Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παπάκι πως παει ο μικρουλης?

η μπεμπα μεγαλωσε και μπηκαμε σε σειρα, τρωει καθε 3 ωρες και το βραδυ κοιμαται 5-6 ωρες συνεχομενα!!!!

την θηλαζω αλλα της δινω και συμπληρωμα ετοιμο γαλα γιατι δεν χορταινει το πουλακι μου, πήρε ενα κιλο σε ενα μηνα και καναμε και το πρωτο μας εμβολιο.

janneta μπηκες σο μηνα σου εεεε? με το καλο να ερθει το μωρακι σου, πότε περιμενεις?

φιλακια σε ολες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tina32 σ ευχαριστω πολύ!!! αλήθεια πετυχημένη η τρίτη! αχχχχ τι καλα! και γω απο επαρχία είμαι αλλα ο γυναικολογος μου δεν την κανει στο εργαστήριο του αλλα συνεργάζεται με κλινική στη θεσσαλονίκη!! μακάρι να πάνε καλά και σε μένα έστω και με την τρίτη!! να σαι καλά και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!

1iRrp3.png?WKdQoeYE9HgWp2.png?bynEc7PS

η μπεμπα μεγαλωσε και μπηκαμε σε σειρα, τρωει καθε 3 ωρες και το βραδυ κοιμαται 5-6 ωρες συνεχομενα!!!!

την θηλαζω αλλα της δινω και συμπληρωμα ετοιμο γαλα γιατι δεν χορταινει το πουλακι μου, πήρε ενα κιλο σε ενα μηνα και καναμε και το πρωτο μας εμβολιο.

janneta μπηκες σο μηνα σου εεεε? με το καλο να ερθει το μωρακι σου, πότε περιμενεις?

φιλακια σε ολες

γεια σου κοριτσι !!! μαλλον σας περναμε στα κιλα 6 κιλα ο δικος μου φαινετε το γαλα μου ειναι καλο χιχιχι!!! κ εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο βασικα 2 ηταν ενα στο μπουτακι κ ενα απο το στομα που πηρε εσεις? κ επιτελους μπηκαμε κ εμεις σε μια σειρα κοιματε το βραδυ κ το μεσημερι μια χαρα αλλα εχουμε ακομα λιγα πονακια κολικους ε θα περασουν κ αυτα .

ασε ασε τωρα εχω τρεχαματα με την βαφτιση θα τον βαφτισω φετος δεν θα το αφησω για του χρονου εσυ για ποτε λες?

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

φιλακια σε ολες

γεια σου τινα και υπολοιπες!ναι μπηκα στον μηνα μου.εχω πητ 17σεπτ,εε κατα 10 περιπου μου ειπε να περιμενω.κοριτσια στανταρ θα κανω επισκληριδιο φοβαμαι πολυ να παω χωρις καποιου ειδους αναισθησια.παναγια μου βοηθα.σημερα πηρα τις σερβιετες και τα του μπανιου του.αυριο παω για σουτιεν θηλασμου.αυτα απο μενα.φιλαακια

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

γεια σας κ απο μενα!!!

janneta με το καλο κοριτσι μου!! ειναι απιστευτη εμπειρια κ να κανεις επισκληρηδιο δεν ειναι τιποτα κ εγω εκανα αλλα την τελικη συσπαση την καταλαβαινα αλλα με πόιο ελαφρη πονο αν κ να σου πω καλα εκανα κ την ενιωθα γιατι αλλιως πως θα καταλαβεις την γεννα , αχ τι μου θυμησες!!!

αντε κ στα υπολοιπα κοριτσακια μας να το ζησουν!!! φιλακια!!

μαρακι πως πανε οι κορες?

τινακι εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...τι κάνετε?

Μπορεί να μην μπορούσα να μπαίνω να σας διαβάζω αλλά σας είχα στο μυαλό μου συνέχεια...Πήγαμε διακοπούλες,ηρεμήσαμε,χαλαρώσαμε,ξεφαντώσαμε και τώρα πάλι μέσα τα κεφάλια...

mina-ni εύχομαι η επόμενη προσπάθειά σας να είναι και η τυχερή και να μην παιδευτετείτε άλλο.Σου εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα!

maria_v πως τα πάτε η κοριτσοπαρέα εκεί στο σπίτι?

