Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση! εσυ εκει την εκανες? επισης ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο χωρις κλομιφαινες ενω εχω καπως αστατο κυκλο(32-38ημερες) και αν τα ποσοστα επιτυχιας μειωνονται πολυ ετσι.

vNP1p3.png

YIscp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση! εσυ εκει την εκανες? επισης ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο χωρις κλομιφαινες ενω εχω καπως αστατο κυκλο(32-38ημερες) και αν τα ποσοστα επιτυχιας μειωνονται πολυ ετσι.

επισης ποιο ειναι το κοστος στην εμβρυολαμπ?

vNP1p3.png

YIscp3.png

400? μαζι με τους υπερυχους τον γιατρο κ την σπερμ/χη ολα μαζι ειναι.

τζαμπα πραγμα δλδ!!! Μάλλον θα προσπαθήσουμε κ αυτο τον μηνα μονοι μας με κλομιφαινες δεν μας παιρνει οικονομικα. Ολη αυτη η ιστορια με τους γιατρους και τις απειρες εξετασεις βρε κοριτσια ειλικρινα μας τεντωσε!πολυ εκμεταλευση...

vNP1p3.png

YIscp3.png

τζαμπα πραγμα δλδ!!! Μάλλον θα προσπαθήσουμε κ αυτο τον μηνα μονοι μας με κλομιφαινες δεν μας παιρνει οικονομικα. Ολη αυτη η ιστορια με τους γιατρους και τις απειρες εξετασεις βρε κοριτσια ειλικρινα μας τεντωσε!πολυ εκμεταλευση...

οταν εχεις να κανεις με γιατρους ετσι ειναι η θα δωσεις η δεν θα δωσεις δυστυχος ετσι ειναι. καντε την προσπαθεια σας εσυ βγαλε απο το μυαλο σου καθε τι αρνητικο κ ολα καλα θα πανε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

οταν εχεις να κανεις με γιατρους ετσι ειναι η θα δωσεις η δεν θα δωσεις δυστυχος ετσι ειναι. καντε την προσπαθεια σας εσυ βγαλε απο το μυαλο σου καθε τι αρνητικο κ ολα καλα θα πανε!!

τελικα θα περιμενω κ αυτον τον κυκλο να δουμε μηηηηπως καταφερουμε κτ διαφορετικα τον επομενο σιγουρα θα παμε για σπερματεγχυση..τωρα παιρνω κλομιφαινη παλι..αντε κ ο Θεος βοηθος

vNP1p3.png

YIscp3.png

τελικα θα περιμενω κ αυτον τον κυκλο να δουμε μηηηηπως καταφερουμε κτ διαφορετικα τον επομενο σιγουρα θα παμε για σπερματεγχυση..τωρα παιρνω κλομιφαινη παλι..αντε κ ο Θεος βοηθος

ευχομαι να ειναι γονιμος αυτος ο μηνας!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπέρα κορίτσια!! βρηκα πρόσφατα την σελίδα αυτή, για συμπτώματα εγκυμοσύνης κλασικά, και πραγματικα πήρα πολύ κουράγιο που είδα πόσεσ προσπαθούν να γίνουν μανούλες και στο τέλος οι περισσότερες τα καταφέρνουν! συγχαρητήρια για αυτές που το πέτυχαν! μακάρι να είμαστε και οι υπόλοιπες τόσο τυχερες! και γω περιμένω αυτές τις μέρες να αδιαθετήσω, (μακάρι να μην), και πάω για σπερματέγχυση!! ουφ ουφ! θεσσαλονικιές λέω να πάω στο βιογέννεσις! τι γνώμη έχετε? ξέρετε κανένα καλύτερο με καλύτερα ποσοστά επιτυχίας? δώστε μου τα φώτα σας!!

1iRrp3.png?WKdQoeYE9HgWp2.png?bynEc7PS

καλημερα κουκλες,

τι κανετε? που χαθηκατε ολες? ελπιζω να περνατε καλα.

καλη επιτυχια στα νεα κοριτσια

myrtom και εγω με ενεσεις εκανα σπερματεγχυση, οσο για το κοστος τις χορηγει το ικα, για τα αλλα ταμεια δεν ξερω.

santibel καλη αρχη με μια τεραστια χοριακη ευχομαι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Σ ευχαριστω παρά πολύ τινα μου!!!! Και συ οτι πουεισ για την κορουλα σου! Ασααααχ απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί! Με σπερματεγχυση με την πρώτη; Και μεις για κει είμαστε αν μου έρθει πάλι! Τι εννοείς με ενέσεις; Με ενέσεις έβαλαν το σπερμα; Ουααα ουτε ν!α το σκέφτομαι δεν θέλω! Τις τρέμω τις ατιμες! Σε πια κλινική πηγές; Αν θες μου λες φυσικά!!!

