Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσάκια μου γλυκά δεν ξέρω τι να πω,πραγματικά πίστευα οτι θα πετύχετε και οι δύο.

νεραιδούλα δεν ειναι νωρίς για σένα?

υπομονή και επιμονή, δεν το βάζουμε κάτω, θα συνεχίσετε και η επόμενη θα ειναι η τυχερή.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;ειστε καλα;

Τινακι αυτα εχει η ζωη δυστυχως!η ζουζουνα σου τι κανει;ειναι καλα;εσυ εισαι καλα;

Μινα αξιζει να το προχωρησεις απλα πρεπει να εχεις κανει πιστευω τις σωστες εξετασεις για να καταληξεις εκει.εγω μετα το πρωτο σοκ συνειδητοποιω πολλα πραγματα και θα παω να παρω αλλη γνωμη.θα κλεισω συντομα ραντεβου σε αλλο γιατρο,οχι για να παω ξανα σε εξωσωματικη σε συντομο χρονικο διαστημα,αλλα για να επανεξετασει την κατασταση.μολις εχω νεοτερα και αν οι υποψιες μου βγουν αληθινες,θα ενημερωσω!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;ειστε καλα;

Τινακι αυτα εχει η ζωη δυστυχως!η ζουζουνα σου τι κανει;ειναι καλα;εσυ εισαι καλα;

Μινα αξιζει να το προχωρησεις απλα πρεπει να εχεις κανει πιστευω τις σωστες εξετασεις για να καταληξεις εκει.εγω μετα το πρωτο σοκ συνειδητοποιω πολλα πραγματα και θα παω να παρω αλλη γνωμη.θα κλεισω συντομα ραντεβου σε αλλο γιατρο,οχι για να παω ξανα σε εξωσωματικη σε συντομο χρονικο διαστημα,αλλα για να επανεξετασει την κατασταση.μολις εχω νεοτερα και αν οι υποψιες μου βγουν αληθινες,θα ενημερωσω!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;

Νατασσα μου λυπαμαι!!!

ελπιζω τα πραγματα να σου ερθουν πολυ πολυ καλυτερα να αποκτησετε ενα μωρακι συντομα μονοι σας να μην ταλαιπωρειστε αλλο.

τις βασικες εξετασεις δεν τις ειχατε κανει ολες?

εννοειται να παρεις και αλλη γνωμη!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

natasoulini μου γλυκό δεν ήταν η ώρα τώρα...Θα έρθει όμως αυτή η ώρα είμαι σίγουρη!Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και εμπιστέψου την διαίσθησή σου.Είμαι σίγουρη πως θα τα βάλεις όλα σε τάξη και θα την βρεις την άκρη...Αν χρειαστεί να έρθεις και προς τα δω εγώ εδώ θα έιμαι ;)

Σε έχω στο μυαλό μου και (προσ)εύχομαι τα καλύτερα!Σε φιλώ γλυκά γλυκά και ό,τι χρειαστείς να μου πεις!

tinkerbell γλυκούλα μου που είσαι?Που χάθηκες?Τι έγινε τελικά?Έκανες χοριακή?Μην παρασύρεσαι από το αρνητικό της Νατάσας,να σκέφτεσαι θετικά μέχρι και την τελευταία στιγμή!

παπακι μου από τότε που έγινες μανούλα έχουμε χαθεί εντελώς ούτε μετανάστης στην Αυστραλία να έφευγες :tongue: έχω τρέξιμο σήμερα ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή από αύριο.Να μου φιλήσεις το αγγελούδι σου!

Φιλιά σε όλες κουκλίτσες μου και μπόλικη θετική ενέργεια!

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!

νατασα μου πολυ λυπαμαι για το αρνητικο αποτελεσμα , δεν χανουμε ομως την πιστη μας κ ολα θα ερθουν

τινκ εκανες χοριακη εσυ?

