Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα και απο μένα σε όλες!!!!

μαράκι τέλειες οι μπεμπούλες σου, φαντάζομαι τι ζορι τραβάς με δυο μωράκια...οσο για τα κιλά καλά λέει το παπάκι ασε εμας να μιλήσουμε....

εγω αυριο εχω γιατρό να δούμε τη μικρή και ποσο μεγάλωσε, εχω ενα μήνα να πάω, νομίζω οτι εχει παρει θέση γιατι τις κλωτσιες τις νιωθω ψηλα στην κοιλια πλέον.

νεραιδούλα μου ασε τις διαιτες μια χαρά κουκλάρα εισαι.

νατασούλα αυστηρή διαιτα εσύ? ε οχι δεν το περίμενα χιχι

maria καλό κουράγιο με την επιτροπή και ευχομαι να προλάβεις τον μήνα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!

νατάσα τη διαιτα!!!χα χα

άντε στείλε μου την μπας και ξεκολήσω...

βρε κουκλάρα είμαι...χα !!!αλλά τα κιλά πρέπει να φύγουν...γιατί μετά θα φουσκώσω να έχω μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης και όχι και άλλα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γιατι νομιζα οτι ειχες κανει;;καποια αλλη κοπελα εκανε τωρα στα κοντα και νομιζω ειχαμε κατι μερες διαφορα.τελος παντων...δε μου λες,την επιτροπη της σπερματεγχυσης θα περασεις ετσι;να ξερεις παντως πως αμα σε ρωτησουν που θα την κανεις(γιατι θα σε ρωτησουν)πες ενα κεντρο π.χ embryolab

Και δεν θελει τα ιδια χαρτια με την εξωσωματικη.ευτυχως ειναι πολυ λιγοτερα!!!!

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

τωρα σ΄εχασα.....εννοεις οτι το κεντρο δεν θελει τοσα πολλα χαρτια?

τους πηρα και αυτους και μου ειπαν τι θελουν..

δεν ξερω αν το ειδες πριν λιγες μερες εγραψα τι ακριβως ζητανε στην επιτροπη..ειτε ειναι για εξωσωματικη ειτε σπερματεγχυση...και τυχαια εμαθα οτι θελουν λοιμωδη και απο την αγορινα μου περα απο μενα..

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Η μέρα χθες είχε πολύ τρέξιμο και μέχρι και την άλλη βδομάδα με βλέπω να συμπαραστέκομαι στην Κατερίνα στον μαραθώνιο...

Δόξα το Θεό όμως είμαστε καλά και θα δω και το παπάκι μου το Σάββατο οπότε δεν παραπονιέμαι!

Να είστε όλες καλά πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

καλημέρα αγαπημένες μου!!

κάποτε το παπάκι έβαζε απουσίες...τώρα μετράμε παρουσίες...

θέλω να σας δηλώσω ότι πάρα πολύ στεναχωριέμαι που η παρέα μας χάθηκε...:(

ευχομαι να είστε όλες καλά και να έχετε πάντα αυτό που επιθυμείτε...

ελα ρε τινκ μην στεναχωριεσαι πουλακι μου,πολλες φορες δεν χανομαστε επειδη το θελουμε πραγματικα,αλλα τυχαινουν διαφορα.ας πουμε εγω δεν ειχα ιντερνετ για 1εβδομαδα λογω βλαβης.μετα ,ανεβηκα στο χωριο μου που ειναι πανεμορφο τωρα την ανοιξη και θελω να το απολαυσω οσο γινεται περισσοτερο πριν επιστρεψω στο νησι.ακομη προσπαθω να περπαταω οσο γινεται πιο πολυ .

ρεεεεε δεν ειναι δυνατον να σας ξεχασω τοσα και τοσα περασαμε ολες μαζι.τι κλαματα ριξαμε ?τι ανησυχιες?τι αγωνιες?εγω σας ειχα πει πραγματα που δεν ξερουν ουτε οι γονεις μου.

νοερα ειμαστε η μια διπλα στην αλλη και ας μην γραφουμε εδω.φιλλααααααακια πολλλαααααααααα σε ολες κ πολλα χαμογελα.:D:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

γεια σας κ απο μενα!!!

