Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!

μαράκι εφτασε ο καιρός, μια χαρά ειναι τα μωράκια σου απο κιλα, εμενα γεννήθηκε την 37η εβδομάδα και ηταν 2400, οπότε εσενα θα ειναι μεγαλύτερα!!!!

σιγά τα κιλά καλέ...οπως ειπε και το παπάκι και εμεις τοσα πήραμε με ενα μωρο.

φαγούρα δεν ειχα ουτε εγω αλλά τα πόδια μου ειχαν γίνει τεράστια απο το πρήξιμο, οσο για το θηλασμό δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του στηθους και εμενα μικρο ειναι και δεν μεγάλωσε πολύ αλλά εχω αρκετο γάλα οποτε μην αγχώνεσαι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας γεια σας επιτελους βρηκα λιγο χρονο για να μπω κ εγω στο ιντερνετ ,

νατασα μου ολα καλα πηγαμε στον γιατρο σημερα 4500 κιλα ο μικρος ξεκινησαμε κ της βολτες μας , τα ξενυχτια μας συνεχιζονται αλλα καθε φορα μας βγαζει κ καινουριο προγραμμα .

φιλακια σε ολες!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα και από εμένα,χάθηκα λίγάκι......θα σας πω την ιστοριούλα μου τον 15 ημερών..........

5μτη μέρα διέγερση,πρώτος υπέρηχος..........ξυπνάω από ενα ασχήμο όνειρο και χωρίς καλά καλά να έχω ανοίξει τα μάτια μου κάνω τον σταυρό μου,τι ήταν τώρα αυτό και γιατί το είδα??? ήταν ένας μαύρος ανδρας που πήγε να μπεί σε ενα σπίτι και τον βλέπω και του λέω τι πάς να κάνεις εκεί αι ερχετε τρέχοντας κρατόντας ένα μεγάλο μαχαιρι και μου το καρφόνει στην κοιλια, στο στέρνο χωρίς να μπέι βαθία να με ρύξει κάτω προσπαθούσα να αμυνθο και πέρνω το μεγάλο του μαχαίρι από τα χέρια και ξεκινάω και τον χτυπάω εγω με δύναμη.......εκεί ήταν που ξύπνησα.

Πηγαίνοντας στο ιασσό το σκεφτόμουνα όλοι την ώρα και με τη σκέψη και μόνο μου χαλουσε η διάθεση.

Ξεκινάμε το υπέρηχο βλέπουμε αυγουλάκι και αριστερα και δεξία ολά ο.κ φτανουμε στο ενδομητριο πολύ καλό βλέπω τον γιατρό μου και τον άλλο γιατρό που θα μου κανεί την εξωσωματικη να συνεφίαζουν τι έγινε λέω,εβγαλες πάλι πολύποδα είναι στο τέλος του ενδομητρίου,συκώνομαι ντύνομαι πάω στο γραφείο σοβαρη και δύο μου λέει ο γιατρός μου δυστυχος η γυναικες που έχουν βγάλειμια φορά έχουν την τάση να ξανα βγάζουνε και αυτο τρώει από τα οιστρογονα,λοιπον 2 είναι οι λύσεις εφοσόν έχεις πάει καλα να μην σταματήσεις και να γύνει η ωοληψία να τα βάλουμε στην κατάψυξη να βγάλεις τον πολύποδα και να κάνουμε την εμβρυομεταφορα στον επόμενο κύκλο ή εαν δεν μεγάλοσει άλλο ο πολυποδας να ολοκλήροσουμε την διαδιακασια με ενα και τα άλλα στην καταψυξη.

Βγαίνοντας λέω στον γιατρό μου νωμίζω ότι κάποιος μου βάζει τρικλοποδια μόλις πάω να ξεκινήσω ένα κενουργιο βήμα θα βγάλω πολύποδα η κύστη.

Αντε πάλι με κλαματα να οδήγώ

Την επόμενη μέρα τα εβλεπα όλα με άλλο μάτι σκεφτομουνα το ονειρο και ελεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω δεν θα το βάλω κάτω θα παλέψω!!!!!!!

