Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Δεν πολυμπαίνω δεν έχω κάτι νεότερο να σας γράψω είμαι καλά και θα είμαι και πολύ καλύτερα γιατί έτσι πρέπει να γίνει!

παπακι πάρε το μωρό και έλα για καφέ :D άντε σκουριάσαμε...

mina-ni άσε τα κακά όνειρα και κάνε μόνο όμορφα όνειρα για την ζωή σου μέσα σε μια όμορφη οικογένεια η οποία θα είναι η δική σου καταδική σου οικογένεια με εσένα σε ρόλο συζύγου και μανούλας...όλα τα άλλα είναι απλά ασχήμιες που προσπαθούν να σε αποσπάσουν από το σκοπό σου!Σου στέλνω θετική ενέργεια και όλες μου τις ευχές να πάνε όλα καλά!

maria_v πέρασε ο καιρός ήρθε και για σένα η ευλογημένη ώρα να κρατήσεις τα κοριτσάκια σου αγκαλιά!Όλα να πάνε κατευχήν όπως πήγαν μέχρι τώρα και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου μεγάλη η χάρη της που γιορτάζει σήμερα να συνεχίσει να είναι δίπλα σου και να σου διώχνει τις ανησυχίες και να σε βοηθήσει να μεγαλώσεις τα αγγελούδια σου!Περιμένουμε νέα σου...

tina καλό σαραντισμό καλοφώτιστες να είστε μαμά και κόρη...εσύ τουλάχιστον έχεις ήσυχη μπέμπα γιατί ο τσολιάς μας το παιδεύει το παπάκι...όχι πως δεν έχει να μοιάσει το καλό μου ίδιο η μαμά του είναι σε όλα!:D

Ourania_ καλωσήρθες και εύχομαι σε δύο βδομάδες να έχεις μία τεράστια χοριακή!

tinkerbell γλυκούλα μου κάνε μόνο όμορφες σκέψεις κι αυτές σύντομα θα γίνουν η πραγματικότητά σου ;) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με όλη μου την αγάπη αυτό να γίνει πολύ σύντομα!

natasoula μου πολλά πολλά φιλιά!

Την αγάπη μου σε όλες να σας έχει ο Θεός καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο μενα!!!

ουρανια καλως μας ηρθες κ καλη επιτυχια να εχεις!!

μαρακι μου με το καλο κοριτσι μου!!! να υποδεχτεις τα κοριτσια σου!!!

στην αρχη θα θες βοηθεια σιγουρα εσυ που εχεις κ 2 οποσδηποτε θες βοηθεια οσο για το πως θα εισαι σαν μανα καμια δεν θα μεγαλωση τα παιδια μας οπως εμεις κ θα τα αγαπηση οπως εμεις , κ τα νευρα κ τα κλαματα ειναι μεσα κ αυτα.

πεταλουδιτσα μου!! οπως το ειπες ο μικρος απο εμενα πηρς τα νευρα μιλαμε τον βλεπω πως κανει οταν δεν θελει κατι κ λεω καλα βρε ολα απο μενα βρηκες να τα παρεις μεχρι κ τα νευρα μου , παλι χθες με ξενυχτισε απο της 2 η ωρα κοιμηθηκε στης 6 το πρωι με κομματιασε ο μικρος μα δεν ειναι οτι ειναι ξυπνιος κλαιει το γιαβρι μου συνεχεια κ δεν ξερω τι θελω ταισμενος ειναι αλλαγμενος ειναι τραγουδια του λεω βολτες κανουμε μεσα στο σπιτι αντε πες μου τωρα τι θελει κ κλαιει βασικα χθες μου τον ξεματιασαν κ ειναι φουλ ματιασμενος με το δικο μου το παιδι τρωγοντε απα πα το λυπατε η ψυχη σου οταν τον ακους να κλαιει ωρες .

κ οσο για τον καφε μην με βαζεις σε πειρασμο!! αλλα εσεις εχετε προτεραιοτητα να ερθετε

φιλακια σε ολες!!!!!

μινα νι ποτε πας για χοριακη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Χτες καναμε την σπερματε... Τελικα δεν ηταν τιποτα. Περιμενα να πονεσω, να εχουμε κανα ευτραπελο αλλα τιποτα. Βασικα δεν γεμιζε η κυστη με τιποτα η ατιμη. Περιμενα πανω απο μια ωρα μεχρι να συνεργαστει. Ποτε δεν περιμενα να χαρω τοσο που μου ηρθε κατουρημα....:D

Τωρα αναμονη μεχρι της 12 Αυγουστου.... πως περναν οι μερες οεο?

Καλημερα!

Χαριζεται Gonal 300μοναδων που ληγει το Σεπτεμβριο!Αν γνωριζετε καποια κοπελα που της χρειαζεται μπορειτε να την ενημερωσετε κι ας επικοινωνησει μαζι μου στελνοντας μου ενα προσωπικο μηνυμα..

Ευχαριστω!

Καλημέρα κοροτσάκια,

ΟΥΡΑΝΙΑ καλώς σε βρήκαμε κορίτσι μου και καλή επιτυχία να έχεις!!!!

