Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!!

πεταλουδιτσα μου !!! τι να κανω δεν τα παω καλα με τα λεωφορεια τα σιχενομε ενα μικρο κοληματακι εχω κ εγω χιχιχιχι!!!

τινακι με το καλο να δεις την μπουμπου σου να μας πεις τα νεα της ποσο μεγαλωσε κ ελα να δουμε ποιο ειναι ποιο φουσκητσα ο δικος μας ειναι 2090 κιλα λεει ο γιατρος μου μπαμπατσανικος θα βγει χαχαχαχα!!!

myrtom καλως μας ηρθες κ καλη επιτυχια το μονο που χρειαζεσαι ειναι ηρεμια οχι ανχος κ παντα θετικες σκεψεις φυσικα ολα αυτα οσο μπορεις οπως ολες εδω μεσα τα περασαμε κ καποιες τα παιρνανε ακομα

φιλακια σε ολεεεεεεεεεεε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΖΑ!!!

Helloooo στις όμορφες,τι μου κάνετε;

Διάβασα όσα μπορούσα και είδα την παραπονιαρα νεραιδουλα μας να στεναχωριέται αλλα φιλενάδα έτσι είναι η ζωή... Κάποιοι ανθρωποι χρειάζονται να κάνουν ένα καλό delete σε όλα για να μπορέσουν να συνεχισουν(κι εγώ είμαι μια από αυτούς)

Κανένας όμως δεν χάνεται απλά είναι εκεί οταν πραγματικα χρειάζεται...

Εγώ τώρα τρέχω και δεν φτάνω γιατί τα μαθητούδια μου αρχίζουν εξετάσεις και είμαστε μέσα στο άγχος...Θα περασοθν όμως αυτές οι δυο βδομάδες και μετά ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΕΕΑΑΑΑ!

Τα νεα μας ελαχιστα,ο Γιωργάκης μας μια χαρα(γι'αυτον είναι η ζωή εδω που τα λέμε)

Και θα σας αφήσω με μια ιστορία από την καθημερινή μας τρέλα...

Γιωργος(εκεί που παίζει ηρεμος)ΜΑΜΑΑΑΑ!!!

Ελα

Ο Θεός μολις μου μίλησε στο αυτί!

Τι;;;;

Ναι μολις μου μίλησε στο αυτί.

Και τι σου είπε;Περίεργη κι εγώ μην έγινε καμία αποκάλυψη...

Να με πας στα Jumpo τώρα!!!!

Ε ανώτερα βία κορίτσια!!!

Άντε γειααααα

bKtop2.png8BRwp3.png

ΤΖΑ!!!

Helloooo στις όμορφες,τι μου κάνετε;

Διάβασα όσα μπορούσα και είδα την παραπονιαρα νεραιδουλα μας να στεναχωριέται αλλα φιλενάδα έτσι είναι η ζωή... Κάποιοι ανθρωποι χρειάζονται να κάνουν ένα καλό delete σε όλα για να μπορέσουν να συνεχισουν(κι εγώ είμαι μια από αυτούς)

Κανένας όμως δεν χάνεται απλά είναι εκεί οταν πραγματικα χρειάζεται...

Εγώ τώρα τρέχω και δεν φτάνω γιατί τα μαθητούδια μου αρχίζουν εξετάσεις και είμαστε μέσα στο άγχος...Θα περασοθν όμως αυτές οι δυο βδομάδες και μετά ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΕΕΑΑΑΑ!

Τα νεα μας ελαχιστα,ο Γιωργάκης μας μια χαρα(γι'αυτον είναι η ζωή εδω που τα λέμε)

Και θα σας αφήσω με μια ιστορία από την καθημερινή μας τρέλα...

Γιωργος(εκεί που παίζει ηρεμος)ΜΑΜΑΑΑΑ!!!

Ελα

Ο Θεός μολις μου μίλησε στο αυτί!

Τι;;;;

Ναι μολις μου μίλησε στο αυτί.

Και τι σου είπε;Περίεργη κι εγώ μην έγινε καμία αποκάλυψη...

