Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Και γω χαιρομαι παρα πολυ για τα κοριτσια:)και γω δε φανταζεσαι ποσο θα χαρω αν μαθω για καποια απο εσας.θα χαρω οσο θα χαιρομουνα και για μενα γιατι και γω σας νιωθω απολυτα.μονο εμεις ξερουμε αυτον τον πονο της αναμονης..και γω σας νιωθω δικα μου ατομα.μου δινετε τοσο κουραγιο.

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Και γω χαιρομαι παρα πολυ για τα κοριτσια:)και γω δε φανταζεσαι ποσο θα χαρω αν μαθω για καποια απο εσας.θα χαρω οσο θα χαιρομουνα και για μενα γιατι και γω σας νιωθω απολυτα.μονο εμεις ξερουμε αυτον τον πονο της αναμονης..και γω σας νιωθω δικα μου ατομα.μου δινετε τοσο κουραγιο.

♡♡♡♡♡

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

13 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια, τι μου κάνετε σήμερα;

@Nektarinaki πως είσαι,  πονας ακόμα;

@Elma86 που είσαι;

καλημέρα κορίτσια μου!Δεν χαθηκα σας παρακολουθω συνέχεια αλλά ειδικά αυτόν τον μήνα δεν έχω να καταθέσω τιποτα!!Επίσης να πω την αλήθεια και εγώ χαίρομαι για την κάθε μια αλλά με πονάει κιόλας...Εχω περάσει στο επίπεδο που οι επιτυχημένες ιστορίες δεν με κάνουν να νιώθω ελπίδα για μένα αλλά περισσότερο με πληγώνουν γιατί πάντα σκέφτομαι "γιατι η τάδε με τα χι προβλήματα και όχι εγω με κανένα". Ξερω πως ακούγεται ασχημο και ίσως κάποια μπορεί να μην το καταλαβαίνει και να το βρίσκει κακία αλλά πραγματικά δεν είναι!!Ποτε δεν ευχήθηκα να μη μένει καμια εγκυος γιατί δε μένω εγω, το μόνο που εύχομαι είναι να μείνω και εγω!!

Ελπίζω να βγαίνει νόημα από την σκέψη μου και να μή με παρεξηγήσετε!!

CpFNp3.png

1 hour ago, Elma86 είπε:

καλημέρα κορίτσια μου!Δεν χαθηκα σας παρακολουθω συνέχεια αλλά ειδικά αυτόν τον μήνα δεν έχω να καταθέσω τιποτα!!Επίσης να πω την αλήθεια και εγώ χαίρομαι για την κάθε μια αλλά με πονάει κιόλας...Εχω περάσει στο επίπεδο που οι επιτυχημένες ιστορίες δεν με κάνουν να νιώθω ελπίδα για μένα αλλά περισσότερο με πληγώνουν γιατί πάντα σκέφτομαι "γιατι η τάδε με τα χι προβλήματα και όχι εγω με κανένα". Ξερω πως ακούγεται ασχημο και ίσως κάποια μπορεί να μην το καταλαβαίνει και να το βρίσκει κακία αλλά πραγματικά δεν είναι!!Ποτε δεν ευχήθηκα να μη μένει καμια εγκυος γιατί δε μένω εγω, το μόνο που εύχομαι είναι να μείνω και εγω!!

Ερωτιάρικες καλημέρες κοριτσάκια μου!ετσι να μπουμε λίγο στο κλίμα!!Ελμάκι καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου με ποια εννοια το λές και εννοείται πως δέν παρεξηγεισαι..όλες το αισθανόμαστε αυτο..είναι λογικο η καθε κοπέλα απο εδώ να χαίρεται μεν εννοείται για την χαρα της αλλης,αλλα να πονάει δε γιατι δεν μένει αυτή..πολλές φορές η ζωή ειναι άδικη..αλλα που θα παει,θα έχουμε και μεις μια μερα αυτή την χαρά..και ελπίζω να είναι συντομα..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Εννοείται και δεν σε παρεξηγουμε!  Είμαι σίγουρη ότι η κάθε μία μας της έχει περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό και όχι μια αλλά πολλές φορές και εννοείται δεν είναι από κακία αλλά από την αγωνία να γίνει μάνα. Λέγε μας τις σκέψεις που σε απασχολούν έντονα για να σου περνάει για αυτό είμαστε εδώ. 

