Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!απο κει που σαπιζα στον υπνο τωρα εχω αυπνιες!!και ενα κουνουπι δε με αφησε να κοιμηθω ολο το βραδυ...τα νευρα μου!!!γρρρρρρ

Τινακι πως πατε?κοιμαται η μικρη σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

να σας πω ότι έχω ήδη κάνει ωοληψία και περιμένω να μάθω πότε θα πάμε να μου τα βάλουνε...

ελπίζω να αντέξουν και να διαιρούνται...

το μεσημεράκι θα μάθω...

να σας πω ότι για μένα η ωοληψία μου έφερε αρκετούς πόνους..δε μπορούσα να κοιμηθώ προύμυτα..ότι ακριβώς μετά μου έβαλε ακόμη μια πρεγκνυλ..και τώρα πίνω αρκετά φάρμακα και βάζω και 2 ενέσεις...

αναμένω με αγωνία το αποτέλεσμα..ελπίζω να έχω και εγώ ευχάριστα από τα εμβρυάκια μου...:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευαγγελία ξέρω ότι τώρα δεν έχεις τη διάθεση να κάνεις κάτι άλλο...και σίγουρα μπορεί αυτό που θα σου πω να το έχεις ήδη σκεφτεί..απλά με αυτά όλα σκέφτηκα ότι στη περιπτωσή σου..βέβαια ο γαιτρός θα το αποφασίσει...

καλό θα ήτανε να κάνει την ωοληψία σε ένα κύκλο να τα καταψύξετε και μετά σε άλλο κύκλο να κάνεις την εμβρυομεταφορά γιατί σίγουρα όλα αυτά τα φάρμακα αδυνατίζουν το ενδομήτριο..

εντομεταξύ για να αυξηθεί το ενδομήτριο πρέπει να παίρνεις προγεστερόνη σωστά?εμένα τώρα μου έδωσε και υπόθετα προγεστερόνης αλλά και ενέσεις προγεστερόνης που σίγουρα οι ενέσεις κάνουν πιο καλή δουλειά...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια!!

να σας πω ότι έχω ήδη κάνει ωοληψία και περιμένω να μάθω πότε θα πάμε να μου τα βάλουνε...

ελπίζω να αντέξουν και να διαιρούνται...

το μεσημεράκι θα μάθω...

να σας πω ότι για μένα η ωοληψία μου έφερε αρκετούς πόνους..δε μπορούσα να κοιμηθώ προύμυτα..ότι ακριβώς μετά μου έβαλε ακόμη μια πρεγκνυλ..και τώρα πίνω αρκετά φάρμακα και βάζω και 2 ενέσεις...

αναμένω με αγωνία το αποτέλεσμα..ελπίζω να έχω και εγώ ευχάριστα από τα εμβρυάκια μου...:)

Νεραιδουλα μου!!!!!ποσο χαρηκα!!!!αντε με το καλο να διαιρεθουν και να σου τα τοποθετησουν στη μητρα!!!ποτε εκανες ωοληψια?προχθες?

μακάρι νατασούλα μου,να πάνε όλα καλά...αγωνιώ πάρα πολύ...τη τετάρτη έκανα..εύχομαι ν πάνε όλα καλά,..να αντέξουν και να διαιρούνται...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

tinkerbell τι ωραία νέα γλυκούλα μου μπράβο!!!Έκανες την αρχή και η συνέχεια εύχομαι να είναι τυχερή και ευλογημένη!Καλή εμβρυομεταφορά και καλοστέριωτα :P Σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και σε έχω στις προσευχές μου!Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι αλλά τα πράγματα είναι γενικά δύσκολα αυτό τον καιρό και αν δεν μπουν κάποια πράγματα σε τάξη όπως έλεγες κι εσύ δεν μπορώ να ξεκινήσω...Έχουμε βέβαια ένα πλάνο κατά νου αλλά δεν είναι η ώρα του ακόμη...Χαίρομαι πολύ για σένα!

natasoulini μου καλά είμαι το παλεύω ακόμη...Να ξεκουράζεσαι κοριτσάκι μου είτε πας στη δουλειά είτε όχι να προσέχεις...Να τους έχεις όλους σκλάβους τώρα να σε προσέχουν :D Πολλά πολλά φιλιά και περιμένω την διπλή χοριακή σου γιατί σε έχω για διδυμομανούλα κι εσένα ;)

tinaki μου σε ευχαριστώ και εσένα είμαι καλά το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε οπότε ανακτήσαμε λίγο τις δυνάμεις μας και θα συνεχίσουμε...Πιστεύω πως μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχουμε κλείσει όλα τα ραντεβού να τελειώνουμε!Τι κάνει η μπουμπού σου?Την έχεις κι εσύ συνέχεια αγκαλιά?Το παπάκι τον έχει κολλημένο πάνω της τον μπέμπη φαντάσου τι πεθερά θα γίνει (για να σε προετοιμάσω το λέω :D)

mina-ni κρίμα βρε κοριτσάκι μου ούτε από άλλη κοπέλα μπόρεσες να βρεις?Τελικά μου φαίνεται πως πρέπει να αρχίσω από τώρα κι εγώ διαδικασίες να πάρω τουλάχιστον τα φάρμακα γιατί θα κάνω χρόνο αλλιώς...Μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά σου το εύχομαι ολόψυχα!Μπόλικη θετική ενέργεια και για σένα ;)