Να με πας στα Jumpo τώρα!!!!

Ε ανώτερα βία κορίτσια!!!

Άντε γειααααα

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:pθεος ο γιος σου...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημέρα κορίτσια...

μυρτώ καλωσόρισες!!

και καλή επιτυχία!!

τα σερπαφαρ, δεν τα έχω δοκιμάσει...τα φεμάρα εγώ δοκίμασα...

αλλά τώρα δεν θυμάμαι ή μου τα έχει γράψει ο γιατρός ή τα έχω σπίτι...

κάτι τέτοιο...

από τα μέρη μου είσαι ?γιατί συνήθως εδω οι γιατροί αυτά δίνουν...

πάνω από όλα ηρεμία...χαλαραααααα....

από εκεί και πέρα τα ποσοστά μας όπως είπε και η ευαγγελία είναι κάτω σε ένα ποστ...

χαμηλά είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις είμαστε όλες διαφορετικές με διαφορετικά προβλήματα..

αν θες πες μας λίγα λόγια και εσύ για εσένα...

ένα καφεδάκι στη θεσνίκη πως το πεθύμησα...μαζί με πολλά πολλά άλλα....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας!!!

Έχω ήδη μια παλλίνδρομη στο ενεργητικό μου! Πέρυσι το Πάσχα απέβαλλα στην 7η εβδομάδα! Κατόπιν, αφήσαμε ένα διάστημα να περάσει χωρίς συντονισμένες προσπάθειες κι από Σεπτέμβρη ξαναξεκινήσαμε.

Όμως ο κύκλος μου έκανε κάποια παιχνίδια κι έχανα τις γόνιμες κάποιες φορές! Επιπλέον αποφασίσαμε προληπτικά να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα (θεωρούσαμε οτι δεν υπάρχει θέμα μιας κι ειχα μείνει έγκυος), και τελικά διαπιστώσαμε θεματάκι στην κινητικότητα. Μέσα Μαρτίου έκανα σαλπιγγογραφία...όλα καλά από εκεί!

Ο γιατρός μας σύστησε την σπερματέγχυση μιας και θέλουμε άμεσα μωρό...

Οπότε μου είπε να πάρω αυτα τα χάπια, που "φτιάχνουν" το περιβάλλον της μήτρας, χωρίς να σου δημιουργούν επιπλεον ωάρια (μου ειπε αν ειμαστε τυχεροί θα μου κάνει άλλο ενα ωάριο).

Θέλω να είμαι ήρεμη και μακάρι να το καταφέρω! Απλά φοβάμαι οτι αν δεν πετύχει με την πρώτη ο άντρας μου (που είναι πολύυυυυ αγχώδης) θα απογοητευτεί πάρα πολύ!!!!

DdkQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, να πω κι εγώ τον πόνο μου κατ'αρχήν είμαι στην 9η μερα σήμερα μετά τη σπερματέγχυση και περιμένω να περάσουν άλλες 2-3 για να κάνω κανένα τεστ.

Το κυριότερα χτες για πρώτη φορά επισκεφθήκαμε ουρολόγο που βρήκε στον άντρα μου (ελαφριά) κιροσκίλη....και τον έστειλε για υπέρηχο και μαζί και για μια καλλιέργεια σπέρματος μήπως υπάρχει κανένα μικρόβιο.

Μας είπε ότι η κιροσκίλη είναι μεν αιτία υπογονιμότητας αλλά κανονικά θα έπρεπε να φαίνεται κάτι κακό στο σπέρμα το οποίο γενικά είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια...δεν ξέρω τι να σκεφτώ, ήμουν έτοιμη να πάω για εξωσωματική αν δεν πετύχει η τελευταία σπερματέγχυση, τώρα θα πρέπει να εγχειρίσουμε την κιροσκίλη και να προσπαθήσουμε ποιος ξέρει πόσους μήνες ακόμα??

Δεν αντέχω να περιμένω άλλο και μάλιστα με αβέβαιο αποτέλεσμα...Να δούμε τι θα βγάλουν και οι εξετάσεις βέβαια αλλά και τι θα πει και ο γυναικολόγος μου...Φιλάκια σε όλες!

