Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσάκια μου τι κάνετε?

Έχω μέρες να μπω...πέρασα καναδυό μεγάλες μπόρες αλλά βγήκα και πάλι αλώβητη...Δόξα το Θεό άλλη μία θα πρέπει να περάσω σύντομα και μετά ας ελπίσουμε πως θα κλείσει ο κύκλος.

Δεν έχω πάει για υπέρηχο,δεν έχω κάνει τίποτα...δεν έχω δύναμη να παλέψω και γιαυτό στην παρούσα φάση!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για εσάς.Για όλες σας!Σας στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και πολλά φιλιά!!!

μαρακι !!! να σε χαρω με την κοιλιτσα σου!!!! αχ αυτος ο υπνος εγω τον δικο μου τον εχω εξωντωσει απο το κρεββατι γιατι τωρα στον 9ο αρχισα να ροχαλιζω τρελα κ δεν μπορει να κοιμηθει μαζι μου χαχαχαχ κ οποτε εχω ολο το κρεββατι για παρτι μου απλωμενα παντου μαξιλαρια πλακα εχουμε . για τοα ψωνια που λες ασε ασε εμεις παλι καλα που απο ρουχαλακια την βολεψαμε απο τον ανηψιο μου κ γλιτωσαμε μια περιουσια αλλα οπως ειπες εχουν παρα πολλα τα μικρο πραγματα δεν πειραζει χαλαλη τους γερα να ειναι κ ολα για παρτη τους τα εξοδα.

Ροχαλητό ε? Εμένα δεν μου έχει πει ακόμα τίποτα, μάλλον δεν ξεκίνησε ακόμα, αυτό με τα μαξιλάρια, σαν αγάς, ακόμα και στην τηλεόραση.

Από ρουχαλάκια και εμείς την βολέψαμε, θα πάρω μόνο μερικά φορμάκια, εγώ λέω για πάντες, κουβέρτες, πάνες χασεδένιες, βαμβακερές, σελτεδάκια, σεντόνια, πετσέτες, αφρόλουτρα, μπιμπερό κτλ., κτλ...

natasoula81 πρόσεχε να μην αρρωστήσεις σαν εμένα, μετά την εμβρυομεταφορά, είχα πάλι τρελό μπούκωμα, βήχα και ρίγος, αλλά το μωράκια κρατήθηκαν, είναι θέλημα Θεού τελικά! Να προσέχεις και τα βάρη με την μετακόμιση!

Evangeliapan μου πάλι στα δύσκολα, γιατί περνάς τόσες δοκιμασίες δεν μπορώ να καταλάβω, ελπίζω να είναι οι τελευταίες. Ας περάσουν όλα και μετά όταν είσαι έτοιμη ξεκινάς πάλι τον αγώνα. Ο Θεός να σου δίνει κουράγιο.

tinkerbell καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου, όλα θα γίνουν, θα ξεκινήσεις και εσύ και θα μιλάμε για μωράκια μετά!

HvAnp3.png

Καλησπερα ΚΟΡΕΣ!!!!Τι μου κανετε?Ξερω ξερω χαθηκα αλλα ετρεχα σαν τον Βεγγο,για μενα ο Μαιος ειναι τρελος μηνας γιατι εχω τα παιδια που δινουν εξετασεις και ειναι μεσα στο αγχος γιατι και αυτο ερχεται μονο οταν μπει το αυγο στον κ@λ@ και επρεπε να ειμαι και ψυχολογος και δασκαλα και σαδιστρια γιατι καναμε κατι τρελες ωρες μαθημα,Μετα επρεπε να δωσω βαθμους,να μαζεψω τα λεφτα που μου χρωστανε και θα συνεχισουν να μου χρωστανε....Να συμμαζεψω την χαρτουρα μου,να γραψω τον Γιωργο στα νηπια και φυσικα να μαθουμε τα λογια μας για την γιορτη του την καλοκαιρινη που θα κανει τον Ζηκο!!!!εχει ενα κατεβατο λογια και τα εμαθε οοοοολα το θηριο.Το Σαββατο ειναι η γιορτη και ξερω οτι θα ριξω πολυ γελιο και πολυ κλαμα με το μικρο μου αστερακι....

Κατερινακι να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!

παπακι αντε με το καλο να υποδεχτεις σε λιγες μερες τον κουκλο σου.Πως περασε βρε ο καιρος και εκει που λεγαμε για μηνες τωρα λεμε για μερες!!!

Βανζελ μου τι επαθες ρε ομορφη παλι?Νομιζω οτι πρεπει λιγο να ηρεμησεις.Θα μου πεις με αφηνουν?δεν με αφηνουν....Απλα κανε κατι μην τους αφησεις να σε στεναχωρουν ετσι....Αγκαλιτσα???

