Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας κ απο μενα!!

τινκ εμενα ρωτησες γιατην θρομβοφιλια? εγω το ανακαλυψα οταν εκανα την αυχενικη κ βγηκαν χαλια τα αποτελεσματα μου κ μετα εκανα την αμνιο οπου βεβαιωθηκαμε τι φταιει κ οποτε ξεκινησα της ενεσεις δεν εχω κανει την εξετασει ομως. γιατι την εκανες εσυ?

ασπα μου!!! οντως τωρα μετραμε μερες πως περασε ο καιρος δεν ξερω καθολου

πατελουδιτσα φιλακια!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!

νατασα καλο κουραγια μετη μετακομηση !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!

astage μου βάλσαμο η αγκαλίτσα σου :P που θα πάει θα περάσει κι αυτό και μετά θα έρθουν τα καλύτερα...Ο Γιωργάκης-Ζήκος πρέπει να έδωσε ρέστα ε?

natasoula μου εγώ έχω ανάψει ολόκληρα μανουάλια αλλά μάλλον πρέπει να το περάσουμε κι αυτό...όλα θα πάνε καλά με το σπίτι μην μου αγχώνεσαι...

tinkerbell μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου μακάρι όλα να πάνε καλά για όλες μας!

παπακι μου σε έχω παραμελήσει αλλά θα επανορθώσω...Ελπίζω να μην το μάθω τελευταία ότι γέννησες :tongue:

geprgia69 κοριτσάκι μου ήθελα πολύ να έρθω για μασαζάκι σήμερα αλλά η μικρούλα μας έχει χορευτικό στο σχολείο και πρέπει να πάμε να την καμαρώσουμε...Πάρε με τηλεφωνάκι όποτε μπορέσεις!

Σας φιλώ γλυκά όλες!

γεια σας κοριτσακια καλα!!! τι κανετε?

πεταλουδιτσα μου μην στεναχωριεσαι εγω δεν εχω τετοια προβληματα να παρεξηγω ολοι εχουμε τα δικα μας αν ειναι να καθομαστε κ να λεμε γιατι δεν με παιρνει τηλ η γιατι ή γιατι αστα βραστα οποτε μην σκας .

θα στειλω ομαδικο μυν οταν θα γεννησω θα το μαθαιτε ολες μαζι χαχαχχα!!!!!

αλλα να σε πω την αληθεια αλλο ενα καφεδακι το επινα μαζι σας υπαρχει μια περιπτωση να ερθω την κυριακη αν με δωσει αδεια ο δικος μου θα ρωτησω κ τον γιατρο την τεταρτη κ αν πουν το οκ το κανονιζουμε!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

παπακι μου είμαι μέσα για Κυριακάτικο καφεδάκι μαζί σας!!!

Οργάνωσε και τις υπόλοιπες και πες μου!

Πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα πάνω μου για να είμαι πανέτοιμη μόλις σπάσουν τα νερά σου.Είπαμε στον τοκετό εγώ θα είμαι μέσα κι όχι ο Κώστας :tongue: Εγώ θα λιποθυμάω μέσα κι ο Κώστας απ'έξω :D

Φιλιά πολλά σε όλες σας κουκλίτσες μου και μπόλικη θετική ενέργεια !!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

παπακι μου είμαι μέσα για Κυριακάτικο καφεδάκι μαζί σας!!!

Οργάνωσε και τις υπόλοιπες και πες μου!

Πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα πάνω μου για να είμαι πανέτοιμη μόλις σπάσουν τα νερά σου.Είπαμε στον τοκετό εγώ θα είμαι μέσα κι όχι ο Κώστας :tongue: Εγώ θα λιποθυμάω μέσα κι ο Κώστας απ'έξω :D

Φιλιά πολλά σε όλες σας κουκλίτσες μου και μπόλικη θετική ενέργεια !!!

καλημερα σας!!!!

πεταλουδιτσα μου αμα την παλεψεις μπες κ εγω παρεα θα θελω χαχαχα!!

αχ αυτο το καφεδακι πολυ το σκεφτομαι ετσι κ αλλιως θα εχω κ τα πραγματα μαζι μου οποτε εαν συμβει κατι κ διπλα θα ειμαι κ ετοιμη απλα μονοτον κωστα θα παρω τηλ να ξεκινηση να ερθει χιχιχιχ!!!!