πεταλουδιτσα μου ερχομεεεε!!! αντε παλι συναντηση θα εχουμε αλλα αυτη τη φορα βραδυνη χιχιχι!!! καλα ειναι δυνατον να μην σας ξαναδω πριν την γεννα δεν γινετε αυτο το πραγμα δεν μπορω!!! οποτε θεσσαλονικιες εχουμε συναντηση!!!!!

τινακι οι κλωστιες που τρως ειναι με τα ποδαρακια της εννοητε οτι εχει παρε θεσει αλλα μην περιμενεις να την δεις την φατσουλα της τωρακ ο δικος μου κ η δικια σου κιντερ εκπληξη θα ειναι δεν πειραζδει γερα να ειναι οπως κ ολα τα μωρα του κοσμου!!!

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρες μου ομορφες!!!!!!

Πως ειστε;;;;

Janneta πως ειναι το μωρακι σου εσενα;;φουσκωσες;;;

Παπακι και Τινα αντε ρε κοριτσια!!!πλησιαζει η ωρα!!!!τι εμεινε;;;;τι ωραια πραγματα ειναι αυτα;;;;!!!!

Νεραιδουλα γραφε!!ειναι πολυ απλη αλλα πολλη ζορικη.για 2 βδομαδες δεν θα φας τον παραμικρο υδατανθρακα ουτε γαλακτοκομικα.ξεχνα ψωμια,μακαρονια,τυρια κ.λ.π

Μπορεις να πινεις χυμους, να τρως φρουτα πολλα, θα τρως μονο αυγα,μοσχαρακι,κοτοπουλο ή ψαρια σε συνδυασμο με μπολικη σαλατα.στην ποσοτητα δεν υπαρχει περιορισμος!!!!αμα γουσταρεις μπορεις να τα φας και για πρωινο!!!!αυτα!καλο κουραγιο!!!!και μονο για δυο βδομαδες,ουτε μερα παραπανω.

Τζειμς Μποντ,θα σου στειλω το τηλ μου να με παρεις τηλ οποτε μπορεσεις να σου πω τι χρειαζεται.3 χαρτια θελει ολο κι ολο για την σπερματεγχυση.στο λεω γιατι μολις την περασα την επιτροπη.

Κοριτσαρες μου ομορφες!!!!!!

Πως ειστε;;;;

Janneta πως ειναι το μωρακι σου εσενα;;φουσκωσες;;;

Παπακι και Τινα αντε ρε κοριτσια!!!πλησιαζει η ωρα!!!!τι εμεινε;;;;τι ωραια πραγματα ειναι αυτα;;;;!!!!

Νεραιδουλα γραφε!!ειναι πολυ απλη αλλα πολλη ζορικη.για 2 βδομαδες δεν θα φας τον παραμικρο υδατανθρακα ουτε γαλακτοκομικα.ξεχνα ψωμια,μακαρονια,τυρια κ.λ.π

Μπορεις να πινεις χυμους, να τρως φρουτα πολλα, θα τρως μονο αυγα,μοσχαρακι,κοτοπουλο ή ψαρια σε συνδυασμο με μπολικη σαλατα.στην ποσοτητα δεν υπαρχει περιορισμος!!!!αμα γουσταρεις μπορεις να τα φας και για πρωινο!!!!αυτα!καλο κουραγιο!!!!και μονο για δυο βδομαδες,ουτε μερα παραπανω.

Τζειμς Μποντ,θα σου στειλω το τηλ μου να με παρεις τηλ οποτε μπορεσεις να σου πω τι χρειαζεται.3 χαρτια θελει ολο κι ολο για την σπερματεγχυση.στο λεω γιατι μολις την περασα την επιτροπη.

ελα ρε νατασαρα τι κανεις?διαβασα τα νεα σου,η επομενη φορα θα ειναι κ η τυχερη σου;);).ηρεμησε οσο μπορεις και πανω απο ολα να σκεφτεσαι θετικα κοριτσακι μου.

βλεπω πιασατε τη διαιτα,σας βλεπω κορμαρες στη παραλια:cool::cool:.εγω περιμενω πως κ πως τα καρπουζια και τα πεπονια.ρε σεις το καλοκαιρι μας κοβετε κ η ορεξη λογω ζεστης.οποτε τινκ θα σου ειναι πολυ ευκολο να την κανεις διαιτα.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!!