Μαρια ν Φτου σας και παλι φτου σας και στις 3 σας.Τι κουκλιστικη κοιλιτσα ειναι αυτη?

Μαζοχα κοιτα να ψοφησεις με την μετακομιση και μετα να σε τρεχουμε...Καλα αποτελεσματα κοπελαρα μου!!!

Τινκ σταματα να κανεις τον ντοκτορ και ασε αυτον να κανει την δουλεια του.Εσυ χαλαρη και τωρα εισαι πλεον πολυ κοντα στον στοχο σου αυτο να σκεφτεσαι...

Ουφ το εκαψα η γυναικα αυτα θυμαμαι....

Εμεις οπως μας αφησατε ετσι μας βρισκετε....ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ και οτι θελει ας γινει,φτανουν τα χρονια που σπαταλησα με αυτην την σκεψη...Βεβαια ολοι γυρω μου εγκυμονουν και παντου βλεπω κοιλουμπες απο γνωστες,συγγενεις και αγνωστες αλλα δεν βαριεσαι μωρε απο εδω πανε και οι αλλοι...(Μια μικρη πικρα μου φαινεται την βγαζω ε?Θα μου περασει)

Αυτα κοπελαρες,απο αυτην την εβδομαδα βγαινω σε αδεια εκτος κι αν μου κατσει κανενα ιδιαιτερο να περναει η ωρα μου!!!

Φιλακια τα λεμε...

bKtop2.png8BRwp3.png

Να συμμαζεψω την χαρτουρα μου,να γραψω τον Γιωργο στα νηπια και φυσικα να μαθουμε τα λογια μας για την γιορτη του την καλοκαιρινη που θα κανει τον Ζηκο!!!!εχει ενα κατεβατο λογια και τα εμαθε οοοοολα το θηριο.Το Σαββατο ειναι η γιορτη και ξερω οτι θα ριξω πολυ γελιο και πολυ κλαμα με το μικρο μου αστερακι....

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικός ο γιος σου, τώρα και αστέρι του κινηματογράφου! Γλύκας θα είναι!!!! Αντε να πάρεις την άδεια, να σου κάτσει και κανένα ιδιαίτερο για χαρτζιλίκι και ξεκουράσου!!! Φιλιά πολλά!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια επιτελους εκατσα!

Ασπα τι φτιανς βρε;;;;;αντε ωρα για ξεκουραση επιτελους και χαλαρωση!!!μην φοβασαι δεν παθαινω τιποτα,κοιμαμαι σαν πουλακι και μετα ξανα προς τη δοξα τραβω!!!

Διδυμομανουλα σιγουρα κρυωσα.δεν εχω μπουκωμα και τετοια απλα κοιλοπονο.θα ερθει για τα καλα η καταραμενη σε λιγες μερες!

Πατριωτακι μου!!!τι εγινε;δεν θα ηρεμησεις ποτε;;;μολις χαλαρωσω απο τα βαρια θα παω να αναψω ενα κερακι για ολες σας.

Εμαθα κατι σημερα που ξενερωσα τρελα με το καινουριο σπιτι!!εγινε ληστεια πριν 3 χρονια μπηκαν απο τη διπλανη μονοκατοικια.βεβαια εχουν γεμισει απο τοτε τις μπαλκονοπορτες με επιπλεον ασφαλειες αλλα οσο να ναι βριζαμε ασυστολα με τον αντρα μου και λεγαμε γαμω την γκαντεμια μας!!!μεχρι και προβολεα με φωτοκυτταρο θα βαλουμε τωρα στο μπαλκονι!!!γιατι ρε γαμωτο;;;και ημουν τοσο ενθουσιασμενη που επιτελους βρηκαμε ενα τοσο ωραιο σπιτι!!

καλημέρα κορίτσια!!!

άσπα μου ειλικρινά χάρηκα που σε βλέπω!!! θέλουμε φώτο από τη γιορτούλα το Σάββατο!! Είμαι σίγουρη ότι τα kleenex δεν θα σε φτάσουν!!! :)

μαρία v εντάξει οι φώτο σου είναι καταπληκτικές...ειδικά η μια...βγήκε από ταινία...!!

κοριτσάκια μου, μην ανησυχείτε για τα πραγματάκια...δεν ξέρω φυσικά τι έθιμα έχετε εκεί κάτω αλλά δεν θα σας φέρουν μπόλικα δωράκια? και μεγάλα και μικρά?

