Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας νεαρες!!πως ειστε?Μανουλες πως τα πατε με τα μικρα σας?μια χαρα ετσι??????εγω προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δεν τα πολυκαταφερνω.οχι οτι σκαβω κιολας αλλα ολο και καποιος ερχεται μια βολτα στο σπιτι......

τα υποόιπα κοριτσια τι κανετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσάκια...δεν διάβασα τι γράψατε...

ελπίζω να είστε ολες καλά!!

εγώ προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα...

δευτέρα πάω δουλεία...

απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι δύσκολο να προσέχεις...

νιώθεις καλά..και γι αυτό πρέπει να σκεφτεσαι ότι πρέπει να προσέχεις και αυθόρμητα κάνεις πράγματα που μπορεί να μην πρέπει αυτό είναι πολύ σπαστικό

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

mina-ni καλή αρχή κοριτσάκι μου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για σένα!Εύχομαι ολοόψυχα να πάνε όλα καλά και μετά την Νατάσσα και την Νεραιδούλα,να χαρούμε με την δική σου χοριακή....Εκτός κι αν έχουμε και καμιά απρόοπτη έκπληξη όπως τότε με το παπάκι :P

Εύχομαι και πάλι τα καλύτερα!

παπακι μου όντως χαθήκαμε...Το ξέρεις όμως ότι σε σκέφτομαι και ό,τι χρειαστείς είμαι εδώ...Φιλιά πολλά πολλά πολλά!

tina μου ευτυχώς εσύ κοιμάσαι με την μπέμπα τι καλά που κοιμάται το βράδυ φτου φτου μην το ματιάσουμε το μωρό!

natasoula και tinkerbell καλή αναμονή και καλή υπομονή γλυκούλες μου!Μας τυρρανούν τα ορμονικά αλλά αφού είναι για καλό σκοπό ...χαλάλι...

Σας φιλώ γλυκά όλες!

Καλβμερα κοριτσια!!!Που ειστε χαμενες;;αχ εχω παθει μεγαλο κοκο μπλοκο!!!απο τα ξημερωματα εχω καφετια συνεχεια.οποτε σκουπιζομαι,τσουπ μπροστα μου!θα σκασω ρε κοριτσια!πηρα το γιατρο,μου ειπε να μην ανησυχω και να την αραξω.

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!!

νατασουλα μου θυμιζεις εμενα κ εγω καφετια ειχα μαναρι μου γιαυτο κ ελεγα οτι μου ηρθε περιοδος αλλα τελικα μου ηρθε το μπεμπακι μου σε 9 μηνες !!! οποτε οπως ειπε ο γιατρος σου αραξε κ ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!

πεταλουδιτσα μου κ εγω σε σκεφτομαι θα σε παρω τηλ να τα πουμε λιγο η θα μπω στο σκαιπ!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ ρε παπακι λες να εγινε το θαυμα;εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι δε λεει να σταματησει.ουτε πονους εχω καθολου.θα κατσω τωρα 2 μερες ξαπλα και βλεπουμε Δευτερα.εσενα τι κανει ο νεαρος σου παπακι;;;να υποθεσω οτι τον χαζευεις συνεχεια;

νατασούλα μου μεινε ξάπλα, ηρέμησε και μην το σκέφτεσαι....ευχομαι να ειναι αιματάκι εμφύτευσης :-P

πες μας για το μικρό παπάκι, τι κάνει?

η δικη μου τρωει και κοιμάται, φτου να μην την ματιασω οπως ειπε και η ευαγγελια, την πέμπτη θα ερθει και η παιδιατρος να την δει και να τη ζυγίσει, πάντως νομίζω οτι γέμισαν τα μπουτάκια της και γίνανε για τσίμπημα...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασα λεω λεω!!!! κ ετσι θα ειναι !!!!

τινακι !! ο μπεμπης καλα ειναι τρωει κοιμαται αλλα καμια φορα το βραδυ μας τρελενει δεν ξερει τι θελει κ κλαει χωρις λογο θα την παλεψουμε που θα παει!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια. πως ειστε?εγω σημερα ειμαι πολυ σκατα. τα υγρα εγιναν ροζ απο καφε και αρχισαν και πονοι. πηρα τον γιατρο, δεν ειναι αισιοδοξος απλα μου ειπε θα περιμενουμε μεχρι αυριο που θα κανω το τεστ για να ειμαστε σιγουροι.

Τινακι δε νομιζω τελικα αυτο το αιμα να ειναι εμφυτευσης....

Διαφημίσεις

νατασούλα μου, κρεβάτι και μην το κουνήσεις ρούπι..

αύριο θα ξέρουμε...και ολόψυχα εύχομαι να μας φέρεις υπέροχα νέα..όμως κρεβατάκι ε? και όχι σκάλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Μπήκα τρέχοντας να δω ευχάριστα νέα αλλά...

natasoulini μου τι κάνεις?Εύχομαι ολόψυχα να σταμάτησε η ροή δεν ξέρω τι άλλο να πω...Περιμένουμε νέα σου...

tinkerbell εσύ γλυκούλα μου έκανες τεστ ή χοριακή?Έχω χαθεί λίγο...

Χθες τελείωσα το βιβλίο 'Η γέννηση του νέου ανθρώπου' του Γ.Πασχαλίδη...

Ήταν μια αποκάλυψη στη ζωή μου και το βιβλίο και ο συγγραφέας...Νομίζω πως ο Θεός έφερε αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο στη ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμή...Όσες μπορείτε διαβάστε το βιβλίο...Τα πάντα είναι θέμα σκέψης-εγκεφάλου και διατροφής...Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και διαβάστε αυτό το βιβλίο.Εμένα μου το χάρισε ο αντρούλης μου και τώρα το διαβάζει εκείνος!

Σας φιλώ γλυκά σας στέλνω θετική ενέργεια και Αγάπη και κλείνω με την κατακλείδα του βιβλίου:

'Είθε οι Γυναίκες να κατανοήσουμε τη Δύναμη και την Αποστολή μας!'

Καλημερα νεαρες μου!προσθεστε ακομα ενα αρνητικο στη λιστα!το ηξερα γιατι ειχα κανονικη ροη απο χθες απλα πηγα αναγκαστικα για να το επιβεβαιωσουμε.

Νεραιδουλα κλαψε και εσυ τωρα ξεσπασε(οπως θα κανω και εγω) για να ξαναμαζεψουμε δυναμεις!

Καλη δυναμη σε ολες μας!το χρειαζομαστε!

Καλησπέρα,

νατασα τι να πώ ρε γαμωτο ειλικρινά είχα καλό προαισθημά για εσένα,εκανες χοριακη?αιμα πως είδες δεν έπερνες φάρμακα??

τινκερ βρε κοριτσάκι μου το προηγούμενο Σάββατο δεν έγινε η εμβρυομεταφορά πως φάνηκε τόσο γρήγορα το αποτέλεσμα???

συγνωμη για της ερωτήσεις βρε κορίτσια, κάλη δύναμη!!!!!

αχ αυτά βλέπω και λέω αξίζει να προχωρίσω ή τσάμπα κόπος και χρήμα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...