Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

georgia οσο δεν συμπαθω τους Τουρκους εχω κολλησει κι εγω με την Σιλα αστα να πανε και κολλησε και η μικρη και την εκραξε η μανα της :D:p

behappy μου να ειναι γερο το αγγελουδι σου και ολα να πανε καλα!Τοση μπεμπεδοσκονη θα μας ερθει μαζεμενη μαλλον στο τελος (ΑΜΗΝ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο για τα πιτσιρικια! Τα χάλια τους βλεπω!

Οταν σπουδαζα στη Γερμανια δουλευα με την κολλητη μου σ΄ενα κουρδικο εστιατοριο. Καναμε παρεα, βγαιναμε εξω, Γιουναν-Κουρδισταν-αρκαντας λεγανε. Με το που εγινε το σκηνικο με τα Ιμια, παγωσαν που μας ειδαν! Κατι για Καλντακ λεγανε και μας αγριοκοιταζανε! Ετοιμοι για πολεμο ητανε! Πιο Τουρκοι απ τους Τουρκους γινανε! Παντως σ΄ενα πραγμα ειχε δικιο η προγιαγια μου: Ειναι ωραιοι αντρες οι Κουρδοι!

κοπελες τι κανετε?χαθηκα λιγο!προσπαθω να ηρεμησω και απο την αλλη λογω αδειων εχει πεσει πολυ δουλεια στη πλατη μου!υπομονη μια βδομαδουλα ακομα και μετα διακοπουλες!

καπου αναφερατε τη θεσσαλονικη για μενα ειναι η ομορφοτερη πολη στην ελλαδα και δεν καταγομαι απο εκει!ειναι πολυ ρομαντικη.και το εμψυχο υλικο δε παει πισω-οι θεσσαλονικεις διακρινονται για την ζεστασια ,την ανθρωπια και τη φιλοξενια τους!

λοιπον,εγω καθε μερα πινω τη γυρη μου και οπου να ναι αρχιζουμε τις προσπαθειες και ας ελπισουμε για το μπεμπε!παντως ειμαι καπως αυτο το καιρο.κοριτσια περιμενω τα ευχαριστα .

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

janneta, janneta, θα ΄ρθουνε τα μπεμπε κοριτσι μου! Ο Αυγουστος ειναι ερωτιαρης, με κατι φεγγαρια μελωμενα, πως να του αντισταθεις!!!

μακαρι γωγουλα μου!απο το στομα και στου θεου τα αυτια!τι εγινε εσυ?την πινεις την γυρη σου η' την εχεις να στολιζει το ψυγειο??

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

janneta, janneta, θα ΄ρθουνε τα μπεμπε κοριτσι μου! Ο Αυγουστος ειναι ερωτιαρης, με κατι φεγγαρια μελωμενα, πως να του αντισταθεις!!!

Καιροφυλακτούσα Georgia... Πριν λίγο διάβασα ότι η Κάρλα είναι ξανά έγκυος. Μάλλον είχε δίκιο ο πιτσιρικάς στο σχολείο. Δύο θα κάνεις! :P

Λες βρε Αννα-Ελπιδα; Μακαρι! Να σου πω σημερα, σ΄ενα απο κεινα τα μεσημεριανα ονειροποληματα σκεφτομουν οτι μιλουσα στο γιατρο την ωρα της γεννας (εφτασε ως εκει η χαρη μου) και του λεγα: "γιατρε να με προσεξεις γιατι εγω εχω σκοπο να το ξανακανω! αν μου στειλει και δευτερο γερο παιδι ο Θεος εγω θα το γεννησω, οσο χρονων και αν ειμαι...". Κι υστερα χαμογελασα κι ειπα: τι σκαρφιζεται το μυαλο μεσημεριατικα! εμ, βεβαια με τετοια ζεστη...

janneta μου, γυρη-γυρη πανηγυρι!! Ενώ τις 14 μερες πριν δοκιμαζω ό,τι ματζουνια, βιταμινες και βοηθητικα θελεις (μαζι με τσιγαρακια, μπυριτσες, ουισκακια και τα συναφη), τις 14 μερες της αναμονης ομως, παιρνω μονο τις προγενητικες βιταμινουλες μου και κλωσσαω! Δεν τολμαω να παρω γυρη αυτες τις μερες, την εχω μαζι με τον βασιλικο πολτο για ααααααλλα γουστα!

