Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!καλο μηνα να εχουμε ελμακιιι και τυχερο οπως το ειπες!αχ κοριτσακια αυτη τη στιγμη γενναει η κολλητουλα μου!τι υπεροχη στιγμη!!σε λιγη ωρα θα εχουμε ενα αγορακιιι!!αντε κοριτσακια μου να παιρνουμε και μεις σειρααααα!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Όλα καλά?Πήγα χθες λοιπόν στον γιατρό. Εν ολίγοις μας είπε ότι λόγω του καιρού που προσπαθούμε πρέπει να πάμε σε εξωσωματική όμως πριν πρέπει να κάνω μια υστεροσκόπηση για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει καμιά μόλυνση στο ενδομήτριο. Οπότε λογικά στις αρχές Μαρτίου θα την κάνω και μόλις μου ξανά έρθει περίοδος ξεκινάμε την εξωσ. Τουλάχιστον θα γίνει με τα φάρμακα μου  απλώς έναν μήνα αργότερα πάει το χρονοδιάγραμμα..τέλος πάντων ας είναι θετικό το αποτέλεσμα και ας γεννηθεί το μωράκι το 2019! καιτά τα άλλα και ο υπέρηχος μια χαρά και ωορρηξία σε 2-3 μέρες.Αλλά τι να το κάνεις?

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Καλημερα κοριτσακια!Ελμακι απο εδω και περα κοιτα να μετρας αντιστροφα και να πιστευεις οτι εισαι πολυ κοντα στο ονειρο!μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο..ναι,σιγουρα επηρεαζεσαι και λες κριμα να εχω σε 2 μερες ετοιμο το αυγουλακι μου και να παει χαμενο,αλλα ποτε δεν ξερεις!ετοιμασε την ψυχολογια σου,ωστε να πας με απολυτη σιγουρια οτι θα πετυχεις. Και ετσι θα γινει θα πετυχεις κοριτσι μου θα το δεις.μπετακι που εισαιιι τι κανεις??

Εμεις παλι πηραμε τις καλλιεργιες σπερματος που μας εβαλε ο Γιατρος να κανει ο αντρουλης για να δουμε που οφειλονται τα πυοσφαιρια και μας εβαλε για 5 διαφορετικα μικροβια.ολες καθαρες κοριτσια!θα σκασω.αφου ειναι καθαρες τι στο καλο γινεται??παλι θα παμε.φαυλος κυκλος.ευχομαι καποια στιγμη αυτα τα βασανα να τελειωσουν..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Όλα καλά?Πήγα χθες λοιπόν στον γιατρό. Εν ολίγοις μας είπε ότι λόγω του καιρού που προσπαθούμε πρέπει να πάμε σε εξωσωματική όμως πριν πρέπει να κάνω μια υστεροσκόπηση για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει καμιά μόλυνση στο ενδομήτριο. Οπότε λογικά στις αρχές Μαρτίου θα την κάνω και μόλις μου ξανά έρθει περίοδος ξεκινάμε την εξωσ. Τουλάχιστον θα γίνει με τα φάρμακα μου  απλώς έναν μήνα αργότερα πάει το χρονοδιάγραμμα..τέλος πάντων ας είναι θετικό το αποτέλεσμα και ας γεννηθεί το μωράκι το 2019! καιτά τα άλλα και ο υπέρηχος μια χαρά και ωορρηξία σε 2-3 μέρες.Αλλά τι να το κάνεις?

Κάνε εσύ της επαφουλες σου και ποτέ δεν ξέρεις. Πρίν τη πρώτη εξωσωματική δεν ειχες κάνει έλεγχο και σε βάζει τώρα να κάνεις υστεροσκοπηση; Ποια είναι η διαφορά υστεροσκοπηση - λαπαροσκόπηση , τα ίδια δεν δείχνουν; Σου έχουν μείνει φάρμακα από την πρώτη φορά - καλό αυτό. Για τίμησε μου είχες περάσει επιτροπή; Σορρυ για της πολλές ερωτήσεις. 