Μια ημέρα πριν την ωοληψία πήγαμε στους κουμπάρους μας,(χώρις να ξέρει τίποτα κανένας μόνο οι γονεις για την εξωσωματικη),μου λεει η κουμπάρα μου έλα λιγο μέσα και μου βγάζει μια ζωνη που της την έδωσε η πεθερά της ,για εμένα να την φορέσω από την Παναγία την Μαλεβη βοήθάει την γυναικες που δεν έχουν παιδια,μου ήρθε να βάλω τα κλάματα που με σκέφτηκε χωρίς ποτέ να με έχει ρωτήσει γιατι δεν έχεις παιδια και αυτα τα σπαστικα που ρωτάνε όλοι,το πρώτο καλό σημάδι λέω!!!!

Φτασαμε στην ημέρα της ωοληψίας την δευτερα,22-7 μου πήραν 7 αυγα πολυ καλα σε ποιότητα το σπερα του άντρα μου αρίστο και μας ενημερώσανε ότι θα κάνουν κλασικη εξωσωματικη και όχι μικρογονιμοποιησή.

Τρίτη πέρνω τηλ.την εμβρυολόγο μου λέει έχουν γονιμοποιήθηκαν τα 6 και πάνε πολύ καλά έλατε αυριο να σας πώ την ποιότατα και να κάνουμε εμβρυομεταφορα,το δευτερο καλό σημαδι!!!!

Τεταρτη με ηρεμία και χαρά πάμε στο ιασσο μας ενημερονει η εμβρυολόγος ότι εχουμε 6 εμβρυα τα 3 σουπέρ και τα άλλα οχι κα τόσο καλά αλλα και παλι θα τα καταψυξουμε,αποφασισαμε να βάλουμε ενά λόγο του πολύποδα γιατί λέμε σε περίπτωσει που το ρίξει να χάσουμε ενα και όχι δυο.

Μας δόσανε σε φωτογραφία τα εμβρυά μας αλλά η πιο όμορφη φωτογραφία ήταν αυτη που τοποθετηθηκε το εμβρύο την είδα όλοι την διδικασια και ηταν το πιο όμορφο συναισθημα που έχω νίωσει ευχηθηκα να μπορεσει να κρατηθει μέσα και να μην το εμποδήσει και να μην το ρίξει τίποτα να είναι τόσο δυνατο όσο οι γονείς του!!!!!!!!

Κορίτσια μην χάνετε της ελπίδες σας,θα τα καταφέρουμε όλες!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

mina-ni μπράβο κοριτσάκι μου, καλή ψυχολογία να έχεις και όλα θα πάνε καλά! Καλοστέριωτο να είναι αυτό το ένα. Να φορέσεις και την ζωνούλα, εμένα μου την έδωσαν τα κορίτσια από εδώ και δεν την έχω βγάλει ούτε μια μέρα μέχρι τώρα, όπως και από τότε που έκανα εμβρυομεταφορά, κάθε πρωί σταυρώνω την κοιλιά μου με λαδάκι, 3 σταυρούς, 3 μου είχαν βάλει και μετά που μάθαμε ότι 2 τα κατάφεραν, με 2 σταυρούς και δεν το έχω ξεχάσει ούτε μια μέρα. Τι μου θύμησες με όλα αυτά που γράφεις, με συγκίνησες, φυσικά και όλες θα τα καταφέρετε, όπως τα καταφέραμε και εμείς... σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!!

Κορίτσια χαθήκαμε, τι κάνετε? Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία και είμαστε στην αναμονή, έχουν πάρει θέση και οι δύο και έχω αρχίσει να έχω συσπάσεις. Αύριο το πρωί θα πάμε πάλι να με δει, θέλουμε να φτάσουμε μέχρι την άλλη Παρασκευή, αλλά δεν το βλέπω.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

mina ni καλοστεριωτω να ειναι κοριτσάκι μου, πολύ συγκινητικη η ιστορία σου, μην χανεις την ελπίδα σου και ολα θα πανε καλά.

μαράκι εισαι πολύ κοντα στην μεγάλη μερα!!!! θα γεννησεις φυσιολογικα?

mina ni καλοστεριωτω να ειναι κοριτσάκι μου, πολύ συγκινητικη η ιστορία σου, μην χανεις την ελπίδα σου και ολα θα πανε καλά.

