Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello! Εγώ καλά είμαι,  δεν έχω κάτι νέο να σας πω.  Λέω αύριο να πάω να ζητήσω από την γυνεκολογο να μου γράψει εξετάσεις προλακτινη,  TSH και βιταμίνη d  . Τις έχετε κάνει εσείς αυτές;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Οχι εγω δε τις εχω κανει ολες..μονο την TSH ειχα κανει περυσι τον χειμωνα και ητανε καλη.γενικως ο γυναικολος μου δε θεωρει οτι πρεπει να μου βαλει εξετασεις..προς το παρον τουλαχιστον..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

14 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Οχι εγω δε τις εχω κανει ολες..μονο την TSH ειχα κανει περυσι τον χειμωνα και ητανε καλη.γενικως ο γυναικολος μου δε θεωρει οτι πρεπει να μου βαλει εξετασεις..προς το παρον τουλαχιστον..

Και εμένα δεν θέλει να μου βάζει άλλες εξετάσεις, μάλλον θεωρεί ότι είμαι  εντάξει αφού όλες οι υπόλοιπες είναι πολύ καλές τι να πω. Αλλά διαβάζω ρε γμτ εδώ ότι άλλες κοπέλες κάνουν οι εξετάσεις που είπα προλακτινη και βιταμίνη και μετά μένουν έγκυες και δεν ξέρω τι να κάνω. Λέω μήπως δεν είναι καλή η προλακτινη μου και για αυτό δεν πιάνω ξέρω γω. Ουφφφφ σε ζαλισα πάλι 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημερα κοριτσι μουυυ!κοιτα,λογικο ειναι να επηρεαζεσαι και γω μολις βλεπω θελω και γω να κανω γιατι λεω βρε λες αμα τις κανω να μεινω??αλλα εμεις ειμαστε μια χαρα κοριτσι μου.το σπερματακι φταιει για ολα δυστυχως.αν ητανε καλο το σπερμα των αντρων μας θα μεναμε αμεσως..οι γιατροι μας ξερουνε τι κανουνε..μη πιεζεις τον εαυτο σου να κανεις συνεχεια εξετασεις γιατι σε αγχωνουν..ο γιατρος θα σου βαζει οτι θεωρει αυτος απαραιτητο.. και συνηθως αυτες τις εξετασεις τις βαζουνε να τις κανεις αν εχεις θεματα με τον κυκλο σου..απ οτι ξερω εσενα μια χαρα σταθερος ειναι οπως και ο δικος μου.και δε με ζαλισες καθολουυ.γι αυτο ειμαστε εδωω:)

Επεξεργάστηκαν by Nektarinaki
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Και εμένα δεν θέλει να μου βάζει άλλες εξετάσεις, μάλλον θεωρεί ότι είμαι  εντάξει αφού όλες οι υπόλοιπες είναι πολύ καλές τι να πω. Αλλά διαβάζω ρε γμτ εδώ ότι άλλες κοπέλες κάνουν οι εξετάσεις που είπα προλακτινη και βιταμίνη και μετά μένουν έγκυες και δεν ξέρω τι να κάνω. Λέω μήπως δεν είναι καλή η προλακτινη μου και για αυτό δεν πιάνω ξέρω γω. Ουφφφφ σε ζαλισα πάλι 

καλησπερα! δεν εχεις κανει για προλακτινη , θυρεοειδη ? αν οχι να κανεις οπωσδηποτε

4 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοριτσι μουυυ!κοιτα,λογικο ειναι να επηρεαζεσαι και γω μολις βλεπω θελω και γω να κανω γιατι λεω βρε λες αμα τις κανω να μεινω??αλλα εμεις ειμαστε μια χαρα κοριτσι μου.το σπερματακι φταιει για ολα δυστυχως.αν ητανε καλο το σπερμα των αντρων μας θα μεναμε αμεσως..οι γιατροι μας ξερουνε τι κανουνε..μη πιεζεις τον εαυτο σου να κανεις συνεχεια εξετασεις γιατι σε αγχωνουν..ο γιατρος θα σου βαζει οτι θεωρει αυτος απαραιτητο.. και συνηθως αυτες τις εξετασεις τις βαζουνε να τις κανεις αν εχεις θεματα με τον κυκλο σου..απ οτι ξερω εσενα μια χαρα σταθερος ειναι οπως και ο δικος μου.και δε με ζαλισες καθολουυ.γι αυτο ειμαστε εδωω:)

