Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

όσον αφορά το θηλασμό, έτσι είναι όσο πιο συχνά στο στήθος έχεις το μωρό τόσο πιο εύκολα κατεβαίνει..

μαράκι με 2 μωρά είναι δύσκολο αλλά αν έχεις λίγη βοήθεια δεν είναι ακατόρθωτο..

το σημαντικό είναι να πάρουν το πρωτόγαλα και μετά όσες μέρες αντέξεις..απλά μην πιεστείς..δώσε τις πρώτες μέρες και μετά αν δεις ότι δεν μπορείς ψυχικά σταματάς..αν όχι συνεχίζεις..

έρευνες εκτός από το πρωτόγαλα δεν έχουν δείξει διαφορά σε παιδάκια που έχουν θήλάσει και σε αυτά που δεν έχουν..

πιο πολύ στηρίζοναι στο θέμα του bonding μεταξύ παιδίου και μάνας..

φυσικά αν μπορείς είναι το καλύτερο αλλά να μην πιεστείς..νομίζω άστο πιο χαλαρά..βλέπεις και κάνεις..όμως να δώσεις το πρωτόγαλα..

χμ..δεν το ήξερα..αλλά μετά την ωοληψία δεν βάζεις πρεγκνύλ?? δεν καθαρίζει η μήτρα με αυτό το τρόπο??

Αυτή είναι η σωστή οπτική για τον θηλασμό και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλες, μακάρι να μπορέσουμε, αλλά και αν δεν μπορέσουμε δεν πειράζει.

Πρεγκνυλ κάνεις πριν την ωοληψία για να ωριμάσουν και να τα πάρεις ώριμα αλλά πριν πέσουν. Αν κάποια δεν είναι ώριμα δεν πέφτουν, μπορεί να είναι τζούφια, να μην έχουν μέσα τίποτα, να είναι κυστικά και να μείνουν στην ωοθήκη. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια, εμένα έτσι μου τα είχαν περιγράψει.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορες μου!!!!Τι κανετε?

Μανουλες μας γκυκιες να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και υπομονη με τον θηλασμο γιατι μονοαυτη βοηθαει!!!

Μαρακι ν με το καλο να παρεις αγκαλια τις τσουπρες σου!!!

Βανζελ μου σε σκεφτομαι να το ξερεις κι ας μην σου μιλαω συχνα απλα δεν θελω να σε φορτιζω.Οσο για τον κουκλο σου στελνει οοοοολα τα φιλια του κοσμου και πολλες σφιχτες αγκαλιες γιατι οι δικιες του ειναι καλυτερες απο τις δικιες μου....

Μαζοχαμου φεεεεεταααα τωρα και σουπερ χοριακη σε λιγες μερες!!!!

Τινγκ ερχεται και η σειρα σου!!!!!

Τα νεα μου τωρα....Τοσους μηνες δεν σας ειπα τιποτα,Αλλα τωρα που φτασαμε σχεδον στο τελος θα σας τα πω...Μετα απο τον πρωτο αποτυχημενο κυκλο με φαρμακα(μη ανταποκριση στις ενεσεις και ενα μονοαυγο και αυτο αγουρο τελικα)

Ειπαμε να παμε με φυσικους.Στους 4 κυκλους φυσικου πηραμε μονο 1 ωριμο αυγο ενω τις υπολοιπες 3 ηταν αδεια τα ωοθηλακια.Οποτε πηγαμε χθες να μιλησουμε με ανοιχτα χαρτια πλεον τι μελλει γενεσθαι και τι εχω.Τα λογια της γιατρου ηταν ειλικρινεστατα."Ασπα οι ωοθηκες εχουν φτασει στο τελος τους...

Η δεξια που εχει και την κυστη πλεον ολους αυτους τουςμηνες δεν εδωσε ουτε ενα αυγο και μαλλον δεν θα ξαναδωσει και τα αποθεματα της αριστερης ειναι ελαχιστα....Ακομα και δοση ελεφαντα να σου δωσω δεν θα κατεβασει...."

Επειδη εισαι μονο 34 αξιζει να προσπαθησεις λιγο ακομα αν ησουν 40 θα σου ελεγα προσπαθησε αλλα δεν θα το πιστευα..."

Οχι οτι δεν το περιμενα απλα ηρθε και η επισημη επιβεβαιωση....

Αυτα απο εμας.....

Φιλακια κορες....

bKtop2.png8BRwp3.png

Άσπα μου , τι να πω δεν ξέρω..

Η γιατρός πως λέει να συνεχίσετε??

