Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!τι κανετε;πως ειστε;;;εγω ειμαι δουλεια αλλα εχουμε αναδουλειες και ολη μερα την εχω βγαλει στο ιντερνετ!!!!!!

Πατριωτακι προσπαθω να μην σκεφτομαι τι θα γινει και πως.δεν υπαρχει και νοημα πιστευω.ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Μονο δυναμη να εχουμε να αντιμετωπιζουμε ο,τι προκυπτει.Κοριτσια μηπως ξερετε αν μπορω να παιρνω ταυτοχρονα με ολα αυτα καμια βιταμινη ή φυλλικο;θα το ρωτησω και στον γιατρο βεβαια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα μου είπε να μην σταματήσω το ινοφολικ που παιρνω να το συνεχίσω

άρα λογικά και το φολικό επιτρέπεται..

και για το σίδηρο μου είπε..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα βρε κοριτσιά!!!!

tinkerbell μεγία το λογότυπο και εύχομαι να σου χαρίσει ο θεός ένα γερό μωράκι!!!

αντε παπακι και τινακι κοντοζυγονει η ώρα που θα κρατήσετε τα μωράκια σας!!!

νατασα καλή ψυχολογία να έχεις, κάνεις μια καινουργια προσπαθεια και όλα τα άλλα αστα στο χερι του θεού!!!

εμείς τίποτα το ιδιαιτερο, τώρα εχουμε τρεξιμο με το γάμο θα παντρεψουμε το αλλο σαββατο ενα ζευγαρι και στο ενδιάμεσω θα πάω μια και στο γιατρό μου για να κανονήσουμε στον επόμενο κυκλο την 3 μας σπερ/ση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

tinkerbell τι είναι το ινοφολίκ???

εγώ περνω φυλλικο οξυ το οποιο δεν ξέρω εαν βοηθάει στην σύλληψη όπως μου είπαι αλλά το μόνο σήγουρο είναι πώς μου έχει κάνει πλουσια μαλλία!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

http://www.fertilitycyprus.net/2012/08/inofolic-ivfinofolic-benefits.html

eseis ekei nomizo exete to inofert pou einai to idio...

voithaei genika sti gonimotita...

alla an kai leei oti kanei kai 3 mines meta tin egkimosini..ego an me voithisei o theos to stamatao kai pino mono folico

eyxaristo agapi moy, eyxomai na to ferei se oles mas

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πολύ καλή επιτυχία!!!

εμείς αν θέλει ο θεός πάμε για το επόμενο βήμα...

με βοήθησε αρκετά!! γιατρό στη πόλη σου ή τη δική μου?

1533345xcnw09g7xt.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!

natasoula μου όλα θα πάνε κατευχήν θα το δεις!Οι βιταμινούλες δεν νομίζω να σου κάνουν κακό αλλά ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα!

mina-ni αν το φολικό οξύ κάνει πλούσια μαλλιά τότε έχω πρόβλημα...τα μαλλιά μου θα είναι πιο βαριά από τα κιλά μου :D

tinkerbell και Marigula καφεδάκι μυρίζομαι ;)

Νέα δεν έχω να σας γράψω τα έχω παρατήσει όλα στη μέση δεν έχω πάει ούτε για υπέρηχο,μου έχουν βγει άλλα θέματα και αν δεν τακτοποιηθούν δεν έχω άλλες επιλογές...

Εύχομαι να είστε όλες καλά και σας στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια!Φιλιά πολλά...

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!

Πατριωτακι θα δειξει.προς το παρον εχω καλη διαθεση.ειμαι παρα πολυ χαρουμενη σημερα γιατι επιτελους βρηκαμε αλλο σπιτι και ελπιζω να μετακομισουμε συντομα!!!το σπιτι που ειμαστε τωρα ειναι αθλιο,μου βγαζει συνεχεια προβληματα και αφηστε που το θεωρωνπολυ γρουσουζικο..........δε βλεπω την ωρα να πακεταρω!!!!

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!

Πατριωτακι θα δειξει.προς το παρον εχω καλη διαθεση.ειμαι παρα πολυ χαρουμενη σημερα γιατι επιτελους βρηκαμε αλλο σπιτι και ελπιζω να μετακομισουμε συντομα!!!το σπιτι που ειμαστε τωρα ειναι αθλιο,μου βγαζει συνεχεια προβληματα και αφηστε που το θεωρωνπολυ γρουσουζικο..........δε βλεπω την ωρα να πακεταρω!!!!

κοριτσοπουλα τι κανετε?

ααχ νατασαρα εμενα μου θυμιζεις εμενα μου φταιγε ολη η πολυκατοικια στην αθηνα ,εκτος απο το σπιτι.οι πιο πολλοι ενοικοι ηταν οι γεροντοπαληκαρα ,ή χωρις παιδια.ρε συ και οντως μολις φυγαμε κατευθειαν τον επιασα τον μπεμπη.ρε κοριτσια δε θα ξεχασω που συζηταγα την περιπτωση μου με ενα φιλο μεγαλο σε ηλικια και μου λεει στη λιβυη οπου δουλευα ερχοταν γυναικες που ειχαν προβλημα συλληψης και κατευθειαν επιαναν παιδι,λογω κλιματος μαλλον.φιλακια πολλα και τα λεμε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...