τινα πως είναι η μπουμπού?Θα έχει μεγαλώσει αρκετά τώρα..

astage μου φουσκώνεις???Πόσο χαίρομαι για σένα!Το αγοράκι μου τι λέει?Του το είπατε ή όχι ακόμη?Κανονίστε να πιούμε έναν καφέ πριν φουσκώσεις περισσότερο ;)

janneta με έναν πόνο κοριτσάκι μου και όλα να πάνε κατευχήν!Ήρθε και η σειρά σου με το καλό!

santibel καλή επιτυχία!

tinkerbell γλυκούλα μου σε έχω στο μυαλό μου και σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια σε φιλώ!

παπάκι μου δεν θα έρθεις για ψώνια για την βάφτιση?Άντε ξεκουνηθείτε σκουριάσαμε έχουμε να πιούμε καφέ από τότε που ήρθες να γεννήσεις!Να μου φιλήσεις τον τσολιά σου τον παίδαρο!

natasoula μου που είσαι πατρίδα?Σε έχασα πάλι..Ετοιμάζεσαι για τις γιορτές?

Φιλιά πολλά σε όλες κοριτσάρες μου...Σας ευχαριστώ που με σκεφτόσαστε (ξέρετε εσείς ;)) σας σκέφτομαι όλες και εύχομαι μόνο τα καλύτερα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου...τι κάνετε?

santibel καλή επιτυχία!

ευχάριστώ πάρα πολύ ευαγγελία μου! μακάρι να τελιώσει και ο δικός μας γολγοθάς! για σενα δεν ξέρω τι να ευχηθώ μιας και οι περισσοτερες εδώ είστε ήδη μανούλες!!! να σαι καλά πάντως σε όποια φάση και αν είσαι!!!:D

πεταλουδιτσα μου!!!! εαν κανονησετε καφεδακι με την ασπα θα ερθω!!! κ εμενα μου ελειψες!!! ξεκινησα σιγα σιγα το τρεξιμο τι να κανω μονο εγω τρεχω κ ολοι οι αλλοι απολαμβανουν κ εχουν κ αποψη εκει ειναι το γελιο!!!

φιλακιααααααααα!!!!!!! σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

παπάκι εννοειται πως μας τρωτε στα κιλά, 4,5 ειναι η μπουμπου αλλα εμενα μου φαινεται τεραστια χιχι

ποτε θα τον βαφτίσεις τον παιδαρο? εγω ηθελα οκτωβριο αλλα ολοι μου λενε οτι θα ειναι πολλη μικρη και λεω να το αφησω για απρίλιο, δεν εχω αποφασισει ακομη ομως....

τον θηλάζεις ακόμη? μπραβο!!!! εμενα μου σταματησε το γαλα και στεναχωρηθηκα ειναι η αληθεια αλλα προσπαθω να το ξεπερασω.

ασπασουλα μου πες μας τα νεα σου? εχω τις ιδιες αποριες με την ευαγγελια.

ευαγγελια μου ελπίζω να περασατε καλα και να χαλαρωσατε, το αξίζατε και το χρειαζοσασταν, δεν περασατε και λίγα.

νεραιδούλα,μαρακι, νατασουλα που χαθήκατε βρε? ελπιζω να ειστε ολες καλα

janneta μου με το καλο, και μην το σκεφτεσαι να κανεις επισκληρίδιο εννοειται!!

santibel σε τη φάση εισαι? ξεκινησες?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

τινάκι είμαι στη φάση που μόλις γυρισα απο υπέρυχο , έχω τρια αυγουλάκια και αυριο θα κάνουμε την ένεση! αλλα ειμαι πολυ νωρις για τον κυκλο μου! ειμαι στην 8μερα και συνηθως κανω αυγουλακι στην 12 μέχρι 14 μέρα! εσυ σε πια μερα του κυκλου σου εκανεσ την ενεση μηπως θυμασαι; θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσες!!! ;)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

παπάκι εννοειται πως μας τρωτε στα κιλά, 4,5 ειναι η μπουμπου αλλα εμενα μου φαινεται τεραστια χιχι

ποτε θα τον βαφτίσεις τον παιδαρο? εγω ηθελα οκτωβριο αλλα ολοι μου λενε οτι θα ειναι πολλη μικρη και λεω να το αφησω για απρίλιο, δεν εχω αποφασισει ακομη ομως....