μαράκι εισαι πολύ κοντα στην μεγάλη μερα!!!! θα γεννησεις φυσιολογικα?

Όχι με καισαρική, λόγω των προηγούμενων επεμβάσεων που έχω κάνει και λόγω διδύμων. Η αλήθεια είναι ότι έμεινε πολύ λίγο ακόμα.

Εσύ πως τα πας με την μικρή σου? Μπήκατε σε πρόγραμμα, είναι ήσυχη? Θηλάζεις?

HvAnp3.png

μαράκι με το καλό να τα υποδεχτεις τα ζουζουνακια σου και μην αγχώνεσαι και εγω 36+5 γεννησα!!!!

θηλάζω και η μπέμπα ειναι ήσυχη αλλά σε πρόγραμμα δεν εχουμε μπει, ειναι πολυ μικρή ακομη θεωρω, δεν εχει σταθερες ωρες ύπνου και οι ωρες που μενει ξυπνια δεν ειναι παντα οι ιδιες, αναλογα με τα κεφια της, πότε πρωι και πότε απόγευμα!!!!

ευτυχως ομως τα βραδια κοιμαται καλα και σηκωνεται καθε 4 ωρες για γαλατακι,τρωει και παλι υπνο.

Καλημέρα κορίτσια,σας ευχαρίστω πολύ για της ευχές σας!!!!!!

Μαρία μου την ζώνη μου την έδωσε σαββατόβραδο και την επομένη μέρα που την φόρεσα δεν την ξανα έβγαλα!!

Καλή ελευθερία να έχεις και όλα καλά να σου πάνε και μεταξύ μας καλήτερα καισαρική!!!!! εφτασε λοιπόν η ώρα που θα πάρεις της κόρες σου αγκαλιά!!!!!!

εντομεταξύ πως περνούσατε την ώρα σας στο σπίτι η ερώτησή πάει στα κορίτσια που έχουν κάνει εξωσωματικη,βαριέμαι απίστευτα απο καναπε σε κρεβάτι σε καρέκλα και πάλι τούμπα, μου μαγειρεύει η πεθερά μου,τα φέρνει όλα ετοίμα ο αντράς μου φεύγει στης 7 το πρωι και γυρίζει 8 30 και τρώει μηλάμε καμια ωρίτσα και ξαπλώνει δεν με αφύνει ουτε στο ψιλικατζίδικο να πάω για μην κατέβω και ανέβω τα σκαλία.

ο γιατρος ειπε ξάπλα την πρώτη μέρα μόνο και για της πρώτες 5 μέρες να προσεχώ και μετα όλα μα ολα κανονικα αλλά αυτο που μου τόνισε ειναι να μην εχώ αγχός για το οτιδήποτε!!!!

Το αλλο που δεν με βλέπουν στο μαγαζί και ρωτανε τον αντρα μου συνέχεια που είμαι και πονηρά του λένε βρε μήπως είναι εγκύος?απο τώρα ξεκινήσανε είναι απίστευτη!!!

Διαφημίσεις

μινα μου πολύ καλή επιτυχία κορίτσι μου έχουμε ανάγκη να ακούσουμε ευχάριστα

μαρία μου με το καλό ν κρατήσεισ τα κοριτσάκιαα που αγκαλια

τα δικα μου νέα πολλά

εύχομαι καμία γυναίκα να μην τα ζήσει.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας καλα μου κοριτσακια!!!

μινα νι ευχομαι στον επομενο υπερηχο να δεις τα/το ζουρζουνακια/κη σου

με το καλο κ καλα αποτελεσματα!!!

μαρακι μου!! εφτασε η ωρα επιτελους!! ειναι η ποιο υπεροχη εμπειρια δεν περιγραφετε , σκεφτομαι την δικια μου την γεννα κ λεω ποσο θελω νατην ξαναζησω , με το καλο κοριτσι μου!!

κ σε ολα τα κοριτσια μας!! γρηγορα μανουλες να γινετε να ζησετε απιστευτες κ μοναδικες εμπειριες!!!