Εγώ θα έλεγα να συνεχίσεις με τους φυσικούς μέχρι να έχεις ένα ικανοποιητικό αριθμό και να κάνεις τη προσπάθεια σου..

Είσαι πολύ μικρή ακόμη..

Ξέρω ότι είναι δύσκολο και θέλει πολύ δύναμη όλο αυτό..

Είμαστε όλες δίπλα σου…

Δεν ξέρω αλλά μήπως με άλλο πρωτόκολλο μπορεί να αντιδράσει διαφορετικά ο οργανισμός σου?

Υπάρχουν διάφορες τακτικές..δεν ξέρω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

maria_v σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου οι ευχές είναι το καλύτερο φάρμακο για σίγουρη επιτυχία!;) ό,τι καλύτερο εύχομαι και πάλι!

tinkerbell σε ευχαριστώ κι εσένα γλυκούλα μου!Δεν μου είπες όμως σε τι φάση είσαι?Ξεκινάς τελικά?

astage μου καταρχήν λιώνω με το Γιωργάκη...Και με τόσες αγκαλίτσες και φιλάκια είμαι ήδη στα πατώματα :D Μην στεναχωριέσαι για τίποτα.Όλα θα πάνε καλά και θα αποκτήσει ο Γιωργάκης αδερφούλα να την προσέχει και να κάνει τσαμπουκάδες σε όποιον την πειράξει ;) Και δεν με φορτίζεις καθόλου να το ξέρεις!!!Σου ξαναλέω πως όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη.Θα βρεθεί η λύση!!!

mina ni θα συμφωνησω με τη νεραιδουλα, να καθίσεις σπιτι σου και να κανεις πράγματα που σε χαλαρώνουν, η ηρεμια ειναι πολυ σημαντικη σε αυτη τη φάση οποτε γιατι να πας στη δουλεια και να συγχυζεσαι? 3-4 μερες υπομονη.

παπάκι βαζετε τον στο στηθος οσο πιο συχνα μπορεις και θα ερθει το γάλα, και αν οχι δεν πειραζει, τι να κάνουμε τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει, εμενα μου δώσανε ευτυχως ηλεκτρονικο θήλαστο και το βγάζω γρηγορα αλλά η μικρη εμαθε στο στηθος και πνιγεται με το μπιμπερο οταν τις δινω συμπλήρωμα απο το δικο μου παλι.

μαράκι επειδη μου ειχε πει ο γιατρος οτι θα ειναι μικρούλα βρήκα σε ενα μαγαζί orchestra, το μηδεν νουμερο ειναι πολύ μικρο και της ήρθαν μια χαρα, σε αντίθεση με αλλες μαρκες που το μηδεν ειναι πιο μεγάλο, 3 ευρώ το ενα ειχανε και μην φανταστεις 3 της πήρα μονο για την κλινική και τις φοράω και μεγαλύτερα τώρα στο σπίτι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ευαγγελια μου ελπίζω να ειναι ηδη καλύτερα τα πράγματα με τον αντρούλη σου και να περασει γρήγορα και αυτη η μπόρα.

ασπασούλα μου και εγώ θα ελεγα να κανεις μια ακομη προσπάθεια, συνέχισε με τους φυσικους οσο καιρό και αν σου παρει και ποτε δεν ξέρεις, εισαι πολύ μικρούλα ακόμη, σου ειπε που οφείλεται αυτό? μην σε παρει απο κάτω, τιποτα δεν χάθηκε ακόμη.

νατασούλα πως παει η ξάπλα? ασε την δουλεια τωρα, δεν ειναι μονο το βάρος που θα σηκώσεις ειναι πολλά, καλύτερα σπίτι στην ηρεμία σου, η δουλεια δεν τελειωνει ποτε!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μανουλες και ανερχόμενες μανούλες!!!!

ασπα μεγάλο το ζόρι σου βρε κορίτσι αν και πυστευώ πως κάπου θα υπάρχει ένα παραθυράκι μου δεν το έχετε κοιτάξει,είσαι γλύκια και τόσο νέα.............για παράδειγμα μια ξαδέλφη μου που ειναι 37 με 38 έμαθε από πέρσι ότι έχει πρόωρη γήρανση ωοθηκών και επειδη θέλει να κάνει παιδι το πρωτο της,ο γιατρός της την πόλεμαει με φαρμακα και με θεραπεια να της φτίαξει της ωοθήκες και μετα να την βάλει σε διαδηκασια εξωσωματικης,μήπως να το έψαχνες λίγο περισσότερο από το να παρατήσεις τα όπλα έχεις κουραστει το καταλαβαίνω, δεν μπορει για το κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύσει!!!!!