νατασούλα μου, έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξανατύχει!! μην ανησυχείς...να κλείνετε καλά το σπίτι , γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές...γενικά...

ευαγγελία μου, τι να πω βρε κορίτσι μου, το ένα μετά το άλλο...

ελπίζω να ξεπεραστεί πολύ σύντομα...

άσπα μου, αυτή τη φορά δεν είμαι αγχωμένη...απλά ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί κάτι να πάρω τώρα αν θα πρέπει να μάθουμε το αποτέλεσμα και μετά αν θα ξεκινήσω από τώρα ποίος ξέρει...είναι σίγουρα κάτι που δεν επηρεάζει το πρόβλημα μας..αλλά θα πρέπει να ρυθμιστεί...

μίνα με τη θρομβοφιλία σου είχε πει ότι αν το ήξερες ποίο νωρίς θα ξεκινούσες αμέσως ενέσεις?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ τα ίδια, ο βήχας μου καλά κρατεί και το μπούκωμα το ίδιο.

natasoula81 μην το παίρνεις κατάκαρδα, επειδή έγινε μια φορά δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει, αλλά για καλό και για κακό, πάρτε προφυλάξεις!

tinkerbell σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις φώτο. Δωράκια φέρνουν οι περισσότεροι μετά τον σαραντισμό που έρχονται να τα δουν και στην βάφτιση. Εξάλλου, αυτά που θα χρειαστούν με το που θα βγούμε από το μαιευτήριο πρέπει να είναι ήδη πλυμένα και σιδερωμένα. Ζοριζόμαστε πολύ οικονομικά, όπως όλοι φαντάζομαι!

HvAnp3.png

ναι μαρία μου, έχεις δίκαιο..όλοι στα ίδια είμαστε...μην αγχώνεσαι όμως για αυτά..να τα ψάξεις όλα πολύ καλά και υπάρχουν και οικονομικές λύσεις..υπάρχουν τα next που δεν ξέρω αν έχετε κατάστημα εκεί..αλλά στα στέλνουν από τη σελίδα τους..και ποιοτικά είναι καταπληκτικά αλλά επίσης είναι και πολύ οικονομικά...

υπάρχουν και άλλες σελίδες..να κοιτάξω και να σας πω...

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι μαρία μου, έχεις δίκαιο..όλοι στα ίδια είμαστε...μην αγχώνεσαι όμως για αυτά..να τα ψάξεις όλα πολύ καλά και υπάρχουν και οικονομικές λύσεις..υπάρχουν τα next που δεν ξέρω αν έχετε κατάστημα εκεί..αλλά στα στέλνουν από τη σελίδα τους..και ποιοτικά είναι καταπληκτικά αλλά επίσης είναι και πολύ οικονομικά...

υπάρχουν και άλλες σελίδες..να κοιτάξω και να σας πω...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, τα next τα είδα στο ιντερνετ και ξετρελάθηκα, εδώ δεν έχουμε, στην ποιότητα κολλούσα, δεν ήξερα αν είναι καλά. Εσύ ξέρεις από δικό σου άτομο ότι είναι καλά?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...εμείς μαράκι μου έχουμε κατάστημα εδώ...και η ποίοτητα θεωρείται πάρα μα πάρα πολυ καλή...

τα δωράκια που παίρνω είναι πάντα είτε απο νεχτ η απο μαδερκαρε..

και θεωρείται ποιοτικά πολύ πολύ ανώτερο του μαδερκαρε...

τώρα ξέρεις λέπτομέριες δεν έχω κοιτάξει ποτέ μου,,αλλά εμείς εδώ κατώ τα έχουμε για πολύ καλά...

και παίρνω και εγώ ρούχα...από εκεί και είμαι πολυ΄ευχαριστημενη

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα φιλες μου?πως ειστε?ευχομαι να ειστε ολες πολυ καλα.

εγω αυτες τις μερες τρεχω παρα πολυ ,γιατι ψαχνω για κρεββατοκαμαρα.πηγαμε σε πολλα μαγαζια εδω στο νησι και ειδαμε διαφορες ποικιλιες.masif ,mdf,ντυμενες με σουμιε χωρις κτλ.αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα γιατι και 100ευρω λιγοτερα να βρω καπου ειναι ενα οφελος,αφου ερχεται και μωρο στη οικογενεια.