Lv4ip1.png

Καλημέρα κοριτσάκια, να πω κι εγώ τον πόνο μου κατ'αρχήν είμαι στην 9η μερα σήμερα μετά τη σπερματέγχυση και περιμένω να περάσουν άλλες 2-3 για να κάνω κανένα τεστ.

Το κυριότερα χτες για πρώτη φορά επισκεφθήκαμε ουρολόγο που βρήκε στον άντρα μου (ελαφριά) κιροσκίλη....και τον έστειλε για υπέρηχο και μαζί και για μια καλλιέργεια σπέρματος μήπως υπάρχει κανένα μικρόβιο.

Μας είπε ότι η κιροσκίλη είναι μεν αιτία υπογονιμότητας αλλά κανονικά θα έπρεπε να φαίνεται κάτι κακό στο σπέρμα το οποίο γενικά είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια...δεν ξέρω τι να σκεφτώ, ήμουν έτοιμη να πάω για εξωσωματική αν δεν πετύχει η τελευταία σπερματέγχυση, τώρα θα πρέπει να εγχειρίσουμε την κιροσκίλη και να προσπαθήσουμε ποιος ξέρει πόσους μήνες ακόμα??

Δεν αντέχω να περιμένω άλλο και μάλιστα με αβέβαιο αποτέλεσμα...Να δούμε τι θα βγάλουν και οι εξετάσεις βέβαια αλλά και τι θα πει και ο γυναικολόγος μου...Φιλάκια σε όλες!

λαουρά μου,

αφού το σπέρμα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια γιατί να γίνει κιρσοκίλη??

δεν ξέρω δεν είμαι πολύ υπερ...πιο καλά να μιλήσεις με το γιατρό σου...

αλλά όλα αυτά να μην τα σκέφτεσαι...σε 2-3 μερούλες θα έχουμε ευχάριστα...

έτσι μπορεί ο αντρούλης σου να κάνει την εγχείριση αν χρειάζεται για το 2 σας παιδάκι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σου Λάουρα!

Σου εύχομαι να έχει πετύχει η σπερματέγχυση και να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο!!!!!!

Από την άλλη όμως καταλαβαίνω οτι το θεματάκι με το σπέρμα δεν είναι κάτι μεγάλο! Οπότε γιατί καλό μου να σκέφτεστε εξωσωματική κι εγχειρίση? Σε τι κινητικότητα φτάνει το σπέρμα για σπερματέγχυση?

Συγνώμη που ρωταω, αν θέλεις μου λες!

DdkQp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση! Ο λόγος που υποψιάζομαι το σπέρμα είναι γιατί έχουμε κάνει 2 φορές το τεστ μετά την επαφή (Huhner test ή post-coital test) το οποίο έδειξε ότι τα σπερματοζωάρια δεν κινούνταν καθόλου μέσα στην τραχηλική μου βλέννη, ενώ αυτή ήταν πολύ καλής ποιότητας και η μέρα κατάλληλη και ο χρόνος μετά την επαφή όσος πρέπει!

Το αρνητικό αυτό τεστ δείχνει ότι με φυσική επαφή δεν πρόκειται να έχουμε γονιμοποίηση! Και αυτό το αποδεικνύουν και τα κοντά 2 χρόνια ελεύθερων επαφών χωρίς αποτέλεσμα. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα και έχω ξαναμείνει έγκυος παλιότερα.

Γιαυτό οι γιατροί συνέστησαν 3 σπερματεγχύσεις και αν δεν πετύχουν λέει σημαίνει ότι το σπέρμα δεν είναι ικανό να γονιμοποιήσει (δηλ να σπάσει το αυγό να μπει μέσα :-)) και άρα πάμε σε εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση!

Το σπερμα είναι 30εκ/ml με 85% συνολική κινητικότητα και μορφολογία μέτρια. Έχουμε δει και 15εκ/ml με ίδια τα υπόλοιπα καθώς και 80εκ/ml με 60% συνολική κινητικότητα, μορφολογία πάντα μέτρια.

