Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

γεια σας κ απο μενα!!!

πεταλουδιτσα μου γλυκεια!!! θα ερθεις σημερα στο ραντεβου μας γιατι πρεπει να αλλαξεις λιγο αερα να τα πουμε απο κοντα θα σε κανει καλητερα απο το να εισαι σπιτι κ να σκεφτεσαι .

τινακι μην ξεχνας οτι ειμαι κ 2 εβδομαδες ποιο πανω απο σενα οποτε κοντευεται να μας φτασετε χιχιχι γιατι κ εμεις στο ντοπλερ ηταν 1690 αν θυμαμαι καλα . αλλα κ παλι εγω αν παρει απο μενα που γεννηθηκα 3500 κιλα μια χαρα πιασιματα θα εχει χιχιχι !! η δικια σας θα ειναι μοντελακι !!!!

κοριτσια μου θεσσαλονικιες ανυπομονο να σας δω !!!!

κ στα υπολοιπα κοριτσια φιλακιααααααααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια χαρά και απο εμένα,

νατασα βρε εσύ είσαι που τρώς πολύ????

έχει δικιο η ευαγγελία ότι είσαι μια κούκλα!!!!

καλά να περάσετε σήμερα μακάρι να είμασταν πιο κοντά να ερχόμουν και εγώ!!!!

ασπα υπομονη με τα βλαστάρια σου αυτη η περιοδος θα είναι πολύ πιεσμένη φαντάζομαι!!!

λαουρα και μυρτω καλή επιτυχια και καλωσορίσατε!!!!

μυρτω τα σεπαρφαρ τα έπερνε μια φίλη μου για 5 μηνες χωρις να είναι σε διαδικασια σπερ/σης ετσι απλά για να κάνει πιο δυνατα ωαρια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε;;;!!!τωρα μαζευτηκα απο το πρωι...βολτες,καφεδες,φαι και τωρα λιγο να χαλαρωσω μηπως αξιωθω και κανω καμια δουλεια.εχω κατι πονακια στη δεξια σαλπιγγα που με ανησυχουν......αν συνεχισουν θα παω μια βολτα παλι απο τον γιατρο.φοβαμαι μην ειναι καμια κυστη.γρρρρρ τα νευρα μου!!!

Μινα ni κι ομως τρωω πολυ!!!παρα πολυ!!για το υψος μου θα επρεπε να ειμαι 65 κιλα και ειμαι 72.νταρνανοφερνω!!!!και εσεις κοριτσια ειστε πολυ ομορφες κει χαρηκα παρα πολυ που σας "γνωρισα" εστω μεσω fb!!!απλα καποια στιγμη θα αλλαξω προφιλ να ξερετε και θα σας ξανακανω αιτημα.αυτα!!!

Θεσσαλονοκιες θα πιειτε καφεδια σημερα;;;;!!!!!πιειτε και για μενα!!!!

Σημερα πηρα και τον γιατρο τηλ και απογοητευτηκε απο τα αποτελεσματα!!!και ο ιδιος μου ειπε παμε για εξωσωματικη να μην το καθυστερουμε αλλο.αφηστε που μολις σημερα μου ειπε ο αντρας μου,οτι το σπερμα του ηταν οριακο για την σπερματεγχυση.ετσι του ειπε η βιολογος που το επεξαργαστηκε.αλλα δε μου το ειπε πιο μπροστα για να μην στενοχωρηθω.αλλα εγω στενοχωρηθηκα ετσι κι αλλοως και παλι ασχημες σκεψεις τριγυρνουν στο μυαλο μου.....

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε?

αχ τι ωραια περασαμε χθες πολυ μαρεσε τι γελιο ριξαμε ποτε θα το ξανακανουμε? ε? κοριτσια?

φιλακια πολλααα σε ολες κυριακη σημερα ας ελπισω να μην εχω καμια ατυχες συναντηση δεν θελω καθολου ( ξεχασμενο βλημα )

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

tinkerbell πρέπει να έρθεις να πιούμε και καφεδάκι και να κάνουμε και ό,τι άλλο πεθύμησες...Ελπίζω μόνο όταν έρθεις να έχει γυρίσει λίγο η γκαντέμω η τύχη μου και να περάσουμε καλά γιατί τελευταία με πάει 'εμπλοκή' που λένε και στο στρατό...

myrtom όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι!Γιατί δεν λες στον γιατρό σου να σου δώσει να κάνεις και μία εξέταση θρομβοφιλίας?

laura36 έχει και ο δικός μου κιρσοκήλη και ο γιατρός μας είπε να μην την πειράξουμε γιατί οι 3 στους 5 δεν βλέπουν διαφορά μετά το χειρουργείο!Καλό είναι όμως να παίρνει βιταμινούλες ειδικά αν είναι και καπνιστής.Εύχομαι τα καλύτερα!

starkieser μπορείς να ανεβάσεις νέο θέμα ή να ενημερώνεις τα κορίτσια μέσα από τα ήδη υπάρχοντα.Να είσαι καλά και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

tina κι εγώ 2200 γεννήθηκα μια χαρά είναι η κοριτσάρα σου!

