Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα! 9 Οκτωβριου εκανε το χειρουργειο..αυριο εχουμε ραντεβου στον ουρολογο..μακαρι να ευθυνεται καποιο μικροβιο..τι να πω..

Nα είσαι ήρεμη και αισιόδοξη.

Ειλικρινά καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί και εγώ μετά το χειρουργείο τα περίμενα καλύτερα τα πράγματα από ότι τελικα΄ήταν, όμως πήρα μια βαθιά ανάσα και συνέχισα να προσπαθώ. Μίλησα με τον γιατρό και βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση για εμάς.

Αυτο κανω,προσπαθω να ειμαι ηρεμη γιατι το να πανικοβαλλομαι δε βγαινει σε καλο..και εννοειται κρατουσα μικρο καλαθι..ηξερα οτι δε θα υπαρχει καμια τρελη διαφορα,περιμενα να μεινει στα ιδια η εστω να ανεβει ελαχιστα..αλλα αυτο το 0% δε το περιμενα..θα δειξει..θα κανω ο,τι μπορω ακομη και ομοιοπαθητικη και μετα υπαρχει και η αλλη λυση..εξωσωματικη..παντως ενα ξερω..οτι στις μερες μας ολες μπορουμε να γινουμε μανουλες..και να χαιρεσαι το αγγελουδι σου κοριτσι μου που με κοπο απεκτησες :)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Αυτο κανω,προσπαθω να ειμαι ηρεμη γιατι το να πανικοβαλλομαι δε βγαινει σε καλο..και εννοειται κρατουσα μικρο καλαθι..ηξερα οτι δε θα υπαρχει καμια τρελη διαφορα,περιμενα να μεινει στα ιδια η εστω να ανεβει ελαχιστα..αλλα αυτο το 0% δε το περιμενα..θα δειξει..θα κανω ο,τι μπορω ακομη και ομοιοπαθητικη και μετα υπαρχει και η αλλη λυση..εξωσωματικη..παντως ενα ξερω..οτι στις μερες μας ολες μπορουμε να γινουμε μανουλες..και να χαιρεσαι το αγγελουδι σου κοριτσι μου που με κοπο απεκτησες :)

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!!

και όπως είπαμε, μην ξεχνάς να είσαι αισιόδοξη, η θετική σκέψη είναι το Α και το Ω.

Πάντος από την προσωπική μου εμπειρία κατέληξα πως τα χρόνια που προσπαθούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα ήταν πιο ψυχοφθόρα σε σχέση με τις εξωσωματικές που έκανα.

Τουλάχιστον τότε ήξερα πως είχα φτάσει στην τελική ευθεία και πλέον ήταν θέμα χρόνου.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι ξερω..ασε που ηδη το εχω δουλεψει μεσα μου και ξερω οτι στην εξωσωματικη θα καταληξω και χαρη της εξωσωματικης θα γινω μανουλα :)απλως δε το κανω ακομη για να πω οτι τουλαχιστον προσπαθησαμε πριν παμε στην εξωσωματικη..αλλα δε θα χασω πολυ χρονο..το πολυ μεχρι το καλοκαιρι και αν θα περιμενω..αν δεν γινει κατι θα παω για την εξωσωματικη.πριν λιγο μιλησε ο αντρας μου με τον ουρολογο και του ειπε μικροβια θα ειναι και οτι μετα το χειρουργειο ειναι λογικο..αλλα μας ειπε πριν το χειρουργειο...τεσπα μονοδρομος ειναι και το ξερω..θα μπουμε σε ενα τρυπακι με αντιβιωσεις,3μηνες θεραπειες και παει λεγοντας....δε νομιζω πως θα κατσω να χασω χρονο...η κιρσοκηλη ειναι μονοδρομος δυστυχως...και επειδη πανω κατω εχεις περασει τα ιδια,παιρνω πολυ κουραγιο απο σενα που τελικα εγινες μανουλα:)σ'ευχαριστω πολυ:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πως είστε? 

