Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!!είμαι καινούρια στην παρέα σας..Εκανα σπερματέγχυση στις 10 Ιουνίου.Χθες, 15 μέρες μετά έκανα χοριακή η οποία βγήκε αρνητική.Ωστόσο ο γιατρός μου συνέστησε να συνεχίσω τα ultrogestan και να επαναλάβω την χοριακή σε 5 μέρες..Μου είπε πως μπορεί να έγινε καθυστερημένη σύλληψη..Γενικά έχω πολύ σταθερή περίοδο..13 μέρες μετά την ωορηξία αδιαθετώ πάντα...Εχει καμιά παρόμοια εμπειρία?Eυχαριστώ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!

μίνα μου, να σας ζήσει ο κούκλος σας!!!

ότι και να πεις πιο καλά σπίτι σας...

νατασούλα μου, τώρα στο καναπέ!!!όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου, είμαι σίγουρη!!!

θα βγει και η ζανεττα αγοράκι κοριτσάκι....

ελπίδα μου, σημασία έχει να μας πεις την απάντηση από το μικροβιολογικό...αυτό είναι το σημαντικό...

εσύ να κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια τι κανετε;;;;;;Ζανεττακι ευχαριστω παρα πολυ και μακαρι να πιασουν οι ευχες!

Νεραιδουλα εχω σαπισει στον υπνο!!πηγαινω απο καναπε σε κρεβατι και τουμπαλιν!και τρομαρα μου δε βολευομαι κιολας!αλλα ο υπνος,υπνος!!ολη μερα θελω να κοιμαμαι και να μην κανω τιποτα....

Καλως το καινουριο το κοριτσι!να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα απο την περιπτωση σου!

Φιλια σε ολα τα κοριτσια!

Παπακι και Τινα δωστε πολλα φιλια στα μωρακια σας!!

νατασούλα μου λιωσε στον ύπνο και χαλάρωσε, θα ευχηθω και εγω να σου ερθουν διδυμάκια οπως η janneta!!

elpida καλή επιτυχια στην προσπάθεια σου, μακάρι να ειναι τυχερη!

κανε οτι σου ειπε ο γιατρός σου σχετικά με τη χοριακη.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλησπέρα κορίτσια, δεν μπόρεσα να μπω νωρίτερα.

Τινάκι και Μινάκι, ευτυχισμένες μανούλες, να είστε καλά να τα χαίρεστε τα μωράκια σας!!!!! Μίνα πόσα κιλά γεννήθηκε να σας βάλουμε στη λίστα? Τι απόκλιση είχατε στο βάρος σύμφωνα με την μέτρηση του γιατρού? Έπιασαν στήθος τα μωράκια σας? Κάθε πόσες ώρες τα ταΐζετε? Θα σας τρελάνω στις ερωτήσεις από εδώ και πέρα :P

Νατασούλα μου, καλοστέριωτα να είναι τα σποράκια σου. Ακολουθείς τα δικά μου χνάρια, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις και την ίδια κατάληξη, εμένα μου είχαν πάρει 7 καλά από τα οποία τα 5 γονιμοποιήθηκαν, τα 3 είχαν καλές διαιρέσεις, το ένα το χάσαμε στην πορεία και το άλλο ήταν μέτριο και δεν το βάλαμε κατάψυξη. Το αποτέλεσμα το ξέρεις!!!! Ολα καλά θα πάνε, ξεκουράσου και βρες κάτι να κάνεις να περνάει η μέρα, πότε σου είπαν για χοριακή?

κορίτσια δεν θυμάμαι έκανε καμία από τις κοπέλες μας εδώ μικρογονιμοποίηση??

Μικρογονιμοποίηση κάναμε και εμείς, νομίζω ότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν, εκτός και αν έχεις πάρα πολλά οπότε και να μην γονιμοποιηθεί κάποιο δεν πειράζει, αλλά αν έχουν λίγα δεν το ρισκάρουν.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

46. elpidaa

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8. natasoula81 --> 8/7

Ποσοστό: 3/7

Μανούλες

Τίνα-Κοριτσάκι 20/6/2013.βάρος:2400γρ

Παπάκι -Αγοράκι 22/6/2013

κορίτσια μου γυρίσαμε σπίτι τρείς!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και πραγματικά μεσα απο την ψυχή μου να ζήσετε ολες σύντομα αυτο το θαύμα.

