Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!απο τη δουλεια σας στελνω!δεν προλαβαινω ουτε να ξυθω!!!το καινουριο σπιτι ειναι τελειο και το χαιρομαστε παρα πολυ!!

Εχω ξεκινησει και τη διαδικασια της εξωσωματικης και την Κυριακη θα κανω τον πρωτο υπερηχο να δουμε τι λενε τα αυγα.αν και ειναι νωρις πιστευω γιατι σημερα θα κανω την 3η ενεσουλα.προς το παρον δεν το πολυσκεφτομαι γιατι εχω και το σπιτι να ασχοληθω!ευτυχως δηλαδη!!!

Μινα καλη αρχη κοριτσι μου και σε σενα!!νεραιδουλα εσυ ποτε με το καλο;;

Ετοιμογεννες καλα ειστε;;;

Διδυμομανουλα εσυ πως εισαι;;τι κανουν οι κοριτσαρες;;;

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

αντε βρε νατασα κάνε την αρχή καιρό έχουμε να χαρούμε στο foroum!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!!!!!

με πιασανε παλι οι αυπνίες μου.

νατασούλα καλή αρχή, και τυχερή ευχομαι, εχει δίκιο η mina εχουμε καιρο να χαρούμε..ασχολήσου με το νεο σπίτι να μην αγχωθεις και ολα θα γίνουν.

η μπέμπα μου 2300 και δεν γυρισε ακόμη και ουτε προκειται μας ειπε ο γιατρός....οποτε παω για καισαρικη απο 29/6 εως 5/7 δηλ στην 38η εβδομάδα, το ποτε ακριβως θα το δούμε τελευταια στιγμή, θέλουμε να της δώσουμε χρονο να μεγαλώσει αλλά πρέπει να παρακολουθούμε και τις συσπάσεις...οποτε ειμαστε στην αναμονή.

παπάκι λες να γεννήσουμε μαζί στις 29? πλάκα θα εχει

φιλια σε όλες

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα και καλό σαββατοκυριακο!!!!

τινα μια χαρά ειναι η μπεμπουλα σας από βάρος και δεν πειράζει καλήτερα είναι η καισαρικη δεν έχει και επιπλόκες!!!!

αντε αντε καλοκαιρινα θα είναι τα μωράκια σας!!!!!

καλημερα κ απο μενα!!!

αχ ανυπομονο για αυριο να σας δω !!!!

τινακι εμεις κλεισαμε 29 για προκλιση λες να γεννησουμε μαζι ? τελεια θα ειναι !! εγω θα ειμαι στην 39 εβομαδα .πηγα χθες για περπατημα κ με πιανει ενανς πονος κατω χαμηλα για κανα 5λεπτο πηγα μια βολτα στον γιατρο να γραψω φαρμακα κ σκεφτομαι να του πω να την κανουμε την προκλιση στης 22 του μηνα κ μου λεει η κοπελα εχει αλλες 2 κοπελες εκεινη την ημερα με προκλιση αν παω κ εγω κ ειμαστε 3 να δω πως θα μας προλαβει κ μετα λεω αστο παμε στις 29 οπως ειπαμε. σε εσενα δεν λεει να γυριση σε εμανα εχει γυρισει αλλα δεν λεει να κατεβει χαχαχα!!! καλα βολευτηκαν τα ζουρζουνια εκει γιατι να βγουν!!! που θα γεννησης εσυ?

φιλακια σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

mina ειναι λίγο μικρούλα η μπέμπα αλλα ελπίζω να παρει βάρος τις επομενες εβδομάδες, οσο για την καισαρικη αν και στεναχωρεθηκα στην αρχη γιατι ηθελα να ζήσω την εμπειρια του τοκετου τωρα το εχω παρει πιο χαλαρα γιατι ειμαι και φοβητσιαρα ειναι η αλήθεια!!!

παπάκι μεχρι τις 29 μπορει να εμπεδωθει και να μην χρειαστει πρόκληση.

θα γεννησω σε ιδιωτικο μαιευτηριο εδω στην πόλη μου, εσύ θεσ/νικη?

πρώτη θα γεννησεις γιατι εμεις θελουμε να την παρω ολη την 38η εβδομαδα για να πάρει βάρος

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

που χαθήκατε όλες????????????

γεια σου κοριτσι!!!!

τι κανεις? εχει τοσο πολυ ζεστη εχω σκασει αλλα θα παμε για μπανακι δροσιστουμε δεν παλευεται στο σπιτι !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μπανάκι? προσεχε μην γεννησεις στη θάλασσα χιχι

ζηλευω τρελά....θελω και εγω μπάνιο αλλά δεν βολευει το σαβ/κο με τίποτα, εχουμε 2 γάμους και 1 βάφτιση, οποτε την ξεχναω την θάλασσα, κανε και για μενα μια βουτια!!!!

