Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες μου! Χαιρομαι που ειστε και οι δυο καλα! Ειστε και πιο "προχωρημενες" απο μενα! Εγω σα να ξεπρηστηκα λιγακι σημερα (ειχα γινει σα μπαλονι τις προηγουμενες μερες) και δε μου αρεσε καθολου πρωινιατικα, αλλα τι να κανουμε, περιμενουμε! Θα δειξει! Θα παμε τωρα στην πεθερα μου στο χωριο μια βολτα. Καλυτερα, γιατι θα το ΄ριχνα παλι στον υπνο για να μη σκεφτομαι:):):)!

ότι είναι θα δείξει τη Δευτέρα!!! 2 μερούλες έμειναν θα περάσουν!!!!

εγω σκεφτομαι αμα μεινω μεχρι το βραδυ καθαρη κ αν το πρωι που θα ξυπνησω ειμαι ακομα θα κανω το τεστ που εχω κ οτι βγει .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια μου χαίρομαι που είστε "καθαρές" έτσι να παραμεινετε για τους επόμενους εννιά μήνες :-)

Την Δευτέρα εύχομαι τεράστιες χοριακές για όλες μας:-)

Πρώτα ο Θεός την Δευτέρα θα κάνω και γω την τέταρτη χοριακή μου και την Τρίτη θα πάμε να μας δει η γιατρός μου

Τόνους μπεμπεδόσκονη παντού!!!:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου χαίρομαι που είστε "καθαρές" έτσι να παραμεινετε για τους επόμενους εννιά μήνες :-)

Την Δευτέρα εύχομαι τεράστιες χοριακές για όλες μας:-)

Πρώτα ο Θεός την Δευτέρα θα κάνω και γω την τέταρτη χοριακή μου και την Τρίτη θα πάμε να μας δει η γιατρός μου

Τόνους μπεμπεδόσκονη παντού!!!:-P:razz::-P

έλα Βασουλίνι μου, στείλε στείλε...:P:p:p:p

Μακάρι να έχουμε!!! θα περιμένουμε και από σένα νέα τη Δευτέρα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εγω σκεφτομαι αμα μεινω μεχρι το βραδυ καθαρη κ αν το πρωι που θα ξυπνησω ειμαι ακομα θα κανω το τεστ που εχω κ οτι βγει .

θα είσαι να το δεις!!θα περιμένουμε αύριο..όμως όπως και να έχει θα πρέπει να κάνεις χοριακή τη Δευτέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

maria papa, κι εγω θα το εκανα το τεστ! Παντα κανω την επομενη της καθυστερησης, δε χρειαζεται να ζουμε με αγωνιες! Και κανονικα την χοριακη για πιο επιστημονικα συμπερασματα!

Vasulini, 4 οι χοριακες τη Δευτερα και μαλιστα με μπεμπεδοσκονη για συνοδεια!!! Μ΄αρεσει!!

tinkerbel!24, ολα καλα, ετσι;

Αντε, αυτα τα δυο εικοστετραωρα δεν τρωγονται!

Διαφημίσεις

maria papa, τη χοριακη την κανεις ακομα κι αν το τεστ ειναι αρνητικο (φτου-φτου), α) επειδη το τεστ μπορει να ειναι λαθος, β) επειδη η χοριακη μπορει να ειναι θετικη αλλα σε επιπεδο χαμηλοτερο απο το επιπεδο ευαισθησιας του τεστ και γ) (παλι φτου-φτου) επειδη μπορει να εγινε εμφυτευση και να μην προχωρησε. Και επειδη ολη αυτη η απαντηση μου εφερε μια ανατριχιλα, μολις την διαβασεις θα αυτοκαταστραφει!!

εγώ δεν εμπιστεύομαι τα τεστ..και έτσι έχει πολύ καιρό να κάνω..και δεν πρόκειται να κάνω!!!σου αφήνουν στο τέλος ένα άγχος!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...