Καλημέρα!!Εγώ περιμένω ίσως και από αυριο, γιατι σε σχεση με το πρωι ξεπρήστηκε το στήθος μου και εδώ και 2 μέρες και η κοιλιά μου,εώς την Παρασκευή το αργότερο. Βέβαια  δεν περιμένω και πολλά. Ηθελα να πιστεύω οτι οι πόνοι 2 μερες που είχα ίσως ήταν καμια εμφύτευση αλλα δεν θέλω να παραμυθιάζομαι. Αφήστε που πάνω από 36.8 δεν εχω μετρήσει θερμοκρασία αν και πάντα ανεβαίνει πριν την περίοδο.Δεν πειράζει όλα καλα!Αν δεν θέλει ο θεος δε γινεται κορίτσια :)

CpFNp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα!!Εγώ περιμένω ίσως και από αυριο, γιατι σε σχεση με το πρωι ξεπρήστηκε το στήθος μου και εδώ και 2 μέρες και η κοιλιά μου,εώς την Παρασκευή το αργότερο. Βέβαια  δεν περιμένω και πολλά. Ηθελα να πιστεύω οτι οι πόνοι 2 μερες που είχα ίσως ήταν καμια εμφύτευση αλλα δεν θέλω να παραμυθιάζομαι. Αφήστε που πάνω από 36.8 δεν εχω μετρήσει θερμοκρασία αν και πάντα ανεβαίνει πριν την περίοδο.Δεν πειράζει όλα καλα!Αν δεν θέλει ο θεος δε γινεται κορίτσια :)

Έτσι είναι όπως τα λες Ελμακι. Και εγώ έχω τα κλασσικα της περιόδου,  άσε που βγήκε και το σπυρι. Περιμένω να μου ερθει Πέμπτη και να δω τι θα κάνουμε μετά γιατί ο άντρας μου λέει να μην κάνουμε τίποτα και το Φεβρουάριο λόγου τα αντιφλεγμονωδη χαπια πού πήρε για τη μέση του. Θέλει να πάρει και άλλες βιταμίνες και να κάνει σπερμοδιαγραμμα.  Ουφφφφ πότε θα γίνουμε μανουλες 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Έτσι είναι όπως τα λες Ελμακι. Και εγώ έχω τα κλασσικα της περιόδου,  άσε που βγήκε και το σπυρι. Περιμένω να μου ερθει Πέμπτη και να δω τι θα κάνουμε μετά γιατί ο άντρας μου λέει να μην κάνουμε τίποτα και το Φεβρουάριο λόγου τα αντιφλεγμονωδη χαπια πού πήρε για τη μέση του. Θέλει να πάρει και άλλες βιταμίνες και να κάνει σπερμοδιαγραμμα.  Ουφφφφ πότε θα γίνουμε μανουλες 

Συντομα!!!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!εγω ειμαι καλυτερα απο το σαββατο που ημουνα σχετικα χαλια!τωρα περιμενουμε να παμε ουρολογο να δουμε τι θα μας πει..παρασκευη μπαινω στις γονιμες,αλλα αυτη τη φορα δε θα κανω τιποτα!αλλωστε δεν θα γινει κατι..θα αφησω λιγο τον οργανισμο μου να ηρεμησει..ξανα γραφτηκα και γυμναστηριο που τοσο αγαπαωωω!απο σημερα ξεκιναω!οποτε αυτο τον καιρο θα ειμαι πιο χαλαρη με το θεμα μωρακι..το χρειαζομαι να χαλαρωσω γιατι εδω και 9 μηνες δεν εχω ηρεμησει!οτι ειναι να γινει θα γινει!:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Elma86 είπε:

Προσπαθω!!!

Αααα τώρα μάλιστα.  Ωραίο είναι 

πρίν από 10 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες!!εγω ειμαι καλυτερα απο το σαββατο που ημουνα σχετικα χαλια!τωρα περιμενουμε να παμε ουρολογο να δουμε τι θα μας πει..παρασκευη μπαινω στις γονιμες,αλλα αυτη τη φορα δε θα κανω τιποτα!αλλωστε δεν θα γινει κατι..θα αφησω λιγο τον οργανισμο μου να ηρεμησει..ξανα γραφτηκα και γυμναστηριο που τοσο αγαπαωωω!απο σημερα ξεκιναω!οποτε αυτο τον καιρο θα ειμαι πιο χαλαρη με το θεμα μωρακι..το χρειαζομαι να χαλαρωσω γιατι εδω και 9 μηνες δεν εχω ηρεμησει!οτι ειναι να γινει θα γινει!:)

Μπράβο αγαπουλα, να χαλαρωσεις να ξεκούραστη και η ψυχολογία σου. Να κάνετε αγγελίες οπότε εσείς θέλετε,  έτσι για το σπορ :wink:

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Αααα τώρα μάλιστα.  Ωραίο είναι 

Μπράβο αγαπουλα, να χαλαρωσεις να ξεκούραστη και η ψυχολογία σου. Να κάνετε αγγελίες οπότε εσείς θέλετε,  έτσι για το σπορ :wink:

Αγκαλιές εννοούσα 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...