Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!ααα σου ηρθε παλι η ξιπασμενη??πφφφφ..ασεε πολυ ψυχοθφορο αυτο καθε μηνα..αντε πια να ερθει και σε μας το νινι...εγω ειμαι στις γονιμες μερες..αλλα δε θα κανω τιποτα..πρεπει να κανει εξετασεις τωρα ο αντρουλης για μικροβια..αλλωστε με τα τελευταια αποτελεσματα,δεν εχει νοημα να προσπαθησουμε..μετα τις θεραπειες τωρα..ξεκινησαμε και ομοιοπαθητικη χθες..αντε να δουμε...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Καλησπερα κοριτσακια!ααα σου ηρθε παλι η ξιπασμενη??πφφφφ..ασεε πολυ ψυχοθφορο αυτο καθε μηνα..αντε πια να ερθει και σε μας το νινι...εγω ειμαι στις γονιμες μερες..αλλα δε θα κανω τιποτα..πρεπει να κανει εξετασεις τωρα ο αντρουλης για μικροβια..αλλωστε με τα τελευταια αποτελεσματα,δεν εχει νοημα να προσπαθησουμε..μετα τις θεραπειες τωρα..ξεκινησαμε και ομοιοπαθητικη χθες..αντε να δουμε...

Ήρθε,  ήρθε μη χάσει. Να κάνετε οπότε έχετε όρεξη για να ανανεωνεται και το σπέρμα. Πόσο σας κοστίζουν τα χαπια? 

Εγώ δεν ξέρω τι να κάνω πια, κουραστικα πολύ κάθε μήνα να τρώω ήττα.

Και το χειρότερο που με ξεπερνάει πραγματικά είναι να ακούω γυναίκες να λένε ότι έμειναν έγκυος κατά λάθος και δεν το θέλουν και λέω από μέσα μου : γιατί να πάνε τα μωρά σε άτομα που δεν θα θέλουν και να μην έρχονται σε μας που κάνουμε τα πάντα για να τα αποκτήσουμε? Με εχει πιάσει το παράπονο τώρα,  αλλά θα περάσε.

• Λυπημένη/-ος 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Αχ κοριτσι μου ποσες φορες με εχει πιασει το ιδιο παραπονο να ξερες..στη δουλεια μου ειναι μια κοπελα,που εμεινε ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ..θα το κρατησει βεβαια απ οτι λεει,αλλα γκρινιαζει και λεει γιατι σε αυτην..την ιδια στιγμη που εγω μεσα μου λεω το ακριβως αντιθετο..ΓΙΑΤΙ σε μενα...ασε,πολλα ειρωνικα παιχνιδια παιζει η ζωη..δεν ξερω ακομη το κοστος των φαρμακων αυριο θα τα παρουμε.παντως η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη,εχει σωσει πολυ κοσμο.σε ολα τα θεματα.αφου να φανταστεις,μας ειπε να μην παρουμε την αντιβιωση του γιατρου καθολου.μονο αυτα που θα μας πει αυτη.εχουν μεινει πολλα ζευγαρια μαζι της.μακαρι να μας σωσει αυτη να μη χρειαστουμε εξωσωματικη...συνεργαζεται και με εξωτερικο..και κανει συνεδριες και μεςω skype.30€ παιρνει.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αχ κοριτσι μου ποσες φορες με εχει πιασει το ιδιο παραπονο να ξερες..στη δουλεια μου ειναι μια κοπελα,που εμεινε ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ..θα το κρατησει βεβαια απ οτι λεει,αλλα γκρινιαζει και λεει γιατι σε αυτην..την ιδια στιγμη που εγω μεσα μου λεω το ακριβως αντιθετο..ΓΙΑΤΙ σε μενα...ασε,πολλα ειρωνικα παιχνιδια παιζει η ζωη..δεν ξερω ακομη το κοστος των φαρμακων αυριο θα τα παρουμε.παντως η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη,εχει σωσει πολυ κοσμο.σε ολα τα θεματα.αφου να φανταστεις,μας ειπε να μην παρουμε την αντιβιωση του γιατρου καθολου.μονο αυτα που θα μας πει αυτη.εχουν μεινει πολλα ζευγαρια μαζι της.μακαρι να μας σωσει αυτη να μη χρειαστουμε εξωσωματικη...συνεργαζεται και με εξωτερικο..και κανει συνεδριες και μεςω skype.30€ παιρνει.