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοριτσακια!Ελμακι απο εδω και περα κοιτα να μετρας αντιστροφα και να πιστευεις οτι εισαι πολυ κοντα στο ονειρο!μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο..ναι,σιγουρα επηρεαζεσαι και λες κριμα να εχω σε 2 μερες ετοιμο το αυγουλακι μου και να παει χαμενο,αλλα ποτε δεν ξερεις!ετοιμασε την ψυχολογια σου,ωστε να πας με απολυτη σιγουρια οτι θα πετυχεις. Και ετσι θα γινει θα πετυχεις κοριτσι μου θα το δεις.μπετακι που εισαιιι τι κανεις??

Εμεις παλι πηραμε τις καλλιεργιες σπερματος που μας εβαλε ο Γιατρος να κανει ο αντρουλης για να δουμε που οφειλονται τα πυοσφαιρια και μας εβαλε για 5 διαφορετικα μικροβια.ολες καθαρες κοριτσια!θα σκασω.αφου ειναι καθαρες τι στο καλο γινεται??παλι θα παμε.φαυλος κυκλος.ευχομαι καποια στιγμη αυτα τα βασανα να τελειωσουν..

Καλά είμαι και εγώ μετράω αντίστροφα για την επόμενη προσπάθεια. Έλα θα τελειώσουν φέτος. Μπραβο που οι εξετάσεις είναι όλες κατάρες, αυτό πάει να πει ότι το σπερματακι σας χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να δυναμώσει. 

Κορίτσια έχετε κάνει εξετάσεις προλακτινη και βιταμίνη d,  καμπύλη ζαχαρου; Ποιος της γράφει ο ενδοκρινολογος ή ο γυνεκολογος;

@Elma86  Ελμακι λες να μείνουμε μαζί το Μάρτιο, πάμε και περίπου μαζί στην περίοδο. Αχ τι ωραια θα ήταν!

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να παει καλα το σπερματακι..απλως αυτα τα πυοσφαιρια με προβληματιζουν..θα δειξει..οχι εγω δεν τις εχω κανει αυτες τις εξετασεις ποτε..νομιζω ομως οτι και ο γυναικολογος στις γραφει..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 20 λεπτά , BettySt είπε:

Κάνε εσύ της επαφουλες σου και ποτέ δεν ξέρεις. Πρίν τη πρώτη εξωσωματική δεν ειχες κάνει έλεγχο και σε βάζει τώρα να κάνεις υστεροσκοπηση; Ποια είναι η διαφορά υστεροσκοπηση - λαπαροσκόπηση , τα ίδια δεν δείχνουν; Σου έχουν μείνει φάρμακα από την πρώτη φορά - καλό αυτό. Για τίμησε μου είχες περάσει επιτροπή; Σορρυ για της πολλές ερωτήσεις. 

Καλά είμαι και εγώ μετράω αντίστροφα για την επόμενη προσπάθεια. Έλα θα τελειώσουν φέτος. Μπραβο που οι εξετάσεις είναι όλες κατάρες, αυτό πάει να πει ότι το σπερματακι σας χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να δυναμώσει. 

Κορίτσια έχετε κάνει εξετάσεις προλακτινη και βιταμίνη d,  καμπύλη ζαχαρου; Ποιος της γράφει ο ενδοκρινολογος ή ο γυνεκολογος;

@Elma86  Ελμακι λες να μείνουμε μαζί το Μάρτιο, πάμε και περίπου μαζί στην περίοδο. Αχ τι ωραια θα ήταν!

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μακαρι να παει καλα το σπερματακι..απλως αυτα τα πυοσφαιρια με προβληματιζουν..θα δειξει..οχι εγω δεν τις εχω κανει αυτες τις εξετασεις ποτε..νομιζω ομως οτι και ο γυναικολογος στις γραφει..