Διαφημίσεις

τελικα παμε για σπερματεγχηση σιγουρα πλεον!! εχθες αδιαθετησα ξανα!! ξεσπασα στην μερεντα!!σκεφτηκα να παρω τα βουνα αλλα με τοσο πονο δεν ημουν για περπάτημα! ειχα 2 μερες καθυστερηση και μονο προσκλητηρια βαφτισης που δεν εστειλα!! τελικα προσγειώθηκα αποτομα! σημερα σειρα εχουν τα χαλιά μου να βγαλω το αχτι μου!! δεν ξερω γιατι τα γραφω εδω... ισως ειναι καλύτερα σε καποιον που δεν σε ξερει και ισως αντιμετωπιζει τα ιδια! αντε να δουμε και μ αυτη την σπερματεγχυση τι θα γινει! απο εχθες βλεπω βιντεακια πως γινεται! στο βιογεννεσις λεμε1 450 ευρω για οσες αναρωτιουνται για την τιμη! να πω την αληθεια με πηρε και λιγο απο κατω! δεν πολυπιστευω οτι θα τα καταφερουμε και μ αυτη τη διαδικασια, αλλα ας την δουμε! μηπως εχει καμια αναλογη εμπειρια στο βιογεννεσις!??? θα το εκτιμουσα πολυ αν μου εγραφε καμια!! αυτα!

Γεια σας γεια σας!!

τινακι τι κανει η κουκλα σου? μπηκατε σε μια σειρα?

santibel η σπερ/χη δεν ειναι τιποτα το τραγικο ειναι μια απλη διαδικασια μην σε ανχωνει οσο για την κλινικη που λες δεν εχω καμια εμπειρια σε αυτη εγω της εκανα στο εμβρυολαμπ .

φιλακια σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Η εμβρυολαμπ δυστυχώς μας πέφτει λίγο μακρυά! Τεσπα ο γιατρός μου είπε Κυριακή να ξεκινήσω χαπακια για περισσότερα αυγουλακια! Μακάρι να ειναι η τελευταία μας ταλαιπωρία!!!! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ευχομαι να εισαστε ολες καλα οπως επισης κ τα μπεμπακια σας!εμαθα ευχαριστα για την astage.θερμα συγχαρητηρια και απο μενα astage ο γιωργακης θα χαρει απεριγραπτα οταν το μαθει!τι ωραια!

λοιπον τα νεα μου δεν ειναι συνταρακτικα ολα κυλουν ομαλα,μπηκα στο μηνα μου και περιμενω και γενικως προετοιμαζω την βαλιτσα μου,το σπιτι,το σκυλακι για τον ερχομο του νεου μελους της οικογενειας!προβληματιζομαι για διαφορα ρωταω απο δω ,ρωταω απο εκει!αυτα απο μενα!

καλωσοριζω τις νεες κοπελες της παρεας και ευχομαι καλο υπολοιπο καλοκαιριου και ενα φθινοπωρο γεματο με νεα μωρακια!καλη κυριακη σε ολες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Σ ευχαριστω παρά πολύ τινα μου!!!! Και συ οτι πουεισ για την κορουλα σου! Ασααααχ απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί! Με σπερματεγχυση με την πρώτη; Και μεις για κει είμαστε αν μου έρθει πάλι! Τι εννοείς με ενέσεις; Με ενέσεις έβαλαν το σπερμα; Ουααα ουτε ν!α το σκέφτομαι δεν θέλω! Τις τρέμω τις ατιμες! Σε πια κλινική πηγές; Αν θες μου λες φυσικά!!!

μην αγχωνεσαι για την σπερματεγχυση ειναι απλη διαδικασια, εκανα ενεσεις με φαρμακο για να κανω αυγουλακια, το σπερμα το βαζουνε με ενα λεπτο καθετηρακι και εγω προσωπικα δεν πονεσα καθολου.

δεν πετυχε με την πρωτη αλλα με την τριτη φορα, οσο για το κοστος 300 ευρω η καθε φορα, μενω επαρχια και την εκανα σε γυναικολογο οχι σε καποιο κεντρο, καλη επιτυχια κορίτσι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...