Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!

maria_v χαίρομαι παρά πολύ γαι σένα και τα κοριτσάκια σου!Είδες που όλα πήγανε καλά τελικά και απολαμβάνεις τώρα αυτές τις μαγικές στιγμές?

Εγώ δεν ξέρω αν τελικά πλησιάζει η ώρα μου αλλά το έχω αφήσει πολύ χαλαρά...Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή πάλευα με την κλομιφαίνη και αργότερα λίγο μετά από σένα ξεκίνησα τις puregon...Τώρα λέω να μην το πιέζω και πολύ να δώσω λίγο ακόμη χρόνο στην ομοιοπαθητική και βλέπουμε!

παπάκι μου θέλεις παρέα στα μαθήματα?:D

tinkerbell μήπως είναι υπρβολή να χάσεις πολλά κιλά βρε γλυκούλα μου?Από τα Χριστούγεννα κάνεις διατροφή δεν μπορεί να μην έχεις χάσει!!!Μήπως να κάνεις πάλι έναν ορμονικό έλεγχο?Ο δικός μου πάντως τα κιλά τα πήρε λόγω θυρεοειδή!Μακάρι να πάρουν όλα το δρόμο τους σύντομα και να μην παιδευτείς άλλο!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεταλουδιτσα ελα να παμε παρεα κ μετα να σε εχω μεσα στον τοκετο χιχιιχ!! να κανουμε μαζι αναπνοες .

μαρακι θα παω ετσι κ αλλιως καθομαι που καθομαι θα ειναι κ μια ευκαιρεια να περπαταω γιατι θελει περπατητα ο 9ος μηνας .

που ειναι τα αλλα κοριτσια μας?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Νονες παντα αξιες!!!!!!!

Τι ωραια νεα ειναι αυτα απο τις εγκυμονουσες μας;;;;;

Αντε παπακι με το καλο!!!οπως και στην Τινα μας και στην διδυμανουλα μας!!

Διδυμομανουλα εσυ δικαιολογημενα εχεις βαλει αυτα τα κιλα!2 κοριτσαρους κουβαλας!!!

Νεραιδουλα ασε τις διαιτες!!!παντως σου εχω κια καλη διαιτα για 2 εβδομαδες για να ξεμπλοκαρει ο οργανισμος.διαιτολογος μου την ειχε βαλει και εμενα και σε 2 βδομαδες εχασα 3 κιλα.Βεβαια ειναι πολυ ζορικη!!

Πατριωτακι μου τι κανετε;πως ειστε;;;;ο αντρουλης σου;

Εγω ετσι κι ετσι!με πηρε λιγο απο κατω αυτη τη φορα και δεν ξερω αν φταινε καθολου τα φαρμακα....κλαιω με το παραμικρο και ολα με πειραζουν.που θα παει θα ερθω στα ισια μου!και μολις ερθω θα παω για το επομενο meeting με τον γιατρο να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.καπου μεσα στο καλοκαιρι λογικα.....ποτε ακριβως θα δειξει.αναλογα την ψυχολογια.

Maria_v σε ευχαριστώ που με έβαλες στη λίστα, είναι η τρίτη μου προσπάθεια και βρίσκομαι 6 μέρες μετά τη σπερματέγχυση. Μέχρι στιγμής απολύτως κανένα σύμπτωμα εμφύτευσης. Έχω μια αμφιβολία για το πότε έγινε η ωορρηξία σ'αυτόν τον κύκλο, την ώρα της σπερματέγχυσης (πρωί) δεν είχε γίνει ακόμα..ένιωσα πόνους 5-7 ώρες μετά. Είναι στο όριο γιατί το επεξεργασμένο σπέρμα δε ζει πάνω από 6-8 ώρες μέσα στη μήτρα...Μπορεί να συνέπεσαν αλλά μπορεί και όχι! Γκρρρρ!

Το ίδιο βράδυ στις 8 η ώρα είχαμε και επαφή για να αυξήσουμε τις πιθανότητες...

