Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσάκια μου καλή μέρα να έχουμε!!!!!!! :) :)

και καθαρή!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

κόντεψαν και οι μέρες, τελειώνει η αναμονή και προσεύχομαι να έχει ευχάριστο τέλος!!!!

Μαράκι , μέλι και καρύδια στο σύζυγο..εσύ το υποβρύχιο σου!!!!:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου καλή μέρα να έχουμε!!!!!!! :) :)

και καθαρή!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

κόντεψαν και οι μέρες, τελειώνει η αναμονή και προσεύχομαι να έχει ευχάριστο τέλος!!!!

Μαράκι , μέλι και καρύδια στο σύζυγο..εσύ το υποβρύχιο σου!!!!:) :)

Καλημέρα κορίτσι, μακάρι μακάρι να έχουμε πολλές χαρές την Δευτέρα!!! Χαμός θα γίνει! Ναι δεν μου γλιτώνει, σε λίγο θα πάω να αγοράσω!!

HvAnp3.png

Καλημερουδια κοριτσια! Τι παλαβωμαρα πια! Ποναω, πρηζομαι, χαιρομαι! Δεν ποναω, χαλαρωνω, σκαω! Ακκορντεον εχει γινει το μυαλο μου! Αμαν πια! Θα προσπαθησω να μην κοιμηθω με το ουτρο σημερα, μπας και καταφερω να βγω για καφε να ξελαμπικαρω! Καλο, καθαρο Σαββατοκυριακο σε ολες μας!

πολύ καλά θα κάνεις!!! και εγώ θέλω να σκέφτομαι άλλα πράγματα....εγώ θέλω να κοιμηθώ μέχρι τη Δευτέρα γίνεται????? :)

κορίτσια σκέφτομαι να σταματήσω τα ουτρο σήμερα :( δεν ξέρω τι να κάνω...δεν θέλω άλλη μια αρνητική χοριακή...

maria papa που είσαι καλέ???

1533345xcnw09g7xt.gif

Τι λες καλε που θα σταματησεις τα ουτρο; Ουτε να το σκεφτεσαι! Ακομα και αιμα να δεις δεν τα σταματας πριν τη χοριακη! Κι εσυ ακομα δεν εφτασες ουτε στην καθυστερηση! Και εισαι και μια χαρα καθαρη! Αντε, μην ακουω χαζα απαισιοδοξα κι ρθω απο κει να βγαλω εσενα για καφε! Δεν ξερω και προς τα που μενεις:shock:

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!

Δεν σας ξεχναω απλα εχει ερθει η μικρουλα μας και με τρεχει λιγο οχι να κανουμε γλυκο οχι να παμε να δουμε βιτρινες οχι να βαψουμε νυχια...Μια χαρα περναμε...

Το βραδακι θα φυγουμε κι εμεις για Χαλκιδικη μαλλον πρωτα ο Θεος,εμεις παμε παντα Ποσειδι.Δεν εχω ξαναδει πιο τελεια θαλασσα απο τα Αιγαιοπελαγιτικα...Ειμαι ερωτευμενη!

Καλα να περασετε οσες πατε κι εσεις για μπανακια και καλο κουραγιο σε οσες μεινετε σπιτακι...

Καλα αποτελεσματα και τρισευχαριστα να εχουμε την Δευτερα!Εγω λογικα σημερα-αυριο θα εχω ωορρηξια (ελπιζω) αλλα με την μικρη να κοιμαται μαζι μας δυσκολα τα πραγματα...

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω θετικη ενεργεια ++++++++++++++++

πολύ καλά θα κάνεις!!! και εγώ θέλω να σκέφτομαι άλλα πράγματα....εγώ θέλω να κοιμηθώ μέχρι τη Δευτέρα γίνεται????? :)

κορίτσια σκέφτομαι να σταματήσω τα ουτρο σήμερα :( δεν ξέρω τι να κάνω...δεν θέλω άλλη μια αρνητική χοριακή...

maria papa που είσαι καλέ???

Μην τα σταματησεις κοριτσακι μου δεν υπαρχει λογος.Περιμενε την χοριακη σου.Κι εγω σκεφτομουν να τα σταματησω αλλα ηταν λαθος!Μην το ρισκαρεις!

