Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλήμερα κοριτσάκια μου,

μπράβο βρε παπακι, ήσυχο μου φαίνεται το μπεμπουλίνι σου όπως τον περιγράφεις!!!!

Νατάσα ωραία μου ακούγετε η ξάπλα νωμίζω πως και εγώ θα συνδιάσω την εξωσωματικη με την ξεκόυραση γιατί έχω κουραστη πολύ με το μαγαζι, ο γιατρός όταν μου έλεγε όλοι την διαδικασια με την εξωσωματικη όταν φτάσαμε στο μετά μου είπαι, μόνο την πρωτη μέρα να είμαι χαλαρη και την επόμενη ολά κανονικά δηλαδη του λέω και δουλεία και μου απαντάει ναί εαν κάτσεις σπίτι και ξάπλα δεν θα αυξήσεις της πιθανότητες να έχεις επιτυχία και όλα τέλεια να πάνε είναι θέμα τύχης να κρατηθει.

Αλλά εχουμε πει με τον άντρα μου τουλάχιστον 5 μερούλες θα της κάτσω και μετα στο μαγαζί πιο λίγες ώρες και με προσοχή!!!

μαρια v καλή επιτυχία στο μπαμπά σου!!!!

ευαγγελια μου όλα καλά με τον άντρα σου???

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε μίνα μου όχι και μόνο μια μέρα!!

πάνω από όλα θα είναι δύσκολο για να οδηγείς..όχι να πας και δουλειά..

εντάξει 1 μέρα εντελώς ξάπλα τη πρώτη μέρα να το καταλάβω..θα έχεις και τη ταλαιπωρία θα θέλεις ύπνο..

αλλά μετά βόλτες στο σπίτι για 5 μέρες είναι καλές..να κάνει δλδ το φαγάκι σου, (απλά πράγματα όχι να μου ανανατεύεις σάλτσες κλπ..) που να έχουν θερμότητα..απλά να βάλεις κάτι στο γκρίλ να βράσεις κάτι..να μην χρειάζεται όμως να είσαι από πάνω..και ούτε να θέλεις πολύ ώρα για ετοιμασία..

να καθήσεις λίγο στη βεράντα..απλά πράγματα σαν να είσαι διακοπές..

απλά όχι δουλείες..δλδ όχι σκούπισμα σφογγάρισμα, μην μου τρίψεις τα μπάνια..1 βδομάδα δεν θα χρειάζεται να κάνεις τίποτα..

μετά λίγη δουλεία!!ΟΧΙ βάρη..και εκείνα που θεωρείς ότι μπορείς να τα σηκώσεις να μην το κάνεις!!

είπαμε συμπεριφορά σαν να είσαι έγκυος..

5 μέρες εντελώς ξάπλα δεν θα κυκλοφορεί και το αίμα..λογικά πράγματα..

μην ξεχνάμε όμως ότι δεν είναι φυσιολογική σύλληψη και για αυτό να έχουμε το νου μας λίγο παραπάνω..

προσεκτικά..λίγα πράγματα..να δεις ξάπλα μια ταινία θέλεις 2 ώρες..να διαβάσεις κανένα βιβλίο να κοιμηθείς και λίγο..να δεις τη μενεγάκη που έχει καιρό να δεις..

θα περάσουν μωρε απλά ξέρεις να μην το έχεις στην έγνοια σου γιατί μετά βαριέσαι και κάνεις πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνεις./..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχ βρε τινακι σε ζηλευω με το γαλα εγω τωρα εβγαλα με το θυλαστρο 20ml μονο κ αυτο μεσα σε 1 ωρα πονεσε το χερι μου αλλα τουλαχιστον θα τον δωσω κ λιγο δικο μου ενδιαμεσα , τι καλα να ημουν σαν εσενα ζηλευω!!!!!!!!!! χιχι!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

elpidaa καλώς μας ήρθες και εύχομαι η χοριακή σου τελικά να ανέβηκε και να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου!

natasoulini μου γλυκό σου έχω στείλει άπειρη θετική ενέργεια οπότε ετοιμάσου για διπλή χοριακή και διπλό καρότσι ;)

maria_v σειρά σου να πάρεις κι εσύ αγκαλιά τις λουλουδένιες σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και από δω και πέρα μόνο μωρουδίλα και χαμογέλα στην ζωή σου.Εύχομαι τα καλύτερα για τον μπαμπά σου και γρήγορα περαστικά.