την πέμπτη πηγα στο γιατρό και ειχα συσπάσεις καθε 4 λεπτά και διαστολή 3 και ουτε που το κατάλαβα....αλλά η μπεμπα ερχοταν με τα ποδια, μου λέει πας αμεσως κλινικη γιατι ξεκιναει φυσιολογικος τοκετος και αδικα θα φας τους πονους, ετσι για ποτε πήγα και για ποτε γέννησα δεν το κατάλαβα, η καισαρικη σαν εμπειρία εντελώς ανώδυνη, σε πέντε λεπτα μετα την νάρκωση ακουσα το πιο γλυκο κλάμα της ζωης μου!!!!

θα σας πω λεπτομερειες στην πρώτη ευκαιρία.

να ευχηθω και στο παπάκι μας φυσικά, να σας ζήσει, γερο και καλότυχο!!!:-P

Τι ωραία εμπειρία, τώρα πως είσαι, πονάς? Σηκώθηκες την ίδια μέρα?

με την φάρμακα εκάνες το 9 αυγουλάκια εμένα μου έδωσε τα conal 1050 1 κουτι και 1 κουτι conal 900 και ένα άλλο για πιο μετά που δεν το θυμάμαι!!!! δεν θα κανώ το μακρή πρωτοκολλο θα αδιαθετησω στης 10 ιουλιου και ξεκινάω της gonal εντωμεταξύ απο τότε που το πήραμε απόφαση περημένω πως και πως να ξεκινήσω,μηπως δεν πάω καλά???

Και εγώ τις gonal έκανα! χρειάστηκα τελικά μόνο ένα κουτί των 1050. Τελικά δεν έβγαλες άκρη με την επιτροπή για πιο νωρίς ε? Αχ και εγώ έτσι ήμουνα ανυπομονούσα να ξεκινήσω!!! Μια χαρά πας λοιπόν, αν και είναι πιο πιθανό να είμαστε όλες για δέσιμο :P

elpidaa καλώς ήρθες στην παρέα μας, παρόμοια εμπειρία δεν έχω ούτε εγώ, τρεις έκανα, στην πρώτη μου ήρθε πολύ νωρίς, στην άλλη μου ήρθε πολύ αργά και στην τρίτη μου ήρθε κανονικά. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου, κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς, καλά αποτελέσματα να έχεις, περιμένουμε νέα σου? Πρώτη φορά έκανες?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανουλα τι κανεις;;;;!!πως εισαι;ο μπαμπακας σου ειναι καλα;Καποια στιγμη τωρα που ηρθε επιτελους ο πολιτισμος στο σπιτι μας,το ιντερνετ δηλαδη,θα μπορεσω να μπω και fb να τα πουμε καλυτερα.στις 8 Ιουλιου παω για χοριακη και ο δικος μου με εχει τρελανει απο τωρα!συνεχεια ρωταει αν νιωθω τιποτα!θα του φερω κανενα βαζο στο κεφαλι στο τελος.εχω κατι βιβλια και διαβαζω γιατι δε μπορω να κανω και πολλα πραγματα απο δουλειες.να σε ρωτησω κιολας,σου ειχαν απαγορεψει εσενα να κανεις δουλειες του σπιτιου;για βαρη ξερω οτι δεν κανει αλλα γενικα μου ειπαν να μην κουραζομαι και να μην οδηγησω για 4 μερες

