Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας!!!

πεταλουδιτσα μου χωρις εμενα καφες δεν γινετε!!!χιχιχι!!!

θα ερθω την αλλη εβδομαδα θα σας ενημερωσω πια μερα μου λειψατε!!

ασπουλα μια χαρα τα νεακια σου αχ τι μου θυμιζεις τα ραντεβου γεματα με αγωνια να παμε να δουμε το σπορακι μας αλλα τωρα ομως που τον εχω αγκαλια κ μου χαμογελα ειναι τα παντα !!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!1

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια, από χθες ξεκίνησα να σας γράφω μήνυμα, ξεχωριστά για την κάθε μια κ έκανε ο άντρας μου επανεκκίνηση κ χάθηκαν όλα. Τώρα είναι η ώρα του ταΐσματος κ μετά του ρεψίματος κ γράφω ταυτόχρονα.

Εμείς κορίτσια αύριο σαραντίζουμε, κανονικά την Δευτέρα, αλλά θα πάμε αύριο για να κάνουμε καμιά βόλτα το σκ. Μετά την εκκλησία πάμε στα σπίτια των νονών κ μετά τον γιαγιάδων για πρώτη επίσκεψη. Έχουμε κ κάποια έθιμα, οι νονοί ασημώνουν τα μωρά, τους δίνουν κάτι χρυσό ή ασημένιο, συνήθως αυτές τις παραμάνες με το ματάκι επάνω κ κάτι ακόμα να κρέμεται και επιπλέον τους δίνουν βαμβάκι για να ασπρίσουν τα μαλλιά τους, κέρματα για να είναι σιδερένια, αυγό για να είναι γόνιμα, ζάχαρη για να είναι γλυκιά η ζωή τους. Νομίζω από Θράκη κρατάει αυτό το έθιμο. Επίσης το βράδυ έχουμε γάμο κ πρώτη φορά θα τα πάω τα μωρά να τα κρατήσει η μαμά μου κ ο Θεός βοηθός.

Καλά είναι τα κορίτσια μου, αλλά μας έχουν πιάσει κολικοί και όλη μέρα γκρινιάζουν κ αερίζονται τα καημένα. Θέλει γερά νεύρα η όλη ιστορία, η μικρή μου που είναι νευρική τσιροκοπάει, σηκώνει τον κόσμο με τις φωνές της, η μεγάλη που είναι ήρεμο μωρό βογκάει συνέχεια. Σήμερα ήμασταν λίγο καλύτερα. Πανάκριβα αυτά τα γάλατα από το φαρμακείο, κάθε 3 μέρες θέλουμε ένα κουτί. Η μεγάλη την ημέρα θηλάζει κιόλας, η μικρή όχι. Πήγαμε στην παιδίατρο όταν κλείσαμε μήνα, η μεγάλη από 2260 έγινε 3400 και η μικρή από 2100 έγινε 2900. Μανούλες φιλιά στα μωράκια σας!!

janneta με ένα πόνο κορίτσι, όλα καλά θα πάνε κ μη φοβάσαι καθόλου την επισκληρίδιο.

mina pa με το καλό να βαφτίσεις το αγόρι σου, κράτα σημειώσεις όταν έρθει η σειρά μας να μας δώσεις συμβουλές. Εμείς θα έχουμε γαμοβάφτιση, πως θα γίνουν όλα μαζί, δεν θέλω να το σκέφτομαι... tina μου εσύ θα είσαι η επόμενη λογικά!

astage μου τέλεια τα νέα σας! Να προσέχεις πολύ, στον Γιωργάκι το είπατε?

santibel καλή επιτυχία με την χοριακή σου, πότε σου είπαν να κάνεις?

Αγαπημένη μου Evangeliapan ελπίζω να χαλαρώσατε στις διακοπές σας κ να γεμίσατε μπαταρίες. Μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχετε κ γρήγορα με λενα σποράκι στην κοιλίτσα! Σε φιλώ!

Νατασούλα κ νεραϊδούλα πως είστε? Πείτε μας τα νέα σας!

mina-ni καλά κάνεις κ χαλαρώνεις κ κοιτάς λίγο τον εαυτό σου, χρειάζονται τέτοια διαλείμματα, μετά επανέρχεσαι δριμύτερη. Αν κ ποτέ δεν ξέρεις καμιά φορά έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, στο εύχομαι.

Αυτά προς το παρόν, πάμε μέσα μπας κ κοιμηθούμε καμιά ώρα συνεχόμενη... φιλιά σε όλες!

HvAnp3.png

καλημερς κορίτσια και απο μένα!