τινα οπως τα λές η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ!!!!!

ευαγγελια δεν έβγαλα ακρη με το εοπυυ,αφου ξανα πήρα τηλ.απο περιέργεια μη τυχόν έκανα λάθος η προηγούμενη, και μου λέει εχουμε ραντεβου τον φεβρουάριο α καλά μέσα σε μια εβδομαδα απο ιανουάριο πήγε φεβρουάριος δεν το γλητώνω το 800αρι!!!!!:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

γεια σας κ απο μενα!!

πηγαμε παλι σημερα στην κλινικη για επαναλυπτικη εξετασει για το ικτερο ευτυχος αρχισε να κατεβαινει κ δεν θα τον ξανα τρυπησουμε τον μικρουλη.

τινακι μου βγαζω καθε μερα 40ml με 60 ml γαλα δικο μου τουλαχιστον οσο παρει το βγαζω με χειροκινητο θυλαστρο κ με εχει πιαστει το χερι κ το δικο μου κ του αντρα μου βλεπεις με αρμεγη κ αυτος ειναι πατερας τωρα!

οσο εχω θα τον δωσω.

αασπουλα μου !!!! κ με ενα αξιζει να προσπαθησετε .

σας φιλω γιατι ξυπνησε !

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;Καταρχην θα ξεκινησω με την κοριτσαρα με το πανεμορφο αγορακι!!!!Ασπα μου,προχωρα το μεχρι εκει που παει!!!!!!δεν το συζητω καθολου!!!!και οσο μπορεις ψαξ΄το!!!!δε μπορει ολο και καποια λυση θα υπαρχει!αλλα πλεψε το για φυσικο κυκλο!εστω και ενα μπορει να κανει τη δουλεια του!Και ευχομαι να σου πανε τα πραγματα τελεια και να μην χρειαστει να ταλειπωρεισαι αλλο!

Νεραιδουλα πρεγκνυλ εκανα μονο πριν.οχι μετα.

Και ναι σημερα πηγα την πρωτη μου βολτα επιτελους!!πηγαμε παραγγειλαμε ντουλαπα για το νεο σπιτι και μετα πηγαμε για μαμ!!!!και τωρα αρνταν!

Πατριωτακι μου τι κανεις;;πως εισαι;

Μανουλες οσο μπορειτε καλα θα κανετε να θηλασετε τα ζουζουνακια σας!!ειναι και αλλο το δεσιμο πιστευω!τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει κοριτσια που θηλασαν!

Διδυμομανουλα δυσκολα θα ειναι με 2 μωρακια να θηλασεις αλλα καντο μεχρι εκει που σε παιρνει!εγω μαζι σου ειμαι!!!!

Και δηλαδη ρε κοριτσια,να ρωτησω μια μαλακια τωρα;αντε εγω εχω αδεια μεχρι την Τριτη λετε μετα να μην παω δουλεια;;;απο τη μια θελω για να απασχολω το μυαλο μου και απο την αλλη φυσικα και θελω να κατσω κι αλλο...

κοριτσάκια μου, νέα ελπίζω να σας έχω αύριο..και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά..

βήμα βήμα..το κάθε βήμα με το άγχος του...

νατασούλα μου, δλδ 8 μέρες? μια χαρά είναι νομίζω..από την άδεια ασθενείας ε?

αν μπορείς να πάρεις και άλλη πάρε..

ξέρουν στη δουλεία το λόγω που είσαι σπίτι?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδουλα μου θα ειναι αδεια αναρρωτικη αλλα κανεις δεν ξερει στην δουλεια για ποιο λογο καθομαι σπιτι.μονο η κολλητη μου και ευτυχως μπορω να στηριχτω πανω της αν χρειαστει να σηκωσω οτιδηποτε....Θα την εχω δουλα μου..χι χι!Εσυ κοριτσι μου ξεκινησες ή σκεφτεσαι συντομα;παντως αυτο ελεγα στον αντρα μου οτι ευτυχως σαν διαδικασια δεν ηταν τιποτα για μενα.δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.το μονο θεμα ειναι το αγχος και η στενοχωρια αν στραβωσει κατι.ξεχασα να σου απαντησω οτι την τριτη μερα πηγαμε για την εμβρυομεταφορα και συνηθως ετσι γινεται.οποτε υπολογισε αδεια απο τωρα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...