πεταλουδιτσα μου για αλλη μια φορα ημουν στον κρεββατι με 39.5 πυρετο κ σκεπασμενη με κουβερτες αφου ηρθε η μαμα μου να κρατηση τον μικρο εγω απο τον πυρετο δεν εβλεπα μπροστα μου.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κοριτσια!ευχομαι να ειστε ολες καλα!τα εμαθα τα κακα μαντατα,αλλα δεν μου βγαινε να πω κατι(θυμηθηκα τον εαυτο μου ,οπου ακριβως πριν 1χρονο μαθαμε το αρνητικο της σπερ/σης με κινητικοτητα 90%κλπ,και μας ειχε ερθει ταμπλας).

νατασαρα μου εγω θα σου προτεινα να απολαυσεις το καλοκαιρακι ,να βαλεις τις τελευταιες πινελιες στο νεο σου σπιτι,να το λιβανισεις κιολας ,να καθησεις ηρεμα κ ωραια και να σκεφτεις τις εσωτερικες σου αναγκες να μιλησεις με τον συζυγο σου να τον ακουσεις (γιατι σιγουρα κ αυτος θα εχει στεναχωρηθει )και γενικοτερα να ερθετε ακομα πιο κοντα ο ενας στον αλλο και τελος κανονιστε αν ειναι εφικτο μικρες αποδρασουλες ετσι για να ηρεμειτε!δεν το παιζω ουτε δασκαλα ,ουτε κηδεμονας σου,απλα σου λεω τι κανω εγω σε δυσκολες στιγμες ,αυτο εκανα εχθες μιλησα λιγο με το συζυγο γιατι τον βλεπω αρκετα χαλαρο και καλα αφου πιασαμε παιδακι λυθηκαν ολα τα προβληματα μας.για μενα το μεγαλωμα ενος σωστου παιδιου δεν ειναι ευκολη υποθεση(τεσπα αλλο θεμα ετουτο) .μη σε ζαλιζω αλλο ,πηγαινε τις βολτιτσες σου κοιτα να εκμεταλλευτεις τις εκπτωσουλες ετσι για να ανεβεις ψυχολογικα και μην ξεχνας βρισκομαστε στην ομορφοτερη εποχη του χρονου απολαυσε την οσο μπορεις καλυτερα!σε φιλω και σου δινω την πιο ζεστη αγκαλια!

ευαγγελιτσα μου τα ιδια λεω και σε σενα

τινκερ σου ευχομαι να μας ανακοινωσεις μια τεραααααααααααααααααααστια χοριακη.

μινα γιατι ετσι βρε κοπελα μου με πιανει ενα αγχος που αρρωστησες 2φορες με την μαστιτιδα!στο απλο parents εχει στηλη με το θηλασμο και μια κοπελα εκει απανταει σε ολες τις αποριες για δες λιγο!περαστικα!

οσον αφορα εμενα σημερα πηγαμε στο γιατρο και μου ειπε ολα οκ και οτι θα γεννησω κατα 10σεπτ,(αν και εχω πητ 17/9)και η τσαμπικα γιορταζει 8 σεπτ.λετε να συμπεσει τοτε βρε κοριτσια εεε δεν θα ειναι θελημα δικο της το παιδι μου??πω πω ανατριχιαζω!

φιλακια σε οοολες!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γεία σας βρε κοριτσάκια μου,

παπακι περαστικα σου τη ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου με τον πυρετό ευχομαι να σου περάσει και να μην σε ξανά πιάσει!!!

νατασα τι κάνεις??? εισαι λίγο καλύτερα???

τινκρ εσύ τι κάνεις,πες μας τι έγινε τελικά βρε κορίτσι μου.

εγώ σήμερα ξεκίνησα έκανα τον πρώτο υπερύχο ολα οκ. και έκανα και την πρώτη μου ένεση!!!

φιλάκια και καλή δύναμη σε όλες μας!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?