η υστεροσκόπηση είναι για να δουν αν υπάρχει καμιά φλεγμονή στο ενδομήτριο και την κάνουν πάντα μετά από μια ή δυο αποτυχημένες προσπάθειες ή αποβολές. Για τη λαπαροσκόπηση δεν ξέρω ακριβώς. Μου είπε ότι λογικά και εκτός απροόπτου θα είναι μόνο διαγνωστική και όχι επεμβατική. Είχα περάσει κανονικά επιτροπή και πήρα 4 κουτιά από τα οποία εγώ χρησιμοποίησα λιγότερα από δυο!έχω λοιπόν δυο αθικτα και αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω πιο λιγα γιατι θα παίρνω μικρότερη δόση. Δε με πειράζουν καθόλου οι ερωτήσεις!!!

Για τις εξετάσεις που λες εχω κάνει τις δυο, μάλιστα έχω θέμα με την προλακτινη μου εδώ και χρόνια, και τις γράφει κανονικά ο γυναικολόγος. Νομιζω και για το σακχαρο επίσης. Εγω έκανα για ινσουλινη και ήταν από γυναικολόγο

@Nektarinaki φαντάζομαι σας εβαλε και μυκόπλασμα ουρεοπλασμα έτσι?

CpFNp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Elma86 είπε:

η υστεροσκόπηση είναι για να δουν αν υπάρχει καμιά φλεγμονή στο ενδομήτριο και την κάνουν πάντα μετά από μια ή δυο αποτυχημένες προσπάθειες ή αποβολές. Για τη λαπαροσκόπηση δεν ξέρω ακριβώς. Μου είπε ότι λογικά και εκτός απροόπτου θα είναι μόνο διαγνωστική και όχι επεμβατική. Είχα περάσει κανονικά επιτροπή και πήρα 4 κουτιά από τα οποία εγώ χρησιμοποίησα λιγότερα από δυο!έχω λοιπόν δυο αθικτα και αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω πιο λιγα γιατι θα παίρνω μικρότερη δόση. Δε με πειράζουν καθόλου οι ερωτήσεις!!!

Για τις εξετάσεις που λες εχω κάνει τις δυο, μάλιστα έχω θέμα με την προλακτινη μου εδώ και χρόνια, και τις γράφει κανονικά ο γυναικολόγος. Νομιζω και για το σακχαρο επίσης. Εγω έκανα για ινσουλινη και ήταν από γυναικολόγο

@Nektarinaki φαντάζομαι σας εβαλε και μυκόπλασμα ουρεοπλασμα έτσι?

Ναι και μυλοπλασμα και ουρεοπλασμα και χλαμυδια και αεροβια και αναεροβια σπερματος.αλλα ολα αρνητικα.να μου πεις δε χαιρεσαι που ειναι αρνητικα?χαιρομαι,απλως τωρα δεν ξερω παλι τον λογο για τα ανεβασμενα πυοσφαιρια που μας χαλανε το σπερματακι παλι.πφφφ μακαρι να βρω ακρη κοριτσια γιατι ειμαι να σκασωωωωω..

• Μπερδεμένη/-ος 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Ναι και μυλοπλασμα και ουρεοπλασμα και χλαμυδια και αεροβια και αναεροβια σπερματος.αλλα ολα αρνητικα.να μου πεις δε χαιρεσαι που ειναι αρνητικα?χαιρομαι,απλως τωρα δεν ξερω παλι τον λογο για τα ανεβασμενα πυοσφαιρια που μας χαλανε το σπερματακι παλι.πφφφ μακαρι να βρω ακρη κοριτσια γιατι ειμαι να σκασωωωωω..