Λες βρε Αννα-Ελπιδα; Μακαρι! Να σου πω σημερα, σ΄ενα απο κεινα τα μεσημεριανα ονειροποληματα σκεφτομουν οτι μιλουσα στο γιατρο την ωρα της γεννας (εφτασε ως εκει η χαρη μου) και του λεγα: "γιατρε να με προσεξεις γιατι εγω εχω σκοπο να το ξανακανω! αν μου στειλει και δευτερο γερο παιδι ο Θεος εγω θα το γεννησω, οσο χρονων και αν ειμαι...". Κι υστερα χαμογελασα κι ειπα: τι σκαρφιζεται το μυαλο μεσημεριατικα! εμ, βεβαια με τετοια ζεστη...

Δε θυμάμαι ποιος το 'λεγε... "Ο στόχος μας είναι πάντα στη θέση του και μας περιμένει. Ο μόνος που μπορεί να μετακινηθεί σε σχέση με το στόχο είμαστε εμεί οι ίδιοι." Δεν είμαι φαν των κλισέ, αλλά αυτό το πιστεύω. Είσαι πεισματάρα, δεν παραιτείσαι και το επιθυμείς βαθιά. Θα γίνει. Κι αν πάρεις φόρα ποιος σε σταματά...

Διαφημίσεις

Ax, Anna-hope, "στοχος"! Τον μπαμπα μου μου θυμισες κουκλα μου! Παντα μου κρατουσε σφιχτα το χερι μεσα στο δικο του και μου ΄λεγε: "το στοχο σου εσυ! για ολα τα αλλα ο μπαμπας σου ειναι εδω!" Μεχρι πριν δυο χρονια, στα 41 μου δεν ειχα δει ποτε θετικη χοριακη. Τι παρακολουθησεις, τι θεραπειες, τι εξωσωματικες, Τιποτα! Πριν δυο χρονια, τετοιες μερες, τον εχασα. Τον επομενο μηνα (στα 41 μου) ειδα την πρωτη μου εγκυμοσυνη! Φυσικη συλληψη! Δεν προχωρησε, αλλα μεσα σε δυο χρονια ειχα δυο βιοχημικες, μια παλινδρομη και μια που διακοπηκε! Πεντε συλληψεις! Εγω που τοσα χρονια δεν ηξερα τι θα πει θετικο τεστ! Σιγουρα επαιξε ρολο και η αγωγη με το σαλοσπιρ, εγω παντως νιωθω παντα το χερι του μπαμπα μου να με κραταει σφιχτα και να μου λεει: "εσυ το στοχο σου, για ολα τα αλλα ο μπαμπας σου ειναι εδω!"

Κι εγω προσπαθω, οσο καλυτερα μπορω και περιμενω! Ειμαι σιγουρη οτι θα ρθει! Δεν ξερω ποτε, αλλα θα ρθει! Κι αν θελησει να ρθει και δευτερο, εγω θα το περιμενω... Το΄πε κι ο πιτσιρικας μου εξαλλου: "δύο κανεις!"