Κοριτσια μου καλημερα!

Δεν σας ξεχναω απλα εχει ερθει η μικρουλα μας και με τρεχει λιγο οχι να κανουμε γλυκο οχι να παμε να δουμε βιτρινες οχι να βαψουμε νυχια...Μια χαρα περναμε...

Το βραδακι θα φυγουμε κι εμεις για Χαλκιδικη μαλλον πρωτα ο Θεος,εμεις παμε παντα Ποσειδι.Δεν εχω ξαναδει πιο τελεια θαλασσα απο τα Αιγαιοπελαγιτικα...Ειμαι ερωτευμενη!

Καλα να περασετε οσες πατε κι εσεις για μπανακια και καλο κουραγιο σε οσες μεινετε σπιτακι...

Καλα αποτελεσματα και τρισευχαριστα να εχουμε την Δευτερα!Εγω λογικα σημερα-αυριο θα εχω ωορρηξια (ελπιζω) αλλα με την μικρη να κοιμαται μαζι μας δυσκολα τα πραγματα...

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω θετικη ενεργεια ++++++++++++++++

είχα πάει!!!!:P:p:p βουρ στις προσπάθειες..τη μικρή να τη τρελάνεις στις βόλτες να κοιμηθεί νωρίς!!!!:P:p:p:p

Τι λες καλε που θα σταματησεις τα ουτρο; Ουτε να το σκεφτεσαι! Ακομα και αιμα να δεις δεν τα σταματας πριν τη χοριακη! Κι εσυ ακομα δεν εφτασες ουτε στην καθυστερηση! Και εισαι και μια χαρα καθαρη! Αντε, μην ακουω χαζα απαισιοδοξα κι ρθω απο κει να βγαλω εσενα για καφε! Δεν ξερω και προς τα που μενεις:shock:

δεν θα τα σταματήσω!!! κόβω πολύ μακρυά αλλά κόπιασε..έχουμε και ωραίες παραλίες...

δεν πρόκειται να το ρισκάρω..και δεν το σκέφτηκα ούτε λογικά..έχετε απόλυτο δίκαιο...

τη χοριακή δεν τη γλιτώνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Evangeliapan, ολο και κανενα μεταμεσονυχτιο θα ξεκλεψετε! Ξερεις, απο κεινα τα πειρατικα τα ωραια!;)

Tinkerbel!24, Θεσσαλονικη μενω κι ευτυχως βλεπω λιγη θαλασσα απ΄το μπαλκονι μου, γιατι με το παλικαρι μου μονο με το κυαλι θα την εβλεπα!

Ειναι προβλημα με το παιδι στο σπιτι αν τυχον και ξυπνησει αντε να εξηγεις μετα και να απολογεισαι...Θα δω τι θα κανω μπορει να κλειδαμπαρωθουμε στο μπανιο :tongue: αλλα δεν θελω να αγχωθω και πολυ ειπαμε ειναι μηνας χαλαρωσης!

Διαφημίσεις

Evangeliapan, ολο και κανενα μεταμεσονυχτιο θα ξεκλεψετε! Ξερεις, απο κεινα τα πειρατικα τα ωραια!;)

Tinkerbel!24, Θεσσαλονικη μενω κι ευτυχως βλεπω λιγη θαλασσα απ΄το μπαλκονι μου, γιατι με το παλικαρι μου μονο με το κυαλι θα την εβλεπα!

σπούδασα θεσνικη!!!τη λατρεύω!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Evangeliapan, πειρατικα ειπαμε.... Αστον να το νιωσει σαν κλεφτή περιπετεια και απολαυσε το!!! Οι αντρες ειδικα ξετρελλενονται με κατι τετοια και γινονται αποδοτικοτεροι.....

Tinkerbel!24, γύρνα τωρα το μυαλο στο φοιτηταριο στη Σαλονικα και ασε τον πελαργο να κανει τη δουλεια του....

στο ίδιο κρεβάτι θα την έχετε??τότε δεν λέει...

όμως σαλόνι?στο καναπέ για να αφήσεις και πάνω τα πόδια μετά??

αχ τι με κάνετε τώρα θα αρχίσω να κλαίω...

έχει από τότε να πάω....

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...