πωπω maria_v τι όμορφα νεάκια είναι αυτά!!! πρωι πρωι μύρισα μωρουδίλα μέχρις εδώ!!!!:D:D:D:D:D

τι όμορφες εικόνες μας μετέφερεσ!! να σαι καλά να χαίρεσαι τις κοράκλες σου!!!

Evangeliapan σ ευχαριστώ για τις ευχές σου!! και σε σένα εύχομαι ακριβώς τα ίδια τότε!! συντομα να έχεις όμορφα νέα απο την κοιλίτσα σου!!!

mina-ni και mina pa να στε καλά κορίτσια!!!

εγω κορίτισα την έκανα την σπερματεγχυση στο βιογένεσις!

δε ν μπορώ να πώ οτι έμεινα απολύτως ικανοποιημένη!

χοριακή 16 του μήνα! αλλα για να πω την αλήθεια δεν περιμένω και πολλά!!

φιλιά πολλά στα μωράκια σας!!

1iRrp3.png?WKdQoeYE9HgWp2.png?bynEc7PS

γεια σας κοριτσια!!!!

santibel και εγω 12 με 14 ημερες εκανα ωορηξια αλλά την ενεση την ειχα κανει 10η μερα, όποτε ειναι ετοιμα τα αυγουλακια σου με τα φαρμακα αλλαζει ο κύκλος, καλη επιτυχια!!!!

janneta δεν γεννησα φυσιολογικα αλλα απο οτι ακουω ρυθμιζουν την δοση στην επισκληριδιο ωστε να νιωθεις ποτε πρεπει να σπρώξεις, μην αγχωνεσαι με ενα πονο σου ευχομαι.

παπάκι δεν αποφασισα ακομη για την βάφτιση χιχι....αγελαδίτσα κανονικη εεεε? και εγω ειχα ποσοτητα αλλα απο ποιοτητα χάλια, δεν χορταινε η μπέμπα μου και καθε μια ωρα τσιριζε!!!! μακαρι να συνεχιζα αλλα την ταλαιπωρουσα την καημενη.

mina-ni καλα κανεις και χαλαρωνεις, χρειαζεται και αυτο.

ασπασούλα σουπερ τα νεακια σου, ολα θα πάνε καλα και να μην κουραζεσαι πολυ στη δουλεια,φιλακια στον γιωργακη και στην κοιλιτσα σου.

ευαγγελια μου πως περνας? πηγα προχθες στις γιορτες της παλιας πολης και σε θυμήθηκα, δεν ηρθες?

μαράκι μια χαρα μεγαλωσαν τα κοριτσακια σου,μονο η μια θηλάζει? ασε αυτο το γαλα πανάκριβο και δεν προλαβαινουμε,φανταζομαι εσεις που το παιρνετε διπλό...περιμενουμε και αλλα νεα απο τα μωρακια σου:D

η δικη μου μια χαρα ειναι,τρωει πολύ και κοιμαται 8 με 10 ωρες το βραδι πλεον αλλα ολη μερα ειναι ξυπνια και θελει παιχνιδια και αγκαλιες γιατι ετσι την εμαθε η μανουλα της :wink:

φιλακια σε ολες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και για το κουργιο που μου δινετε!αυτο το κομματι της γεννας ομολογω οτι με αγχωνει λιγο ,αλλα οπως γεννησαν ολες ετσι κ γω.τα εχω ετοιμασει σχεδον ολα τα πραγματα κ περιμενω..πονακια εχω ελαχιστοτατα,μαλλον θα τραβηξει αως της 17 που εχω πητ.ααχ θελω να ξεμπερδευω νοιωθω βαρια.

να ενημερωσω τις κοπελες που αγωνιζονται για το ονειρο οτι αυριο ειναι η γιορτη της Παναγιας της Τσαμπικας αν θελουν να προσευχηθουν κ γιατι οχι να κανουν κ ταμα!μου λενε οι ντοπιοι οτι αρκετοι τουριστες που ερχονται κ μαθαινουν για την βοηθεια που δινει στα ατεκνα ζευγαρια ,κανουν ταμα κ δινουν στα παιδια τους το ονομα της.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάρες μου!!!

janneta μου όλα θα πάνε καλά.Καταννοώ το άγχος σου τα ίδια θα ένιωθα κι εγώ στη θέση σου είμαι κάτι παραπάνω από φοβιτσιάρα αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ;) όλα θα πάνε καλά!

tina μου να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και η ζωή σας όλη να είναι παιχνίδια και αγκαλιές!Εκεί ήμουν στις γιορτές (σιγά μην έχανα) πήγαμε παρέα και τώρα μέσα τα κεφάλια...

natasoulini μου που χάθηκες εσύ?

santibel σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια για διπλή γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης και χοριακή στα ύψη!

maria_v την καλή σου την κουβέντα είχαμε με τον σύζυγο προχθές!Θα έχεις σύντομα νέα μου ;) να μου φιλήσεις τις κουκλίτσες σου!