Lv4ip1.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση! Ο λόγος που υποψιάζομαι το σπέρμα είναι γιατί έχουμε κάνει 2 φορές το τεστ μετά την επαφή (Huhner test ή post-coital test) το οποίο έδειξε ότι τα σπερματοζωάρια δεν κινούνταν καθόλου μέσα στην τραχηλική μου βλέννη, ενώ αυτή ήταν πολύ καλής ποιότητας και η μέρα κατάλληλη και ο χρόνος μετά την επαφή όσος πρέπει!

Το αρνητικό αυτό τεστ δείχνει ότι με φυσική επαφή δεν πρόκειται να έχουμε γονιμοποίηση! Και αυτό το αποδεικνύουν και τα κοντά 2 χρόνια ελεύθερων επαφών χωρίς αποτέλεσμα. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα και έχω ξαναμείνει έγκυος παλιότερα.

Γιαυτό οι γιατροί συνέστησαν 3 σπερματεγχύσεις και αν δεν πετύχουν λέει σημαίνει ότι το σπέρμα δεν είναι ικανό να γονιμοποιήσει (δηλ να σπάσει το αυγό να μπει μέσα :-)) και άρα πάμε σε εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση!

Το σπερμα είναι 30εκ/ml με 85% συνολική κινητικότητα και μορφολογία μέτρια. Έχουμε δει και 15εκ/ml με ίδια τα υπόλοιπα καθώς και 80εκ/ml με 60% συνολική κινητικότητα, μορφολογία πάντα μέτρια.

Κοριτσι μου έχεις αρκετά δεδομένα στα χέρια σου!!!!

Αυτό είναι καλό από την άποψη οτι ξέρετε που βαδίζετε και πώς θα επιτύχετε τον στόχο σας! Εγώ εύχομαι απλά με την σπερματέγχυση να έχει επιτευχθεί το επιθυμητό και να μην χρειαστεί καν 2η προσπάθεια!

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους!!!! Ευτυχώς με την σπερματέγχυση συλλέγουν τα καλύτερα και ταχύτερα, έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες! Το γεγονός, δε, οτι ελαχιστοποιείται η απόσταση που πρέπει να διανύσει το σπέρμα είναι μεγάλο επίτευγμα ....

DdkQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες τι κανετε???

Ασπα ενα πω!!!!!ο γιος σου ειναι ΘΕΟΣ απο μονος του!!!!!

myrtom καλως ηρθες και καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!!!!ευχομαι να ειναι η μοναδικη σου σπερματεγχυση!!!!

laura τωρα σε σενα!!!!θελω να σου πω οτι ειμαι ομοιοπαθουσα.εμεις οταν διαγνωστηκε ο συζυγος με κιρσοκηλη ολα ηταν μηδενικα και το σπερμα 800.000 μονο.δεν ειχαμε αλλη επιλογη απο το να κανουμε την εγχειρηση. τωρα θα παμε σε εξωσωματικη με 15.000.000 και μετρια κινηκοτητα.εχουμε κανει και εμεις την ιδιο τεστ μετα την επαφη και τα πραγματα ηταν αρκετα "σκουρα", κανα δυο κινουνταν μονο. αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι κανεις δεν σε εμποδισει να πας σε εξωσωματικη με αυτο το σπερμα!!και κανοντας την εγχειρηση κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει οτι θα υπαρχει μεγαλη βελτιωση. Αν και ευχομαι φυσικα αν την κανετε, να εχετε τα τελεια αποτελεσματα!!!!

κοριτσια καλησπερα,θελω να ανοιξω ενα θεμα για να χαρισω τις ενεσεις μου που μου εμειναν απο την σπερματενχυση που δεν προλαβα να κανω αλλα δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω το θεμα.μπορει να με βοηθισει καποια.επησεις αν καποια θελει cetrodite 4-7 ενεσεις και 2 πενες gonal ας μου στειλει ενα μηνυμα.για τις gonal θα χρειαστει να ερθει να τις παρει γιατι θελουν ψυγειο και δεν αντεχουν μεγαλες αποστασεις και με παγοκυστες.εγω ειμαι απο κατερινη!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

παπάκι μας τρώτε λάχανο....η μπέμπα μου ειναι μικρούλα 1600 και θα γεννηθει μικρούλα, γύρω στα 2800 υπολογίζει ο γιατρός.