janneta μου πότε γεννάς εσύ?

tinkerbell εσύ σε τι φάση είσαι γλυκούλα μου?Σε έχασα λίγο...

astage μου λιώνω με τον γιο σου να του δώσεις πολλά φιλιά του κούκλου!

mina-ni ακόμη στην αναμονή είμαστε αλλά πιστεύω πως τελικά θα πάνε όλα καλά.Άσχετα αν όλη τη βδομάδα τρέχω πάλι στα νοσοκομεία μια και χειρουργήθηκε ο θείος μου,έχω πάρει πια το κολάι...Εσύ πως είσαι?Πότε ξεκινάς τελικά?Βρήκες άκρη με τον ΕΟΠΥΥ??

tina και παπάκι λεχωνίτσες μου να χαιρόσαστε τα αγγελούδια σας!Χαρείτε αυτές τις μοναδικές στιγμές με όλο σας το είναι!Να είναι καλότυχα και καλοφώτιστα κι εσείς από δίπλα πάντα ευτυχισμένες...Με τον μπέμπη δε της φιλενάδας μου αγχώθηκα πάρα πολύ μέχρι να γεννηθεί με έπιασε το στομάχι μου...Άλλος ζοριζότανε και άλλος πονούσε :tongue: Η συγκίνηση μετά όμως ήταν τεράστια!Την προηγούμενη μέρα χαιδεύαμε κοιλίτσα και μετά τσουπ ένας παίδαρος κούκλος μπροστά μας :P

Κορίτσια εύχομαι τα καλύτερα σε όλες.Παρούσες και απούσες εύχομαι η Παναγίτσα να μας βοηθήσει όλες!

καλημέρα κορίτσια!!!

ευαγγελία μου, εύχομαι σύντομα όλα να πάνε μια χαρά με τον ατρούλη σου..και να φύγει η μπόρα...

μαράκι να σε ρωτήσω την υπερδιέγερση πότε είναι επικίνδυνο να τη πάθεις??δλδ τώρα η νατάσα δεν ξέφυγε από αυτό το κίνδυνο??

νόμιζω ότι η πιθανότητα να το πάθεις ήταν πριν την ωοληψία?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Πατριωτακι μου πως εισαι?τα πραγματα πανε καλυτερα??ευχομαι να τελιωσεις γρηγορα και απο αυτο το μαρτυριο...

Νεραιδουλα μ' αρεσεις!!!!!!!!την ιδια απορια ειχα και εγω. να σου πω την αληθεια αυγα δεν εχω φαει αλλα απο νερο του δινω και καταλαβαινει!!!

Μινακι καλα θα κανεις να κατσεις παραπανω για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.καλα ειναι 5 μερες με καμια βδομαδα. εμενα επιμενουν οι γυρω μου να κατσω παραπανω απο βδομαδα αλλα δε νομιζω οτι μπορω.θα σκυλοβαρεθω στο σπιτι. σκεφτομαι να γυρισω στη δουλεια αλλα να ειμαι προσεχτικη. ετσι κι αλλιως δουλεια γραφειου ειναι απλα κουβαλαμε και κανενα βιβλιο. δεν πιστευω να πειραζει το βιβλιο!μην ειμαστε και υπερβολικοι.

Μανουλες τι κανετε????τα ζουζουνακια σας πως ειναι?κοιμουνται???

να προσέχεις νατασούλα, έχει βιβλία που είναι βαρία..και είπαμε δεν έχει σημασία αν νιώθεις έσυ ότι δεν είναι..να μην ξεπερνούν ξέρω εγώ τα 2 κιλά..δεν ξέρω...

μετά την ωοληψία πονούσες?

1533345xcnw09g7xt.gif

8 κιλά σε τόσο σύντομο διάστημα!!!μπράβο σου!!!!

πόσα είχες βάλει??

ήσουνα όμως και πολύ αδύνατη ε??

εσύ ήσουνα κάτω από 50 ή το μαράκι?