χωριακη μου είπαν 7-8 αυγουστου,δεν θέλω καθόλου να το σκέφτομαι το έχω στο μυαλο μου όχι σαν ημερομινια, αλλά λέω στα μέσα της άλλης εβδομαδας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

παπακι μου είτε έρθεις είτε έρθω τον καφέ θα τον πιούμε :P Ακόμη ανήσυχος είναι ο κούκλος μας?Θα του περάσουν όλα που θα πάει μέρα με τη μέρα θα είναι και καλύτερα!

Ourania_ καλή αναμονή και το αποτέλεσμα να σου χαρίσει μία τεράστια χοριακή!

mina-ni το ίδιο εύχομαι και για σένα κοριτσάκι μου...Άντε να αλλάξει λίγο το γούρι να ακούσουμε ευχάριστα επιτέλους!

maria_v πως είσαι?Ετοιμάζεσαι?

tinkerbell πολλά φιλιά γλυκούλα μου!!!

Την αγάπη μου σε όλες!!!!

Καλησπέρα κορίτσια, ετοιμάζομαι και τα έχω παίξει, όσο περνάει η ώρα τα συναισθήματα είναι μισά μισά. Τίποτα δεν έμεινε, ώρες μετράμε πλέον. Θα σου στείλω μήνυμα να ενημερώσεις τα κορίτσια!!

HvAnp3.png

mina και ουρανια υπομονη, θα περασουν οι μερες και ευχομαι να φερουν θετικα αποτελεσματα και στις δυο!! εγω δεν εμενα καθολου σπιτι εκεινες τις μερες τις αναμονης, φροντιζα να κανω διαφορα και ευχαριστα πραγματα για να ξεχνιεμαι και να περνανε οι μερες γρηγορα...

μαράκι επιτελους εφτασε η στιγμη να γινεις μανουλα, θα παρεις τα αγγελουδια σου αγκαλια και θα νιωσεις απιστευτα συναισθηματα, αυτα να σκεφτεσαι και τιποτα αλλο.

ολες εχουμε τις ιδιες ανυσηχιες σχετικα με τα μωρα αλλα ειναι φυσιολογικο, μην φοβασαι τιποτα θα εισαι μια τελεια μανουλα!!!!!!!!!!

περιμενουμε νεα σου, φιλακια πολλα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ευαγγελια μου ελπίζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα για σενα και να περασε και αυτη η μπορα.

νεραιδούλα μου τι κανεις εσυ? εισαι καλυτερα?

παπι και παπάκι πως πανε τα ξενυχτια?

εμεις σαραντισαμε την κυριακη, και πήγαμε χθες την πρωτη μας βολτα με το καρότσι, στο οποιο νανουριζεται η μπεμπα και μολις την βαζουμε κοιμαται κατευθειαν οποτε η βολτα ειναι μαλλον για τη μαμα και τον μπαμπα ;)

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα... Πως περνάτε κοριτσάκια? Εγώ αραχτή στον καναπέ και μόλις πιαστώ κανω και καμιά δουλεια και μετά ξανά αραχτήηηηηηηηη... Κάνει και απίστευτη ζέστη οπότε το αραλίκη επιβάλλεται... λεώ σε λιγάκι να πάρω το λάστιχο και να αρχίσω να καταβράχω μπας και έρθει καμιά νότα δροσιάς....

mina-ni εμένα είναι 12 αλλά σκέφτομαι πως εκέινη τη μέρα θα το ξεχάσω να πάω.... (είναι και το ξανθό που επιρρεάζει).

maria_v με το καλό κούκλα μου...

φιλιά σε όλες... πάω για το μπουγέλωμα

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

maria_v περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου όλα να πάνε κατευχήν!

tina μου η μπόρα δεν πέρασε αλλά αποφάσισα να αλλάξω τρόπο αντιμετώπισης...Αντί να κάθομαι και να βρέχομαι τώρα έχω ανοίξει ομπρελίτσα και έχει ο Θεός ;) Να περνάτε καλά με την μπουμπούκα σας!

mina-ni να τα χιλιάσεις κοριτσάκι μου!Του χρόνου τέτοια μέρα να κάνεις διακοπές αγκαλιά με το νινί σου!

Ourania_ καλό κουράγιο έχει απίστευτη ζέστη ανυπομονώ να κάνω κανένα μπανάκι το Σαββατοκύριακο...Ξεκουράσου και δροσίσου όπως μπορείς!

παπακι και natasoula πολλά φιλιά!

tinkerbell σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια!

astage μου διακοπάρεις?

Την αγάπη μου σε όλες!

Κορίτσια έχουμε νέα!

Το Μαράκι είναι αγκαλιά με τις κούκλες της...

Η μία είναι 2350 και η άλλη 2260!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΤΕΡΑ :D ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!

μαρακι μου !!! νεα μανουλα να σου ζησουν οι κορακλες να της χαιρεσε γερες να ειναι κ οτι επιθυμεις με το καλο να πατε κ στο σπιτι σας να γεμισει το σπιτι σας ευτυχια κ χαρα απο κλαματα !!!!!!!!!!!

περιμενουμε φωτο να της δουμε της κουκλες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...