συγγνωμη που μπαινω ετσι στην συζητηση σας αλλα να σας πω οτι εγω πετυχα γιατρο που μου ελεγε οτι εισαι μια χαρα κ να μην ψαχνεσαι .. κ ομως εμενα η προλακτινη μου ηταν λιγο τσιμπιμενη.. 30-40  . μολις πηρα  το χαπι κ κατεβηκε , εμεινα αμεσως  οπως ειδατε ! στον εδνοκρινολογο που πηγα , δεν ηθελε να μου γραψει τιποτα απο εξετσεις . γτ ελεγε οτι δεν χρειαζεται κ τα ζητησα ολα μονη μου... 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ναι δεν αντιλεγω εχεις δικιο σε αυτο που λες.απλως και αυτοι οι γιατροι απο μονοι τους ωρες ωρες τιποτα δεν κανουν.οσες φορες και να ειπα,με διαβεβαιωνε οτι δε χρειαζεται!τι να πω.κοιτα οταν ξανα παω θα του το ξανα πω και εγω μπας και μου τις γραψει.εσυ τωρα εμαθες που εισαι εγκυουλα σωστα??τις παρακολουθω ολες τις συζητησεις στο αλλο θεμα:) πολυ χαρηκα και για σενα και για την Μαντη.ηρεμια τωρα και απολαυστε τα θαυματακια σας:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Ναι δεν αντιλεγω εχεις δικιο σε αυτο που λες.απλως και αυτοι οι γιατροι απο μονοι τους ωρες ωρες τιποτα δεν κανουν.οσες φορες και να ειπα,με διαβεβαιωνε οτι δε χρειαζεται!τι να πω.κοιτα οταν ξανα παω θα του το ξανα πω και εγω μπας και μου τις γραψει.εσυ τωρα εμαθες που εισαι εγκυουλα σωστα??τις παρακολουθω ολες τις συζητησεις στο αλλο θεμα:) πολυ χαρηκα και για σενα και για την Μαντη.ηρεμια τωρα και απολαυστε τα θαυματακια σας:)

Ναι να επιμείνεις ήξερα για την προλακτινη αλλα Μου έλεγε  να μην της δώσω σημασία κ εγώ από μόνη μου είχα ζητήσει χάπι από τον Ενδοκρινολογο.

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

καλησπερα! δεν εχεις κανει για προλακτινη , θυρεοειδη ? αν οχι να κανεις οπωσδηποτε

συγγνωμη που μπαινω ετσι στην συζητηση σας αλλα να σας πω οτι εγω πετυχα γιατρο που μου ελεγε οτι εισαι μια χαρα κ να μην ψαχνεσαι .. κ ομως εμενα η προλακτινη μου ηταν λιγο τσιμπιμενη.. 30-40  . μολις πηρα  το χαπι κ κατεβηκε , εμεινα αμεσως  οπως ειδατε ! στον εδνοκρινολογο που πηγα , δεν ηθελε να μου γραψει τιποτα απο εξετσεις . γτ ελεγε οτι δεν χρειαζεται κ τα ζητησα ολα μονη μου... 

Αδα μου προλακτινη και βιταμίνη d δεν έχω κάνει αλλά τα τις κανω από μόνη μου γιατί όπως καταλαβαίνεις οι γιατροί καμία φορά δεν. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

5 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ευχαριστω πολυυυ!!! Ευχομαι συντομα να εχεις θετικο τεστακι... Και κοριτσια το κεφαλη ψηλά μην απογοητεύεστε... Δυσκολο το ξερω... Αλλα τα θαυματακια μας περιμένουν! !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

@ΜάντηΝα σαι καλα κοριτσακι μου καλο:)σου ευχομαι μια τελειομηνη και ησυχη εγκυμοσυνη.και αυριο μια μεγαααλη χοριακουλα.εννοειται το κεφακι ψηλα.που θα παει,θα τα καταφερουμεεε το πιστευω.και οπως ειπε και ενας γιατρος οτι στην εποχη μας ολες οι γυναικες γινονται μανες..και ετσι θα γινει και με μας.:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

8 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@ΜάντηΝα σαι καλα κοριτσακι μου καλο:)σου ευχομαι μια τελειομηνη και ησυχη εγκυμοσυνη.και αυριο μια μεγαααλη χοριακουλα.εννοειται το κεφακι ψηλα.που θα παει,θα τα καταφερουμεεε το πιστευω.και οπως ειπε και ενας γιατρος οτι στην εποχη μας ολες οι γυναικες γινονται μανες..και ετσι θα γινει και με μας.:)

Ευχαριστώ και πάλι κούκλα μου! Είχε απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε ο γιατρός σου! Μας το είχε πει και μας ο ουρολόγος του άντρα μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

15 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αδα μου προλακτινη και βιταμίνη d δεν έχω κάνει αλλά τα τις κανω από μόνη μου γιατί όπως καταλαβαίνεις οι γιατροί καμία φορά δεν. 

να τα κανεις! βιταμινη D θα κανω κ εγω αυριο αν ειναι . κ θα σ πω.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

να τα κανεις! βιταμινη D θα κανω κ εγω αυριο αν ειναι . κ θα σ πω.

Δεν ξέρω αν τιμασαι αλλά έχουμε το ίδιο θέμα με εσάς και θέλω να τα τσεκάρω αυτά από την μεριά μου μήπως τα καταφερουμε και εμείς. Τη προλακτινη σε πόσο καιρό την έφτιαξες;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 24 λεπτά , BettySt είπε:

Δεν ξέρω αν τιμασαι αλλά έχουμε το ίδιο θέμα με εσάς και θέλω να τα τσεκάρω αυτά από την μεριά μου μήπως τα καταφερουμε και εμείς. Τη προλακτινη σε πόσο καιρό την έφτιαξες;

το θυμαμαι .. πηγαινε σε παθολογο να σου τα γραψει . μπορει να σου γραψει σχεδον τα παντα.  εγω τελευταια μετρηση ειχα κανει Σεπτεμβριο κ την ειχα 32 κ πηρα χαπι τον Δεκεμβριο κ μου μικρυνε τον κυκλο.μου τον εκανε 26 απο 28-29 !  ειμαι σιγουρη οτι ειναι επειδη κατεβηκε η προλακτινη .  αλλα αυτη την φορα καναμε κ σωστες προσπαθειες. καθε μερα στις γονιμες κ ετυχε κ 2 φορες την μερα . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...