Αυτά...αναμονή λοιπόν! Φιλιά σε όλες τις κοπέλες! Α! και όσες κάνουμε δίαιτα καλή δύναμη γιατί το μπικίνι δε χαρίζεται κορίτσια...:-)

Lv4ip1.png

μαρία μου τελεία τα νέα σου μπράβο

με το καλό για όλες τισ εγκουλεσ μασ

νατασα θελω τη διαιτα-

κορίτσια προσέχω ήδη έχασα λίγα αλλά θέλω και αλλά

λαουρα μου μην σκέφτεσαι τίποτα.εύχομαι να είναι η τελευταία

νατασα μου ηρέμησε κορίτσι μου όλα θα πάνε λία χαρά ξέσπασε τώρα και τλ καλύτερα έρχονται

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημέρα αγαπημένες μου!!

κάποτε το παπάκι έβαζε απουσίες...τώρα μετράμε παρουσίες...

θέλω να σας δηλώσω ότι πάρα πολύ στεναχωριέμαι που η παρέα μας χάθηκε...:(

ευχομαι να είστε όλες καλά και να έχετε πάντα αυτό που επιθυμείτε...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα και απο εμένα,

θα συμφωνίσω με την tinκerbell πώς και εγώ στεναχωρίεμαι που δεν έχει και τόση ζωντάνια το καφέ μας,βεβαια κακός βρεθήκαμε εδώ που σημαινει ότι είμασταν μακριά από τον στόχο μας και ψάχναμε απαντησεις και καλός βρεθήκαμε σε αυτην την όμορφη σελίδα που ανταλάξαμε και όμορφες κουβέντες και δυσάρεστες........................,πριν ξεκινησω να γράφω σας παρακολουθούσα 1 χρόνο και μόλις ξεκίνησα την πρώτη μου σπερ/ση τότε ξεκήσησα να γράφω,εισαστέ η καθημερηνη μου συνήθεια που το περημένω να ξεκλεψω λίγο χρόνο και να μπώ να σας διαβάσω.............,γιατί τόση ησυχιά λοιπόν?????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε? εγω μολις γυρισα στο γραφειο απο εξωτερικες δουλειες...πηγα και τον καλο μου να κανει τις αιμοτολογικες εξετασεις και το σπερμοδιαγραμμα..αχ τον καημενουλη τον λυπηθηκα.ηταν βραδυνος εχθες, κοιμηθηκε στις 4:30 και τον ξυπνησα στις 8 για να κανουμ ετις εξετασεις....αυτα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερα!Κοριτσια μου περισσευει μια ενεση cetrotide 0,25 που ληγει τον Ιουνιο!!!!!!Οποια κοπελα τη χρειαζεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυματακι!!!!!

Φιλια πολλα σε ολες σας!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Με πλάκωσε το πάπλωμα σήμερα :D

παπακι εννοείται πως θα έρθω στα μαθήματα και μετά και στον τοκετό και θα ζητήσουμε κι έναν γιατρό για να συνεφέρει εμένα που θα ταβλιαστώ :D

natasoula μου καλά είμαστε το παλεύουμε δεν έχουμε αφήσει γιατρό για γιατρό αλλά περιμένω να γυρίσει ο ομοιοπαθητικός μου από το εξωτερικό να τον πάω να τον δει να τελειώνουμε...Εσύ τι κάνεις κουκλίτσα μου?Μαζεύεις δυνάμεις για την εξωσωματική?Τους χαιρετισμούς μου και στο παλικάρι σου!

laura36 καλή αναμονή και μία τεράστια χοριακή σου εύχομαι!

tinkerbell κι εσύ είχες χαθεί ένα διάστημα... κανείς όμως δεν χάνεται κοριτσάκι μου εσύ είσαι και μακριά γιατί αν ήσουν πιο κοντά θα διαπίστωνες πως όλες είμαστε πολύ κοντά τελικά οπότε φρόντισε να έρθεις σύντομα ;) η απόφαση της καθεμιάς που για τους δικούς της λόγους δεν μπαίνει στο φόρουμ είναι δεκτή και σεβαστή.Εγώ πάντως τα κοριτσάκια μου που έχω εδώ κοντά και θέλω να τα δω τα βλέπω και μπορεί κάποια στιγμή να τα φέρει ο Θεούλης βολικά και να καταφέρω να κατηφορίσω και προς τα κάτω να δω και τα υπόλοιπα :P

mina-ni κάτσε να γεννήσει το παπάκι και να δεις τι σαματάς θα γίνεται πάλι είναι που έχει τα ορμονικά της τώρα και είναι και κουρασμένη :tongue:

maria030603 εύχομαι ολόψυχα οι κόποι σας να ανταμοιφθούνε σύντομα!

