Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Παπακι τι κανεις εσυ;;;δροσιζεσαι στη θαλασσιτσα;;;;

Τινακι βραζουμε εδω πανω τις τελευταιες μερες ε;αχ κατακαλοκαιρο θα γεννησετε!!

Νεραιδουλα τι λεει η Κυπρος;εκει δεν αρχισαν οι τρελες ζεστες ακομα;;

Τα δικα μου τα νεα αρκετα καλα πιστευω!!αυριο εχω παλι ραντεβου και θα κανουμε τις τελευταιες μετρησεις.χθες ειχα οιστραδιολη 1055 και τα αυγουλακια μου 7.ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος και πιστευει οτι παμε πολυ καλα.αυριο λογικα θα ειναι παραπανω η οιστραδιολη και τα αυγα μεγαλυτερα!μη με ρωτησετε το μεγεθος τους δεν θυμαμαι καθολου!αυτο θα πει ειμαι αλλου!!!το Σαββατο υπολογιζει ο γιατρος για ωοληψια.αντε να δουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mina-ni δυστυχώς εχουν δυσκολεψει πολύ τα πράγματα με τον εοππυ και δεν δινουν ευκολα τα φαρμακα ουτε για σπερματεγχυση ουτε για εξωσωματικη, τωρα τον γιατρο σου αν μπορει να σου τα δωσει και τα επιστρεφεις μολις περασεις επιτροπή.

παπάκι καλοπερνάει ο μικρούλης γιατι να βγεί?

maria v ευχομαι ολα να ειναι καλά με τον μπαμπά σου και αλλο κακο να μην σας βρει κοριτσάκι μου αρκετα περάσατε, να σας ζήσει και ο μπέμπης σας, μονο χαρές απο εδω και πέρα.

νατασούλα μια χαρα χαλάρη σε βρίσκω και πολύ χαιρομαι, και τα αυγουλακια σου μια χαρά επίσης, με το καλό το επόμενο βήμα με τα θετικότερα αποτελέσματα!!!

εμεις εχουμε γιατρό στις 1 οποτε θα σας ενημερωσω το απόγευμα, και οπως βλέπετε οι αυπνιες μου καλά κρατουν χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!

μαρακι ν μου!!!!να σας ζησει ο μπεμπαρος γερος κ δυνατος !!! για τον μπαμπακα σου ολα καλα θα πανε απλα δυστηχος υπαρχουν κ αυτα στην ζωη εσυ να εισαι ηρεμη κ να μην στεναχωρης της μικρουλες μας !!!

νατασα μου μια χαρα τα αυγουλακια σου τελεια ετσι να συνεχισεις !! εγω δροσιζομαι οσο προλαβενο γιατι μετα καλο αυγουστο μπανια κ εχει τρελες ζεστες με κλιματιστικο κοιμηθηκα χθες κ ξυπνησα με ξερο λαιμο παρολο που δεν ειναι κοντα στην κρεβ/ρα με πειραξε αλλα χωρις αυτο πως θα κοιμομουν χθες. ασε ασε

τινακι μου περιμενουμε νεα κ απο την μπεμπουλα σου σημερα!!

εγω δεν με βλεπω για 29 του μηνα θα σας ενημερωσω για καθετι νεοτερο!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

mina-ni θα μπορούσαν όλα να είναι πολύ καλύτερα αλλά και πολύ χειρότερα οπότε δεν παραπονιέμαι...Δόξα το Θεό και προχωράμε!

Πραγματικά έχουν αλλάξει τα πράγματα με τον ΕΟΠΥΥ και θα την φάμε την ταλαιπωρία μας όπως πάει!Εύχομαι να πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου!Ρώτα μήπως μπορεί να σου δώσει κάποια κοπέλα τα φάρμακα αν εχουν περισσέψει...Είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα!

tina με το καλό να δεις την κοράκλα σου σήμερα και να την χαρείς και στην αγκαλίτσα σου σύντομα!

maria_v εύχομαι να είναι καλά τα κοριτσάκια σου και εσύ και ο μπαμπάς σου!Κι εμείς με διάγνωση κακοήθειας στον άντρα μου τρέχουμε θα ξέρουμε περισσότερα μετά την επέμβαση και την βιοψία αν και όλοι οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις...Οπότε εύχομαι υπομονή και καλά αποτελέσματα για να μην στεναχωριούνται και τα μωράκια σου!

natasoula μου σε έχω στο μυαλό μου θα έχεις την καλύτερη αυγουλοπαραγωγή και θα έχεις σύντομα στην κοιλίτσα σου τουλάχιστον 1 αγγελούδι!Σου στέλνω πολλή πολλή θετική ενέργεια και πολλά φιλιά!

tinkerbell πολλά φιλιά και σε εσένα γλυκούλα μου εύχομαι κι εσύ σύντομα να ξεκινήσεις εντατικά την προσπάθεια και να έχεις και αποτέλεσμα..

