Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Τι κανετε κοριτσακια σημερα?

Γειά σου Νεκταρινακι, καλά ειμαι. Μόλις πήρα τις εξετάσεις μου και η Ε2 είναι πάλι λίγο ανεβασμενη, μου έχει σπάσει τα νεύρα και πάει και αυτό το κύκλο χαμένο, αλλά τι να κάνω. 

Εσύ τι κάνεις? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Αχχχ πια Αυτη η Ε2 αχ..λογικο να σου εχει σπασει τα νευρα..ε θα παρεις  χαπακια και θα τη ρυθμισεις.εγω καλα,μια χαρα!ειναι η πρωτη φορα μετα απο 9 μηνες που δεν εκανα προσπαθειες στις γονιμες!τουλαχιστον αυτον τον μηνα θα ειμαι ησυχηηη  χωρις να περιμενω κατι!επισης ψαχνομαι για δουλεια τωρα γιατι εφυγα απο την αλλη..(δεν παλευοτανε αλλο)και προς το παρον απολαμβανω το καθισιο μου:-P

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχχχ πια Αυτη η Ε2 αχ..λογικο να σου εχει σπασει τα νευρα..ε θα παρεις  χαπακια και θα τη ρυθμισεις.εγω καλα,μια χαρα!ειναι η πρωτη φορα μετα απο 9 μηνες που δεν εκανα προσπαθειες στις γονιμες!τουλαχιστον αυτον τον μηνα θα ειμαι ησυχηηη  χωρις να περιμενω κατι!επισης ψαχνομαι για δουλεια τωρα γιατι εφυγα απο την αλλη..(δεν παλευοτανε αλλο)και προς το παρον απολαμβανω το καθισιο μου:-P

Ααα έτσι εξηγουνται όλα,  για αυτό σε βλέπω και πολύ κυκλοφορείς στο φόρουμ . Ε κάτσε λίγο να ξεκούραστεις  και μετά. Και εγώ δεν δουλεύω 1 χρόνο και τώρα. Μου χρωστουσε λεφτά και ακόμα μου χρωστάει γιατί μου τα δίνει λίγα λίγα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Ε ναιιι γι αυτο τωρα ειμαι πιο τακτικη στο φορουμ..αλλιως με τα 10ωρα και 12ωρα που δουλευα καθε μερα ασεεεε δεν προλαβαινα ουτε να ξυθω!!ααα ενα χρονο??μια χαραα ξεκουρασηηηη!!κλασσικο εργοδοτες να χρωστανε λεφτα!ελεος πια!ε ναι τωρα λιγη ξεκουραση και μετα θα ψαχτω για κατι καλυτερο!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα και σε σένα γλυκουλα! Πως πάει η ξεκούραση;

@Elma86 Ελμακι τι κάνεις, τα νέα σου;

Κορίτσια θα ονομασω την παρέα μας η "Αγια Τριάδα ":D

Τι λέτε;

Χαχα!!Τέλειο!!Λίγες και καλές!!!Εγώ όλα καλά!!Ανυπομονώ για το αυριανό μου ραντεβού αν και έχω ένα προαίσθημα πως δεν θα έρθουν όπως τα περιμένω τα πράγματα από άποψη χρονοδιαγραμματος και θα εκνευριστώ!Βέβαια τόσο καιρό περιμένω λίγος ακόμα δεν είναι και σοβαρό!Εσείς?Τα νέα σας??Πάντως αν θες για φυσικό τρόπο διόρθωσης των ορμονών είναι πολύ καλό το τσαι λυγαριάς. 

CpFNp3.png

Χαχαχαχχα και δε την ονομαζεις!καλη ιδεα:-P μια χαρα παει η ξεκουρασηηη υπνος,φαγητο,καφεδες,σεξακι:oops: ελμακι μην εισαι απαισιοδοξη ρεεε ελαα ολα καλα θα πανε!και αν δεν πανε θα τα κανεις εσυ!πλεον ολα τα αντεχουμε,το βλεπεις..να μας ενημερωσεις αυριο,θα περιμενουμεεε..αυτο με τη λυγαρια που λες παντως εγω το παιρνω στα ομοιοπαθητικα.χθες που τα ξεκινησαμε με τον αντρουλη..αντε να δουμε..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Elma86 είπε:

Χαχα!!Τέλειο!!Λίγες και καλές!!!Εγώ όλα καλά!!Ανυπομονώ για το αυριανό μου ραντεβού αν και έχω ένα προαίσθημα πως δεν θα έρθουν όπως τα περιμένω τα πράγματα από άποψη χρονοδιαγραμματος και θα εκνευριστώ!Βέβαια τόσο καιρό περιμένω λίγος ακόμα δεν είναι και σοβαρό!Εσείς?Τα νέα σας??Πάντως αν θες για φυσικό τρόπο διόρθωσης των ορμονών είναι πολύ καλό το τσαι λυγαριάς. 

Ααα δεν το ήξερα αυτό το τσάι. Που μπορώ να το βρω - φαρμακείο; Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνουμε όλες μανούλες.  Περιμένουμε αύριο τα νέα σου. 

Υ. Γ. Έχω και άλλο " Τρις και ο κουκους " αλλά μας λείπει ο κουκους χαχαχαααα.  Δεν παλεύουμε με έχει πιάσει μ@λ@κ#@.

• Χαχα 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑχαχαχααχχα βλεπω εχεις ρεντα σημερα μπετακιιιι:-P μια χαρα θα γινουμε ολες μανουλες!!θα το δειτεεε και θα τα βλεπουμε αυτα και θα γελαμε!απλως θελει υπομονη..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nektarinaki είπε:

ΧΑχαχαχααχχα βλεπω εχεις ρεντα σημερα μπετακιιιι:-P μια χαρα θα γινουμε ολες μανουλες!!θα το δειτεεε και θα τα βλεπουμε αυτα και θα γελαμε!απλως θελει υπομονη..

Ναι ναι μετά από της μαύρες μου ξαναβρικα το χιούμορ μου :)

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Ααα δεν το ήξερα αυτό το τσάι. Που μπορώ να το βρω - φαρμακείο; Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνουμε όλες μανούλες.  Περιμένουμε αύριο τα νέα σου. 

Υ. Γ. Έχω και άλλο " Τρις και ο κουκους " αλλά μας λείπει ο κουκους χαχαχαααα.  Δεν παλεύουμε με έχει πιάσει μ@λ@κ#@.

Εγω το παιρνω απο μαγαζιά με βότανα ή μπαχαρικά. Κατι μπιλακια ειναι. Σε φαρμακείο μπορεις να βρεις τα χαπάκια. Εμενα αυτα μου ειπε ο γιατρός να παρω. Αγκνους καστους νομιζω. Ψαξτο και στο ιντερνετ

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...