Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αντε, θα σηκωθω λιγο-λιγο να κανω ενα ντουζακι, γιατι σε μια ωριτσα παιζει καφες στην Κρηνη! Μπορει και πεζοδρομο Καλαμαριας, θα δειξει!

πιες και για μένα ένα!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

georgia απο πειρατικα και κλεφτα το παρακαναμε περισι το καλοκαιρι...Τι μαζι καναμε δηθεν ντουζ για να μην αργησουμε τι ελα μου τριψεις την πλατη...Το εχουμε ξαναδει το εργο...

Κοιμομαστε και οι τρεις μαζι παντα οταν ερχεται εδω η μικρη ευτυχως εχουμε τεραστιο κρεβατι!

Καιρο εχω να παω Κρηνη για καφε ειχα μια φιλη που εμενε Πασαλιδη πριν χρονια και ερχομουν συχνα...Να περασεις καλα!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ.. ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΩΘΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ.. ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΩΘΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ?ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...

καλή σου επιτυχία!!!Ξεκούραση τώρα ναι..και όλα θα πάνε καλά!!!

πρήξιμο εγώ δεν είχα..αλλά κοριτσάκια ναι..πονάκια..αρκετά..

πότε σου είπε για χοριακή να σε βάλουμε στη λίστα?

1533345xcnw09g7xt.gif

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ... 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ...

Διαφημίσεις

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ... 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ...

Κορίτσι καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα να έχεις. Και εγώ μετά την σπερματέγχυση είχα και πρήξιμο και πόνους! Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι ξεκούραστη, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες να προσέχεις πολύ, μετά κανονικά μου είχε πει ο γιατρός μου. Με το καλό σε βάζω στη λίστα μας!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

21. deni..29: 16 Αυγούστου

Ποσοστό: 5/17

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ

7. IOANNA111

8. stogiaki

9. catherinec

10. Skybeam

11. janneta

12. Evangeliapan

13. ΜΑΡΙΑ!!

Μαράκι που είσαι εσύ χαμένη σήμερα;

Αντε, θα σηκωθω λιγο-λιγο να κανω ενα ντουζακι, γιατι σε μια ωριτσα παιζει καφες στην Κρηνη! Μπορει και πεζοδρομο Καλαμαριας, θα δειξει!

Καλά να περάσεις κορίτσι!!!

Κοριτσια μου καλημερα!

Δεν σας ξεχναω απλα εχει ερθει η μικρουλα μας και με τρεχει λιγο οχι να κανουμε γλυκο οχι να παμε να δουμε βιτρινες οχι να βαψουμε νυχια...Μια χαρα περναμε...

Το βραδακι θα φυγουμε κι εμεις για Χαλκιδικη μαλλον πρωτα ο Θεος,εμεις παμε παντα Ποσειδι.Δεν εχω ξαναδει πιο τελεια θαλασσα απο τα Αιγαιοπελαγιτικα...Ειμαι ερωτευμενη!

Καλα να περασετε οσες πατε κι εσεις για μπανακια και καλο κουραγιο σε οσες μεινετε σπιτακι...

Καλα αποτελεσματα και τρισευχαριστα να εχουμε την Δευτερα!Εγω λογικα σημερα-αυριο θα εχω ωορρηξια (ελπιζω) αλλα με την μικρη να κοιμαται μαζι μας δυσκολα τα πραγματα...

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω θετικη ενεργεια ++++++++++++++++

Τέλεια, καλά να περάσετε!!! Πόσο χρονών είναι? Είναι πολύ σημαντικό που είστε τόσο καλά μαζί!!! Άντε γρήγορα και ένα δικό σου παιδάκι!

πολύ καλά θα κάνεις!!! και εγώ θέλω να σκέφτομαι άλλα πράγματα....εγώ θέλω να κοιμηθώ μέχρι τη Δευτέρα γίνεται????? :)

κορίτσια σκέφτομαι να σταματήσω τα ουτρο σήμερα :( δεν ξέρω τι να κάνω...δεν θέλω άλλη μια αρνητική χοριακή...

maria papa που είσαι καλέ???

Ευτυχώς απ' ότι διάβασα άλλαξες γνώμη και θα τα συνεχίσεις, ξέρω ότι αυτές οι μέρες της αναμονής είναι οι δυσκολότερες αλλά λίγη υπομονή ακόμα! Κερνάω υποβρύχιο το απόγευμα ;)

HvAnp3.png

Hρθα κ εγωω!!!

τι κανετε κοριτσια? tinkerbell!24 τι θα γινει θα την παλεψουμε πως το βλεπεις?

άντε και σε μελέτησα πριν λίγο! Όλα καλά? Αντε υπομονή, 2 μερούλες μέχρι την χοριακή! Πως είσαι?

HvAnp3.png

Κερνάω υποβρύχιο το απόγευμα ;)

σε κανένα 30 λεπτό είναι η ώρα του;);)να έρθω να μου κεράσεις...μην μου πεις και εσύ θεσ.γιατί θα τρελαθώ.....:) ήπια πριν λίγο και τον ανανά!!!!

Hρθα κ εγωω!!!

τι κανετε κοριτσια? tinkerbell!24 τι θα γινει θα την παλεψουμε πως το βλεπεις?

μια χαρά όλα θα πάνε...θα περάσουν οι μέρες...Δευτέρα θα ξέρουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

άντε και σε μελέτησα πριν λίγο! Όλα καλά? Αντε υπομονή, 2 μερούλες μέχρι την χοριακή! Πως είσαι?

δεν ειχα ιντερνετ καθολου σημερα κ πριν λιγο εγινε η συνδεση πω πω τρελαθηκα χωρις ιντερνετ σημερα χαχαχα κ χωρις εσας!!!

κανονικα σημερα επρεπε να κανω την χοριακη αλλα δεν πηγα γιατι την προηγουμενη φορα παρασκευη βραδυ αδιαθετησα οποτε ειπα να μην παω αλλα ουτε κ το τεστ που εχω στο συρταρι δεν εκανα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Να ΄μαι κι εγω! Ο καφες βγηκε extra large, αλλα αρχισε να ποναει η κοιλιτσα μου και ξαναμαζευτηκα στο κρεββατακι μου!

deni..29, καλως ηρθες και καλη επιτυχια! Τις πρωτες μερες μπορει να εχεις καποια πονακια απο τη διαδικασια, μη δινεις σημασια! Να εισαι πολυ προσεκτικη απο την επομενη Τεταρτη μεχρι Σαββατο, ειναι οι μερες της εμφυτευσης, αν μπορεις μεινε ξαπλωμενη εκεινο το διαστημα! Τις αλλες μερες απλα χαλαρα και η Παναγιά μαζι μας!

maria papa, αφου δεν υπαρχει ακομα ιχνος ειμαστε σε καλο δρομο! Θαυμαζω παντως την υπομονη σου, εγω το τεστ θα το ειχα κανει!!

μια χαρά όλα θα πάνε...θα περάσουν οι μέρες...Δευτέρα θα ξέρουμε!!!

πω κοριτσι η μεση μου με εχει τρελανει εσυ τι λεει? πως ειμαστε σημερα?

και εγώ μια από τα ίδια...βασικά μετά το μεσημέρι και από τη κούραση πονάω αρκετά...και τη μέση και τη κοιλία..

ας είμαστε αισιόδοξες...μακάρι να είναι όλα για καλό!!!

σε παρέσυρα και εσένα να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

ΕΣΕΝΑ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ευχαριστώ πάρα πολύ και σε σένα σύντομα μια τεράστια χοριακή...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...