Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας!!!!

παπάκι δεν τελειωσαμε ακομη εχουμε 4 μαθήματα, εσεις τα κάνατε ολα μαζεμένα προφανώς, ενω εμεις ενα την εβδομάδα....

τι κάνει ο μπέμπης μας?

νατασούλα πως παει το πακετάρισμα?

φιλακια σε όλες

εμεις κανουμε τριτη - τεταρτη-παρασκευη , κ τωρα καναμε τριτη κ τεταρτη . κ τελος .

ο μπεμπης καλα ειναι αυριο θα παω για καρδιογραφημα να κανουμε να δειξω κ της εξετασεις στον γιατρο κ υπερηχο την αλλη τεταρτη.

εσυ τι κανεις? η μικρουλα μας?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;εγκυμονουσες ολα καλα;σημερα τεντωσα.δεν εκανα και τιποτα το ιδιαιτερο να φανταστειτε απο πακεταρισμα,μονο τα ποτηρια και τα πιατα μαζεψα,αλλα τρεχαμε ολη μερα και ψαχναμε τι κουζινα θα παρουμε.αυριο εχει να πεσει καθαρισμα στο καινουριο.χαλαρα ομως...

Ρε κοριτσια πολυ λιγοψυχο αντρα εχω!μια ενεση του ζητησα να μου κανει και δε μπορουσε.τουλαχιστον την πατησε για να μπει το φαρμακο.παλι καλα.......!!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι;τι κανουν;

Καλημέρα κορίτσια!!!

κοριτσάκια μου, κοντέψατε!!:)

νατασούλα μου, με το καλό το νέο σπίτι!!

μα ξεκίνησες?? άντε καλή μου, όλα να πάνε τέλεια!!!και περιμένουμε τεράστιες χοριακές...

εγώ περιμένω ακόμη κάτι αποτελέσματα να δούμε που είμαστε και που πάμε.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κ απο μενα!!!

νατασα καλο πακεταρισμα αμα θες βοηθεια φωναξε!!! ολοι οι αντρες ετσι ειναι κ εγω τον ειπα προχθες ελα να με κανεις την ενεσει κ με λεει κ εσυ μια χαρα την κανεις φαντασου!!

τινκ καλα αποτελεσματα να εχεις!!!

φιλακιαααα!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα βρε κοριτσάκια μου,

μπένω και σας διαβαζω κάθε μέρα αλλά δεν γραφώ γιατι δεν έχω νέα, τα ιδιά και τα ίδια,περημένουμε τα πέρασει το σαββατο που πρωτα ο θεός θα παντρεψουμε ενα ζευγαρι και μετα τρίτη παμε στο γιατρο μου και συνεχιζουμε δυναμικά της προσπαθιες μας!!!!:tongue::tongue::tongue:

βρε νατασα μου πως έχεις συνδιάσει την μετακόμηση με την εξωσωματικη???οταν θα κάνεις την εμβρυομεταφορά θα έχεις τελειώσει με την μετακόμηση ή θα συνεχίζεις να κουράζεσαι????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

εμεις κανουμε τριτη - τεταρτη-παρασκευη , κ τωρα καναμε τριτη κ τεταρτη . κ τελος .

ο μπεμπης καλα ειναι αυριο θα παω για καρδιογραφημα να κανουμε να δειξω κ της εξετασεις στον γιατρο κ υπερηχο την αλλη τεταρτη.

εσυ τι κανεις? η μικρουλα μας?

εμεις μια φορά την εβδομάδα κανουμε μάθημα, γιαυτο ειμαστε τοσο πίσω...

καρδιογράφημα εκανα το σάββατο και θα κάνω καθε φορά απο εδω και πέρα, ολα καλά ηταν, τωρα το εχω ρίξει στο περπάτημα μήπως και βοηθήσω τη μικρή να κάνει τούμπα....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα και εγω δεν κατάλαβα....αρχισες ενέσεις για εξωσωματική? και μετακόμιση μαζί? ελπίζω να εχεις τελειωσει μεχρι να την κάνεις.

νεραιδούλα μου καλά αποτελέσματα και να προχωρήσεις και εσυ ευχομαι, ολα καλά να πάνε.

mina αντε να τους παντρέψεται με το καλό και να κανετε και εσεις το επόμενο βήμα.

ολες μαζί θα προχωρήσετε αν καταλαβα καλά.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια!!

νατασούλα για μπες να μας διαφωτίσεις κορίτσι μου, τι γίνετε!!

φιλάκια σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Καλή επιτυχία σε όσες ξεκίνησαν καινούριες προσπάθειες!!!

Νατασούλα τελικά μας έχεις μπερδέψει όλες, με την μετακόμιση!

Εγκυούλες φιλάκια στις κοιλίτσες!

Εγώ από την Κυριακή είμαι χάλια, μπουκωμένη, μύτη, λαιμός και μια ψύξη στον αυχένα για ολοκλήρωση. Ζορίζομαι πολύ στον ύπνο, αλλά υπομονή.