παπακι μου εγώ θα είμαι χειρότερη από σένα!Ακόμη κι όταν κοιμάται το μωρό πάλι αγκαλιά θα το έχω :D...Τι καλά που δεν θα το ξανατρυπήσετε το νινί μην αγχώνεσαι και για το γάλα θα κατέβει κάποια στιγμή που θα πάει...Να μου το φιλήσεις το αγγελούδι σου!

Φιλιά πολλά σε όλες και μια υπέροχη μέρα εύχομαι!

μακάρι νατασούλα μου,να πάνε όλα καλά...αγωνιώ πάρα πολύ...τη τετάρτη έκανα..εύχομαι ν πάνε όλα καλά,..να αντέξουν και να διαιρούνται...

Δεν σε εχουν ενημερωσει καθολου απο την Τεταρτη?εμενα την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο και τη μεθεπομενη.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

tinkerbell τι ωραία νέα γλυκούλα μου μπράβο!!!Έκανες την αρχή και η συνέχεια εύχομαι να είναι τυχερή και ευλογημένη!Καλή εμβρυομεταφορά και καλοστέριωτα :P Σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και σε έχω στις προσευχές μου!Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι αλλά τα πράγματα είναι γενικά δύσκολα αυτό τον καιρό και αν δεν μπουν κάποια πράγματα σε τάξη όπως έλεγες κι εσύ δεν μπορώ να ξεκινήσω...Έχουμε βέβαια ένα πλάνο κατά νου αλλά δεν είναι η ώρα του ακόμη...Χαίρομαι πολύ για σένα!

natasoulini μου καλά είμαι το παλεύω ακόμη...Να ξεκουράζεσαι κοριτσάκι μου είτε πας στη δουλειά είτε όχι να προσέχεις...Να τους έχεις όλους σκλάβους τώρα να σε προσέχουν :D Πολλά πολλά φιλιά και περιμένω την διπλή χοριακή σου γιατί σε έχω για διδυμομανούλα κι εσένα ;)

tinaki μου σε ευχαριστώ και εσένα είμαι καλά το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε οπότε ανακτήσαμε λίγο τις δυνάμεις μας και θα συνεχίσουμε...Πιστεύω πως μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχουμε κλείσει όλα τα ραντεβού να τελειώνουμε!Τι κάνει η μπουμπού σου?Την έχεις κι εσύ συνέχεια αγκαλιά?Το παπάκι τον έχει κολλημένο πάνω της τον μπέμπη φαντάσου τι πεθερά θα γίνει (για να σε προετοιμάσω το λέω :D)

mina-ni κρίμα βρε κοριτσάκι μου ούτε από άλλη κοπέλα μπόρεσες να βρεις?Τελικά μου φαίνεται πως πρέπει να αρχίσω από τώρα κι εγώ διαδικασίες να πάρω τουλάχιστον τα φάρμακα γιατί θα κάνω χρόνο αλλιώς...Μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά σου το εύχομαι ολόψυχα!Μπόλικη θετική ενέργεια και για σένα ;)

παπακι μου εγώ θα είμαι χειρότερη από σένα!Ακόμη κι όταν κοιμάται το μωρό πάλι αγκαλιά θα το έχω :D...Τι καλά που δεν θα το ξανατρυπήσετε το νινί μην αγχώνεσαι και για το γάλα θα κατέβει κάποια στιγμή που θα πάει...Να μου το φιλήσεις το αγγελούδι σου!

Φιλιά πολλά σε όλες και μια υπέροχη μέρα εύχομαι!

Καλημερα πατριωτακι μου!!!!ευχομαι να εισαι πολυ καλυτερα και πραγματικα σε θαυμαζω!!!μακαρι να ειχα το 1/10 της δυναμης σου!!!σε σκεφτομαστε συνεχεια και να δεις που ολα θα πανε πολυ καλα!!μια δοκιμασια ειναι και αυτη!και θα περασει συντομα!!!θα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεις.

ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!!

ευαγγελία μου, έτσι είναι πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή...

και εγώ πόσες φορές είπα ότι ήθελα να κάνω..αλλά είχα τόσα πολλά στο μυαλό μου, άσχετα με το θέμα και δε μπορούσα...

αυτή η διαδικασία θέλει ηρεμία...

παπάκι μου, τώρα πρόσεξα ότι είχατε τρυπήσει το μωράκι..ευτυχώς που δεν θα το ξανατρυπήσετε...να το έχεις συνέχεια αγκαλία να κατεβεί το γάλα...

όλες νομίζω έτσι θα κάνουμε...συνέχεια αγκαλίτσα θα τα έχουμε...μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να έχουμε σύντομα όλες στηναγκαλία μας το/α μωράκι/α μας...