Και κάτι άλλο : ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΜΆΣ ΣΎΝΤΟΜΑ! !!!  

Χρόνια πολλά κορίτσια! !!! ♡♡♡♡♡♡ 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Εννοείται και δεν σε παρεξηγουμε!  Είμαι σίγουρη ότι η κάθε μία μας της έχει περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό και όχι μια αλλά πολλές φορές και εννοείται δεν είναι από κακία αλλά από την αγωνία να γίνει μάνα. Λέγε μας τις σκέψεις που σε απασχολούν έντονα για να σου περνάει για αυτό είμαστε εδώ. 

Και κάτι άλλο : ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΜΆΣ ΣΎΝΤΟΜΑ! !!!  

Χρόνια πολλά κορίτσια! !!! ♡♡♡♡♡♡ 

πρίν από 31 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ερωτιάρικες καλημέρες κοριτσάκια μου!ετσι να μπουμε λίγο στο κλίμα!!Ελμάκι καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου με ποια εννοια το λές και εννοείται πως δέν παρεξηγεισαι..όλες το αισθανόμαστε αυτο..είναι λογικο η καθε κοπέλα απο εδώ να χαίρεται μεν εννοείται για την χαρα της αλλης,αλλα να πονάει δε γιατι δεν μένει αυτή..πολλές φορές η ζωή ειναι άδικη..αλλα που θα παει,θα έχουμε και μεις μια μερα αυτή την χαρά..και ελπίζω να είναι συντομα..

Μακάρι κορίτσια μου!!Τι να πω...μόνο υπομονή και ελπίδα..Σάμπως μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο??? 

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Elma86 είπε:

Μακάρι κορίτσια μου!!Τι να πω...μόνο υπομονή και ελπίδα..Σάμπως μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο??? 

Αυτο ακριβως κοριτσι μου!υπομονη και ελπιδα!να μου πεις ποση υπομονη πια?οταν βλεπεις γυρο σου 3 για να μην πω 4 στις 5 κοπελες να μενουν εγκυες!και συ να λες εγω ποτε??τι να λεμε..υπομονη και ο θεος βοηθος!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυ τι κανετε?? @BettySt που χαθηκες κοριτσιιι??εγω μαγειρευω γεμιστα μανιταρια στο φουρνοοο!!και εχω και τηγανια κοποπουλο με κρεμα γαλακτος!αχχχ πεινασα!:-P

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυ τι κανετε?? @BettySt που χαθηκες κοριτσιιι??εγω μαγειρευω γεμιστα μανιταρια στο φουρνοοο!!και εχω και τηγανια κοποπουλο με κρεμα γαλακτος!αχχχ πεινασα!:-P

Εδω είμαι!  Μμμμ μανιτάρια μ'αρεσουν πολύ αλλά ο άντρας μου δεν θα τρώει με τίποτα. 

Τώρα θα έχεις φάει καλά πιστεύω και θα έχεις τεζαρει :)

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα μπετακι!εδώ στον αγώνα! εσυ?Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

Καλά και εγώ.  Περιμένω περίοδο σε μερικές μέρες να δούμε τι θα δούμε. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλά και εγώ.  Περιμένω περίοδο σε μερικές μέρες να δούμε τι θα δούμε. 

Αντε να δούμε!!!και μένα αρχίζουνε οι γόνιμες..10η ημερα σήμερα..αντε να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Εμένα μου ήρθε νωρίτερα πάλι περίοδος και τώρα περνάμε στην επόμενη φάση που είναι η υστεροσκόπηση!!Λογικά την άλλη βδομάδα θα την κάνω και μετα τέλος μαρτίου ενεσούλες!!

CpFNp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Εμένα μου ήρθε νωρίτερα πάλι περίοδος και τώρα περνάμε στην επόμενη φάση που είναι η υστεροσκόπηση!!Λογικά την άλλη βδομάδα θα την κάνω και μετα τέλος μαρτίου ενεσούλες!!

Καλημερα Ελμακι!μακαρι να πανε ολα κατ ευχην κοριτσακιιι..που θα πανεε γιατι να μην πανε?περιμενουμε νεακια σου..θετικη ενεργειααα..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...