Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αγάπη μου σοβαρά??πας απόψε??

άντε καλή μου, με το καλό να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλία σου!!!

όλα θα πάνε τέλεια!!

θα περιμένουμε νέα!!!

φιλάκια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

tinkerbell σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου...ήμουν σε κατάσταση σοκ για λίγο καιρό και δεν ήθελα να το συζητήσω...ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά...

Δεν έχω ασχοληθεί ούτε με την ομοιοπαθητική ούτε με υπέρηχους το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να περάσει κι αυτή η μπόρα!

παπάκι εγώ τόσο καιρό σου έκανα παρέα για να σου παίρνω μπεμπεδόσκονη αλλά ατύχησα...από αύριο δεν θα σου ξανακάνω παρέα :tongue: μην χαίρεσαι από αύριο θα έρχομαι να μένω σπίτι σου για να παίζω με τον μπέμπη και μετά θα πηγαίνω στης Άσπας να παίρνω φιλάκια από τον Γιωργάκη μου :P

όλα θα πάνε καλά!!μην μου ανησυχείς!!

θα περάσει και αύτή η μπόρα και εύχομαι να είναι η τελευταία!!!

θα σε κολλήσει μπεμπεδόσκονη αμέσως ο μπέμπης!!!με τη πρώτη αγκαλία!!

σας χθες θυμάμαι που έμαθε τα ευχάριστα το παπάκι...

ευαγγελία είσαι υπευθυνη να μας το ανακοινώσεις!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευαγγελία μου, εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς..δεν είχα ιδέα και πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ...

περαστικά να είναι όλα κορίτσι μου..

μαρία μου, περαστικά στο πατερούλη σου, μακάρι να μην έκανε μεταστασή και όλα θα πάνε καλά..

όλα μέσα στη ζωή είναι και οι χαρές και οι στεναχώριες..

πρόσεχε όμως να μην επιβαρύνεις τις κορούλες σου!!!

να σας ζήσει και το ανηψάκι σας!!με το καλό στην ώρα τους και οι κορούλες σου!!

παπάκι μου και στα δικά σου, καλή ελευθερία!

μινα εδώ είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα..δεν έχει να κάνει με επιτροπές κλπ..παίρνεις από το νοσοκομείο μερικά φάρμακα δωρεάν, τα οποία όμως οι γιατροί δεν πολύεμπιστευονται και σε βάζουν να πάρεις τη πουρεγκον(450Ε έχει) και η δίνεις και στο γιατρό πάνω από 3500 τώρα πόσα ακριβώς δεν ξέρω...

ευαγγελία μου, συνεχίζεις την ομοιοπαθητική?

νατασούλα μου, μια χαρά σε βρίσκω!!!χαλαρά και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!!! αύριο ε?? η Παναγία μαζί σας!!!

ζανέτα μου τι κάνεις?? πως πάει η εγκυμοσύνη?

άσπα θέλω και εγώ φιλάκι από το Γιωργάκη σου...

τι κάνεις βρε ψυχή? όλα καλά??φαντάζομαι έκλεισαν τα φροντηστήρια και απολαυμβάνεις τις διακοπές σου??

φιλάκια πολλά σε όλες!!

γεια σου τινκ μου και υπολοιπες κοπελες!η εγκυμοσυνη καλα παει,δοξα το θεο!τον νιωθω κλωτσαει ,ταρακουνιεται ολη η κοιλια μου!προχθες εκανα εξετασεις αιματος ,ουρων,και καμπυλη σακχαρου ολα ηταν οκ.μου ειπε να πινω πολλα νερα για να ουρω ,γιατι η ουρων εδειξε αρκετα πλακωδη!αυτα απο μενα.

μινα πα αντε με το καλο και με εναν πονο,αχ τι καλα δεν θα σε πιασουν ολες οι ζεστες του καλοκαιριου.ενω εγω θα δεινοπαθησω,ηδη εχω αρχισει να βασανιζομαι με τη ζεστη.

ευαγγελια μου ευχομαι περαστικα και ταχστη αναρρωση στον αντρα σου .αστα και μενα η μανα μου ειναι στο νοσοκομειο εκτος απο τους λειχηνες ειχε και κατι δυσπλασιες στη γλωσσα ,που επρεπε να αφαιρεθουν οπωσδηποτε.ας ελπισουμε να σταματησει εδω ολη η ιστορια !η αγαπημενη μου θεια ειναι με εγκεφαλικη αιμοραγια στο νοσοκομειο στην ελβετια.ανεβηκε η πιεση αποτομα και επεσε μες στο μπανιο.δε θελω να σκεφτομαι αρνητικα γιατι δεν κερδιζω τιποτα.τουλαχιστον η θετικη σκεψη βοηθαει και εμας ,αλλα και τους διπλα μας!

φιλααακια κοπελες μου!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε από την κλινική!Το παπάκι θα είναι ήδη στο κρεβατάκι...Εγώ αγχώθηκα περισσότερο από όλους νομίζω...

Θα σας έχω περισσότερα νέα αύριο...

Με έναν πόνο φιλενάδα και η Παναγίτσα να είναι δίπλα σου!!!

Καλημερα κοριτσουδια!!!