Ax, Anna-hope, "στοχος"! Τον μπαμπα μου μου θυμισες κουκλα μου! Παντα μου κρατουσε σφιχτα το χερι μεσα στο δικο του και μου ΄λεγε: "το στοχο σου εσυ! για ολα τα αλλα ο μπαμπας σου ειναι εδω!" Μεχρι πριν δυο χρονια, στα 41 μου δεν ειχα δει ποτε θετικη χοριακη. Τι παρακολουθησεις, τι θεραπειες, τι εξωσωματικες, Τιποτα! Πριν δυο χρονια, τετοιες μερες, τον εχασα. Τον επομενο μηνα (στα 41 μου) ειδα την πρωτη μου εγκυμοσυνη! Φυσικη συλληψη! Δεν προχωρησε, αλλα μεσα σε δυο χρονια ειχα δυο βιοχημικες, μια παλινδρομη και μια που διακοπηκε! Πεντε συλληψεις! Εγω που τοσα χρονια δεν ηξερα τι θα πει θετικο τεστ! Σιγουρα επαιξε ρολο και η αγωγη με το σαλοσπιρ, εγω παντως νιωθω παντα το χερι του μπαμπα μου να με κραταει σφιχτα και να μου λεει: "εσυ το στοχο σου, για ολα τα αλλα ο μπαμπας σου ειναι εδω!"

Κι εγω προσπαθω, οσο καλυτερα μπορω και περιμενω! Ειμαι σιγουρη οτι θα ρθει! Δεν ξερω ποτε, αλλα θα ρθει! Κι αν θελησει να ρθει και δευτερο, εγω θα το περιμενω... Το΄πε κι ο πιτσιρικας μου εξαλλου: "δύο κανεις!"

Αχ... Άργησα να απαντήσω, γιατί συγκινήθηκα πολύ. Κι εγώ πριν δυο χρόνια έχασα τον μπαμπά μου. Απ' αυτόν κληρονόμησα τη δική μου στοχοπροσήλωση. Κι εγώ έμεινα έγκυος λίγο καιρό μετά, αλλά ήταν βιοχημική. Μη σε κουράσω με τη δική μου ιστορία. Θα τα πούμε άλλη φορά. Σημασία έχει να κρατήσεις την πίστη σου. Κι όταν κλονίζεται να την ξαναχτίζεις. Κι όταν με τη βοήθεια και του μπαμπούλη σου τα καταφέρεις, θα αφηγηθείς στο φόρουμ την ωραιότερη ιστορία με αίσιο τέλος.

Αμην, Παναγια μου! Ξερω οτι με προσεχει και μου χαμογελαει! Οι ανθρωποι που μας αγαπησαν πολυ δε χανονται ετσι απ΄τη ζωη μας! Ειναι διπλα μας και μας κρατουν το χερι....

Καποια στιγμη θα κραταμε αγκαλια και θα χαμογελαμε κι εμεις στα μωρα μας! Και μακαρι να μας αξιωσει ο Θεος να τα μεγαλωσουμε με τοση αγαπη και σοφια, που να τους δινουμε κι εμεις δυναμη σε καθε προσπαθεια τους!

Καληνυχτα κουκλες! Συγνωμη αν σας μελαγχολησαμε λιγακι, τα ΄χει αυτα η νυχτα...

Αντε, να σας γλυκανω λιγο με λουκουμοκαρυδοπεριεργα που μου φερε η φιλη μου σημερα απο τον Ναντιμ στην Κομοτηνη (σουτζουκ-λουκουμ και τα συναφη, οποια τρωει ξανατρωειιιιιι)

καλημέρα, κορίτσια..

με σιγκινήσατε...

όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!! θα έρθει η ώρα που θα κρατάμε και εμείς το μωράκι μας αγκαλιά..και όλα αυτά θα είναι μια άναμνηση....:)

το τι παιχίδια κάνει το μυαλό...δεν περιγράφεται..

να κοπιάσεις Ευαγγελία μου και όλα τα κορίτσια..και πάνω από όλα θα σας κεράσω τα γνωστά-μαστίχα-μέλι-καρύδια-βιταμινούλες και μέτα τα υπόλοιπα...:)

πως μου είστε σήμερα??εγώ πονάω τη κοιλιά μου..

ελπίζω να είστε όλες καθαρές!!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...