Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

νατασούλα πονακια ειχαμε και εγω και το παπάκι....τα συμπτώματα ειναι ιδια με της περιοδου και γιαυτο μπερδευεσαι, μακάρι να ειναι εμφύτευσης πονοι οπως ειπε και η ευαγγελία.

νεραιδούλα καλοστέριωτο να ειναι και να φωλιασει στην κοιλιτσα σου.

κοριτσια ευχομαι να ειναι ο τυχερος σας μηνας!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νατασούλα πονακια ειχαμε και εγω και το παπάκι....τα συμπτώματα ειναι ιδια με της περιοδου και γιαυτο μπερδευεσαι, μακάρι να ειναι εμφύτευσης πονοι οπως ειπε και η ευαγγελία.

νεραιδούλα καλοστέριωτο να ειναι και να φωλιασει στην κοιλιτσα σου.

κοριτσια ευχομαι να ειναι ο τυχερος σας μηνας!!!!!

Μακαρι Τινακι!!παντως οτι μπερδευεσαι ειναι αληθεια!!δεν βγαζεις ακρη αλλα και να θες να ξεχαστεις,τσουουουουουππππ κατι γινεται και σου το υπενθυμιζει....

βάλαμε ένα ελπίζω όλα να πάνε καλά

καλη,καλη,καληηηηηηη εμφυτευση να εχει!οι αγιοι αναργυροι να βαλουν το χερι τους!τωρα χαλαρωσε και να εισαι ηρεμη!και κατι που μου ειπε μια γιαγια προχθες !τωρα που εισαι εγκυος μου λεει να πιανεις λουλουδια ,λεφτα και οτιδηποτε ομορφο ετσι λεει το χουν εδω!και δεν θα ξεχασω που λιγο πριν μαθω για την εγκυμοσυνη μου ειχαμε παει τζαμπο με το συζυγο και πεσαμε πανω σε κατι φορμακια και τα πιανα κια λεω του αντρα μου πιαστα κ συ για καλοτυχια,εε σιγα μου λεει ,βλακειες ειναι αυτα.και του το πεταξα στη μουρι για να το ακουμπησει!και τσουπ μετα απο λιγες μερες μαθαμε το ευχαριστο.

επιδρομηηηη στα τζαμπο λοιπον!ακους και συ νατασσα!

ευαγγελια με ειχες ρωτησει ποτε γενναω .17σεπτ.μου δωσε πητ ο γιατρος!ααχ δε θελω να σκεφτομαι γεννες ,αρχιζω κ φοβαμαι!θα ποναει πολυ ο φυσιολογικος τοκετος!αααχ θεε μου,να βαλεις το χερι σου!ευαγγελια να σου ευχηθω η εναρξη του νεου μηνα να ειναι για σενα μια νεα αρχη μιας ευχαριστης πορειας προς το ονειρο!τραβα σε ολα μια κοκκινη γραμμη ,ξεχνα τα.και βαλε θετικοτητα και ευτυχια στην καθημερινοτητα σου!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!! χαθηκα αυτες τις μερες γιατι εκανα παρεα με τον πυρετο μου 38,8 με εριξε γιατα καλα στο κρεβατι κ σημερα καταφερα κ σηκωθηκα απο το στηθος ηταν ο πυρετος παραλιγο να παθω μαστιτιδα κ τωρα ειναι αγκαλια με το ηλεκτρικο θυλαστρο ολοι μερα να βγαζω γαλα τουλαχιστον θα τρωει ο μικρος δικο μου γαλα .

νατασουλα μου ασε τα συμπτωματα μαναρι μου κ απολαυσε την ξεκουραση σου οπως ειπε κ η τινα κ οι 2 μας ειχαμε πονακια αλλα το αποτελεσμα το ξερεις κ μακαρι να εχεις κ εσυ το ιδιο!!

τινκ καλη επιτυχια κοριτσι μου καλοστεριοτο να ειναι γερο κ δυνατο κ να μας πεις κ εσυ μαζι με την νατασα τα ευχαριστα!!!