νεραιδούλα μου με εκανες και γέλασα πρωι-πρωι...οχι κσι αδύνατη, 65 κιλά ξεκίνησα την εγκυμοσυνη και εφτασα 83 παρακαλώ!!! 50 ημουν στο γυμνάσιο:-P

απλά με τη γεννα φευγουν αρκετα, 2400 η μικρη και αλλα τοσα τα υγρα, πανε 5 κιλα με τη μια.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νεραιδούλα μου με εκανες και γέλασα πρωι-πρωι...οχι κσι αδύνατη, 65 κιλά ξεκίνησα την εγκυμοσυνη και εφτασα 83 παρακαλώ!!! 50 ημουν στο γυμνάσιο:-P

απλά με τη γεννα φευγουν αρκετα, 2400 η μικρη και αλλα τοσα τα υγρα, πανε 5 κιλα με τη μια.

μια χαρά ήσουνα!!και τώρα τα έχασες τα παραπανω άρα θα φύγουν όλα!!

εγώ 50 μάλλον στο δημοτικό δεν ξέρω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδουλα μου ευτυχως δεν ειναι πανω απο 2 κιλα και δεν θα τα κουβαλαω ολα μαζι.ενα ενα!!!μετα την ωοληψια ειχα ενα απιστευτο φουσκωμα λες και μου ειχες βαλει αερα σε ολη την κοιλια. ειχα ενα μικρο πονο σα να εχω περιοδο αλλα τιποτα το σημαντικο. μεχρι και στα ΙΚΕΑ βολτα πηγα αλλα δεν ημουν για πολλα...

Τινακι μια χαρα εισαι!!!!τωρα που θα θηλαζεις να δεις ποσα θα φυγουν ακομα!!

Διαφημίσεις

εννοείς μόνο τη πρώτη μέρα μετά ήσουνα μια χαρά??

και για κανα δυο μερες ειχα μια ψιλοενοχληση αλλα τιποτα το σπουδαιο. πιο πολυ φουσκωμα ειχα. αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα στην ωοληψια γιατι σε ναρκωνουν. τραβηξα κατι υπνους!δεν ηθελα να σηκωθω!!με το ζορι με σηκωσαν απο το κρεβατι..

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Σήμερα είδα ότι είχα προσωπικά μηνύματα :oops: μην με παρεξηγείτε που αργώ λίγο να πάρω μπρος δεν είμαι και στα καλύτερα μου...

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ και ακόμη πιο πολύ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και στα νινάκια μας!

Καλημέρα κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές για τον μπαμπά μου, την Δευτέρα θα γίνει η εγχείρηση, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

mina pa γεννήθηκε 3300!!!! Τέλεια, λογικό να είχες βαρύνει πολύ, αχ τι γλυκά που είναι, της αδερφής μου 2600, δεν γεμίζει η αγκαλιά, μια σταλίτσα είναι. Πάντως έχω ακούσει που λένε για τον θηλασμό, ότι πρέπει να το βάζεις το μωρό συνέχεια στο στήθος και ας μην έχεις γάλα, γιατί βοηθάει να κατέβει. Το βράδυ ανά 2ωρο ε? Ο ανιψιός μου ανέβασε ίκτερο στο σπίτι και μέρα παρά μέρα τον πηγαίνει και του παίρνουν αίμα από τις φτέρνες για να δουν αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει, γιατί αν φτάσει στο 18 νομίζω του κάνουν εισαγωγή, τώρα έχει 16. Κιτρίνισε και δεν ξυπνάει με τίποτα, και από τότε που βγήκαν από την κλινική πήρε βέβαια 200γρ αλλά τον ταΐζει όλη μέρα και όλη νύχτα ανά 2ωρο, έχει ψοφήσει η αδερφή μου, αλλά είπαμε, όλα για τα παιδιά μας!