μαρακι ν εγω θα σου λεγα να δεις και εδω μεσα στις αγοροπωλησιες , στα χαριζονται και στο χρυσο οδηγο.ειδικα αν ζεις αθηνα που μπορεις να πας να διαπιστωσεις την κατασταση τους ιδιοις ομμασι ακομα καλυτερα.και να σου πω και κατι τα απαραιτητα να εχεις να κανεις την δουλιτσα σου .το σημαντικοτερο ειναι να εχετε ηρεμια και αγαπη να δωσετε στα παιδια σας και σωστες βασεις.δυστυχως οι ανθρωποι δεν χορταινουμε υλικα αγαθα ,καλυπτουμε την μια αναγκη θελουμε κατι αλλο και παλευουμε,και πιεζομαστε να τα βγαλουμε περα και νευριαζουμε και φωναζουμε και..και δημιουργειτε συγχυση και πανικος σε ολο το σπιτι.

ρε κοριτσια γνωρισα μια κοπελα που ειναι 34χρ.και πηραν τηλεοραση στο σπιτι τους οταν ηταν εκτη δημοτικου,φανταστειτε τωρα εσεις.εεε αυτη η κοπελα ειναι περιζητητη στη δουλεια της,αξιαγαπητη ,εχει σταθερο χαρακτηρα και γενικα ειναι ενα ατομο που προσφερει στην οικογενεια και στην κοινωνια.δεν ζηλευει,δεν εχει κομπλεξ,δεν κατακρινει.οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο το κοριτσι.δηλ.απο υλικα αγαθα 0.

συζητωντας μαζι της διαπιστωσα οτι μεγαλωσε σε ενα πολυ ηρεμο και αγαπημενο οικογενειακο περιβαλλον,οπου περνουσαν με οτι ειχαν και δεν αγχωνονταν να παρουν οτι επαιρνε ο γειτονας 'η ο ξεδερφος.απλα αγωνιζοντουσαν οσο μπορουσαν.αυτα απο μενα .τα λεω σε εσας να τα ξανακουω και γω.

καλημεεεεεεερα

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα κορίτσια!

καλημέρα...εμείς μαράκι μου έχουμε κατάστημα εδώ...και η ποίοτητα θεωρείται πάρα μα πάρα πολυ καλή...

τα δωράκια που παίρνω είναι πάντα είτε απο νεχτ η απο μαδερκαρε..

και θεωρείται ποιοτικά πολύ πολύ ανώτερο του μαδερκαρε...

τώρα ξέρεις λέπτομέριες δεν έχω κοιτάξει ποτέ μου,,αλλά εμείς εδώ κατώ τα έχουμε για πολύ καλά...

και παίρνω και εγώ ρούχα...από εκεί και είμαι πολυ΄ευχαριστημενη

Α τέλεια λοιπόν!! Έχει τρομερά σχέδια και πολύ καλές τιμές! Σε ευχαριστώ κορίτσι για τις πληροφορίες!

καλημερα φιλες μου?πως ειστε?ευχομαι να ειστε ολες πολυ καλα.

εγω αυτες τις μερες τρεχω παρα πολυ ,γιατι ψαχνω για κρεββατοκαμαρα.πηγαμε σε πολλα μαγαζια εδω στο νησι και ειδαμε διαφορες ποικιλιες.masif ,mdf,ντυμενες με σουμιε χωρις κτλ.αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα γιατι και 100ευρω λιγοτερα να βρω καπου ειναι ενα οφελος,αφου ερχεται και μωρο στη οικογενεια.

μαρακι ν εγω θα σου λεγα να δεις και εδω μεσα στις αγοροπωλησιες , στα χαριζονται και στο χρυσο οδηγο.ειδικα αν ζεις αθηνα που μπορεις να πας να διαπιστωσεις την κατασταση τους ιδιοις ομμασι ακομα καλυτερα.και να σου πω και κατι τα απαραιτητα να εχεις να κανεις την δουλιτσα σου .το σημαντικοτερο ειναι να εχετε ηρεμια και αγαπη να δωσετε στα παιδια σας και σωστες βασεις.δυστυχως οι ανθρωποι δεν χορταινουμε υλικα αγαθα ,καλυπτουμε την μια αναγκη θελουμε κατι αλλο και παλευουμε,και πιεζομαστε να τα βγαλουμε περα και νευριαζουμε και φωναζουμε και..και δημιουργειτε συγχυση και πανικος σε ολο το σπιτι.

ρε κοριτσια γνωρισα μια κοπελα που ειναι 34χρ.και πηραν τηλεοραση στο σπιτι τους οταν ηταν εκτη δημοτικου,φανταστειτε τωρα εσεις.εεε αυτη η κοπελα ειναι περιζητητη στη δουλεια της,αξιαγαπητη ,εχει σταθερο χαρακτηρα και γενικα ειναι ενα ατομο που προσφερει στην οικογενεια και στην κοινωνια.δεν ζηλευει,δεν εχει κομπλεξ,δεν κατακρινει.οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο το κοριτσι.δηλ.απο υλικα αγαθα 0.