παπακι σας έρχομαι σας πεθύμησα όλες!!!!!

Νέα δεν έχω να σας γράψω...αυτόν τον μήνα θα προγραμματιστεί το χειρουργείο και όλα τα άλλα αργότερα...Σας φιλώ γλυκά όλες!

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ολα καλα?τελικα γεννησα στης 17/09 ,ενα αγορακι 3400 κ 51cm υψος!τον γεννησα με καισαρικη.ειχα πολυ καλη διαστολη χωρις πολυ πονο,αλλα δεν κατεβαινε λογω θεσης.εντωμεταξυ ειχα αηδιασει με ολους που καθε λιγο χωναν τα δαχτυλα τους για να εντοπισουν την θεση του και την διαστολη .τελικα τους λεω παμε για καισαρικη και ευτυχως ο αντρουλης μου τους ειπε να μου κανουν γενικη αναισθησια.

φυσικα μετα πονουσα παρα πολυ,αλλα και η διπλανη μου που γεννησε φυσιολογικα δεν πηγαινε καθολου πισω απο τους πονους!

τωρα ειμαι σε φαση θηλασμου και απεριοριστων αγκαλιτσων και φιλακιων προς το μωρακι μου!ευχομαι ολοψυχα ολες να ζησετε αυτη την μεγαλη χαρα της ζωης!

φιλαααααακια σε ολες!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

janeta να σου ζήσει ο παίδαρος συγχαρήτηρια!

και μαρέσει και η ημερομηνία της ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ,γεννήθηκε και ο ανυψίος μου στης 17-9 πριν 3 χρόνια!!!!

αντε και στα δικά μας η λευτερες (από παιδία)

τα δικά μου νέα περημένω να αδιαθετήσω τώρα και μόλις τελειώσω να πάω να βγάλω τον παλιοπολύποδα που πήγε και στρογγυλοκάθησε εκεί, και τον επόμενο μήνα να προχωρίσουμε με το καλό στην εμβρυομεταφορα και ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!

κουράστηκα βρε κορίτσια φοβάμαι πως εαν δεν πετύχει και ξανα κάνω απ΄την αρχη εξωσωματικη και ξανά πάρω φάρμακα μην εχουμε πάλι τα ίδια, νιώθω πως κάνω ένα βήμα μπροστά και 2 βήματα πίσω!!!

μέσα σε ένα χρόνο εχώ κάνει 2 σπερ/σεις αποτυχημένες μετά λαπαροσκοπιση-υστεροσκοπήσει μαζι αφαιρεσει κυστης και πολύποδα, μετά μια αποτυχημενη εξωσωματικη και συνεχιζω τώρα με υστεροσκοπιση για αφαίρεσει πολύποδα και στο καπάκι εμβρυομεταφορα ουφφφφφφφ κ ο υ ρ ά σ τ ι κ α πόσα μπορώ να αντέξω μέσα ενα χρόνο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

janneta να σου ζησει ο μπεμπακος γερος κ δυνατος να ειναι !!! εννοητε οτι τωραθα δινεις πολλα φιλακια καθε μερα ολοι μερα ακομα κ οταν κοιμαται γιατι κ εγω το ιδιο κανω .

mina-ni κουραγιο κοριτσι μου αντε μια τελευταια φορα κ θα τελειωσουν ολα θα το δεις δεν θα ξαναταλειπορηθης

φιλακια σεολες!!!

μανουλες που ειστε τι κανετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

janneta μου να σου ζήσει!!!Να είναι καλοφώτιστο και καλότυχο το μωράκι σου και να το καμαρώνετε πάντα!Κακόμαθέ το στις αγκαλίτσες γιατί τις έχει ανάγκη τώρα που είναι μικρούλι!Σας εύχομαι τα καλύτερα και η Παναγίτσα να σας φυλάει!

mina-ni σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια να φύγει ο πολύποδας και στην θέση του να ριζώσει το γερό εμβρυάκι σου!Όλα να πάνε καλά και ευλογημένα!