θελω πολυ να σας δω !!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

συναντησούλα βλέπω!!πολύ ωραία!!!:) θα μας ενημερώσεις και εμάς ελπίζω κοριτσάκι που δεν έχεις το τηλ μας ε??

νατάσα που είσαι??τι κάνεις??? ξεκινάς τις άλλες αυτές τις μέρες ε??

σίσσυ περιμένουμε να μας πεις τι έγινε....!!!

ελπίζω η λίστα μας να έχει και άλλες εγκυούλες απλά εμείς να μην το ξέρουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα καλημερα!!!

τινκ εννοητε οτι θα σας ενημερωσω αν οχι εγω η πεταλουδιτσα σιγουρα ετσι θα σας αφησω !!!!

εμεις σημερα εχουμε ραντεβου για υπερυχο κ καρδιογραφημα να δουμε τι θα μας πει αν κ το βλεπω να παιρνω ολο τον μηνα .

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κορίτσια!!!

παπάκι ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη μέρα? πω πω εφτασε ο καιρός γρήγορα και μετράμε μέρες πια....

εμεις την παρασκευη εχουμε γιατρό να δούμε αν γύρισε η μπέμπα και επομένως αν πάμε για φυσιολογικά ή για καισαρική αρχές ιουλίου, αν πάρεις ολο το μήνα σου μπορεί να γεννάμε μαζί...

νατασούλα τελειωσε η μετακόμιση? φαντάζομαι στο συμμάζεμα θα εισαι....περιμένουμε νέα σου.

νεραιδούλα μου τι εκανες εσύ με τα αποτελέσματα τελικά και πότε ξεκινάς?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας κορίτσια!!!

παπάκι ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη μέρα? πω πω εφτασε ο καιρός γρήγορα και μετράμε μέρες πια....

εμεις την παρασκευη εχουμε γιατρό να δούμε αν γύρισε η μπέμπα και επομένως αν πάμε για φυσιολογικά ή για καισαρική αρχές ιουλίου, αν πάρεις ολο το μήνα σου μπορεί να γεννάμε μαζί...

νατασούλα τελειωσε η μετακόμιση? φαντάζομαι στο συμμάζεμα θα εισαι....περιμένουμε νέα σου.

νεραιδούλα μου τι εκανες εσύ με τα αποτελέσματα τελικά και πότε ξεκινάς?

λες να γεννησουμε μαζι? χαχαχα

που θα γεννησης εσυ?

για να δουμε τι θα μας πει σημερα κ ο γιατρος θα σε ενημερωσω!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλήμερα βρε κορίτσια,

νατασα και τιnκerbell μαζι μας βλέπω να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο,πήγαμε στο γιατρό μου,τον ρωτησα εαν αξίζει τον κόπο να κάνω ακόμη μια σπερ/ση και μου λεει σε βλέπω έχεις κουραστεί παμε για εξωσωματικη καλήτερα μας εξήγησε ακριβως πια είναι η διαδηκασια και ξεκηνάμε τον επόμενο κύκλο γιατί σε αυτον είναι να αδιαθετησω αυτή την κυριακη οπότε δεν προλαβένουμε να κάνουμε της απαρέτητες εξετάσεις επομένος στης 13-7 που ξεκιναει ο άλλος κυκλός μου ξεκινάω και την διαδικασια.

έχω αναμεικτα συναισθήματα και χαρά και λίγο αγχός περισσοτερο όμως χαρά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!!!

μινα νι καλη αρχη σου ευχομαι κ με τα ποιο ομορφα αποτελεσματα!!!

εμεις πηγαμαι στον γιατρι χθες ο μικρος μια χαρα ειναι βολταρη ειναι 2900κιλα τελειος απλα ειναι ψηλα κ δεν λεει να κατεβει οποτε καλα μου ποδαρακια τρεχατεεεε!!! παμε βολτε τρελες κ μεγαλες μηπως κ κατεβει αλλα μαλλον του αρεσει εκει που ειναι χιχιιχ!!!

φιλακια σε ολες!!! κ στις εξαφανισμενες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας και απο μένα!!!!

mina ni καλή αρχή, με θετικά αποτελέσματα ευχομαι, ασε το άγχος στην άκρη και κράτα μονο τη χαρά και την αισιοδοξία.

