Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδουλα αυριο παω για εμβρυομεταφορα.στις 11.30 πρεπει να ειμαι εκει με φουσκωμενη κυστη!με βλεπω να τα κανω πανω μου!!!

νατασούλα μου, πολύ καλή επιτυχία!!!

η Παναγία να είναι μαζί σου!!

μετά ξεκούραση ε?? για λίγες μερούλες σίγουρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ :

Το βράδυ πριν την επιστροφή των εμβρύων στη μήτρα είναι καλό, αν είναι δυνατό, το ζευγάρι να έχει σεξουαλική επαφή. όμως αυτό είναι απλά μια εισήγηση , δεν είναι καθόλου απαραίτητο.

ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε καθόλου αρώματα ή κρέμες τόσο εσείς όσο και οι συνοδοί σας

1533345xcnw09g7xt.gif

Ευχαριστω πολυ νεραιδουλα μου!!!!μετα για καμια βδομαδα δεν ρισκαρω τιποτα!το σπιτι το εκανα ολο σημερα για να μην κανω τιποτα τις υπολοιπες μερες.φιλακια πολλα!!

Σήμερα είδα το παπάκι μου και τον μπέμπη...

Είναι και οι δύο καλά,ο μπέμπης είναι μια γλύκα και προσωπική μου άποψη είναι πως μοιάζει περισσότερο στην μαμά...

Συγκινηθήκαμε πολύ σήμερα...

natasoula μου όλα να πάνε κατευχήν αύριο σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και όλες μου τις ευχές!!!

Διαφημίσεις

αχου το παπί και το παπάκι!!!

Παπί θέλουμε φώτο από το παπάκι!!

και εσύ τίνα από την κουκλίτσα!!!

νατασούλα μου, πολύ πολύ καλή επιτυχία!!να φωλίασουν στη κοιλίτσα σου και να σε κάνουν μανούλα!!

φιλάκια σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα και απο εμένα,

μπρόβο βρε τίνα να εισαι καλά και εσύ και το μωράκι σου να το χαίρεστε και πάλι!!!!

νατάσα καλή εμβρυομεταφορά και να μείνουν μέσα στην κολίτσα σου!!!

απο την δουλεία σου έχεις πάρει αδεία???

με την φάρμακα εκάνες το 9 αυγουλάκια εμένα μου έδωσε τα conal 1050 1 κουτι και 1 κουτι conal 900 και ένα άλλο για πιο μετά που δεν το θυμάμαι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσια!!!ευχαριστω για τις ευχες!!!!περιμενω να μπω τωρα και να τα πουμε με την εμβρυολογο.ηρθε η ωρα,με περιμενουν 2 ζουζουνακια!

Μινα εμενα μου ειχε δωσει τις menopur και τις suprefact.το μακρυ πρωτοκολλο θα ακολουθησεις; Και φυσικα πηρα αδεια!να το εκμεταλλευτω και λιγο!πηρα μια βδομαδα γεματη.

εύχομαι να φωλίασουν τα ζουζούνια σου!!!

μίνα τις gonal εννοείς? τις αγόρασες ή τις πήρες δωρεάν? από ότι ξέρω είναι πολύ ακριβές..

εμένα τις πουρεγκον, μετά φοστιμόν μαζί με μεριονάλ

και τις ολτραγκουρταν οι οποίες είναι ανταγωνιστής

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι tinkerbell αυτές εννοώ της gonal και εχουν 740 ευρω και ναι θα της πληρώσω για να περάσω επιτροπή μου είπαν τον ιανουάριο οποτε δεν τα γλυτώνω τα 740.εσυ πότε ξεκινας???

νατασα ευχομαι να έχουν πάει καλά τέτοια ώρα οπότε θα σου πω καλή υψηλή χοριακη να έχεις!!!!!!

δεν θα κανώ το μακρή πρωτοκολλο θα αδιαθετησω στης 10 ιουλιου και ξεκινάω της gonal εντωμεταξύ απο τότε που το πήραμε απόφαση περημένω πως και πως να ξεκινήσω,μηπως δεν πάω καλά???

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Μια χαρα εισαι Μινακι!!!και εγω την ιδια τρελα με σενα εχω!δεν εβλεπα την ωρα!!

Καλα κοριτσια,το θεατρο του παραλογου σημερα.εκανα τη μαλακια και ηπια πολυ περισσοτερο νερο απ΄οτι επρεπε γιατι οπως γνωριζετε πρεπει να εχεις την κυστη φουσκωμενη.εγω βεβαια την παραφουσκωσα!!!με το που κανουμε την εμβρυομεταφορα μετα απο ενα 15λεπτο σηκωθηκα και ετρεχα τουαλετα.....φυσικα πηρα την αδεια πρωτα απο τη νοσοκομα αν κανει να σηκωθω,αλλα ρε κοριτσια τετοιο κατουρημα δεν εχω ξανανιωσει στη ζωη μου!μολις μου εβαλαν τον κολποδιαστολεα,λεω παει φευγουν....!!!!Αμα εξαιρεσουμε το κατουρημα οπου ακομα τρεχω καθε τρεις και λιγο,ολα πηγαν τελεια.συνολικα εμεινα μια ωρα ξαπλωμενη(με τα διαλειμματα φυσικα) και εγω και τα δυο να μου κρατανε συντροφια!εφαγα και την ενεσουλα μου και ολα μια χαρα

Μινα με το καλο να ξεκινησεις και εσυ!!!!

Νεραιδουλα εσυ θα ξεκινησεις συντομα;

Γεια σας κ απο μενα!!!

γυρισαμε σπιτακι μας αν κ καλα ηταν στην κλινικη τετοια περιποιηση που ειχαμε ελεγα να μην φυγω . ο μπεμπης μας ειναι καλα θα κανουμε κ το μπανακι μας σε λιγο να δω πως θα τον ξυπνησω παλι που δεν ξυπναει με τιποτα .

Σας ευχαριστω ολες για της ευχες σας σας ευχομε κ εγω ολοψυχα να το ζησετε κ να το απολαυσεται ειναι το ποιο ομορφο συναισθημα στον κοσμο να ακους το κλαμα του παιδιου σου να τον παιρνεις αγκαλιτσα κ να λες ειναι δικο μου!!!!!!

νατασουλα μου με το καλο κοριτσι μου καλα αποτελεσματα να εχεις να πεις ευχαριστα νεα !! κ να πανηγυρισουμε ολες μαζι !!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

1478276movxipa47p.gif

νατασαρα καλημερα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα σπορακια να φυτρωνουν μεσα σου!να ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι να τελειωνεις με μια και καλη!η τσαμπικα και ο πανορμιτης να βοηθησουν και σενα και ολες τις κοπελες που ταλαιπωρουνται.καλημερα και φιλαααακια πολλαααα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...