Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,

νεραιδουλα καλή επιτυχια ευχομαι, ποσα αυγουλακια ειχες και ποτε θα μαθεις πως προχωράνε? ολα να πανε καλα και να στεριωσουν στην κοιλιτσα σου!!

νατασούλα μου πως πας? σε θελω ηρεμη και χαλαρη.

ευαγγελια μου ο Θεός ειναι μεγάλος, υπομονη και θα περασει, οσο για την επιτροπη δεν ειναι καθολου ασχημη σκεψη να κλεισει απο τωρα ενα ραντεβου ετσι για να υπαρχει.

mina ni ρωτα τον γιατρο αν μπορει να σου τα βρει και μολις τα παρεις απο την επιτροπη να του τα επιστρεψεις, εχουν ακρες αυτοι..

παπάκι εμας για τον ικτερο μας ειπανε να την βαζουμε στον ηλιο τη μικρη, οποτε ολη μερα κανουμε βολτες με την καλαθουνα αλλα απο το απογευμα και μετα εννοειται οτι δεν την αφηνω απο την αγκαλια μου, ας κακομαθει δεν πειραζει, τοσα χρονια το περιμενα ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεραιδουλα παω πινακα ελεχγου, επεξεργασια υπογραφης.....και πως σβήνω το τικερακι?

σβηνω τη διευθυνση αλλα δεν διαγραφεται....τι κανω λάθος?

επισης φτιαχνω καινουργιο και δεν το βαζει....

καλημέρα ναι εκεί...

να διαγράψεις στο πλαίσιο όλα όσα γράφει...και να το αποθηκεύσεις...

και μετά να κάνεις νέο και να το βάλεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια ..

ήθελα να πάω εκκλησία αλλά πριν 10 λεπτά ξύπνησα...

ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!

τελικά χθες δεν μίλησα με τον εμβρυολόγο..μόνο με το γιατρό που δεν μου είπε πολλά πράγματα...

το μόνο που μου είπε είναι ότι πήραμε ρίσκο και θα τα βάλουμε τη Δευτέρα με τη προυπόθεση να αντέξουν...εύχομαι και προσεύχομαι να αντέξουν..θα είναι 5 μέρες μέτα..και όχι 3 όπως συνήθως...

νατάσουλα συπτώματα δεν υπάρχουν...και να ένιωθες κάτι δεν θα ήταν από το μωρό...έχεις μέρες ακόμη για αυτά..πολλές δεν νιώθουν και τίποτα άλλες κάτι νιώθουν..το σίγουρο αν θα νιώσεις κάτι είναι λογικό προς το τέλος..που θα σου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη η χοριακή!!!

σήμερα τελειώνω κα την αντιβίωση ευτυχώς γιατί δεν μπορούσα να τη καταπιώ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδουλα μου καλυτερα στις 5 μη σου πω!θα αντεξουν ειμαι σιγουρη!!περιμενουμε νεα σου !!σου στελνουμε πολυ θετικη ενεργεια!!!

Τινακι καλα ειμαι. προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να προετοιμασω τον εαυτο μου και για τα 2 ενδεχομενα...καλα κανεις και την κρατας τη μικρη συνεχεια αγκαλια!!!ειναι αυτο που ειπες, τοσα χρονια το περιμενες!!!και το αξιζεις οπως και ολα τα κοριτσια που το περιμενουν χρονια τωρα!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!!

τινακι κ γω το ιδιο κανω την καλαθουνε στραμενη προς το παραθυρο να εχει φως κ το βραδυ με το φως αναμενο κοιμομαστε (πορτατιφ) με ξεκανε παλι χθες το εχει παρει σερι ο μαγκας ξυπνησε στις 3 κ κοιμηθηκε στις 6 το πρωι. χθες εβγαλα πηρα τον γιατρο μου τηλ γιατι ειχα βγαλει ενα καρουμπαλακι στο αριστερο στηθος κ με λεει ειναι γαλα πατατο να βγει κ τελικα πατα πατα εβγαλα ενα μπουκαλο γαλα μες την τρελη χαρα εγω !!!

ποσο καιρο θα κατσεις μεσα?

νεραιδουλα με το καλο κοριτσι μου να τα βαλεις κ να αντεξουν κ να γινουν πολλες οι μανουλες εδω μεσα !!!

νατασουλα μην κοιτας συμπτωματα δεν υπαρχουν εγω το μονο που ειχα ειναι οτι ειχα χλωμιασει πολλυ κ λεω μα γιατι ειμαι χλωμη αλλ κ παλι δεν το ειχα δωσει σημασια.

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παπάκι μπράβο....ετσι πατησε το απο παντου και θα βγάζει καθε μερα και πιο πολύ.

θα παρω μισο σαραντισμο στις 20 μερες, ηδη εχω κανονισει με τον ιερεα, αλλά θα βγω μονο εγω αν χρειαστει, η μικρη θα βγει στις 40 μερες.

εμενα κοιμαται το βραδι απο τις 12 εως τις 6, δεν ξυπναει με τιποτα για να φαει και η γιατρος ειπε να την αφηνω, τη μερα ξυπναει καθε 3 ωρες για γαλατακι

Καλημερα κοριτσια μου!!τι κανετε?καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

Τινακι μια χαρα η μικρη σου!!!αφου κοιμαται τοσες ωρες το βραδυ εισαι κυριλλε!!!

Εγω δεν ξεκινησα καλα σημερα!αρχισα να εχω κατι πολυ ελεφρια πονακια που εχω παντα μια βδομαδα πριν την περιοδο και οπως καταλαβαινετε αρχισα να απογοητευομαι.τωρα μονο η χοριακη θα δειξει σε μια βδομαδα.

Νεραιδουλα πως εισαι?τι εγινε?εχουμε νεα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα!

natasoulini μου δεν είναι πόνοι περιόδου είναι πόνοι εμφύτευσης!!!όλα θα πάνε καλά μην κάνεις άσχημες σκέψεις!!!Σε φιλώ γλυκά!!!!

tinkerbell πως εξελίσσονται τα σποράκια σου?Έχεις ενημέρωση?

Καλημέρα κοριτσάκια καλό μήνα και καρπερός εύχομαι να είναι!!!!!

νατασούλα θετικές σκέψεις όπως λέει και η ευαγγελία φαντάζομαι είναι ψυχοφθόρο να κάνεις σκέψεις,σε αυτο το σειμείο είναι που βοηθάει η δουλέια που απασχολείς το μυαλό σου θές δε θές!!

τιnker εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να μας πείς τα ευχάριστα!!!!!

φιλακια στης μανούλες και στην μέλουσα μανούλα με τα διδυμάκια της!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...