Οι μικρές μου είναι μια χαρά, έγιναν από 1κιλό η κάθε μία και παρακαλάω να περάσει ο καιρός. Εχω αρχίσει να ψωνίζω και ενώ είναι πολύ απολαυστική η διαδικασία, αν δεν σου περισσεύουν είναι ένα θέμα. Και να σκεφτείτε ότι από θέμα εξοπλισμού δεν αγοράσαμε τίποτα. Η προίκα του μωρού και όλα αυτά που χρειάζεται είναι πάρα πολλά και ειδικά για 2 μωρά. 1002 πραγματάκια χρειάζονται. Βοηθάνε βέβαια και οι γιαγιάδες, αλλά... τέλος πάντων, ας γεννηθούν γερά παιδιά και τίποτα δεν θα τους λείψει. Απλά έρχονται βράδια που τα σκέφτομαι όλα αυτά και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έκανα και καμπύλη ζαχάρου, βγήκε λίγο τσιμπημένη την 2η ώρα, αλλά μου είπε απλά ότι θα μου γράψει μια συμπληρωματική εξέταση να κάνω όταν ξαναπάω και να μην ανησυχώ. Ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε, από 28 στο 33 και όλα τέλεια!

Να ξέρετε ότι σας διαβάζω καθημερινά και σας σκέφτομαι!

HvAnp3.png

καλημέρα κορες που λεεί και η ασπα,τωρα που την ανέφερα που εισαι εσύ καλε???

maria v υπομονή και καλή ελευθερια να έχεις!!!!

τίνα και μινα πα επίσεις και σε εσας καλή λευτερία!!!

φιλάκια σε όλες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!!!

μαρακι !!! να σε χαρω με την κοιλιτσα σου!!!! αχ αυτος ο υπνος εγω τον δικο μου τον εχω εξωντωσει απο το κρεββατι γιατι τωρα στον 9ο αρχισα να ροχαλιζω τρελα κ δεν μπορει να κοιμηθει μαζι μου χαχαχαχ κ οποτε εχω ολο το κρεββατι για παρτι μου απλωμενα παντου μαξιλαρια πλακα εχουμε . για τοα ψωνια που λες ασε ασε εμεις παλι καλα που απο ρουχαλακια την βολεψαμε απο τον ανηψιο μου κ γλιτωσαμε μια περιουσια αλλα οπως ειπες εχουν παρα πολλα τα μικρο πραγματα δεν πειραζει χαλαλη τους γερα να ειναι κ ολα για παρτη τους τα εξοδα.

mina-ni ευχαριστω.

φιλακια σε ολες;!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Επιτελους καταφερα να μπω!!!!γεια σας κοριτσαρες!!καλε μη μπερδευεστε!μεχρι να γινει η εμβρυομεταφορα,αν ολα εξελιχθουν καλα,θα εχουμε τελειωσει!γι'αυτο ξεπατωνομαστε τωρα!απο Κυριακη θα αρχιζουμε να κουβαλαμε.αφηστε που ετσι κι αλλιως ακολουθουμε το μακρυ,οποτε μας παιρνει χαλαρα!!!

Νεραιδουλα εσυ ποτε τις περιμενεις αυτες τις εξετασεις;;;;

Εγκυμονουσες καλα ψωνια!!!!

Εκανα και μια μεγαλη μαλακια!!!!πλατσουριζα στα νερα και σημερα ποναει η κοιλια.....

Φιλια σε ολες!!!!

τα αποτελέσματα βγήκαν...αλλά ο γιατρός είναι εκτός..αύριο θα μιλήσω μαζί του...

η νοσοκόμα εκεί μου είπε είναι καλές..αλλά εγώ που τις είδα δεν είναι πολύ καλές..

μπορεί να χρειαστεί να πάρω κάτι...θα δείξει....

νατάσα μου, πάλι δεν κατάλαβα...

δλδ τώρα βάζεις ενέσεις ?σωστά?αλλά επειδή είσαι με το μακρύ κάνεις άλλες ενέσεις ανταγωνιστή..σωστά??

και περίοδο πότε περιμένεις?

1533345xcnw09g7xt.gif

μαρια έλπίζω σύντομα να είσαι καλύτερα!!

μίνα μου, έξωση του έκανες ε?? ακόμη να έρθει ο παίδαρος να δεις..!! χα χα

μίνα εσύ μετά που θα τους παντρέψετε για εξωσωματική λέτε η για σπερματέγχυση??

η σίσσυ πρέπει να έκανε ήδη εξωσωματική ε? μίλησε καμία μαζί της? πως πήγε άραγε?

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδουλα μου ναι κανω ηδη ενεσεις.σημερα ειναι η πεμπτη που θα κανω.συνολο θα κανω 9 απο αυτες και λογικα καμια βδομαδα menopur πιστευω.δεν θυμαμαι ποσες μερες μου ειπε!περιοδο περιμενω την Τριτη και εκεινη τη μερα θα κανω εξεταση της οιστραδιολης αλλα και υπερηχο για να δουμε αν εφυγε η κυστουλα με την περιοδο.αυτα.οποτε βλεποντας και κανοντας!Εσενα γιατι δεν σου φανηκαν καλες;αν επιτρεπεται,τι εξετασεις εκανες;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...