Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα, να κάνω μία ανόητη ερώτηση.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω πριν την σπερματέγχυση;

Πχ. να μην πάω τουάλετα, να μην φάω κάτι, να μην είμαι κουρασμένη;

Λογικά να μην είμαι αγχωμένη.

Εμενα ο γιατρος με ειχε βαλει να πιω καφε ή χυμο για να ειναι λιγο γεματη η κυστη μου,αλλα φανταζομε πως θα σου το πουνε εκεινη την ωρα.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και απλα ηρεμισε και ξεκουρασου,τιποτα δεν ειναι πιο συμαντικο απο την ψυχικη και σωματικη σου υγεια τωρα!

Εμενα ο γιατρος με ειχε βαλει να πιω καφε ή χυμο για να ειναι λιγο γεματη η κυστη μου,αλλα φανταζομε πως θα σου το πουνε εκεινη την ωρα.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και απλα ηρεμισε και ξεκουρασου,τιποτα δεν ειναι πιο συμαντικο απο την ψυχικη και σωματικη σου υγεια τωρα!

Βασικά την πρώτη φορά που πήγα, από το άγχος μου, (ήταν να γίνει η ώρα 11 το πρωί, και ο γιατρος ειπε πως ήθελε να καθαρίσει το σπέρμα δύο φορές, γιατί ήταν αργό, πήγαμε στις 4ς το απόγευμα,) καθε 5 λεπτά πήγαινα τουαλέτα, δεν έφαγα τιποτα, άστα.

Όταν πήγαμε στην αίθουσα τοκετου, και μου ειπαν να αλλαξω, τότε ο Γιατρός μου ειπε πως δεν θελει να παω τουαλέτα. Από το αγχος μου, δεν του ειπα πως πήγανα κάθε 5 λεπτα. :oops:

Έτσι τώρα θα πάω πιο προετοιμασμένη. Και αν τα καταφέρω και πιο λίγο αγχωμένη.:D

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Βασικά την πρώτη φορά που πήγα, από το άγχος μου, (ήταν να γίνει η ώρα 11 το πρωί, και ο γιατρος ειπε πως ήθελε να καθαρίσει το σπέρμα δύο φορές, γιατί ήταν αργό, πήγαμε στις 4ς το απόγευμα,) καθε 5 λεπτά πήγαινα τουαλέτα, δεν έφαγα τιποτα, άστα.

Όταν πήγαμε στην αίθουσα τοκετου, και μου ειπαν να αλλαξω, τότε ο Γιατρός μου ειπε πως δεν θελει να παω τουαλέτα. Από το αγχος μου, δεν του ειπα πως πήγανα κάθε 5 λεπτα. :oops:

Έτσι τώρα θα πάω πιο προετοιμασμένη. Και αν τα καταφέρω και πιο λίγο αγχωμένη.:D

Καλα δεν φανταζομαι αν ειναι και τοσο τρομερο αυτο με τα ουρα,εγω παρολο το χυμο δεν ηταν γεματη η κυστη μου και καταφερα να μεινω εγκυος την πρωτη φορα,ασχετου αποτελεσματος,η αληθεια ειναι οτι ειναι τοσα λιγα που μπορουμε να κανουμε που δεν αξιζει το ανχος.Το μονο που ειναι στο χερι μας ειναι η σωματικη μας υγεια και καπως και η ψυχικη,λεω καπως γιατι αν δεν αντεχει η ψυχη σου αλλο απο ενα σημειο και μετα οσο και να πιεστεις δεν θα καταφερεις τιποτα.Πρεπει να δεχτουμε οτι ειναι στο χερι του Θεου να μην θεωρουμε πως μπορουμε να ελενξουμε καταστασεις.Εγω νομιζα πως μπορω να τα κανω ολα μεσα σε προγραμμα και ειχα 2 αποτυχημενες σπερματενχυσεις,μολις ειπα στον εαυτο μου πως οκ εκανεσ οτι μπορουσες σαν Σοφια απο εκει και περα απλα δεν ηταν γραφτο,εμεινα εγκυος χωρις γιατρους...Νομιζω, χωρις να θελω να ειμαι απολυτη, πως τα ψαχνουμε ολα τοσο πολυ,προσπαθουμε να ελενξουμε τα παντα και θεωρουμε πως κανουμε αγωνα μονες μας εναντιον του αδικου κοσμου που μας εφερε σε αυτη τη θεση,που καταληγουμε να εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελουμε.Καλα το παραγενικευσα το θεμα,απλα θελω να πω,αστο και οπως τα φερει ο Θεος,εσυ κοιτα να μην Τον δυσκολεψεις!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!! τι κανετε?

