τα δοκιμασουμε! @BettySt αντε κοριτσι μου μακαρι να βγουνε ολες καλες και να συνεχισεις τον στοχο σου!εμενα σημερα βγηκε θετικο το τεστακι ωορρηξιας!εχω και εναν πονοκεφαλοοο αλλο πραγμα!

@gogouli88 καλως ηρθες!ναι καποιες δε τις βοηθησαν καποιες τις βοηθησαν!ειναι και λιγο θεμα τυχης!μακαρι να τα καταφερουμε ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο!εσυ με την εξωσωματικη εμεινες λογικα..σωστα??μια εκανες?

Ναι είμαι έγκυος όχι με τη δεύτερη 

• Μου αρέσει 1

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...