Εγώ θα γεννήσω στην Βιοκλινική, στον παλιό Γαληνό, στην Μητροπόλεως.

tina32 αχ εσένα είναι μικρούλα, τι μέγεθος φορμάκια είχες πάρει, την επέπλεαν? Εγώ ψάχνω στο ιντερνετ φορμάκια μέχρι 2,5 κιλά και βρήκα στο mothercare στην Αγγλία σε τέλειες τιμές, ενώ εδώ στο μαγαζί είναι ακριβά και όταν έφτασα στο τέλος για να κάνω πληρωμή μου είπαν ότι αποστολές στην Ελλάδα δεν γίνονται :( Γιατί εμείς πάντα είμαστε τα κορόιδα και πρέπει να τα πληρώνουμε όλα πιο ακριβά??? Εμένα μου είπε ότι θα γεννηθούν από 2000 μέχρι 2500, μόνο να μην πέσει έξω και γεννηθούν λιγότερο. Τέλεια η ανάρρωσή σου μετά την καισαρική και μπράβο που τα κατάφερες με τον θηλασμό, γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι εύκολο. Εγώ αν και θέλω πολύ να θηλάσω όλοι μου λένε ότι με δύο μωρά το πολύ να τα καταφέρω κάποιες μέρες και μου ρίχνουν το ηθικό. Από την άλλη και τόσα μωρά που δεν θήλασαν μια χαρά αναπτύχθηκαν...

Εγώ πότε γεννάω δεν ξέρω, θα με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες, την Πέμπτη έχω γιατρό, είναι αισιόδοξος ο δικός μου και λέει θα φτάσω 38 εβδομάδες, δηλαδή μέχρι 9 Αυγούστου, μακάρι!

Evangeliapan μου για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου, να γυρίσουν όλες πάνω σου διπλές και τριπλές!!! Καλό κουράγιο με τα νοσοκομεία, μια κακιά συνήθεια γίνονται και αυτά δυστυχώς, μακάρι να περάσουν όλα και να ξαναδείς κρεβάτι νοσοκομείου στη γέννα σου!!!

μαράκι να σε ρωτήσω την υπερδιέγερση πότε είναι επικίνδυνο να τη πάθεις??δλδ τώρα η νατάσα δεν ξέφυγε από αυτό το κίνδυνο??

νόμιζω ότι η πιθανότητα να το πάθεις ήταν πριν την ωοληψία?

Η υπερδιέγερση γίνεται μετά, γιατί στην φάση της ωοληψίας, σου παίρνουν μόνο τα αυγά που είναι στο κατάλληλο μέγεθος, τα υπόλοιπα που είναι πολύ μικρά τα αφήνουν ή απλά δεν μπορούν να τα βγάλουν. Αν λοιπόν δεν μείνεις έγκυος, αυτά τα αυγά αποβάλλονται με την περίοδο τα περισσότερα και κάποια κάνουν κύστες, που φεύγουν συνήθως στον επόμενο κύκλο. Αν όμως μείνεις έγκυος και δεν έχεις περίοδο, αυξάνονται οι πιθανότητες να δημιουργηθούν κύστες οι οποίες φουσκώνουν και είναι επικίνδυνο να μην σπάσουν. Μόνο με διατροφή μπορείς να τις διώξεις, εμένα άργησαν πολύ να φύγουν, είχα κοιλιά σαν να είμαι έγκυος μήνες και σιγά σιγά ξεφούσκωσα, αλλά ήταν χειμώνας και δεν έπινα καθόλου νερό.

HvAnp3.png

όσον αφορά το θηλασμό, έτσι είναι όσο πιο συχνά στο στήθος έχεις το μωρό τόσο πιο εύκολα κατεβαίνει..

μαράκι με 2 μωρά είναι δύσκολο αλλά αν έχεις λίγη βοήθεια δεν είναι ακατόρθωτο..

το σημαντικό είναι να πάρουν το πρωτόγαλα και μετά όσες μέρες αντέξεις..απλά μην πιεστείς..δώσε τις πρώτες μέρες και μετά αν δεις ότι δεν μπορείς ψυχικά σταματάς..αν όχι συνεχίζεις..

έρευνες εκτός από το πρωτόγαλα δεν έχουν δείξει διαφορά σε παιδάκια που έχουν θήλάσει και σε αυτά που δεν έχουν..

πιο πολύ στηρίζοναι στο θέμα του bonding μεταξύ παιδίου και μάνας..

φυσικά αν μπορείς είναι το καλύτερο αλλά να μην πιεστείς..νομίζω άστο πιο χαλαρά..βλέπεις και κάνεις..όμως να δώσεις το πρωτόγαλα..

χμ..δεν το ήξερα..αλλά μετά την ωοληψία δεν βάζεις πρεγκνύλ?? δεν καθαρίζει η μήτρα με αυτό το τρόπο??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...