Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Παπακι να ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ!!!!εμαθα οτι σε παιδεψε λιγο αλλα χαλαλι!!!!αντε κοριτσια ειχατε δεν ειχατε,μαζι γεννησατε!χα χα!!ευχομαι σε ολες απο δω και περα μονο χαρες!!!

Α να σας πω και τα δικα μου.μου πηραν 9 αυγα.σημερα το πρωι με πηρε τηλ η εμβρυολογος και μου ειπε οτι τα 7 ηταν ωριμα και γονιμοποιηθηκαν τελικα τα 5.ελπιζω να ειναι καλο αυτο......!!δεν εχω και ιδεα τρομαρα μου!

Α να σας πω και τα δικα μου.μου πηραν 9 αυγα.σημερα το πρωι με πηρε τηλ η εμβρυολογος και μου ειπε οτι τα 7 ηταν ωριμα και γονιμοποιηθηκαν τελικα τα 5.ελπιζω να ειναι καλο αυτο......!!δεν εχω και ιδεα τρομαρα μου!

μόλις θα σε ρωτούσα!!

τελικά 9 έκανες ε?? μπράβο πολύ καλά!!

στο τελευταίο υπέρυχο νομίζω ήταν 7??

τα 5 μια χαρά...αφού έτσι κι αλλίως 2 ή 3 θα σου βάλει!!

σου είπε πόσα θα σου βάλει??

πως ήταν η διαδικασία??τι συμβουλές σου έδωσε για τώρα?και πότε θα πάς για τη μεταφορά?

κάνατε μικρογονιμοποίηση ή όχι??

κορίτσια δεν θυμάμαι έκανε καμία από τις κοπέλες μας εδώ μικρογονιμοποίηση??

νατασούλα μου, θα δεις ότι από αυτά τα 5 σίγουρα το 1 μην σου πω και τα 2 του χρόνου το Μάρτιο θα τα κρατάς γερά στην αγκαλία σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8.

Ποσοστό: 3/7

Μανούλες

Τίνα-Κοριτσάκι 20/6/2013.βάρος:2400γρ

Παπάκι -Αγοράκι 22/6/2013

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα μου απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!χθες μας ειπε οτι το πιο πιθανον ειναι να κανει μικρογονομοποιηση.αλλα το πρωι που με πηρε δεν την ρωτησα γιατι ημουν μεσα στον υπνο!!Η διαδικασια ηταν πολλη απλη!με κοιμησαν και δεν καταλαβα τιποτα.λιγο πονουσα βεβαια μετα σα να εχω περιοδο αλλα σαπισα στον υπνο μολις ωυρισαμε και δεν εδωσα σημασια.να φανταστεις μολισ τελειωσαμε πηγαμε στα ΙΚΕΑ για να ψωνησουμε για το σπιτι.σα μαστουρωμενη ημουν ομως.αλλου πατουσα αλλου βρισκομουν...

Ειπε οτι θα μου βαλει 2 λογω ηλικιας και δεν το ρισκαρουν με 3.να σου την αληεια ομως δεν θα ειχα προβλημα και τρια.χι χι!!ακομα ιδιαιτερες οδηγιες δε μου εδωσαν απλα κατι χαπια μου εδωσαν να παιρνω και χαπακωνομαι ολη μεσα.προγεστερονη μπολικη και σε ενεση μαλιστα, salospir και φυλλικο.αυριο ειπε θα με ξαναπαρει να μου πει πως πανε οι μικροι ΝατασουλοΠανουλιδες

Νατάσα τέλεια τα νέα σου,μπράβο!!!

και εμένα όταν μου πείρε το ιστορικό μου είπαι η ενα θα βάλουμε ή δυο τρία με τίποτα λόγο ηλικιάς και του λέω εγώ καλά ασ γονιμοποιηθούνε πρώτα και μετά βλέπουμε και μου απανταεί και παλί, εισαι μικρη και βάση ιστορικου για 10 σε βλέπω να γονιμοποιούνται!!

εάν σου είχαι κάνει μικρογονοιμοποιηση θα στο ειχαι πεί πυστεύω,εχω καλό προαίσθημα για εσένα όπως είχα και με τη λεια και πέτυχε!!!!

αντε καλή εμβυομεταφόρα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γυρίσαμε σπίτι τρείς!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και πραγματικά μεσα απο την ψυχή μου να ζήσετε ολες σύντομα αυτο το θαύμα.

