Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Που εισαι ρε janneta????τι κανει ο μπεμπης σου;;;ολα καλα;;;ασε janneta συνηθως δεν ειμαι προληπτικη αλλα πραγματικα σε αυτο το σπιτι το μονο τα φαντασματα λειπουν!ασε που μπορει να εχει κιολας......και οι γειτονες;;;;;σκατα και αποσκατα!!ο ενας χειροτερος απο τον αλλον!δε μπορεις να ηρεμησεις ουτε λεπτο!μονο που ειναι σκοτεινο σπιτι,φτανει για σου χαλαει το κεφι.ενω αυτο που ειδαμε απο παντου φως μπαινει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ απο μενα!!! εμεις χθες πηγαμαι στον γιατρο ολα καλα ειναι ο μικρος μεγαλωνει ειναι 2480κιλα κ τωρα ξεκιναμε το περπατημα μου λεει 2 ωρες το πρωι κ 2 ωρες το απογευμα λες κ εγω καθομουνα χιχιχι!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κορίτσια!!

νατασούλα μου, εύχομαι να είναι τυχερό το νέο σπίτι και να γεμίσει σύντομα με παιδικές φωνούλες!!!

ευαγγελία μου, τι άλλα θέματα? ανησύχησα κορίτσι μου, όλα καλά??

μαρίγούλα , δεν το ξέρω...στο τροκκούδη πάω λευκωσία που είναι ειδικός για θέματα υπογονιμότητας...

μεγάλωσε ο μπέμπης...

άντε σε λίγες μέρες θα το ΄<κάνεις> και με οδηγίες γιατρού...αν δεν σου είπε κι όλας..!!!

και σε λίγες βδομάδες θα τον κρατάς στην αγκαλία σου...σαν χθες μου φαίνεται όταν έμεινες έγκυος

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε?

σας εχασα μια εβδομάδα καθώς τα επαιξε το λάπτοπ.....

κατερινάκι μου να ζήσετε και του χρόνου να γιορτάζετε τρεις την επέτειο σας.

καλή επιτυχία marigula, ελπίζω να σου φέρουμε γούρι.

ευαγγελία μου οτι και αν σου ετυχε να ειναι περαστικό και ασήμαντο ευχομαι.

νεραιδούλα μου ποτε ετοιμάζεσαι για το μεγάλο βήμα?

νατασάκι αρχισε πακετάρισμα να πας στο γουρλίδικο σπίτι σύντομα, αλλάζει η διαθεση με αυτες τις αλλαγές οπως και να το κάνουμε.

παπάκι μεγαλώνει ο μπέμπης σου, μπήκες στο μήνα σου εεεεε?

εμεις αυριο το πρωι εχουμε γιατρό να δούμε την μικρούλα...ελπίζω να πήρε θέση και βάρος...μα δεν μου μοιαζει καθόλου πια?????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας κοριτσια!!!!

τινακι αυριο μπαινω στον μηνα μου κ ειδη εχω ξεκινηση το περπατημα τι να κανω ασε που τα ποδια μου ειναι τουμπανο ειναι πρισμενα.

με το καλο να την δεις αυριο την μπεμπουλα σου!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

καλέ η σισσυ που ειναι? που χαθηκε? εχει καμια νεα της?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοριτσοπουλα τι κανετε?

ααχ νατασαρα εμενα μου θυμιζεις εμενα μου φταιγε ολη η πολυκατοικια στην αθηνα ,εκτος απο το σπιτι.οι πιο πολλοι ενοικοι ηταν οι γεροντοπαληκαρα ,ή χωρις παιδια.ρε συ και οντως μολις φυγαμε κατευθειαν τον επιασα τον μπεμπη.ρε κοριτσια δε θα ξεχασω που συζηταγα την περιπτωση μου με ενα φιλο μεγαλο σε ηλικια και μου λεει στη λιβυη οπου δουλευα ερχοταν γυναικες που ειχαν προβλημα συλληψης και κατευθειαν επιαναν παιδι,λογω κλιματος μαλλον.φιλακια πολλα και τα λεμε.

απο την βιασυνη μου τα μηνυματα μου ειναι λες και τα γραφει εν ωρα σκοτοδεινης.ηθελα να πω οτι καλο ειναι να αλλαζουμε και περιβαλλον οταν μπορουμε.φυσικα ειναι αρκετα δυσκολο να γινει κατι τετοιο οταν δεν βοηθανε κ οι δουλειες προς αυτην την κατευθυνση.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Που εισαι ρε janneta????τι κανει ο μπεμπης σου;;;ολα καλα;;;ασε janneta συνηθως δεν ειμαι προληπτικη αλλα πραγματικα σε αυτο το σπιτι το μονο τα φαντασματα λειπουν!ασε που μπορει να εχει κιολας......και οι γειτονες;;;;;σκατα και αποσκατα!!ο ενας χειροτερος απο τον αλλον!δε μπορεις να ηρεμησεις ουτε λεπτο!μονο που ειναι σκοτεινο σπιτι,φτανει για σου χαλαει το κεφι.ενω αυτο που ειδαμε απο παντου φως μπαινει!!