Ναι και σε αυτή πού πήγε ο άντρας μου τόσο περνει. Του είπα ότι δεν κάνει να πίνει καφέ, να χρησιμοποιήσει προϊόντα με ευκαλιπτο, μέντα και άλλα που δεν τα τιμαμαι 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Ναι και στον δικο μου εκοψε τον καφε..αντε να δουμε..βαρεθηκα καθε μηνα μετα τη ωορρηξια να εχω αυτη την ελπιδα..να νιωθω εγκυος,να μπαινω στο mood και μετα παλι απο την αρχη...πολυ ψυχοφθορο..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ναι και στον δικο μου εκοψε τον καφε..αντε να δουμε..βαρεθηκα καθε μηνα μετα τη ωορρηξια να εχω αυτη την ελπιδα..να νιωθω εγκυος,να μπαινω στο mood και μετα παλι απο την αρχη...πολυ ψυχοφθορο..

Και εγώ μια από τα ίδια. Άσε που και καμία φορά μου καθυστερεί 1,2,3 μέρες και με κάνει να ελπίζω και να ονειρευομαι :cry:. Άντε να δούμε πότε θα μας κάτσει γιατί δεν μου έχουν μείνει αλλά νεύρα για σπάσιμο 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Αστα να πανε..και μενα κανα 2 φορες μου το εκανε αυτο..ειδικα την μια φορα που ειχα 5 μερες καθυστερηση..και μετα εφαγα μια ηττα..ουτε εμενα μου εμειναν νευρα ασε..ωρες ωρες λεω οτι θα τα παρατησω..αλλα μετα παλι βρισκω κουραγιο..να δω ομως μεχρι ποτε..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

19 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας φιλεναδες, τι κάνετε? 

12 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Κοριτσαρααα γεια σουυ!!(πολυ νωρις το ειδα χαχαχαχ)ολη μερα εξω σημερααα ταβερνες καφεδες ποτααα!!ποπο δεν εβαλα κατω!εσυ ολα καλα??

Καλημερα κοριτσια!! Αυτες τις μερες δεν προλαβα και πολλα! Ειναι πραγματικά απογοητευτικό ολο το θεμα. Εγω τωρα περιμενω περιοδο στα γενεθλια μου.χθες σκεφτομουν οτι αλλα πραγματα περιμενα στα 32α γενεθλια. Ομως μετα πηγα σε ενα μνημόσυνο και αποφάσισα να επικεντρωθώ στα καλα που συμβαίνουν στη ζωη μου και μονο. Εχουμε την υγεια μας εμεις και οι οικογένειες μας, ανθρώπους που μας αγαπάνε, τις δουλειες μας, οποτε ολα καλα.  Αυτον τον μηνα ομως ειπα θα το παω πολυ χαλαρά και χωρις να σημειώνω επαφές. Οχι οτι δεν θα κανω... βεβαια βοηθάει και το γεγονός οτι εχω στο μυαλο μου οτι θα κανω πολυ συντομα μια επιτυχημένη εξωσωματική 