παπακι πριν το μαιευτήριο θα πάμε για σφηνάκια είπαμε μην ξεχνιόμαστε...το δικό σου βέβαια θα είναι με χυμό...

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μερικές ψυχούλες που μου σταθήκανε όλο αυτό τον καιρό και στα καλά και στα άσχημα!Είναι ευλογία να γνωρίζεις ανθρώπους αληθινούς με φτερά αγγέλων να σκεπάζουν την ζωή σου...Κοριτσάκια μου σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου...

Σας φιλώ γλυκά όλες να σας έχει ο Θεός καλά!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

παπακι πριν το μαιευτήριο θα πάμε για σφηνάκια είπαμε μην ξεχνιόμαστε...το δικό σου βέβαια θα είναι με χυμό...

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μερικές ψυχούλες που μου σταθήκανε όλο αυτό τον καιρό και στα καλά και στα άσχημα!Είναι ευλογία να γνωρίζεις ανθρώπους αληθινούς με φτερά αγγέλων να σκεπάζουν την ζωή σου...Κοριτσάκια μου σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου...

Σας φιλώ γλυκά όλες να σας έχει ο Θεός καλά!

καλα αυτο εννοητε οτι θα παμε να τα πιουμε χαχαχα απλα να πουμε για την ωρα αν κ θα μιλησουμε στο τηλ θα τα κανονησουμε θα εχουμε κ τα αγορια μας αυτη την φορα!!!!!

φιλακια !!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

λοιπον να σας πω κ τα ευχαριστα νεα μας!!! η τινα με εφαγε λαχανο γεννησε σημερα το μεσημερι με καισαρικη 2400 η μικρουλα μας!!!

με ειπε να σας ενημερωσω ξεκινησαν σιγα σιγα κ τα γενητουρια μας !!

Να σου Ζησει φιλεναδααααααα!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κόρες!!!!!πρώτα απ'ολα

ΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!!

Άντε παπί και στα δικά σου....

Μαζοχα μου σε βρισκω σούπερ!!!με το καλό!!!

Τινκ καλή αρχή και σε σένα.

Μίνα ν άστα να πανε με το κωλοκρατος,ψάξε για τα φάρμακα και από άλλου...ολο και κάτι θα βρεθεί,με το καλό να αρχίσεις κι εσύ...

Βανζελ μου εχεις πολλαααααα φιλάκια γλυκά από τον Γιωργάκη σαν κι αυτό της Κυριακής!!!!

Διδυμομανουλα μου σε αφησα τελευταία.Υπομονη κοριτσαρα μου και να προσεχείς τις κόρες ε;όλα καλα θα πανε με τον μπαμπάκα σου.να σας ζήσει και το μπεμπουλινι!!!

Αυτά απί τον κομήτη Άσπα,σας φιλώ όλες.

ΜΜΜΜΜΑΚΙΑΑΑΑ!!

bKtop2.png8BRwp3.png

τινα να σας ζήσει το κοριτσάκι σας να ειναι υγιής και καλότυχο εύχομαι τα καλήτερα!!!!!!!!!!!!!!

παπακι και στα δικά σου καλή ελευθερια να έχεις και εσύ!!!

ευαγγελία μου τι να πω ρε γαμωτο ευχομαι να πάνε όλα καλά και αφού σας καθησύχασαν οι γιατροι αυτό είναι ευχάριστω να σε έχει και εσένα ο θεός καλά και τον αντρά σου!!!!!

μαρια v,σε καταλαβένω όσο δεν μπορείς να φανταστείς,το έχω περάσει και με τους δύο μου γονείς και την μανα μου ήμουν και πιο μικρη και δεν το είχα πολύ καταλαβη τι είναι αυτο αλλά με τον πατέρα μου ήταν πριν 6 χρόνια.μακάρι να μην έχει πρωχωρίσει και να το προλάβε ο ανθρωπος και να χρειαστει να κάνει μόνο τη θεραπεία που πρεπει!!

σε τρέχουν η στεναχώριες βρε κοριτσάκι απο τότε που έμαθες τα ευχάριστα για εσένα!!!!

πάντως σε ευχαρίστω πολύ για την ευχή σου μακάρι να μείνω και εγώ σε 2 μωρακια έγκυος!!!!και να σου ζήσει και ο ανηψιός!!!!!

τώρα όσο αφορά την επίτροπη φαίνεται έδω στην αττίκη κανουνε πολλές εξωσωματικη και γι'αυτο έχει τόσο αναμονή,πάντως εκεί που περήμενα την κεραμίδα από το ποσό της εξωσωματικης μου ήρθε από τα φάρμακα 1500 η εξωσωμ. και 800 τα φάρμακα!!!