νατασούλα τρελιαρα μπες να μας πεις για τα αυγουλάκια σου

1573030brp8qos83w.gif

καλημέρα κορίτσια!!

βολτίτσες ακούω ε?? πολύ καλά κάνετε!!!

εμάς εδώ ο καιρός ακόμη δεν είναι για μπάνιο...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια,

νεραιδούλα και εδω ο καιρος εχει λίγες μερες που εφτιαξε, μας ειχε ταραξει στην βροχή καθε μέρα....

παπάκι περιμένουμε νεα απο το αγοράκι μας, εγώ αυριο εχω γιατρό

διδυμομανούλα τι κάνουν τα κοριτσάκια σου? σου έδωσε ημερομηνια ο γιατρός σου? όλες μαζί μας βλέπω να γεννάμε!!!!

φιλακια σε όλες, πέστε μας τα νέα σας οταν μπορέσετε

Καλησπέρα βρε κοριτσάκια,

μαρια v,χαρικά πολύ που σε είδα κάπως ετσι σε ειχα φανταστεί και ειδηκα με την κοιλιτσα την φουσκωτη είσαι μια γλύκα,τη φωτογραφίες είναι αυτές επαθα πλάκα της χάζευα πόση ώρα!!!

ευαγγελία όλα καλά???

παπακι εχείς σκασει εεε αλλα πρόσεχε την θάλασσα και έδω εχει πολύ ζέστη αλλα μπάνιο δεν εχουμε κάνει ακόμα το σκ με το καλό!!!

νατασα τι εγινε καλέεεε????

εγω πήγα την δευτερα και μου πέιραν το ιστορικό και μου εγραψε τα φάρμακα και της εξετάσεις ολα ο.κ. αλλά πήγα στο φαρμακειο και κόντεψα να λυποθημίσω από το ποσό που άκουσα και πήρα τηλ. για να περασώ επιτροπη και μου έιπαν ναι στης 31 ιανουαρίου θα περάσεις και της λέω ότι θα την έχω κάνει μέχρι τότε την εξωσωμ. και μου απαντάει ε πολύ απλά δεν θα πάρεις τα λεφτα.

βρε κορίτσια όσες έχουν κάνει εξωσωμ. τα πλήρώσατε κανονηκά?????

Γεια σας κ απο μενα!!!

μινα νι μια χαρα μπανακια κανω χιχιχ κ με την αδεια του γιατρου φυσικα . τωρα γιατα φαρμακα εγω τα πηρα για σπερμ/χη χωρις να χρειαζεται επιτροπη κ δεν πληρωσα τιποτα αλλα τωρα που αλλαξανε δυστηχος ειτε εξωσωματικη κανεις ειτε σπερ/χη περνας επιτροπη τρομαρα τους αντι να σε διευκολυνουν σε παιδευουν ποιο πολυ.

τινακι μπα δεν μας βλεπω να γενναμε μαζι, πηγα σημερα για καρδιοταχογραφο κ ολα καλα μια χαρα ζωηρουλης ο μικρος ,αντε περιμενουμε κ τα δικα σου νεα απο την μπεμπουλα μας!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια!

natasoula81 περιμένουμε νέα από την αυγουλοπαραγωγή! Βρες έναν υπολογιστή και ενημέρωσέ μας!

mina pa μπράβο κορίτσι που πας και θάλασσα, τυχερή που την έχεις κοντά σου, πόσο μου έχει λείψει! Ο μπέμπης μια χαρά την βρήκε στην κοιλίτσα, ειδικά τώρα που τον πας για μπάνιο, καλοπερνάει. Πότε θα ξαναπάς στο γιατρό? Η βαλίτσα σου είναι έτοιμη? Πάμε για 29 του μήνα δηλαδή? Βρεθήκατε με τα κορίτσια για καφεδάκι, περάσατε καλά? Είναι όλες καλά? Η Λία βρε παιδιά τι κάνει?

mina-ni μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, και εσύ είσαι μια κούκλα!!! Και ελπίζω γρήγορα να έχεις και εσύ κοιλιά σαν την δικιά μου!