τον θηλάζεις ακόμη? μπραβο!!!! εμενα μου σταματησε το γαλα και στεναχωρηθηκα ειναι η αληθεια αλλα προσπαθω να το ξεπερασω.

ασπασουλα μου πες μας τα νεα σου? εχω τις ιδιες αποριες με την ευαγγελια.

ευαγγελια μου ελπίζω να περασατε καλα και να χαλαρωσατε, το αξίζατε και το χρειαζοσασταν, δεν περασατε και λίγα.

νεραιδούλα,μαρακι, νατασουλα που χαθήκατε βρε? ελπιζω να ειστε ολες καλα

janneta μου με το καλο, και μην το σκεφτεσαι να κανεις επισκληρίδιο εννοειται!!

καλημερα σε ολες.πουρνο-πουρνο ξυπνησα σημερα.εχουμε κ αρκετο αερακι εδω.μια αιωρα να ειχα στην βεραντα μου,τιποτα αλλο δεν ηθελα!

που λες τινα μου ακουω αρκετες που ειναι αντιθετες με την επισκληριδιο γιατι λενε μπορει να σου αφησει κουσουρη.ρωτησα τον γιατρο μου για τις επιπτωσεις της επισκληρ.κ μου ειπε συνηθως καταληγει σε καισαρικη γιατι η γυναικα δεν καταλαβαινει ποτε να σπρωξει λογω της αναισθησιας.με αγχωνει αυτο το ζητημα αρκετα μπορω να πω.

ευαγγελια μου καλως ορισατε απο τις διακοπες σας κ ευχομαι ο χειμωνας που θα ερθει να ειναι ο πιο ομορφος της ζωης σας.καλημερα κ παλι.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

τινακι εκλεισα την βαφτιση 20 οκτωμβριου μια χαρα θα ειναι τι μικρη ισα ισα θα ειναι 4 μηνων μια χαρα για να βαφτιστη δεν ηθελα να παει του χρονου ηθελα φετος να το κανω μετα θα ειναι ποιο μεγαλος κ δεν ηθελα.

μην ακους τι σου λενε οι αλλοι κανε αυτο που θες δικο σου μπεμπακι ειναι!!!

ναι ακομα τον θυλαζω βασικα βγαζω κ δινω εχω μεγαλη παραγωγη να φανταστεις βγαζω σχεδον λιτρο ολοι μερα αγελαδα σε λεω!!χαχαχαχ!!!!!!

janneta τι κουφο ειναι αυτο που σε ειπε κ εγω εκανα επισκληριδιο κ μια χαρα εσπρωχνα κ σε 3 σπρωξιματα τον εβγαλα μαλακιες ειναι αυτα που λεει κατρχην δεν θα αντεξεις τους πονους της γεννας γιατι κ εγω τον μαγκα πηγα να κανω κ ειπα δεν θακανω ενεση εσυ εισαι που το λες οταν αρχισαν οι πονοι οι μεγαλοι τους αντεξα μονο μιση ωρα.

santibel για τα αυγουλακια που λες κ εγω 13-14 μερα εκανα ωορρηξια αλλα τον μικρο τον επιασα την 9 μερα απλα τυχαινει να κανεις ποιο νωρις οωρρηξια . εξαλου ο υπερυχος δεν κανει λαθος !!!!

καλη επιτυχια να εχεις!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα και καλό μήνα!!!!

Πως είμαστε?????

ευαγγελια και του χρόνου να είστε καλά να ξανα πάτε και να είστε 4 στης φωτο που θα ανεβάσεις!!!!

μαρια v τι γινετε πως την παλευεις με τα κορίτσια σου??

ασπα εισαι μια κουκλίτσα πες μας και τα νέα σου!!!

μινα πα,καλες ετοιμασιες για την βαπτιση!!!!

τινα μην στεναχωριεσαι για το γαλά της έδωσες της μικρη σου καλό διαστημα,ο γιατρος της αδερφής μου έλεγε η πρωτη 3 μηνες είναι η πιο σημαντικη!!!!

janneta αντε βρέ με έναν πόνο καλή ελευθερια να έχεις!!!!

santibel καλή επιτυχια στη νεα σου προσπάθεια!!!

tinkerbell και νατασα γιατι δεν μας γραφετε δεν πειραζει εαν δεν έχετε νέα στο θέμα παιδιου αλλά να μπένετε να τα λέμε!!!!