Georgkat κοριτσάκι μου μπορεί να μην συμμετέχω ενεργά στην χαρά σου αλλά σε έχω στο μυαλό μου και σου στέλνω πάντα πολλή πολλή θετική ενέργεια...Χαίρομαι για σένα και σου εύχομαι κάθε ευτυχία και επιτυχία!

παπακι maria030603 astage georgia69 θέλω πολύ να σας δω σήμερα αλλά δεν ξέρω τι μου γίνεται είμαι λίγο αποσυντονισμένη-πελαγωμένη...θα σας πω σίγουρα το μεσημέρι...Όπως και να χει σας στέλνω τα φιλιά μου!

natasoula μου γλυκιά αν ανέβεις προς Καλαμού θυμήσου να μου ανάψεις δυο κεράκια και πρέπει άμεσα να φροντίσω και για εκείνο το ευχέλαιο..

Σας σκέφτομαι όλες παρούσες και απούσες και σας στέλνω πολλά φιλιά!

Να σας έχει ο Θεός καλά!

Σε ευχαριστω Ευαγελια μου,ενταξει τις εδωσα τις ενεσεις,ηταν τελικα πιο ευκολο απο οσο νομιζα,πνιγηκα σε μια κουταλια νερο..χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

παπάκι μας τρώτε λάχανο....η μπέμπα μου ειναι μικρούλα 1600 και θα γεννηθει μικρούλα, γύρω στα 2800 υπολογίζει ο γιατρός.

κατα τα αλλα ολα καλα, μια χαρά το doppler, δεν πήρε θεση ακόμη (οποτε μπουνιες μου εδινε) και ειδαμε μιση φατσούλα.

να καλωσορίσω και τα νέα κορίτσια και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και σύντομα με ενα μωράκι σε ολες!!!

ασπασάκι δεν παιζεται ο γιος σου...φοβερός ο μικρός;)

myrtom μην κολλάς στα ποσοστά της σπερματέγχυσης, χαλάρωσε και σκέψου θετικά, αλλωστε το οτι εμεινες μια φορά εγκυος και μάλιστα φυσιολογικά ειναι πολύ ενθαρρυντικό.

οσο για την επέμβαση κιρσοκήλης δεν γνωρίζω κατι για να σας βοηθήσω...

Tinaki έχεις δίκιο!!!! Προσπαθώ να είμαι χαλαρή κι αισιόδοξη! Γιατί όχι και με την 1η ;)....! Χωρίς πλάκα κι εγώ θέλω να ελπίζω οτι ολα θα πανε καλά...με βαση το γεγονός οτι είχα κι άλλη εγκυμοσύνη.... Για να δούμε!

Την Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο!

Με το καλό να γεννηθεί η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

myrtom όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι!Γιατί δεν λες στον γιατρό σου να σου δώσει να κάνεις και μία εξέταση θρομβοφιλίας?

Καλημέρα Ευαγγελία!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση! Έχω κάνει κάποιες βασικές εξετάσεις για θρομβοφιλία κι ήταν μια χαρά!

Εσύ έχεις παιδάκι, είσαι εγκυούλα, προσπαθείς? Συγνώμη που ρωτάω αλλά δυστυχώς δεν έχω προλάβει να σας μάθω!

DdkQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!

myrtom στην προσπάθεια είμαι κι εγώ ελπίζω να φτάσουμε στο ευλογημένο αποτέλεσμα σύντομα όλες!

παπακι μου ξεκίνα τα μαθήματα τοκετού και άσε τα μπάνια για την ώρα γιατί σε βλέπω να γεννάς στην παραλία!

Χάρηκα πολύ που σας είδα κόρες (που λέει και η Άσπα) κάθε φορά που σας βλέπω χαίρομαι πάρα πολύ!

Φιλιά πολλά σε όλες!

καλημέρα και καλή εβδομάδα,

εδώ δεν έχει και φοβερή ζεστη γιατί έχει πολύ αέρα!!!!