Καλημέρα σε όλες σας φιλώ γλυκά!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!πως ειστε;;Νεραιδουλα μου,μην στενοχωριεσαι!!!δεν πειραζει η καθεμια θα εχει τους λογους της.Και θα συμφωνησω απολυτα με τη Μινα!ειστε ενα απιστευτο παρεακι ολες και χαιρομαι πολυ που σας εχω γνωρισει και ας μην εχουμε βρεθει απο κοντα!!μονο το Πατριωτακι ειχε αυτη τη φοβερη τιμη να γνωρισει τον εξωγηινο που λεγεται Νατασα.....

Πατριωτακι προσπαθω να μαζεψω δυναμεις.κοπροσκυλιαζω ολα μερα και να φανταστεις ουτε τον γιατρο μου δεν αξιωθηκα να παρω ακομα.βαριεμαι τρελα...... Θελω μονο βολτες!!

Τζειμς μποντ καλα αποτελεσματα!!!!!!ποτε πας για χοριακη;;

Κατερινιω μου!!!που εισαι;;ασε φανταζομαι εχεις του κωλου το τρεξιμο!!!!πλησιαζουν οι μερες!!!

Φιλαρες πολλες σε ολες!

τζα να μαι κ εγω!!!!

πηγα εκανα τα μαλακια σημερα τα εβαψα τα χτενισα γιατι στις 26 εχουμε κ εμεις την βαφτιση οποτε επρεπε να τα βαψω γιατι ημουν σαν το ουφο χιχιχιχι!!!

πεταλουδιτσα μου!!! μεσα σε θελω στον τοκετο δεν ξεεω εαν λυποθυμησεις η οχι αλλα μεσαααα εκει κοντα μου!! χιχιχιχιχ

μαναρια ολες για καποιο λογο χανομαστε - χαθηκαμε καποτε κ οπως ειπε κ η πατελουδα σεβαστος ο λογος τους κ αποδεκτος ,

φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εννοείται πωσ είναι σεβαστός ο λογοσ που ο καθένας. θέλει να σταματήσει να γράφει

ο καθένας κάνει ότι θέλει και εγώ δεν κρίνω καμία και ούτε είναι το θέμα αυτό γιατί χάθηκαν κλπ κατά καιρούς αλλεσ χάνονταν και αλλεσ έρχονταν μακάρι ναείσαστε όλες. καλά και ηρεμεί

στενοχώριεμαι που το θέμα μασ δεν είχε τι ζωντάνια που είχε άλλοτε

αυτό και μόνο

τα αλλά όλα ο καθένας κάνει ότι θέλει

1533345xcnw09g7xt.gif

Τζειμς μποντ καλα αποτελεσματα!!!!!!ποτε πας για χοριακη;;

δεν εκανα ακομα την σπερματεγχυση..δεν ηξερα οτι πρεπει να περασω απο επιτροπη και γι΄αυτο τρεχω τουλαχιστον να χασω μονο αυτον τον μηνα..ελπιζω να πανε ολα καλα και να το κανω τον επομενο μηνα...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

δεν εκανα ακομα την σπερματεγχυση..δεν ηξερα οτι πρεπει να περασω απο επιτροπη και γι΄αυτο τρεχω τουλαχιστον να χασω μονο αυτον τον μηνα..ελπιζω να πανε ολα καλα και να το κανω τον επομενο μηνα...

Γιατι νομιζα οτι ειχες κανει;;καποια αλλη κοπελα εκανε τωρα στα κοντα και νομιζω ειχαμε κατι μερες διαφορα.τελος παντων...δε μου λες,την επιτροπη της σπερματεγχυσης θα περασεις ετσι;να ξερεις παντως πως αμα σε ρωτησουν που θα την κανεις(γιατι θα σε ρωτησουν)πες ενα κεντρο π.χ embryolab

Και δεν θελει τα ιδια χαρτια με την εξωσωματικη.ευτυχως ειναι πολυ λιγοτερα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...