φιλακια σε ολεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια μου που ειστε;τι κανετε;

Παπακι μου ο νεαρος σου τι κανει;δεν ξερω αν σου το ειπε κανεις αλλα κανει πολυ καλο το ζεστο μπανιο και ταυτοχρονα οσο μπορεις να πατας το στηθος σου για να βγει το γαλα.ειναι πιο ευκολο να κατεβει ετσι.

Και για σενα Τινακι!πρεπει να το κανετε αυτο.(να ναι καλα η αδερφη μου που περασε τα χιλια μυρια και εμαθα κατι απο αυτην!!!)

Πατριωτακι τι κανεις;οταν μπορεσεις δωσε σημειο αναφορας!

Νεραιδουλα εσενα δεν σε ρωταω!ξερω,ξερω!εχεις φαει ολα σου τα νυχια και μεχρι να ερθει η μερα της χοριακης θα φας και τα δαχτυλα....

Janneta τι κανεις εσυ ρε θηριο;;!!!Μην σκεφτεσαι απο τωρα τη γεννα.ασε που λενε οτι ειναι τοσο ωραιος πονος............

Εγω σημερα ειμαι λιγο σκατα μπορω να πω!!!με επιασαν τα ψυχολογικα μου και με αρχισα να κλαιω.και απο τη μια σκεφτομουν,να μην κλαψω για να μην επιβαρρυνω τα ζουζουνακια μου που προσπαθουν να γατζωθουν και απο την αλλη ελεγα ας κλαψω να ξεσπασω και να ηρεμησω.αυτα!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

παπακι μου περαστικά...Τι ήθελα και το έλεγα για την μαστίτιδα?Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να έπεσε και ο πυρετός...

janneta μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ...Σε καταλαβαίνω απόλυτα και το άγχος σου είναι δικαιολογημένο γιαυτό κι εγώ θα σου ευχηθώ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!!Όλα να πάνε καλά και να μην το καταλάβεις πότε κιόλας γέννησες ;)

natasoulini μου εγώ προσπαθώ να είμαι καλά γιατί όλα γύρω μου είναι...άστα να πάνε...Αυτός ο τροχός ξέρει κανείς σε πόσες μοίρες γυρίζει τελικά?Περιστροφή γύρω από το συμπάν κάνει?:DΕσύ πως είσαι?Ελπίζω ήρεμη χαλαρή για να δώσεις θάρρος και τα σποράκια σου να γραπωθούν με αποφασιστικότητα ;)

tinkerbell το ίδιο ισχύει και για σένα!Πίστη και Δύναμη κοριτσάκια μου!

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

Καλημερα κοριτσια μου!

Πατριωτακι εμας ποιος θα δωσει δυναμη αραγε;;;;μαλλον κανεις και πρεπει απο καπου να τη βρουμε μονες μας!καλα ο τροχος εχει ξεφυγει μην σου πω.....!εγω την παλευω σημερα.ειμαι καπως καλυτερα απο χθες αλλα εξακολουθω να ειμαι ευσυγκινητη...που θα παει θα περασει!αυριο μπορει και να χοροπηδαω απο χαρα για ασχετο λογο.ικανη ειμαι.εσυ πως εισαι κοπελα μου;;καλυτερα;

Τα υπολοιπα κοριτσια που βοσκουν;

Καλημερα κοριτσια μου!

Πατριωτακι εμας ποιος θα δωσει δυναμη αραγε;;;;μαλλον κανεις και πρεπει απο καπου να τη βρουμε μονες μας!καλα ο τροχος εχει ξεφυγει μην σου πω.....!εγω την παλευω σημερα.ειμαι καπως καλυτερα απο χθες αλλα εξακολουθω να ειμαι ευσυγκινητη...που θα παει θα περασει!αυριο μπορει και να χοροπηδαω απο χαρα για ασχετο λογο.ικανη ειμαι.εσυ πως εισαι κοπελα μου;;καλυτερα;

Τα υπολοιπα κοριτσια που βοσκουν;

Eίναι λογικό να έισαι ευσυγκίνητη και κυκλοθυμική αφού είσαι μέσα σε μία τέτοια διαδικασία...Πάλεψέ το και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!!Υπομονή κοριτσάκι μου μην αφήνεις τις ορμόνες σου να σε κυριεύουν!