εγω πήγα την δευτερα και μου πέιραν το ιστορικό και μου εγραψε τα φάρμακα και της εξετάσεις ολα ο.κ. αλλά πήγα στο φαρμακειο και κόντεψα να λυποθημίσω από το ποσό που άκουσα και πήρα τηλ. για να περασώ επιτροπη και μου έιπαν ναι στης 31 ιανουαρίου θα περάσεις και της λέω ότι θα την έχω κάνει μέχρι τότε την εξωσωμ. και μου απαντάει ε πολύ απλά δεν θα πάρεις τα λεφτα.

βρε κορίτσια όσες έχουν κάνει εξωσωμ. τα πλήρώσατε κανονηκά?????

Τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα? Εμένα μου είχε γράψει δύο συνταγές με φάρμακα, η μία ήταν για το φαρμακείο του ΕΟΠΥ και η άλλη για το κανονικό που πλήρωσα γύρω στα 80?, στου ΕΟΠΥ τίποτα εννοείται. Όταν πήρα τηλ για να κλείσω για επιτροπή, μου έκλεισαν μετά από ένα μήνα και τα πρόλαβα όλα, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το επίδομα εξωσωματικής 350?, το είχα ξεχάσει, μετά από τόσους μήνες, οπότε ήρθαν στην κατάλληλη στιγμή που μαζεύουμε λεφτά για την γέννα, από το τίποτα καλά είναι.

tina32 μου περιμένουμε και τα δικά σου νέα αύριο! Να κλείνουν οι ημερομηνίες!!!

Τα δικά μου νέα, αύριο είχε ραντεβού η αδερφή μου να γεννήσει, αλλά ο μπέμπης είχε άλλα σχέδια και 5 το πρωί της έσπασαν τα νερά και γέννησε 8:30, όλα πήγαν καλά, 2800, έπιασε και στήθος, μια χαρά όλα! Με καισαρική γέννησε γιατί είχε στο πρώτο της παιδάκι μια επιπλοκή και είχε γεννήσει με καισαρική.

Εγώ αύριο έχω γιατρό, να δούμε πως πάνε οι μικρές γιατί τις έχω ταλαιπωρήσει και νιώθω τύψεις. Οι ζέστες είναι ανυπόφορες, δεν μπορώ να σταθώ πουθενά, όλη μέρα με το κλιματιστικό τα έχω παίξει, ξεραίνεται συνέχεια ο λαιμός μου, έχω μια σχετική γκρίνια αλλά έχουμε και κάτι δυσάρεστα και ίσως φταίει και αυτό. Εχω αποσυντονιστεί, μετά από όλα αυτά που περάσαμε και με την εγκυμοσύνη και με τον πεθερό μου, τώρα μας βρήκε άλλο κακό. Βρήκαν στον μπαμπά μου έναν όγκο κακοήθη και αύριο που θα πάμε να δούμε τον μπέμπη και να πάμε το απόγευμα και στον γιατρό, ενδιάμεσα θα πάμε και για αξονική για τον μπαμπά μου. Αν δεν έχει κάνει μετάσταση είμαστε τυχεροί, αν έχει κάνει, άστα βράστα, από την Δευτέρα που το μάθαμε, κλαίω όλη μέρα πάλι. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά μαζί, ξέρω ότι τα κορίτσια μου δεν φταίνε σε τίποτα και προσπαθώ να το ελέγξω λίγο, αλλά του έχω και τρελή αδυναμία και καταλαβαίνετε... Συγνώμη αν σας μαύρισα βραδιάτικα, την παρασκευή θα σας έχω νέα για όλα τα θέματα.

Φιλιά σε όλες!

HvAnp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε;;;μπαινω απο το 3G αλλα μου σπαει τα νευρα γιατι κανει 10 ωρες!!!!και τα νευρα δεν ειναι πολυ καλα τελευταια.....!!!!!!

Διδυμομανουλα ευχομαι ολα να πανε καλα με το μπαμπακα σου και να περασει και αυτο!αχ βρε κοριτσι μου,ολα μαζεμενα σου εχουνε πεσει!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι μια μπορα που θα περασει και αυτη!!δε μπορεις να κανεις τιποτα και το καλυτερο ειναι να ξεσπασεις απο το να το κρατας μεσα σου.

Mina ni γιατι τοσο αργα ρε συ για επιτροπη;;εγω ειχα κλεισει για σπερματεγχυση οπου και φυσικα σου δινουν τα ιδια φαρμακα,απλα χρειαζεσαι λιγοτερη χαρτουρα,και αμα θυμασαι την περασα αρκετα γρηγορα.αλλιως χρειαζεσαι 120 ευρω περιπου για καθε κουτι και θελεις περιπου 6 κουτια.τοσο χρειαστηκα εγω. Δε μπορει να σε βολεψει ο γιατρος προς το παρον και να του χρωστας τα κουτια;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...