παπακι μου δεν σε πήρα τηλ για να κανονίσουμε καφέ γιατί είχαμε ιστορίες θα στα πω από τηλ και κανονίζουμε εκ νέου καφεδάκι πριν την βάφτιση...Φιλιά στον μπουμπούκο σου!

janneta μου να σου ζήσει!!!Να είναι καλοφώτιστο και καλότυχο το μωράκι σου και να το καμαρώνετε πάντα!Κακόμαθέ το στις αγκαλίτσες γιατί τις έχει ανάγκη τώρα που είναι μικρούλι!Σας εύχομαι τα καλύτερα και η Παναγίτσα να σας φυλάει!

mina-ni σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια να φύγει ο πολύποδας και στην θέση του να ριζώσει το γερό εμβρυάκι σου!Όλα να πάνε καλά και ευλογημένα!

παπακι μου δεν σε πήρα τηλ για να κανονίσουμε καφέ γιατί είχαμε ιστορίες θα στα πω από τηλ και κανονίζουμε εκ νέου καφεδάκι πριν την βάφτιση...Φιλιά στον μπουμπούκο σου!

janneta να σου ζησει ο μπεμπακος γερος κ δυνατος να ειναι !!! εννοητε οτι τωραθα δινεις πολλα φιλακια καθε μερα ολοι μερα ακομα κ οταν κοιμαται γιατι κ εγω το ιδιο κανω .

mina-ni κουραγιο κοριτσι μου αντε μια τελευταια φορα κ θα τελειωσουν ολα θα το δεις δεν θα ξαναταλειπορηθης

φιλακια σεολες!!!

μανουλες που ειστε τι κανετε?

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

janeta να σου ζήσει ο παίδαρος συγχαρήτηρια!

και μαρέσει και η ημερομηνία της ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ,γεννήθηκε και ο ανυψίος μου στης 17-9 πριν 3 χρόνια!!!!

αντε και στα δικά μας η λευτερες (από παιδία)

τα δικά μου νέα περημένω να αδιαθετήσω τώρα και μόλις τελειώσω να πάω να βγάλω τον παλιοπολύποδα που πήγε και στρογγυλοκάθησε εκεί, και τον επόμενο μήνα να προχωρίσουμε με το καλό στην εμβρυομεταφορα και ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!

κουράστηκα βρε κορίτσια φοβάμαι πως εαν δεν πετύχει και ξανα κάνω απ΄την αρχη εξωσωματικη και ξανά πάρω φάρμακα μην εχουμε πάλι τα ίδια, νιώθω πως κάνω ένα βήμα μπροστά και 2 βήματα πίσω!!!

μέσα σε ένα χρόνο εχώ κάνει 2 σπερ/σεις αποτυχημένες μετά λαπαροσκοπιση-υστεροσκοπήσει μαζι αφαιρεσει κυστης και πολύποδα, μετά μια αποτυχημενη εξωσωματικη και συνεχιζω τώρα με υστεροσκοπιση για αφαίρεσει πολύποδα και στο καπάκι εμβρυομεταφορα ουφφφφφφφ κ ο υ ρ ά σ τ ι κ α πόσα μπορώ να αντέξω μέσα ενα χρόνο!!!!!

φιλες μου σας ευχαριστω παρα πολυ και ευχομαι γρηγορα να εχετε ενα μωρακι στις αγκαλιτσες ή στις κοιλιτσες σας!

οντως Ευαγγελια,τωρα εχει μεγαλη αναγκη τις αγκαλιτσες και τα φιλακια για συναισθηματικη ασφαλεια.

οσο για την ημερ/νια γεννησης του μικρου μου ευχομαι να ειναι σημαδιακη(σοφια,πιστη,ελπιδα και αγαπη)για ολες τις κοπελες που προσπαθουν για παιδακι!φιλααακια πολλααα σε ολες!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι εστί σπερματεγχυση και ποια ειναι η διαδικασια για να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο;

Πρόκειται να περάσω απο επιτροπη ΕΟΠΥΥ για χορηγηση ενεσεων προκλησης ωορρηξιας λογω συνδρομου πολυκυστικων και μη ωορρηξίας... Μόλις λοιπον πάρω τις ενέσεις, τί πρόκειται να γίνει;

Εχω ενα γιατρο που ειναι πολυασχολος και δεν με ενημερωνει....:confused::confused::confused::confused: Ψαχνομαι μονη μου να δω τι προκειται να γινει.....

γεια σας κοριτσια,τι μου κάνετε?

janneta να σου ζήσει ο παίδαρος, ζουληξε τον και μην τον αφηνεις απο την αγκαλια σου!!!!

παπάκι πως παει η ετοιμασια για την βάφτιση? εγω το αφησα για το πάσχα τελικα.

οι υπόλοιπες δώστε ενα σημειο ζωης καλε........

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...