Τινακι να ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!!!αχ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα και τι απιστευτο το θαυμα της ζωης!!!

Παπακι γεννησες;;;!!!!!!ολα καλα;;;!!ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΗΘΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ:ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ και κοριτσια ευχομαι και αλλα τοσα μωρακια απο ολες!!!

Πατριωτακι να περιμενεις τηλεφωνο το απογευμα.θα σε παρω να τα πουμε!

Φιλια σε ολες!

Ασπα μου τωρα απολαυσε το καλοκαιρι και πολλα μπανια με τους αντρες σου!

Νεραιδουλα που εισαι ρε ψυχη;;ολα καλα;

Μινα ni παλι καλα που θα πληρωσεις τοσα για την εξωσωματικη.εμεις θα σκασουμε 2.500!αλλα χαλαλι!!

Φιλαρες!παω να αρμεξουν και θα τα πουμε μετα!μουτς!!

Καλημέρα!!!!

Τινάκι και Μινάκι να σας ζήσουν τα μωράκια, καλότυχα και γερά πάνω απ' όλα να είναι!!! Τέλεια, απολαύστε τις στιγμές, περιμένουμε νεώτερα με αγωνία!!! Να είστε και εσείς γερές να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!

HvAnp3.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Τα δικα μου τα νεα αρκετα καλα πιστευω!!αυριο εχω παλι ραντεβου και θα κανουμε τις τελευταιες μετρησεις.χθες ειχα οιστραδιολη 1055 και τα αυγουλακια μου 7.ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και πιστευει οτι παμε πολυ καλα.αυριο λογικα θα ειναι παραπανω η οιστραδιολη και τα αυγα μεγαλυτερα!μη με ρωτησετε το μεγεθος τους δεν θυμαμαι καθολου!αυτο θα πει ειμαι αλλου!!!το Σαββατο υπολογιζει ο γιατρος για ωοληψια.αντε να δουμε!

Κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία σήμερα, όλα να πάνε καλά, να σου τα πάρουν, να γονιμοποιηθούν και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν!!!! Περιμένουμε νέα όταν μπορέσεις!!!

maria_v εύχομαι να είναι καλά τα κοριτσάκια σου και εσύ και ο μπαμπάς σου!Κι εμείς με διάγνωση κακοήθειας στον άντρα μου τρέχουμε θα ξέρουμε περισσότερα μετά την επέμβαση και την βιοψία αν και όλοι οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις...Οπότε εύχομαι υπομονή και καλά αποτελέσματα για να μην στεναχωριούνται και τα μωράκια σου!

Κοριτσάκι μου δεν είχα ιδέα ότι περνούσες τέτοιο Γολγοθά. Ξέρω ότι έχεις πίστη στο Θεό και ότι θα σας βοηθήσει, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να είναι μετά από καιρό, όλο αυτό σαν ένα κακό όνειρο, υπομονή και κουράγιο.

astage, mina-ni, tinkerbell σας ευχαριστώ πολύ και για το κουράγιο που μου δίνετε και για τις ευχές για τον ανιψιό μου! Η αξονική ευτυχώς βγήκε καλή, δεν έχουμε μεταστάσεις, απλά πρέπει να χειρουργηθεί σε λιγότερο από δέκα μέρες και τώρα ψάχνουμε, νοσοκομεία, γιατρούς και χρήματα... Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.

Πήγαμε είδαμε και τα κορίτσια μας, έγιναν 1500γρ η κάθε μια, και τώρα θα πηγαίνω κάθε 15 μέρες να με βλέπει. Ολα καλά φαίνονται, ήταν τόσο κινητικές που ούτε καρδιά δεν μπορούσε να ακούσει, πεταγόταν χέρια-πόδια, χαμός μέσα στην κοιλιά μου, απορώ πως χωράνε εκεί μέσα, κάθε μέρα παρακαλάω να είναι γερές και να βγουν στην ώρα τους.

HvAnp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν λέει ότι το παπάκι δεν γέννησε ακόμη.Έχει πόνους από χθες που της βάλανε τον ορό αλλά δεν έχει διαστολή οπότε περιμένουμε...Την μάλωσε και μία νοσοκόμα επειδή μιλούσαμε στο κινητό οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα έχω πάλι νέα της...Θα σας ενημερώσω...

natasoula μου πάρε με όποτε θέλεις θα περιμένω!;)

maria_v σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά κι εσύ και οι μπεμπούλες σου και φτάνει και η σειρά σου να τις κρατήσεις αγκαλιά με το καλό!

Να είσαι αισιόδοξη όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα,

αχ με τι ωραία νέα μπείκε ο ιούνιος ευχομαι να συνεχίσει έτσι!!!

αντε παπακι με ένα πόνο!!!!!

νατασα καλή επιτιχια για σήμερα!!!!

γεια σου βρε ευαγγελία με το ιατρικό ανακοινωθέν,περιμένουμε νεότερα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!

Μας την έκανε την τιμή ο μπέμπης και κατέβηκε επιτέλους φυσιολογικά!

Μίλησα με τον ευτυχισμένο πατέρα το παπάκι μου ήταν μέσα ακόμη!

Άντε να παίρνουμε σειρά....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...