Janneta εχεις δικιο θα προσπαθησω να απολαυσω το καλοκαιρακι αλλα πρωτα εχω να κανω μια σοβαρη συζητηση με τον γιατρο, να παρουμε μια δευτερη γνωμη τωρα που ειναι φρεσκα τα πραγματα και μετα καμια βολτα καπου για να χαλαρωσουμε.....

Μινα καλη αρχη κοπελα μου!!!δεν ειναι τιποτα η διαδικασια με τις ενεσεις.μια χαρα θα πανε ολα!!!!

Τινακι τι κανει η κορη?εξακολουθει να σαπιζει στον υπνο?

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια.

νατασούλα συμφωνω απόλυτα με το προγραμμα σου, μιλα με το γιατρό να δεις πως θα προχωρήσεις την επόμενη φορα και μεχρι τότε κάνεις και τις διακοπές σου να χαλαρώσεις.

η μπέμπα αρχισε μενει ξύπνια καποιες ωρες και οταν δεν γκρινιαζει ειναι καλα αλλά οταν μαυριζει απο το κλαμα και δεν ξερω τι να την κανω αστα να πάνε......ευτυχώς τρωει καλά, πήρε μισο κιλό σε 2 εβδομάδες το πουλάκι μου!!!

γεια σας!!! γεια σας!!

τι κανετε? που χαθηκατε? εμεις τα ιδια εχω πιξει μεσα αντε να ερθει με το καλο το σαββατο να παμε για 40σμο να παμε καμια βολτα γιατι εχει χαζεψει το ματι μου , τα νευρα μου ολα μαζι , ειναι κ η γιορτη που πεθερουμου οποτε θα παμε κ απο εκει επισκεψη κ μετα στην μαμα βολτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια, τι μου κάνετε?

παπάκι πώς σαραντίζεις τόσο γρήγορα????

εγω πήρα μισό στις 20 μερες και βγήκα μια βολτίτσα αλλα την μπέμπα θα την βγάλω στις 40 δηλ 30/07.

καλέ που ειστε όλες? πήγατε διακοπές?

Καλημέρα κορίτσια! φτάσαμε κιόλας στους σαραντισμούς?? Τέλεια!!! Πως πάτε με τον θηλασμό, πολύ με αγχώνει αυτό το κομμάτι, αν θα τα καταφέρω. Ασε που πάντα είχα μικρό στήθος και ούτε και τώρα μεγάλωσε ιδιαίτερα. Για να δούμε.

Εμείς μπήκαμε στην τελική ευθεία, τώρα θα πηγαίνω κάθε εβδομάδα να με βλέπει. Την Δευτέρα που πήγαμε η μία ήταν 2380 και η άλλη 2220, πολύ καλά μου είπε ο γιατρός. Εγώ έχω βαρύνει απίστευτα πολύ, υποφέρω από τα γόνατα, 17 κιλά έχω πάρει, έχω πρησμένα χέρια πόδια και τρομερή φαγούρα στην κοιλιά, δεν ξέρω τι να βάλω να ανακουφιστώ! Εσείς τι βάζατε?

Πολλά φιλιά σε όλες, είτε είστε εδώ, είτε πήγατε διακοπούλες! Με το καλό να γυρίσετε όλες φουσκωμένες!!!

HvAnp3.png

γεια σας γεια σας!!

τινακι δεν 40ιζω απλα στον 1 μηναθα παω για 40σμο ε φτανει τοσο μεσα κανονικα 40 μερες κλεινω 1 αυγουστου αλλα δεν την παλευω αλλο μεσα.

μαρακι μου σιγα σιγα φτανουν οι μερες σιγα τα κιλα που εβαλες που εχεις κ 2 μπεμπακια τοσα βαλαμε εμεις με ενα που ειχαμε ,εγω δεν ειχα κ τρελη φαγουρα .

φιλακια σε ολες!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...