συζητωντας μαζι της διαπιστωσα οτι μεγαλωσε σε ενα πολυ ηρεμο και αγαπημενο οικογενειακο περιβαλλον,οπου περνουσαν με οτι ειχαν και δεν αγχωνονταν να παρουν οτι επαιρνε ο γειτονας 'η ο ξεδερφος.απλα αγωνιζοντουσαν οσο μπορουσαν.αυτα απο μενα .τα λεω σε εσας να τα ξανακουω και γω.

καλημεεεεεεερα

Εχεις απόλυτο δίκαιο, απλά δεν μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι έτσι ξαφνικά, είναι τρόπος ζωής! Εγώ είμαι από Βόρεια Ελλάδα, δεν μένω Αθήνα. Πες μας και τίποτα για την εγκυμοσύνη σου, πως είσαι? Αρχίσατε τα μπάνια στη Ρόδο?

HvAnp3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??διδυμομανουλα ξεκινησες τα ψωνια για τις μικρες?

Janneta εσυ πως πας?

νεραιδουλα ξερεις τι ειδα στον υπνο μου?οτι ετρωγα χαλουμι!!αν ειναι δυνατον!!τι αλλο θα δω ???????????????????μαλλον φταιει που τσακισα χθες ολα τα τυρια που ειχα σπιτι!!!!πολλη πεινα ρε κοριτσια!!!!!θα με καταστρεψει αυτη η μετακομιση.καλα, οχι οτι περιμενα κατι τετοιο για να τρωω........

σημερα θα εχουμε τρελη μερασ!!!!περα δωθε να παμε ο,τι μπορουμε και θα κοβω βολτες στους γονεις μου να παω ρουχα που δεν ξερω που να τα βολεψω μεχρι να παρουμε κι αλλη ντουλαπα.και αυριο θα κουβαλησουν οι αντρες της οικογενειας ολα τα βαρια. αυτο θα πει μετακομιση εξπρες!!

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??διδυμομανουλα ξεκινησες τα ψωνια για τις μικρες?

Janneta εσυ πως πας?

νεραιδουλα ξερεις τι ειδα στον υπνο μου?οτι ετρωγα χαλουμι!!αν ειναι δυνατον!!τι αλλο θα δω ???????????????????μαλλον φταιει που τσακισα χθες ολα τα τυρια που ειχα σπιτι!!!!πολλη πεινα ρε κοριτσια!!!!!θα με καταστρεψει αυτη η μετακομιση.καλα, οχι οτι περιμενα κατι τετοιο για να τρωω........

σημερα θα εχουμε τρελη μερασ!!!!περα δωθε να παμε ο,τι μπορουμε και θα κοβω βολτες στους γονεις μου να παω ρουχα που δεν ξερω που να τα βολεψω μεχρι να παρουμε κι αλλη ντουλαπα.και αυριο θα κουβαλησουν οι αντρες της οικογενειας ολα τα βαρια. αυτο θα πει μετακομιση εξπρες!!

Καλημέρα κορίτσια!

Α τέλεια λοιπόν!! Έχει τρομερά σχέδια και πολύ καλές τιμές! Σε ευχαριστώ κορίτσι για τις πληροφορίες!

Εχεις απόλυτο δίκαιο, απλά δεν μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι έτσι ξαφνικά, είναι τρόπος ζωής! Εγώ είμαι από Βόρεια Ελλάδα, δεν μένω Αθήνα. Πες μας και τίποτα για την εγκυμοσύνη σου, πως είσαι? Αρχίσατε τα μπάνια στη Ρόδο?

νομιζω οτι ο ανθρωπος ειναι καλο να ελισσεται αναλογα με αυτα που εχει την εκαστοτε στιγμη,γιατι πολυ απλα τα παντα ρει.

η εγκυμοσυνη παει μια χαρα ,κανω τον σταυρο μου,ειχα ραντεβου εχθες αλλα αναβληθηκε για την τεταρτη,λογω κολληματος του γιατρου.κατα τα αλλα προσεχω οσο μπορω ,τρωω υγιεινα.αποφευγω τα αλμυρα τα οποια μου προκαλουν δυσκαμψια στα δαχτυλα ποδιων και χεριων.

μπανια περιμενω να παρω την αδεια του γιατρου και μετα.και να ζεστανει η θαλασσα λιγακι .

νατασαρα εσυ χαλαρααααα με την μετακομιση τωρα που εισαι σε αυτην την κατασταση.χαλαραααα!

καλημερα κουκλιτσες μου!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...