ελα νατασαρα μου ολα καλα.μπηκα στον 6ο,τον νιωθω να κλωτσαει.εκανα και τη β επιπεδου και μου ειπε ολα οκ ,απλα να περιορισω το αλατι.την αλλη παρασκευη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου ,εδω στο νησι.

πριν λιγες μερες επεστρεψα στο νησι εκατσα κοντα 2μηνες πανω.ηρεμησα λιγο.εδω νιωθω εχω μπει σε ενα προγραμμα ,ενω πανω ημουν πολυ φλου.στεναχωρηθηκα πολυ για το σκυλακι που το αφησα τοσο καιρο μονο.μαυρο δακρυ εριξα,ουτε για τον αντρα μου δεν λυπηθηκα τοσο.ιντερνετ ακομη δεν εβαλα.

νατασα μου ολα μετρανε στο να εχει κανεις καλη διαθεση και να πετυχει διαφορα πραγματα.το δωματιο μας στην αθηνα ηταν αρκετα κρυο και γενικα ηταν παλιο,αφου καθομουν και το κοιταζα με μια σιχαμαρα.ηταν καπως λοξος ο ενας τοιχος.το ειχα διακοσμησει και καπως εντονα.μολις ηρθα στο νησι πηγα τα σκασα σε μεσιτη και βρηκα το καλυτερο.ο θειος μου ,μου λεγε προσεχε μου φαινεται ακριβο συμφωνα με τα εργασιακα σας.οοοοοχι του λεω θα τα καταφερουμε.ειχα τοση μανια με το σπιτι να μου αρεσει.

αντε καλοριζικο και σε σενα και συντομα ακουσουσουμε ευχαριστα.

φιλαααααααααααααακια πολλααααααα

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημερα κοριτσια!!!!χθες ολη μερα ετρεχα και κοιμηθηκα στις 3.σημερα πρωι πρωι περιμενω υδραυλικο!!!υπομονη που θα παει οι μερες της φυγης πλησιαζουν!!!!!!!!!!πηγα και στον γιατρο χθες και την Κυριακη ξεκιναω suprefact για 9 μερες. μου βρηκε και μια πολυ μικρη κυστη αλλα μου ειπε οτι 99% θα φυγει με την περιοδο. βεβαια εγω θα ξαναπαω σε 10 μερες για υπερηχο και αν υπαρχει ακομα θα σταματησουμε την διαδικασια.

Αυτα τα νεα μου. Τινακι τι κανεις ρε συ???τελικα θα γεννησεις και ακομα δεν θα εχουμε βρεθει!!

Παπακι περπατα και για μενα λιγο ρε συ.....

Janneta συμφωνω μαζι σου. οταν σου αρεσει κατι τοσο πολυ πρεπει να το κυνηγας....

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια μου!!!!

νατασουλα θα περπατησω οσο θέλεις για σενα !!!

μπηκα κ στον μηνα μου σημερα κ με την βουλα .

janneta καλα εκανες κ βρηκες ενα σπιτι που να σου αρεσει γιατι ξερω πως ειναι να μενεις σε ενα σπιτι διχως να σε αρεσει αλλα ουτε να το <εκτιμας >

τινακι περιμενουμε νεα απο την μπεμπα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!!!!

παπάκι αρχισες περπάτημα? και εγω πρέπει αλλά μου τα χάλασε ο καιρός...

η μπέμπα μια χαρά, 2 ολόκληρα κιλά χιχι αλλά ακομη δεν πήρε θέση οποτε πρεπει να πάρω τους δρόμους.

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

νατασούλα δεν σε ξεχασα απλά μου ειπε ο γιατρος να μην οδηγώ και πολύ...θα το πιουμε καποια στιγμη το καφεδάκι :P

Κοριτσια μου τι κανετε;;δεν σας ξεχναω απλα τρεχω και δεν προλαβαινω αυτες τις μερες.απο τη μια αγχωνομαι με τη μετακομιση και τα τοσα πραγματα που εχω να μαζεψω και απο την αλλη τα γραφω και ειμαι ακομα αραχτη....τωρα θα μου πειτε πως γινεται αυτο.....και ομως!

γεια σας!!!!

παπάκι δεν τελειωσαμε ακομη εχουμε 4 μαθήματα, εσεις τα κάνατε ολα μαζεμένα προφανώς, ενω εμεις ενα την εβδομάδα....

τι κάνει ο μπέμπης μας?

νατασούλα πως παει το πακετάρισμα?

φιλακια σε όλες

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...