Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!!

νατασα μου καλη επιτυχια μαναρι μου!!! ευχαριστω ανχος να εχεις , ειμαστε εδω να το μοιραστης με ολες μας!!!

τινα βαλιτσα ετοιμασες? η ακομα? εγω την εχω ετοιμη

τινκ εσυ τι κανεις? σε τι φαση εισαι?

πεταλουδιτσα μου που εισαι?

εχει εναν αερα σημερα εδω αφου μου εριξε την μια γλαστρα κ το ποιο κορυφαιο μας ξυλωσε ο αερας το παντζουρι της κρεββατοκαραμας κ δεν μπορω να το ανοιξω ουτε να το κλεισω μας εχεις ριμαξει ο αερας αλλα κ τα σουπερ υλικα που εβαλε το βλημα ο εργολαβος.

φιλακια σε ολες!!

κατερινιω πλησιαζει η μεγαλη μερα!!! με το καλο κ κοιτα να το ευχαριστηθεις!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!τι κανετε;σημερα εχω ραντεβουδακι με τον γιατρο και θα ξερω περισσοτερα.αχ ποσο χαιρομαι που ειναι Παρασκευη και μαζι με την επισκεψη στον γιατρο θα κανουμε και την βολτα μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!τι κανετε;σημερα εχω ραντεβουδακι με τον γιατρο και θα ξερω περισσοτερα.αχ ποσο χαιρομαι που ειναι Παρασκευη και μαζι με την επισκεψη στον γιατρο θα κανουμε και την βολτα μας!!!

καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Μαρακι οταν κανω παιδακι με το καλο,θα ψαξεις να μου βρεις αυτο το βατραχοσκουφι!!!!τι βατραχι ειμαι αν δεν εχω στο παιδι μου τετοιο σκουφι;;;;!!!!

Κοριτσια μου πηγα σημερα για εξετασεις που μου εγραψε ο γιατρος και ο υπερηχος πεντακαθαρος.αν βγουνε καλες και οι υπολοιπες εξετασεις ξεκιναω την αλλη Κυριακη ενεσουλες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!! Νέα στην παρέα σας, με προσπάθειες, σχεδόν χρόνο, και έχω στο ιστορικό μου, μία αποτυχημένη σπερματέγχυση.

Δεν τα βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς το μωράκι μας.

Σήμερα, πήγα για υπέρήχο και είδαμε 3 αυγουλάκια, ετσι ο Γιατρός μου, μάς είπε είναι μία καλή ευκαιρία για μία 2η σπερματέγχυση. Έτσι την Τρίτη, Θεού, Θέλοντος θα το ξαναεπειχηρήσουμε.

Καλή Επιτυχία σε όλες μας.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

γεια σας κ απο μενα!!!

Marigula καλως μας ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο να κανεις την σπερμ/χη κ να ειναι κ τυχερη!!!!

κατερινιωω!!! λιγες ωρες μεινανε!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κατερινιω!!!!!!!!!ηρθε η μερα σου!!!!!επιτελους τελος το τρεξιμο!!!αντε να ζησετε και ευχομαι να γινετε συντομα μια μεγαλη οικογενεια!!!!

Μarigoula καλως ηρθες!!!με το καλο και ευχομαι να ειναι τα τυχερα σου αυγουλακια!!

Παπακι πως εισαι;;;ο μπεμπαρος πως ειναι;;;!!!

Φιλια παρα πολλα σε ολες!!!

Κορίτσια καλημέρα, να κάνω μία ανόητη ερώτηση.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω πριν την σπερματέγχυση;

Πχ. να μην πάω τουάλετα, να μην φάω κάτι, να μην είμαι κουρασμένη;

Λογικά να μην είμαι αγχωμένη.

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

Marigula καλα το ειπες, να μην εισαι αγχωμενη!!!και απλα μετα να κατσεις να ξεκουραστεις.μην σε πιασει καμια τρελα και θελεις να καθαρισεις ολο το σπιτι!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...