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Ελμακι καλησπερα.ετσι σε θελω κοριτσι μουυυ..και χρονια σου πολλα κοπελα μουυ με υγεια πανω απ ολα!!και να σου πω και κατι?μη το παιρνεις οτι αλλιως περιμενες  τα γενεθλια σου..το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις υγεια..υπαρχουν ατομα εκει εξω που παλευουν γι αυτο..να μου πεις τον καθενα τον απασχολει το δικο του θεμα..σιγουρα,απλως να χαιρομαστε που ειμαστε υγιεις και ολα τα αλλα θα ερθουνε..ειμαστε μικρες ακομη,σκεψου οτι υπαρχουνε γυναικες 45 χρονων και ανω και δεν τα παρατανε.κοιτα λιγο να περνας καλα και μην εχεις μονο αυτο στο μυαλο σου..το λεω γιατι και γω ετσι εγινα τους τελευταιους 9 μηνες που προσπαθω για μωρο..παρατησα και το γυμναστηριο που το λατρευα και κλειστηκα στον εαυτο μου.κακως!τωρα πλεον και γυμνστ.ξεκινησα και ολα.οτι ειναι να ερθει θα ερθει.και αν δεν μεινεις απο μονη σου,σιγουρα θα πετυχεις με την εξωσωματικουλα και ολα θα πανε καλα..περασε ομορφα τα γενεθλιακια σου γιατι καθε στιγμη ειναι μοναδικη:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Ελμακι καλησπερα.ετσι σε θελω κοριτσι μουυυ..και χρονια σου πολλα κοπελα μουυ με υγεια πανω απ ολα!!και να σου πω και κατι?μη το παιρνεις οτι αλλιως περιμενες  τα γενεθλια σου..το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις υγεια..υπαρχουν ατομα εκει εξω που παλευουν γι αυτο..να μου πεις τον καθενα τον απασχολει το δικο του θεμα..σιγουρα,απλως να χαιρομαστε που ειμαστε υγιεις και ολα τα αλλα θα ερθουνε..ειμαστε μικρες ακομη,σκεψου οτι υπαρχουνε γυναικες 45 χρονων και ανω και δεν τα παρατανε.κοιτα λιγο να περνας καλα και μην εχεις μονο αυτο στο μυαλο σου..το λεω γιατι και γω ετσι εγινα τους τελευταιους 9 μηνες που προσπαθω για μωρο..παρατησα και το γυμναστηριο που το λατρευα και κλειστηκα στον εαυτο μου.κακως!τωρα πλεον και γυμνστ.ξεκινησα και ολα.οτι ειναι να ερθει θα ερθει.και αν δεν μεινεις απο μονη σου,σιγουρα θα πετυχεις με την εξωσωματικουλα και ολα θα πανε καλα..περασε ομορφα τα γενεθλιακια σου γιατι καθε στιγμη ειναι μοναδικη:)

ετσι ακριβώς!και γω το ίδιο εκανα για τη γυμναστικη και εβαλα 3-4 κιλα. Γενέθλια δεν έχω ακόμα 22 φεβρουαριου είναι.Βέβαια θα ήταν και ένα υπέροχο δωρο!!

CpFNp3.png

Ναι και γω εβαλα 4 κιλα.μονο δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια ημουνα.ειδικα το καλοκαιρι που μαθαμε το προβλημα μας με το σπερμα,ητανε μαυρο καλοκαιρι για μενα.τιποτα δεν καταλαβα απο καλοκαιρι.αλλα φτανει ως εδω.δε λεω,εννοειται πως θα προσπαθω και δε τα παραταω,αλλα οχι και να χανω τη ζωη μου μονο με αυτο και με αγχος.οποτε και να ειναι τα γενεθλιακια σου..(εγω σου ειπα χρονια πολλα προκαταβολικα μωρε χαχααχα :-P)βεβαια ναι,θα ηταν το καλυτερο δωρο,αλλα δεν πειραζει και αργοτερα να μεινεις παλι θα ειναι το πιο  ωραιο δωρο..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

16 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Κοριτσαρααα γεια σουυ!!(πολυ νωρις το ειδα χαχαχαχ)ολη μερα εξω σημερααα ταβερνες καφεδες ποτααα!!ποπο δεν εβαλα κατω!εσυ ολα καλα??

Καλά είμαι. Μπράβο που διασκεδάζεις,  αυτά είναι.  Μου φαίνεται πως θα κάνω και εγώ τα ίδια για να ξεφύγω 

Άντε ρε κοριτσια να ανεβουμε λίγο γιατί πολύ μαυρίλα έχει πέσει τώρα τελευταία και δεν μ'αρέσει. 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Ε ναι ρε κοριτσια!η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη..ετσι μπετακιιι ξεφυγε λιγακι,το χρειαζεσαι..και οτι ειναι να ερθει,θα ερθει απο μονο του..δεν χρειαζεται πιεση,δε βοηθαει...

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...