παπάκι παλι βόλτα Θεσ/νικη θα πας? αχ τι ωραια που βολευει και βρίσκεστε βρε κορίτσια.

νατασούλα μου παραειναι αυστηρη η διαιτα νομίζω...σαλάτα και ψητό κρεας...μπλιαχ

το απογευμα εχω γιατρό να δουμε τη μπουμπου, θα σας γράψω νεα το βράδι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα και απο μενααααα!!!!!!!αχ τι ωραια σημερα Παρασκευη....

τι κανετε? τωρα δεν θυμαμαι καποια ανεφερε για διαιτα.. δεν στελνετε και καμια απο εδω Pleeeeeease? γιατι οτι και να κανω κιλα δεν χανω. ισα ισα βαζω:(:(:(:(:(

NKQXp2.png

Καλημέρα κορίτσια, συγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας, αλλά θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας....

Αυτό το μήνα θα κάνω σπερματέγχυση για πρώτη φορά!

Χτες ήταν η πρώτη μέρα περιόδου μου και μου ειπε ο γιατρός να πάρω serpafar (1 το πρωι, 1 το βράδυ) από την 3η ως την 7η μέρα. Και μετά θα κάνω υπέρηχο για να δούμε πότε θα είναι η ωορρηξία. Ήθελα να ρωτήσω είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή να προσέχω? Ξέρετε πόσες πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος? Το σπέρμα μας από 2 εξετάσεις που κάναμε πάει από 80% ως 90% κινητικότητα μετα την επεξεργασία για σπερματέγχυση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

DdkQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Παρόλο που μέχρι την επόμενη Παρασκευή έχουμε απίστευτο τρέξιμο και μεγάλη πίεση,αύριο θα βρεθούμε και θα ξεχαστούμε λίγο!

natasoula μου γλυκιά σε ευχαριστώώώώώ πολύύύύ μακάρι να μπορούσα να ανέβω πάλι σύντομα...

janneta μου πολλά φιλιά!

tina περιμένουμε νέα από την μπουμπού!

tinkerbell και maria030603 δεν έχω ιδέα από δίαιτες αλλά με 2 τσαγάκια lipton linea την ημέρα ο δικός μου έχασε αρκετά κιλάκια πέρυσι το καλοκαίρι αν και όπως φαίνεται οφείλονται στον θυρεοειδή αλλά αυτό είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία...Μαράκι εσύ θα έρθεις αύριο?Στην γειτονιά μας θα βρεθούμε γιατί το παπάκι δεν μπαίνει σε λεωφορείο για να κατεβούμε κέντρο :tongue:

myrtom καλωσήρθες και καλή επιτυχία!

Το ότι έχετε καλή κινητικότητα σου δίνει ένα καλό ποσοστό επυτιχίας αν και σε γενικές γραμμές τα ποσοστά επιτυχίας σπερματέγχυσης αγγίζουν το 20-25%.Αν δεις παραπάνω στα post υπάρχει λίστα επιτυχιών δικών μας αναφορικά σε σπερματέγχυση ή εξωσωματική ή και φυσιολογικά!

Αυτό που πρέπει κυρίως να προσέξεις έιναι να είσαι ήρεμη!Το σκεύασμα που παίρνεις εγώ δεν το γνωρίζω αλλά το έχει πάρει η tinkerbell.Εύχομαι τα καλύτερα!

Καλημέρα κορίτσια, συγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας, αλλά θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας....

Αυτό το μήνα θα κάνω σπερματέγχυση για πρώτη φορά!

Χτες ήταν η πρώτη μέρα περιόδου μου και μου ειπε ο γιατρός να πάρω serpafar (1 το πρωι, 1 το βράδυ) από την 3η ως την 7η μέρα. Και μετά θα κάνω υπέρηχο για να δούμε πότε θα είναι η ωορρηξία. Ήθελα να ρωτήσω είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή να προσέχω? Ξέρετε πόσες πιθανότητες έχω να μείνω έγκυος? Το σπέρμα μας από 2 εξετάσεις που κάναμε πάει από 80% ως 90% κινητικότητα μετα την επεξεργασία για σπερματέγχυση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!!!!!!!

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...