ελπίζω κορίτσια να τα καταφέρουμε και να πάνε όλα καλά και να προχωρήσομε..έχουμε πάρει ένα μεγάλο ρίσκο και ελπίζω να μας βγει σε καλό...

η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι λιγάκι...αλλά Ας γίνει το θέλημα Του..

εγώ από δουλείες λίγα πράγματα...ας είναι καλά ο άντρας μου, το έχω τώρα και σιδερώνει...

ευαγγελία μου, αφού βλέπεις ότι καθυστερούν κάνε τις ετοιμασίες σου...

ότι θέλεις μου λες...

μίνα μου, γιατρός δεν μπορεί να κάνει κάτι με την εταιρεία και όταν περάσεις από την επιτροπή τακανονίζετε??

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα,

ελα βρε τinkerbell μπράβο που έχετε φτάσει εως εδώ,ευχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσετε,θα είσαι τώρα σε αναμονή εεε,τι εννοείς ότι έχετε πάρει μεγάλο ρίσκο θα κάνετε κάτι άλλο από τα κλασικά???

οσο αφορά για τα φάρμακα δεν τον ρώτησα γιατί μου το είπε από την αρχή η τα πλήρωνεις ή περνας απο την επιτροπη εντομεταξί απο τον εοππυ μου είπαν οτι εαν την έχω ήδη κάνει την εξωσωμ. μέχρι τον φεβρουάριο μέτα δεν αναγνωρίζετε η δαπάνη. Ο φαρμακοποιος από μόνος του ότι θα μου κανει εκτωση ενα ποσοστο αλλά όσο και να μου κάνει πάλι ακριβά είναι αλλα δεν πειραζει να είναι καλά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

natasoulini μου σε ευχαριστώ πολύ!Μην νομίζεις πως κι εγώ είμαι καμιά θαρραλέα...αλλά αν καταρρεύσω κι εγώ ποιος θα σταθεί στον άντρα μου?Πέρασα κάποιες μέρες άρνησης,θυμού,απογοήτευσης αλλά σιγά σιγά το δέχτηκα και αφού όλες οι ενδείξεις λένε πως δόξα το Θεό αντιμετωπίζεται πήρα κι εγώ τα πάνω μου...Η αλήθεια είναι πως είχα τρομάξει κι εγώ με τον εαυτό μου με τον αρνητισμό που μου έβγαινε...Δόξα το Θεό όμως όλα πιστεύω πως θα πάνε και θα πάνε καλά!Εσύ να μην μου αγχώνεσαι τώρα να είσαι αραχτή και χαλαρή να γραπωθούν καλά τα σποράκια σου!:P

tinkerbell γλυκούλα μου σε ευχαριστώ κι εσένα δεν νομίζω να χρειαστώ κάτι αν προκύψει όμως θα σου πω...ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Εύχομαι μετά τα χαρούμενα γεννητούρια να αρχίσουν και πάλι οι χαρούμενες τεράστιες χοριακές...

Σας φιλώ γλυκά!

Νατασσουλα και τινκερμπελ καλη επιτυχια!!!!!!!!

Ευαγγελια μου ευχομαι ολα να πανε καλυτερα!!!

Τινα μου και Παπακι μου τι κανουν τα μπεμπακια σας?

Μινα μου,πολυ ταλαιπωρια με τα φαρμακα...με αυτη τη λογικη πρεπει ενα χρονο πριν να κλεινουμε επιτροπη..ελεος,ελληνικο κρατος,ωραια βοηθεια προσφερει!!!δηλαδη με αυτη τη λογικη αν εγω θελω να κανω εξωσωματικη του χρονου πρεπει να κλεισω επιτροπη απο τωρα :evil: :evil:

γεια σας κ απο μενα!!!

τινκ καλη επιτυχια κοριστι μου ευχομαι να παρεις ευχαριστα νεα απο το τηλ κ με το καλο η εμβρυομεταφορα κ φυσικα με μεγαλη χοριακη σαν την δικια μου!!!

τινακι τωρα συνεχεια α ετσι θα κανω θα βγαζω μονη μου θα το βαζω ψυγειο κ μετα στον μπεμπη ,

πεταλουδιτσα καλα θα κανεις κ θα το εχεις αγκαλια γιατι οταν αρχισουν να περπατανε αντε πιαστα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Τινακι τι κανεις?κοιμαται η μικρη σου?

παντως παπακι και Τινα τωρα που ορμονες ειναι στο φουλ ξεκινηστε και για το δευτερο καπακι!χι χι!!!

Νεραιδουλα τι κανεις?ειχες κανενα νεο?ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να αντεξουν τα εμβρυακια!θα αντεξουν να το δεις γι' αυτο μην στενοχωριεσαι και αγχωνεσαι.

παντως ρε κοριτσια να ρωτησω μια βλακεια??θα επρεπε να νιωθω κατι αν ημουν?γιατι δε νιωθω τιποτα!!οχι οτι ψαχνω συμπτωματα αλλα νιωθω πολυ φυσιολογικα.....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...