παπάκι αφορμή για βόλτες βρήκες εεεε? εμενα απο τοτε που μου ειπε να περπατάω,πριν 2 εβδομάδες, βρέχει συνέχεια....μονο 2 φορές πρόλαβα και πήγα χιχι

νεα απο το γιατρό θα σας εχω αυριο.

μια χαρά ο μπέμπης σου και απο βάρος, εμας μας ειπε θα γεννηθει 2900...η μικρούλα μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Γεια σας κορίτσια!

natasoula81 φαντάζομαι δεν θα έχεις ίντερνετ στο νέο σου σπίτι ακόμα γι' αυτό έχει σταματήσει η ενημέρωση!! Καλή ευκολία με την μετακόμιση, καλορίζικο το νέο σας σπίτι και να το γεμίσετε γρήγορα με παιδικές φωνούλες! Πες μας και της εξελίξεις με την εξωσωματική! Πρέπει να ψάξω να βρω την λίστα!

mina-ni μου καλή αρχή κορίτσι και σου εύχομαι να έχεις την δική μου τύχη!! Να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! Ολα καλά θα πάνε, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

Εγκυούλες τι να πω για εσάς!!!

Μινάκι θα φτιάξει και ο καιρός από εβδομάδα, ξεκίνα τις βόλτες! Τέλεια και τα κιλά του γιόκα σου, η αδερφή μου γεννάει την Τετάρτη με καισαρική τον ανηψιό μου, χθες που τον μέτρησαν, ήταν και αυτός, 2900! Ο δικός σου θα γίνει πιο μεγάλος!! Καλά τον λένε τα κορίτσια τσολιά!!!! Με το καλό να έρθει η ώρα!

Τινάκι περιμένουμε νέα σου αύριο να δούμε αν θα γεννήσετε μαζί ή όχι!! Ολες οι χαρές μαζί, ελπίζω μετά να προλαβαίνετε να μπαίνετε να μας δίνετε καμιά συμβουλή!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια! Εγώ καλά είμαι, καλύτερα με το μπούκωμα, σήμερα ήμουν όλη μέρα έξω και τώρα είμαι κομμάτια!!!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!απο τη δουλεια σας στελνω!δεν προλαβαινω ουτε να ξυθω!!!το καινουριο σπιτι ειναι τελειο και το χαιρομαστε παρα πολυ!!

Εχω ξεκινησει και τη διαδικασια της εξωσωματικης και την Κυριακη θα κανω τον πρωτο υπερηχο να δουμε τι λενε τα αυγα.αν και ειναι νωρις πιστευω γιατι σημερα θα κανω την 3η ενεσουλα.προς το παρον δεν το πολυσκεφτομαι γιατι εχω και το σπιτι να ασχοληθω!ευτυχως δηλαδη!!!

Μινα καλη αρχη κοριτσι μου και σε σενα!!νεραιδουλα εσυ ποτε με το καλο;;

Ετοιμογεννες καλα ειστε;;;

Διδυμομανουλα εσυ πως εισαι;;τι κανουν οι κοριτσαρες;;;

Φιλαρες πολλες σε ολες!!

καλημερα !!!!!

τελικα οσο με λεει ο γιατρος για περπατημα τοσο δεν μου παει ο καιρος ξεκινησα χθες απο το σπιτι κ με πιανει μια μπορα στον δρομο καθομουνα κατω απο μια πολυκατοικια μεχρι να σταματηση σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα αλλα σε large εκδοσει χιχιχιιχ!! αντε να δουμε σημερα τι θα γινει .

μαρια v στρουμπουλος θα μας βγει σαν την μαμα του κ εγω 3500 κιλα γεννηθηκα αλλα θα δουμε το ποτε τωρα που θα παω την τεταρτη στον γιατρο ξανα θα δουμε τι θα γινει αλλα δεν θα παρω ολο τον μηνα απο τι το κοβο η 22 η 29 θα παω για προκλιση . κ με το καλο να υποδεχτητε

τον ανηψιο !!!!

νατασα!!!! μια χαρα αφου ειστε χαρουμενη με το σπιτι απο εδω κ περα ολο χαρες να εχετε!!!

θεσσαλονικιες!!!! σας ερχομε την κυριακη για κεφαδακι!!!!!! ολο λεμε οτι ταχα θα ειναι το τελευταιο το επομενο θα το πιουμε στην κλινικη κ ολο εξω τον πινουμε χχαχαχ!!!

φιλακιαααααα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...