Θα την βρεις την άκρη πού θα πάει! Εμείς αυτή τη φορά θα κάνουμε την σπερματεγχυση με πιό εξεδικευμενη μικροβιολογο-αντρολογο που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του σπέρμα και θα μας πει αν το σπέρμα μας μετά από την επεξεργασία είναι κατάλληλο να γονιμοποίησει για να ξέρουμε τι κάνουμε. Έχω ένα άγχος η αλήθεια είναι το τι θα μας πει 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Ε ναι που θα παει,θα τη βρουμε την ακρη..αληθεια??αντε κοριτσι μου μπραβο!μακαρι να πανε ολα καλα..λογικο να εισαι αγχωμενη..ολα καλα θα πανε ομως!αισιοδοξια πιστη και δυναμη ειναι τα οπλα!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Θα την βρεις την άκρη πού θα πάει! Εμείς αυτή τη φορά θα κάνουμε την σπερματεγχυση με πιό εξεδικευμενη μικροβιολογο-αντρολογο που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του σπέρμα και θα μας πει αν το σπέρμα μας μετά από την επεξεργασία είναι κατάλληλο να γονιμοποίησει για να ξέρουμε τι κάνουμε. Έχω ένα άγχος η αλήθεια είναι το τι θα μας πει 

Είναι λίγο δύσκολο το διαδικαστικό κομμάτι αλλα πρέπει να είμαστε προσηλωμένες στον στόχο! Αλλωστε μόλις περάσει λίγος καιρος τα ξεχνάμε όλα.Εγώ χθες το πρωι απο το αγχος μου για το ραντεβου 3 φορες πηγα τουαλετα!Πριν το μεσημερι....

CpFNp3.png

Δυστυχως κοριτσια ειναι δυσκολο κομματι ολο αυτο που βιωνουμε..και κυριως δυσκολο ψυχολογικα..αλλα οπως ειπε και η @Elma86 οταν περασει λιγος καιρος τα ξεχνας..ειδικα οταν ερθει το πολυποθητο γιατι θα ερθειιιι,τοτε τα ξεχνας ολα οσα εχεις περασει..θα περασουμε και αλλα κοριτσια δυστυχως,αλλα θα δικαιωθουμε!δυναμη κοριτσιααα και κυριως ψυχολογικη!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα!!πως είστε?εγω έχω αποφασίσει αυτόν τον μήνα να αφήσω τις εντατικές προσσπάθειες στην άκρη και νιώθω πιο ανάλαφρη ήδη!Το προγραμματισμένο με έχει κουράσει...Ο άντρας μου λέει οτι αν ήταν να το πιάσουμε μόνοι μασ θα είχε γίνει ως τώρα..Εγώ απλώς παίρνω απόφαση πως δεν θα γεννήσουμε ούτε το 2018!Ελπίζω για αρχές του 19 βέβαια!!

CpFNp3.png

Καλημέρα και από μένα!  Καλά είστε κορίτσια?  Και εγώ αυτό το μήνα πού περνώ τα αντισυλληπτικα δεν θα κάνω προσπάθειες προγραμματισμενες και νιώθω καπος καλύτερα. 

@Elma86 Ελμακι και εγώ ακριβώς την ίδια γνώμη με τον αντρα σου έχω αν ήταν να μείνω έγκυος μόνη μου θα είχα μείνει οπότε πάμε δυνατά για αλλά και είμαστε κοντά στο στόχο μας. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέρα κοριτσιααα και απο μενα!!και πολυ καλα θα κανεις @Elma86 να χαλαρωσετε λιγακι και συ και ο αντρουλης σου..το μωρακι οταν ειναι να ερθει θα ερθει..το ιδιο ισχυει και για μας @BettySt εγω ειμαι ηδη πολυ καλυτερα κοριτσια που δεν εκανα προσπαθειες σε αυτο τον κυκλο..μετα απο τοσο καιρο ειμαι χαλαρη γτ ξερω οτι θα μου ερθει και δεν περιμενω κατι..ποσο ηρεμη ειμαι!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...