Διδυμομανουλα τι κανεις;;;;!!πως εισαι;ο μπαμπακας σου ειναι καλα;Καποια στιγμη τωρα που ηρθε επιτελους ο πολιτισμος στο σπιτι μας,το ιντερνετ δηλαδη,θα μπορεσω να μπω και fb να τα πουμε καλυτερα.στις 8 Ιουλιου παω για χοριακη και ο δικος μου με εχει τρελανει απο τωρα!συνεχεια ρωταει αν νιωθω τιποτα!θα του φερω κανενα βαζο στο κεφαλι στο τελος.εχω κατι βιβλια και διαβαζω γιατι δε μπορω να κανω και πολλα πραγματα απο δουλειες.να σε ρωτησω κιολας,σου ειχαν απαγορεψει εσενα να κανεις δουλειες του σπιτιου;για βαρη ξερω οτι δεν κανει αλλα γενικα μου ειπαν να μην κουραζομαι και να μην οδηγησω για 4 μερες

Καλά είμαι κορίτσι, ζεσταίνομαι τρελά. Ο μπαμπάς μου μπαίνει χειρουργείο την Δευτέρα, έχει πέσει ψυχολογικά, γιατί είναι από τους ανθρώπους που ποτέ δεν είχε πάρε δώσε με γιατρούς, ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα, οπότε λογικό! Ας πάνε όλα καλά και θα επανέλθει και η διάθεσή του πιστεύω!

Για την οδήγηση μου είχαν πει το ίδιο, 4 μέρες να προσέχω και μετά κανονικά. Επίσης μου είχαν πει να προσέχω πάρα μα πάρα πολύ τις 2 πρώτες μέρες, μετά επανήλθα στην καθημερινή μου ζωή, είχα άδεια βέβαια από την δουλεία και επιτρεπόταν όλα αλλά χωρίς υπερβολές. Και για καφεδάκι πήγαινα, και μαγείρευα και ξύλα στην σόμπα έβαζα! Εμείς δεν είχαμε ούτε επαφές εκείνο το διάστημα. Για να αποφύγεις την υπερδιέγερση, που εγώ την πάτησα, θέλει πολύ νερό και ένα αυγό την ημέρα, το ασπράδι κάνει την δουλειά. Εγώ αφού την έπαθα μετά άρχισα να τα τρώω 3 3 και έτσι επανήλθα. Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά εγώ είχα κρυώσει κιόλας και είχα τρελό βήχα και φτέρνισμα και θυμάμαι είχα πάρει τηλ την γιατρό και μου λέει μην φοβάσαι, τίποτα δεν παθαίνεις από αυτά!

HvAnp3.png

καλημέρα κορίτσια!!

νατασούλα τώρα σου έδωσε να παίρνεις κάτι??

νομίζω 3-4 μερούλες χαλαρά..από το κρεβάτι στο καναπέ..καμιά βολτούλα στο σπίτι..να κυκλοφορεί και λίγο το αίμα...απόφυγε σκάλες..μετά νομίζω απλά όχι βάρη όχι ορθοστασία κλπ κλπ..

σαν να είσαι έγκυος..να συνηθίζεις κι όλας:)

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κοριτσια!!!σαπισα στον υπνο παλι αλλα ηταν λιγο ανησυχος ο υπνος μου γιατι καθε 3 ωρες σηκωνομουν για κατουρημα.ειναι απο το πολυ νερο!!!

Νεραιδουλα με εχει πλακωσει στα utro και καθε τρεις μερες κανω και μια ενεση προγεστερονης αντι για χαπια. καθε μερα salospir και φυλλικο.κοβω βολτες στο σπιτι ολη μερα και δεν κανω τιποτα αλλο απο το να αλλαζω καναπε, να σηκωνομαι συνεχεια για κατουρημα και να τρωω!

Διδυμομανουλα θυμαμαι τι ειχες τραβηξει τοτε....ζορι μεγαλο!!εγω το μονο που φοβαμαι ειναι τα τεντωματα που κανω στη διαρκεια του υπνου μου...και εκανα πολλα παναθεμα με!μολις το συνειδητοποιω, το σταματαω βεβαια αλλα......

για συμπτωματα δεν ψαχνω γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα και γενικα δεν χρειαζεται πιστευω.καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αν ειναι να κατσει, θα κατσει!