κατα τα αλλα ολα καλα, μια χαρά το doppler, δεν πήρε θεση ακόμη (οποτε μπουνιες μου εδινε) και ειδαμε μιση φατσούλα.

να καλωσορίσω και τα νέα κορίτσια και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και σύντομα με ενα μωράκι σε ολες!!!

ασπασάκι δεν παιζεται ο γιος σου...φοβερός ο μικρός;)

myrtom μην κολλάς στα ποσοστά της σπερματέγχυσης, χαλάρωσε και σκέψου θετικά, αλλωστε το οτι εμεινες μια φορά εγκυος και μάλιστα φυσιολογικά ειναι πολύ ενθαρρυντικό.

οσο για την επέμβαση κιρσοκήλης δεν γνωρίζω κατι για να σας βοηθήσω...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

tinkerbell πρέπει να έρθεις να πιούμε και καφεδάκι και να κάνουμε και ό,τι άλλο πεθύμησες...Ελπίζω μόνο όταν έρθεις να έχει γυρίσει λίγο η γκαντέμω η τύχη μου και να περάσουμε καλά γιατί τελευταία με πάει 'εμπλοκή' που λένε και στο στρατό...

myrtom όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι!Γιατί δεν λες στον γιατρό σου να σου δώσει να κάνεις και μία εξέταση θρομβοφιλίας?

laura36 έχει και ο δικός μου κιρσοκήλη και ο γιατρός μας είπε να μην την πειράξουμε γιατί οι 3 στους 5 δεν βλέπουν διαφορά μετά το χειρουργείο!Καλό είναι όμως να παίρνει βιταμινούλες ειδικά αν είναι και καπνιστής.Εύχομαι τα καλύτερα!

starkieser μπορείς να ανεβάσεις νέο θέμα ή να ενημερώνεις τα κορίτσια μέσα από τα ήδη υπάρχοντα.Να είσαι καλά και να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

tina κι εγώ 2200 γεννήθηκα μια χαρά είναι η κοριτσάρα σου!

Georgkat κοριτσάκι μου μπορεί να μην συμμετέχω ενεργά στην χαρά σου αλλά σε έχω στο μυαλό μου και σου στέλνω πάντα πολλή πολλή θετική ενέργεια...Χαίρομαι για σένα και σου εύχομαι κάθε ευτυχία και επιτυχία!

παπακι maria030603 astage georgia69 θέλω πολύ να σας δω σήμερα αλλά δεν ξέρω τι μου γίνεται είμαι λίγο αποσυντονισμένη-πελαγωμένη...θα σας πω σίγουρα το μεσημέρι...Όπως και να χει σας στέλνω τα φιλιά μου!

natasoula μου γλυκιά αν ανέβεις προς Καλαμού θυμήσου να μου ανάψεις δυο κεράκια και πρέπει άμεσα να φροντίσω και για εκείνο το ευχέλαιο..

Σας σκέφτομαι όλες παρούσες και απούσες και σας στέλνω πολλά φιλιά!

Να σας έχει ο Θεός καλά!

κοριτσια καλησπερα,θελω να ανοιξω ενα θεμα για να χαρισω τις ενεσεις μου που μου εμειναν απο την σπερματενχυση που δεν προλαβα να κανω αλλα δεν ξερω πως μπορω να ανεβασω το θεμα.μπορει να με βοηθισει καποια.επησεις αν καποια θελει cetrodite 4-7 ενεσεις και 2 πενες gonal ας μου στειλει ενα μηνυμα.για τις gonal θα χρειαστει να ερθει να τις παρει γιατι θελουν ψυγειο και δεν αντεχουν μεγαλες αποστασεις και με παγοκυστες.εγω ειμαι απο κατερινη!

Σου χω στείλει p.m.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...