τινκ εσυ τι εγινε? τι επαθες κοριτσι?

τινακι!! τι κανει η μπεμπουλα μας!!? θα σε παρω καποια στιγμη τηλ να τα πουμε!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσάρες.... Νέο μέλος στην παρέα... Μετά από 7+ χρόνια προσπαθειών, 1 αποβολή πριν 2,5 χρόνια μπήκαμε στην διαδικασία σπερματέγχυσης.... Κάναμε τις ενεσούλες μας και μετρήσαμε 3 αυγουλάκια... Χτες το 1 ήταν 19 χιλ. και τα 2 περίπου 17.... Αυριο προυνό προυνό θα κάνω την pregnyl μου και Δευτέρα πάμε για το "γέμισμα".... Άντε και ο Θεός μαζί μας..... Ευτυχώς ο γιατρός είναι πολύ άνετος και ήρεμος χαρακτήρας (απορώ γιατί τον λένε ιδιόρυθμο) οπότε είμαι και εγώ χαλαρή.....

γεια σας και απο μενα!!!!

νεραιδούλα μου τι επαθες? ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να ειναι περαστικο.

mina ni ενα θα σου πω..... απόλαυσε την ξάπλα !!!!

μαράκι δεν πιστευω να γέννησες? περιμενουμε να δινεις παρουσια καθε μερα.

ουρανια να σε καλοσωρήσω στην παρεα μας και ευχομαι να σου φερουμε γουρι, με το καλο να την κάνεις και να μας φερεις ευχαριστα νεα.

παπάκι τι κανει ο παιδαρος? παρε με οποτε θες να τα πουμε, η δικη μου μια χαρα, αυριο σαραντιζω και θα παμε την πρωτη μας βολτουλα!!!

Κορίτσια καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

tina32 μου αύριο έχουμε τελευταία επίσκεψη και Τετάρτη πρωί γεννάω. Οι συσπάσεις μου είναι ελεγχόμενες προς το παρόν, αλλά ο πλακούντας άρχισε να γερνάει και δεν βάζουν βάρος όσο θα έπρεπε, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένουμε άλλο. Πολλά φιλάκια στην μπουμπούκα σου, τι καλά που την θηλάζεις!! Πως πήγε η βολτούλα σήμερα? Καλοφώτιστη να είναι η μικρή, σαραντήσατε σήμερα?

mina-ni σου εύχομαι ολόψυχα να τα ζήσεις και εσύ όλα αυτά σύντομα!Εγώ όταν ήμουν στην αναμονή, τις 3 πρώτες μέρες πρόσεχα πολύ, μετά και οδήγησα και για καφέ πήγα, απλά πρόσεχα λίγο παραπάνω, ούτε ήμουν ξάπλα, ούτε κλεισμένη στο σπίτι. Πότε πας για χοριακή?

tinkerbell πως είσαι κοριτσάκι?

μαρακι μου!! εφτασε η ωρα επιτελους!! ειναι η ποιο υπεροχη εμπειρια δεν περιγραφετε , σκεφτομαι την δικια μου την γεννα κ λεω ποσο θελω νατην ξαναζησω , με το καλο κοριτσι μου!!

κ σε ολα τα κοριτσια μας!! γρηγορα μανουλες να γινετε να ζησετε απιστευτες κ μοναδικες εμπειριες!!!

Εχω αρχίσει να φοβάμαι να σου πω την αλήθεια, όχι την διαδικασία και την καισαρική, όσο το πως θα τα καταφέρω μετά, πως θα είναι τα μωρά μου, αν θα είναι καλά, πώς θα είναι να είμαι μάνα :?, δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες, αλλά είμαι μονίμως έτοιμη να κλάψω, λέω μια χαρά είναι στην κοιλίτσα μου, τι θα γίνει μετά?

Φιλάκια στον μπεμπούλι σου!!Εσύ τι κάνεις, πηγαίνεις για κανένα μπάνιο?

ουρανια καλώς ήρθες και σύντομα μανούλα, καλή επιτυχία!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!! Οσες κάνετε διακοπές, κάντε και για μας ένα μπανάκι!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...