την πέμπτη πηγα στο γιατρό και ειχα συσπάσεις καθε 4 λεπτά και διαστολή 3 και ουτε που το κατάλαβα....αλλά η μπεμπα ερχοταν με τα ποδια, μου λέει πας αμεσως κλινικη γιατι ξεκιναει φυσιολογικος τοκετος και αδικα θα φας τους πονους, ετσι για ποτε πήγα και για ποτε γέννησα δεν το κατάλαβα, η καισαρικη σαν εμπειρία εντελώς ανώδυνη, σε πέντε λεπτα μετα την νάρκωση ακουσα το πιο γλυκο κλάμα της ζωης μου!!!!

θα σας πω λεπτομερειες στην πρώτη ευκαιρία.

να ευχηθω και στο παπάκι μας φυσικά, να σας ζήσει, γερο και καλότυχο!!!:-P

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα καλή επιτυχια και σε σένα, ολα να πάνε καλά, μια χαρα τα αυγουλάκια σου και σύντομα να γίνουν μωράκια.

ευαγγελία μου ελπίζω να περάσει και αυτο και αλλη ταλαιπωρια να μην σε βρει κορίτσι μου, εχεις περάσει πολλά και ξέρω οτι σύντομα θα ανταμειφθεις για ολα.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κορρσια μου τι κανετε;;

Τινακι ποσο τελεια!!!αντε να χαρεις την κοριτσαρα σου τωρα και να της δωσεις πολλα φιλια απο ολες μας!!

Εμεξα κε πηρε πριν απο λιγο η εμβρυολογος και μου ειπε οτι τελικα τα 4 προχωρησαν αλλα απο τα 2 δεν ειναι πολλη ευχαριστημενη γιατι προχωρησαν μονο σε 3 διαρεσεις.αν προχωρησουν μεχρι αυριο θα μπουν στην καταψυξη.τα αλλα 2 εφτασαν τις 7 διαιρεσεις,ειναι αριστης ποιοτητας και αυριο το πρωι θα παω να μου τα βαλουν.και τι σκεφτομουν;;;!δες που ξεκινησα με 9 και εμειναν 2 στην ουσια.παλι καλα γιατι ετσι κι αλλιως 2 θα μου εβαζαν!μακαρι να ειναι και τα τυχερα μου!!!

κορίτσια μου γυρίσαμε σπίτι τρείς!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και πραγματικά μεσα απο την ψυχή μου να ζήσετε ολες σύντομα αυτο το θαύμα.

την πέμπτη πηγα στο γιατρό και ειχα συσπάσεις καθε 4 λεπτά και διαστολή 3 και ουτε που το κατάλαβα....αλλά η μπεμπα ερχοταν με τα ποδια, μου λέει πας αμεσως κλινικη γιατι ξεκιναει φυσιολογικος τοκετος και αδικα θα φας τους πονους, ετσι για ποτε πήγα και για ποτε γέννησα δεν το κατάλαβα, η καισαρικη σαν εμπειρία εντελώς ανώδυνη, σε πέντε λεπτα μετα την νάρκωση ακουσα το πιο γλυκο κλάμα της ζωης μου!!!!

θα σας πω λεπτομερειες στην πρώτη ευκαιρία.

να ευχηθω και στο παπάκι μας φυσικά, να σας ζήσει, γερο και καλότυχο!!!:-P

Τίνα μου, να σας ζήσει!!Πάντα με υγεία!!!

τι ωραία που τα λες..όταν βρεις χρόνο θέλουμε και άλλες περιγραφές!!

Κορρσια μου τι κανετε;;

Τινακι ποσο τελεια!!!αντε να χαρεις την κοριτσαρα σου τωρα και να της δωσεις πολλα φιλια απο ολες μας!!

Εμεξα κε πηρε πριν απο λιγο η εμβρυολογος και μου ειπε οτι τελικα τα 4 προχωρησαν αλλα απο τα 2 δεν ειναι πολλη ευχαριστημενη γιατι προχωρησαν μονο σε 3 διαρεσεις.αν προχωρησουν μεχρι αυριο θα μπουν στην καταψυξη.τα αλλα 2 εφτασαν τις 7 διαιρεσεις,ειναι αριστης ποιοτητας και αυριο το πρωι θα παω να μου τα βαλουν.και τι σκεφτομουν;;;!δες που ξεκινησα με 9 και εμειναν 2 στην ουσια.παλι καλα γιατι ετσι κι αλλιως 2 θα μου εβαζαν!μακαρι να ειναι και τα τυχερα μου!!!

θα είναι τα τυχερά σου!!!μην ανησυχείς!!!θα το δείς!!πότε θα πας για εμβρυομεταφορά??

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...