Καλη επιτυχια για το μπαμπακα σου και να δεις που μπορα ειναι και αυτο και θα περασει!!!

γεια σας κ απο μενα!!

μαρακι μου ο μπεμπης γεννηθηκε 3300 κ βγηλαμε απο την κλινικη 3150 σημερα που πηγαμε στον παιδιατρο ειναι 3350 μια χαρα. στηθος επιασε αμεσως του εδωσα το πρωτογαλα κ τωρα ακομα περιμενω να κατεβει το γαλα που σιγα μην κατεβει , την πρωτη μερα ετρωγε καθε 4 ωρες χθες μεχρι το βραδυ παλι ανα 3- 4 ωρες κ μετα το βραδυ ανα 2ωρο, ρωτα οτι θες να μαθαινεις σιγα σιγα κ εσυ .

που θα γεννησεις εσυ?

νατασα μου καλσ κανεις ξαπλα κ παλι ξαπλα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

46. elpidaa

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8. natasoula81 --> 8/7

Ποσοστό: 3/7

Μανούλες

Τίνα-Κοριτσάκι 20/6/2013.βάρος:2400γρ

Παπάκι -Αγοράκι 22/6/2013. βάρος : 3300γρ

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα κορίτσια!!!

νατασούλα μου,το σαλοσπίρ τι είναι ασπηρινούλα??

μαρακι μου, εύχομαι όλα να πάνε μια χαρά με το μπαμπά σου..

μίνα μου, θα κατεβεί που θα πάει αφού του έδωσε πρωτόγαλα όλα μια χαρά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα σε ολες!!!!

μαράκι η μπέμπα γεννηθηκε 2400 και οταν βγηκαμε ηταν 2200, ο γιατρος επεσε μέσα γτο βάρος γιατι μας ελεγε 2600 με ημερομηνια 1/7.

δεν πονεσα καθολου και δεν καταλαβα τιποτα με την καισαρικη, ουτε και η επισκληριδιος με πόνεσε αν και φοβαμαι τις ενεσεις ...σηκώθηκα 3 ωρες μετα και περπάτησα κανονικα, απλά την πρωτη μερα δεν μου δινανε ουτε νερο και με αυτη την ζέστη υπέφερα....

η μικρη επιασε αμεσως στηθος αλλά το γάλα κατέβηκε την τρίτη μέρα,την εβαζα συνεχεια απο την πρωτη μέρα για να κατέβει.

την θηλάζω αποκλειστικα και τρωει καθε 3 με 4 ωρες, αναλογα ποτε θα ξυπνήσει γιατι ειναι υπναρου, να φανταστεις το βράδι κοιμαται 6 ωρες συνεχομενα και την ξυπναμε με το ζόρι να φαει...δεν μου εμοιασε καθολου τελικά χιχι:-P

εσυ ποτε γεννας?

μαράκι ευχομαι ολα να πάνε καλά με τον μπαμπάκα σου και να ειναι το τελευταιο δυσάρεστο που περνατε.

νατασούλα λιωσε στην ξάπλα, 4 μέρες ειναι θα περάσουν, ασε τις δουλειες τωρα σημασια εχει να ηρεμήσεις και να φωλιασουν τα αυγουλάκια σου, μακάρι να εισαι η επόμενη διδυμομανούλα!!!

νεραιδούλα μου εσύ ποτε θα προχωρήσεις στο επόμενο βήμα????

παπάκι τρωει ο μικρός εεεε? εμας παρεμεινε στο ιδιο βαρος και ειπε η παιδιατρος να τρωω εγω καλά για να δυναμώσει το γάλα μου...αλλο που δεν ηθελα και εγω, ολη μερα μασουλάω χωρις τυψεις χιχι, αλήθεια ποσα κιλα εχασες μετα τη γέννα? εγω 8

8 κιλά σε τόσο σύντομο διάστημα!!!μπράβο σου!!!!

πόσα είχες βάλει??

ήσουνα όμως και πολύ αδύνατη ε??

εσύ ήσουνα κάτω από 50 ή το μαράκι?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...