τα δικα μας τα νεα ειναι τελειωσαμε με την βαφτιση σημερα θα παμε για το μπανακι του μπεμπη κ ολα καλα .

αυριο ραντεβου με τον γιατρο για υπερηχο κ λιγο βρισιμο για τα κιλα μου ελα μωρε μια χαρα ολα!!!!

αχ τι ωραια που ξανα ειδα τα κοριτσια για καφεδακι βρε λετε να με παιρνει αλλη μια φορα να πιουμε καφε ? ε?

κατερινιωωωω να ζησετε να ευτιχισετε!! παντα με αγαπη!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!11

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα αποφάσισα να ασχολήθώ επιτέλους με το σπίτι μου γιατί ούτε τα χαλιά δεν έχω βγάλει ακόμη...

Εύχομαι να είστε όλες καλά και όλα να σας έρθουν Άγια και Ευλογημένα γιατί κακά τα ψέματα,όπως είπε και η Σοφία μόνο ο Θεός ξέρει καλύτερα...

Γιαυτό κι εγώ εκτός του ότι δεν έχω την ψυχολογία να ασχοληθώ το έχω αφήσει στην Κρίση και στην Θέλησή Του...

Ευτυχώς χαρήκαμε με τον γάμο της Κατερινούλας μας και σε λίγο θα πάρουν σειρά και τα γεννητούρια των εγκύων μας και έτσι γελάει λίγο και το χειλάκι μας!

Σας φιλώ γλυκά όλες και σας στέλνω μπόλικη αγάπη και θετική ενέργεια!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας! Εύχομαι τα καλύτερα σε ολες σας!!!

Χρειάζομαι για πολυ δικό μου ανθρωπο ενέσεις altermon. Έχει καμμια σας;

Κατερινάκι μόνο puregon έχω εγώ!

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω κωλοβαραω βασικα!!!

Κατερινιω μου ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Πατριωτακι μου τι εγινε?εισαι καλα?

Παπακι εκανες μαθημα πιστευω για το δικο σου μωρακι σε λιγους μηνες!!αντε παντα αξια και στα δικα σου!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω κωλοβαραω βασικα!!!

Κατερινιω μου ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

Πατριωτακι μου τι εγινε?εισαι καλα?

Παπακι εκανες μαθημα πιστευω για το δικο σου μωρακι σε λιγους μηνες!!αντε παντα αξια και στα δικα σου!!!!

Δόξα το Θεό κοριτσάκι μου όμορφο...Αντέχω ακόμη...Εσύ πως είσαι?Πότε θα έρθεις προς τα δω να πιούμε καφεδάκι?

Δόξα το Θεό κοριτσάκι μου όμορφο...Αντέχω ακόμη...Εσύ πως είσαι?Πότε θα έρθεις προς τα δω να πιούμε καφεδάκι?

συντομα πατριωτακι μου. Αν ολα πανε καλα με την διαδικασια της εξωσωματικης θα πινουμε καφε σε κανενα μηνα ελπιζω!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

natasoula όλα θα πάνε καλύτερα από ότι ελπίζεις ;) και θα πιούμε και καφέ και θα σου χαιδεύω κι εσένα την κοιλίτσα σύντομα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...