Εγώ τι να κάνω?Καλά λέω και για την ώρα μετράω σφαλιάρες...Ακόμη αντέχω βέβαια αλλά για πόσο ακόμη δεν ξέρω...

Άντε φέρτε μας διπλές τριπλές χοριακές να χαρούμε λίγο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια,

ησυχία πάλι στην σελίδα μας...........

ευαγγελία πόσο δυνατος ανθρωπος είσαι!!!!!ευχόμαι να έχουν πάει καλά τα πράγματα με τον ανδρα σου!!!!

μαρια v πως είναι ο πατέρας σου??πήγαν όλα καλά με το χειρουργείο?? σε αυτες της περιπτωσεις δυστυχός η θεραπεια μετα το χειρουργειο είναι επώδυνη και θέλει πολυ δύναμη υπομονή και στήριξει!!!!

νατασα καλό σημάδι μου ακόγετε η κυκλοθυμία σου;) ξεκήνησες δουλέια???

τινκερ για μην μπένεις στο ιντερνετ σε φαντάζομαι χαλαρι σε ένα καναπε, και πολύ καλά κάνεις για να είσαι ήρεμη!!!!!

μανουλες είστε καλά???παπακι εντάξει με τον πυρετό???

εγώ δεν έχω νεότερα περημένω να αδιαθετησω 10 του μηνός για να ξεκινήσω,οι ενεσεις εχουν ερθει και τα υπολοιπά πήγα εχθες στο φαρμακοποιο και μου τα εχει μαζέψει όλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε;

Μινα αντε με το καλο ρε κοριτσι μου να ξεκινησεις και εσυ και συντομα μανουλα!!!!

Εγω ξεκινησα δουλεια τελικα και ευτυχως γιατι ξεφευγει λιγο το μυαλο...ασε αυτη η κυκλοθυμια με εχει τρελανει!τη μια ειμαι απιστευτα αισιοδοξη και την αλλη χαλι μαυρο!γαμω τις ορμονες μου!

γεια σας κορίτσια,

mina ni υπομονή σε μια εβδομάδα ξεκινας και εσυ, μακάρι ο ιούλιος να ειναι τυχερός για ολες σας, αντε να ακουσουμε ευχάριστα επιτέλους!!!!!

νατασούλα μου λογικό ειναι να εισαι ετσι, φαντάζομαι την αγωνία σου, οσο για τη δουλεια αν δεν κουράζεσαι καλά εκανες και ξεκίνησες αλλιως δεν περνάει η μερα.

το μικρο μας παπάκι τι κάνει?

η μπεμπούλα μου ειναι πολύ υσηχη, μεχρι στιγμης....ξυπνάει καθε 3 ή 4 ωρες για να φάει και ξανακοιμάται...οσο για το βράδι δεν ξυπναει καθόλου, το παει σερι υπνο εως το πρωι!!

γεια σας κ απο μενα! τωρα καταφερα να μπω να γραψω

τινα μια χαρα η μικρη σου ο δικος μου μας παει ενα βραδυ καλα κ ενα βραδυ ξενυχτι αντε να δουμε τι θα γινει καλα ειχα μεχρι τωρα τον αντρα μου με βοηθουσε αλλα απο δευτερα θα παει για δουλεια οποτε δεν ειναι να τον ξενυχταμε κ αυτον μαζι μας.

νατασα καλα κανεις ετσι να ξεφευγει το μυαλο σου!!

μινα νι καλη αρχη κοριτσι μου!!!

πεταλουδιτσα χαθηκαμε τελειος!!

φιλακια σε ολες σας!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπάκι ο δικος μου γυρισε στη δουλεια και απο τοτε εχει εγκατασταθει εδω η μανουλα μου, κανει ολες τις δουλειες, μαγειρευει και την ξυπναω κατα τις 5 να με βοηθησει με τη μπέμπα, βλέπω να τα παιζει συντομα η καημενουλα!!!!

νεραιδούλα και νατάσα τι κάνετε? χαλαρώνεται ελπίζω

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...