νατασα μια χάρα τα πάς με την παραγώγη σου να συναιχίσεις έτσι σου εύχομαι!!!!!!

φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και πάλι τινα να σου ζήσει!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

astage μου τι φιλί ήταν αυτό ακόμη το ονειρεύομαι...Να του κάνεις μια σφιχτή αγκαλιά και να του δώσεις κι ένα γλυκό γλυκό φιλί από μένα...Αν πήρα εγώ τόσα με ένα φιλί σκέψου τι παίρνεις εσύ από αυτό το υπέροχο πλάσμα!Να τον χαιρόσαστε κοριτσάκι μου και σύντομα να αποκτήσει και αδελφάκιτο χρυσούλι μου!

mina-ni σε ευχαριστώ πολύ πολύ!Πάντως επιμένω όσο είναι καιρός πάρε με τη σειρά τα φόρουμ και ρώτα αν περισσευούν από καμιά κοπέλα φάρμακα...Αν μπορείς να τα γλιτώσεις γιατί να μην το προσπαθήσεις?Μακάρι να είχα εγώ να σου έδινα!!!

tina κοιμάσαι δίπλα στην κοράκλα σου ε?Πόσο υπέροχο μπορεί να είναι τελικά?Θα μου πει λεπτομέρειες το παπί μου σε μερικές μέρες έφτασε και η δική της ώρα :P

καλημέρα κορίτσια!!

δεν διάβασα ακόμη τίποτα..δεν μπήκα χθες...

αλλά διάβασα για τη νέα μας άφιξη!!!

να ευχηθώ πρώτα και μετά να αρχίσω το διάβασμα..

Τινα μου, Να σας ζήσει!!!

Να είναι η ζωη της ρόδο τυχερό!!

images?q=tbn:ANd9GcRpWzq2a45deOzHPHCUvH3hDmHCR5ii3kA48G_4bzfDsYLK_o_5iQ

περιμένουμε λεπτομέρειες!!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευαγγελία μου, εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς..δεν είχα ιδέα και πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πολύ...

περαστικά να είναι όλα κορίτσι μου..

μαρία μου, περαστικά στο πατερούλη σου, μακάρι να μην έκανε μεταστασή και όλα θα πάνε καλά..

όλα μέσα στη ζωή είναι και οι χαρές και οι στεναχώριες..

πρόσεχε όμως να μην επιβαρύνεις τις κορούλες σου!!!

να σας ζήσει και το ανηψάκι σας!!με το καλό στην ώρα τους και οι κορούλες σου!!

παπάκι μου και στα δικά σου, καλή ελευθερία!

μινα εδώ είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα..δεν έχει να κάνει με επιτροπές κλπ..παίρνεις από το νοσοκομείο μερικά φάρμακα δωρεάν, τα οποία όμως οι γιατροί δεν πολύεμπιστευονται και σε βάζουν να πάρεις τη πουρεγκον(450Ε έχει) και η δίνεις και στο γιατρό πάνω από 3500 τώρα πόσα ακριβώς δεν ξέρω...

ευαγγελία μου, συνεχίζεις την ομοιοπαθητική?

νατασούλα μου, μια χαρά σε βρίσκω!!!χαλαρά και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!!! αύριο ε?? η Παναγία μαζί σας!!!

ζανέτα μου τι κάνεις?? πως πάει η εγκυμοσύνη?

άσπα θέλω και εγώ φιλάκι από το Γιωργάκη σου...

τι κάνεις βρε ψυχή? όλα καλά??φαντάζομαι έκλεισαν τα φροντηστήρια και απολαυμβάνεις τις διακοπές σου??

φιλάκια πολλά σε όλες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Αρχικό μήνυμα απο tina32 viewpost.gif

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8.

Ποσοστό: 3/7

Μανούλες

Τίνα-Κοριτσάκι 20/6/2013.βάρος:2400γρ

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα καλημερα!!!

αχ τι ωραια να μπαινεις κ να διαβαζεις ευχαριστα νεα , αχ το κοριτσι μας με την μπεμπουλα της !!!!

αντε βρε κοριτσια κ στα δικα σας με το καλο να πανε καλα ολες σας οι προσπαθειες να ζησετε αυτο το υπεροχο θαυμα να σας γαργαλαει την κοιλιτσα κ μετα να τρωτε κλωστιες κ μετα φυσικα να το παρετε αγκαλιτσα κ νατο ζουλισετε . αυτο το καλοκαιρι να ειναι ποιο καρπερο για ολες σας.

εγω μπαινω σημερα το βραδυ 12:30 στην κλινικη κ πρωτα Ο Θεος μεχρι αυριο το απογευμα θα εχω γεννηση θα σας ενημερωση η πεταλουδιτσα μας!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...