τα δικα μου νέα αφου ξεπερασα το σοκ της αποτυχιας και φύγαμε και 4 μερουλες εκτος και αλαξαμε παραστασεις τωρα είμαι καλά και βάζω νεους στοχους οχι στο θέμα παιδιου μόνο αυτο ειναι καθορισμενο το τι θα κανουμε εξαλου,αλλα στο θέμα εγώ, εχω ξεκινησει την αντιβιωση που μου έχει γραψει ο δερματολογος εδω και καιρο για τα σπυράκια που εχω βγαλει στο προσωπο και παει καλά, εχω ξεκινησει διατροφη και διαδρομο και γενικος κάνω αυτο που ικανοποιουν εμενα και μόνο εμένα!!!!

φιλάκια και καλό φθινόπωρο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

helloooo!!!

Εδω ειμαι κι εγω απλα αρχισα εντατικα με την δουλεια γιατι καθε Σεπτεμβριος ειναι τρελος μηνας για μενα,αρχιζουν οι εγγραφες στο φροντιστηριο και κοινως το μελλον της υπολοιπης χρονιας οσον αφορα τα χρηματα αχ βαχ....

Το σπορι ειναι μια χαρα το ξαναειδαμε και ειναι πλεον ενα ψαρι με μικρα χερακια και ποδαρακια που μολις αρχισαν να σχηματιζονται και εκπεμπουμε στους 166 παλμους,πολυ καλα δηλαδη συμφωνα με την γιατρο.Τωρα στις 16 παλι ραντεβου για να περασουμε το σταδιο των 10 εβδομαδων(τωρα ειμαι 8w+4d)οπου και συμβαινουν οι παλινδρομες αν και κατι τετοιο δεν παιζει για μας με 166 παλμους αλλα θελει να ειναι προσεχτικη και μετα στις 30 αυχενικη.Μακαρι να πανε οοοοολα καλα και ας μην δουμε το φυλο που εχει φαγωθει ο δικος μου.Κατα τ'αλλα ειμαι μια χαρα εχω πεταξει καιλιγη κοιλιτσα ισως απο τα ουτρο που παιρνω αν και αυτα θα τα κοψω απο 3 σε ενα την ημερα στις 12 του μηνα.Κιλα ουτε γραμμαριο ευτυχως και αναγουλες ελαχιστες.

Αυτα λοιπον τα νεα μας ευχομαι να ειστε ολες καλα,δεν σας πιανω μια μια γιατι εχω χασει και αρκετα επεισοδια πλεον....

Αααα και για καφε μεσα και ελπιζω να τα καταφερω σφυριξτε εσεις και εφτασαααααα

Φιλακια!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

santibel είμαι κι εγώ όπως και οι περισσότερες σε περίεργη φάση ;) το ευχάριστο είναι πως οι περισσότερες από μας έχουν γίνει ήδη μανούλες οπότε περιμένουμε κι εμείς υπομονετικά την σειρά μας :P Εύχομαι να είσαι η επόμενη!

tina μου σε ευχαριστώ κι εσύ να χαίρεσαι και να καμαρώνεις την κοράκλα σου!

janneta μου όλα καλά θα πάνε!

mina-ni σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου κι εσύ σύντομα μα πολύ σύντομα αφού κάνεις αυτά που σε χαροποιούν,να αποκτήσεις κι ένα χαρούμενο σποράκι στην κοιλίτσα σου!Όλα θα πάνε καλά θα το δεις...

astage μου να μην μου κουράζεσαι...Μόλις κανονίσουμε καφεδάκι θα σου πούμε...τουλάχιστον θα έχουμε πάλι μια κοιλίτσα να χαϊδεύουμε ;)

παπάκι όπως κατάλαβες εσένα περιμένουμε να δώσεις το πρόσταγμα..Φόρτωσε καρότσι-πορτ μπεμπέ στο αυτοκίνητο και ξεκίνα :D

Σας φιλώ γλυκά όλες!Θετική ενέργεια,φως και αγάπη σε όλες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...