τα δικά μας νέα ειναι οτι εξαντλήθηκαν και οι 3 μήνες που μας είχαι δόσει ο γιατρος μου σήμερα το πρωι αδιαθέτησα κρίμα και τα είχαμε δόσει όλα αυτο το μήνα χαχαχαχαχα,τι να πώ................,θα πήγέναμε αυτο το μήνα για την τρίτη μας σπερ/ση αλλά την εβδομάδα που θα έχω την ωοριξία είναι που θα παντρέψουμε ένα ζευγαρι και δεν θα είμαι ήρεμη θα είμαι σε πολύ υπερκινητικότητα οπότε θα πάμε τον ιουλιο και ναι ναι θα κάνω ακόμη μια και μετα θα πάμε για εξωσωματικη μπας και τώρα που είμαι καθαρη είναι τριτη και τυχερη!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

γεια σας κορίτσια!!!!

αχ τι ζέστη ειναι αυτή σήμερα? σταμάτησα απο τη δουλεια και ημουν ολη μέρα βόλτες , απόλαυσα και ενα πρωινο καφεδάκι.

myrtom μακάρι να ειναι πρώτη και τυχερή αλλά και να μην ειναι μην απελπίζεσαι, εγώ ειχα μείνει με την δευτερη φορα( δεν προχώρησε δυστυχώς) και μετα εμεινα με την τρίτη φορά, οποτε δες την πρώτη σαν πρόβα αν και ευχομαι να πετύχει.

παπάκι σε βλέπω να γεννας στην παραλία....εμενα ο γιατρός μου ειπε να περιμένω να ζεστανει η θαλασσα και μετα να κάνω μπανιο, ανυπομονώ!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

39. myrtom

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8.

Ποσοστό: 3/7

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

γεια σας κορίτσια!!!!

αχ τι ζέστη ειναι αυτή σήμερα? σταμάτησα απο τη δουλεια και ημουν ολη μέρα βόλτες , απόλαυσα και ενα πρωινο καφεδάκι.

myrtom μακάρι να ειναι πρώτη και τυχερή αλλά και να μην ειναι μην απελπίζεσαι, εγώ ειχα μείνει με την δευτερη φορα( δεν προχώρησε δυστυχώς) και μετα εμεινα με την τρίτη φορά, οποτε δες την πρώτη σαν πρόβα αν και ευχομαι να πετύχει.

παπάκι σε βλέπω να γεννας στην παραλία....εμενα ο γιατρός μου ειπε να περιμένω να ζεστανει η θαλασσα και μετα να κάνω μπανιο, ανυπομονώ!!!!

κ εμενα μου ειπε αμα ειναι κρυα ή βρομικια να μην μπω αλλακ ζεστη να ειναι μονο μεχρι τα μπουτια θα μπω δεν θελω να κρυωσω κιολας τελευταιες μερες τωρα. αντιλιακο κ κατω απο την ομπρελα αχ εχει κ δω μια ζεστη εδω . τι ωραια που σταματησες κοιτα να το απολαυσεις τωρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κορίτσια!!!!

αχ τι ζέστη ειναι αυτή σήμερα?

QUOTE]

Τι ωραία που τα λές Τινάκι!!!!

Αυτό με την "πρόβα" πολύ μου άρεσε....έτσι θα σκέφτομαι!!!!!!!!!!:D:D

Είσαι εγκυούλα δηλαδή...!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα!

myrtom στην προσπάθεια είμαι κι εγώ ελπίζω να φτάσουμε στο ευλογημένο αποτέλεσμα σύντομα όλες!

........

Ευαγγελία μου στο εύχομαι ολόψυχα!!!! Και σύντομα...

DdkQp2.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8.

Ποσοστό: 3/7

θα με βάλετε κι εμένα στην λίστα?:oops:

DdkQp2.png

γεια σας και απο μενα...τι κανετε κοριτσακια?

συγγνωμη κοριτσια που δεν ηρθα μαζι σας για καφε,προεκυψε απροοπτο το οποιο δε μπορουσα να αποφυγω...

εχω τρελαθει με τη ζεστη. το σπιτακι μου ειναι πολυ ζεστο (κατι που ειναι καλο για τον χειμωνα ) και το καλοκαιρι ειναι φουρνος ειδικα η κρεβατοκαμαρα..την κοβω παλι να το περασω στον καναπε κατω απο το κλιματιστικο :evil::evil::evil::evil::evil:

μυρτω μου και γω τελη του αλλου μηνα θα κανω την πρωτη μου προσπαθεια...σου ευχομαι και σενα καλη επιτυχια..ποτε θα την κανεις?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...