Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

το θυμαμαι .. πηγαινε σε παθολογο να σου τα γραψει . μπορει να σου γραψει σχεδον τα παντα.  εγω τελευταια μετρηση ειχα κανει Σεπτεμβριο κ την ειχα 32 κ πηρα χαπι τον Δεκεμβριο κ μου μικρυνε τον κυκλο.μου τον εκανε 26 απο 28-29 !  ειμαι σιγουρη οτι ειναι επειδη κατεβηκε η προλακτινη .  αλλα αυτη την φορα καναμε κ σωστες προσπαθειες. καθε μερα στις γονιμες κ ετυχε κ 2 φορες την μερα . 

Γρήγορα στην έριξε , ωραία! Κάνουμε και εμείς στις γονιμες κάθε μέρα, σπάνια να μην κάνουμε κάποια μέρα αλλά δεν θέλει να μας κάτσει 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Γρήγορα στην έριξε , ωραία! Κάνουμε και εμείς στις γονιμες κάθε μέρα, σπάνια να μην κάνουμε κάποια μέρα αλλά δεν θέλει να μας κάτσει 

δεν την ειχα πολυ ανεβασμενη . το οριο ειναι 23 κ εγω ειχα 32 .. με το πρωτο χαπι πεφτει .

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

4 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

καλημέρα συναγωνίστριες!!Εμείς πότε θα έιμαστε στα καλά νέα μου λέτε?

Ελα μου ντε! Βλέπεις από δίπλα χαμός. Αιντε να έρχεται επιτέλους η σειρά μας! 

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

ΑΧαχαχαχαχα ειρωνευομαστε μπετακι??:-P  ελα να εχουμε λιγη θετικη ενεργειαααα ελααα!!ειπαμε εχω προαισθημα!!

Ε όχι βέβαια ! Μια πλακιτσα έκανα :oops:

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέρα μπετούλααα!ναι χαθήκαμε αυτες τις μέρες!εγω σήμερα ολη μέρα κοιμάμαι γιατι μου ήρθε περιοδος και αυτη τη φορα μου πονούσε πολύ το κεφάλι.ημικρανία:?εσυ πως είσαι?

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα μπετούλααα!ναι χαθήκαμε αυτες τις μέρες!εγω σήμερα ολη μέρα κοιμάμαι γιατι μου ήρθε περιοδος και αυτη τη φορα μου πονούσε πολύ το κεφάλι.ημικρανία:?εσυ πως είσαι?

Οχ, πήρες τίποτα, πως είσαι τωρα; εγώ καλά είμαι, έχω καμία εβδομάδα μέχρι να μου ερθει και να δω τι κάναμε με την Ε2. Αυτά 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Οχι δεν πηρα τιποτα.αποφευγω γενικα να παιρνω μονο αν πια δεν αντεχω.ευτυχως τωρα σταματησε ο πονος.αντε μακαρι να ρυθμιστηκε επιτελους αυτη η Ε2. Βρε κοριτσι..αντε να παιρνουμε και μεις σειρα να μιλαμε εδω για τις χοριακες μας!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 41 λεπτά , BettySt είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια, τι μου κάνετε σήμερα;

@Nektarinaki πως είσαι,  πονας ακόμα;

@Elma86 που είσαι;

@BettySt καλησπέρα κοριτσάκιιι καλά ειμαι,μολις γυρισα απο γυμναστηριο εσυ?ευτυχως σημερα μια χαρα!τι ωραια στο αλλο το θεματακι τα κοριτσακια ολα πηρανε σειρααα:)αντε ας παρουμε και μεις ρε κοριτσια μου.ποσο θα χαρω δεν φανταζεστεεε!εστω και μια απο μας να κανει την εκπληξη!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

@BettySt καλησπέρα κοριτσάκιιι καλά ειμαι,μολις γυρισα απο γυμναστηριο εσυ?ευτυχως σημερα μια χαρα!τι ωραια στο αλλο το θεματακι τα κοριτσακια ολα πηρανε σειρααα:)αντε ας παρουμε και μεις ρε κοριτσια μου.ποσο θα χαρω δεν φανταζεστεεε!εστω και μια απο μας να κανει την εκπληξη!!

Μια χαρά είμαι. Χαίρομαι που είσαι καλά και πηγές γυμναστήριο. Ναιιιιι να έρθει επιτέλους και εμάς η σειρά μας! 

Χαίρομαι πολύ για τα κορίτσια πού τα καταφέρνουν και αδειάζει σιγά σιγά το κάτω πίνακα. 

Και επίσης θα χαρώ και για κάθε μία από σάς σαν να τα έχω καταφέρει η ίδια! Σας νιώθω πολύ δικά μου άτομα,  σαν να σας ξέρω καιρό 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...