Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου!!

τι μου κάνετε??

νατασούλα μου πολύ λυπάμαι...το επόμενο βήμα θα είναι το τυχερό!!!:)

άσπα μου, πολύ χάρηκα που μας έγραψες και πάρα πολύ χαίρομαι που σε <ακούω> ανανεομένη!!!

φιλάκια σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλήμερα καλή εβδομάδα!!!!

χρόνια πολλα για εχθές σε όλες της μανούλες του κόσμου!!!!!

και να μας μας βοηθήσει ο θεός να ακούσουμε όλες αυτη τη γλυκια λέξη!!!!!

ο καιρος εδώ χάλια συννέφια και αρχισε και να ψίχαλιζει φθυνωπορινός........

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Kαλημέρα κοριτσάκια μου καλή εβδομάδα να έχουμε!

natasoula μου κρίμααααα μην απογοητεύεσαι όμως,δεν ήταν τώρα η σωστή στιγμή αλλά θα έρθει που θα πάει...

astage μου έχεις έναν γιο κούκλο και όσο ευλογημένη είσαι για αυτόν άλλο τόσο θα είσαι και για το επόμενο αγγελούδι που θα αποκτήσεις και πιστεύω πως θα το απόκτήσεις σε ανύποπτο χρόνο ;)

maria060306 εσύ τι κάνεις κοριτσάκι μου?Σε τι φάση είσαι?Πότε ξεκινάς?

mina-ni εύχομαι του χρόνου είτε στην κοιλίτσα είτε στην αγκαλίτσα να έχουμε όλες αυτό το πολύτιμο πλασματάκι που θα μας αξιώσει να γίνουμε μανούλες!Όχι πως έχω παράπονο γιατί εγώ χθες και τα λουλούδια μου τα πήρα και την ζωγραφιά μου και την αγκαλίτσα μου και τα χρόνια πολλά ευτυχώς ο Θεός μου έστειλε αυτό το γλυκό πλάσματάκι που έχει τον τρόπο του να με κάνει να ξεχνάω πως δεν έχω δικό μου παιδάκι...

tinkerbell εσύ τι κάνεις γλυκούλα μου?

παπακι μου από σήμερα ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας και πάλι...χαθήκαμε...Δεν μπορώ να το πιστέψω πως σε λίγο θα έχουμε το τσολιαδάκι αγκαλιά πως περνάει έτσι ο καιρός...

Σας φιλώ γλυκά όλες παρούσες και απούσες...Να σας έχει ο Θεός καλά!

Διαφημίσεις

maria060306 εσύ τι κάνεις κοριτσάκι μου?Σε τι φάση είσαι?Πότε ξεκινάς?

τρεχω τρεχω τρεχω για να προλαβω να ετοιμασω τα χαρτια μου για την επιτροπη...ακομα ειμαι στην αρχη αλλα πιστευω τα περισσοτερα θα τα κανω μεχρι το τελος της εβδομαδας..τελικα στον επομενο κυκλο θα κανουμε την σπερματεγχυση γιατι δεν το κοβω να προλαβουμε σε αυτον τον κυκλο...

εσυ τι κανεις?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

γεια σας κ απο μενα!!!

σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο θα δουμε τον μικρο εχουμε καιρο να τον δουμε κ μου ελειψε!!!

εδω ο καιρος βροχερος αντε να δω ποτε θα στεγνωσουν τα 2 πύντηρια που απλωσα !!

πατελουδιτσα μου!!! σιγουρα θα μπουμε στους ρυθμους μας!!

νατασουλα κριμα μαναρι μου αλλα δεν τα παραταμε!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μας!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπέρα κορίτσια!! τι μου κάνετε??

έχετε χαθεί όλες...:(

βρε κορίτσια εσείς μιλάτε με τις υπόλοιπες??

εγώ καλά είμαι...με τις δίαιτες μου...χα χα

1533345xcnw09g7xt.gif

γεια σας κορίτσια, τι μου κάνετε?

νατασούλα μου περίμενα να μην βγει αληθινό το προαισθημα σου....μην στεναχωριεσαι, η επομενη φορα ευχομαι να ειναι τυχερή και του χρόνου να γιορτάζουμε όλες σαν μανούλες!!

ασπασάκι μου χαιρομαι που σε ακούω αισιοδοξη, μην μας ξεχνας.

παπάκι περιμένουμε νεα απο το μωράκι σου, άντε να δούμε θα σας δείξει φατσούλα αυτη τη φορά????

νεραιδούλα μου ακόμη σε διαιτα είσαι? θα γίνεις μια νονά μοντέλο!!!!

εμεις ειχαμε χθες τη βάφτιση και ολα πήγαν μια χαρά, θα σας βάλω και φώτο μολις μπορέσω....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

maria030603 καλή αρχή κοριτσάκι μου!Εγώ δεν κάνω τίποτα ακόμη περιμένω να περάσει άλλος ένας κύκλος όπως μου είπε και ο ομοιοπαθητικός και μετά βλέπουμε!

tinkerbell γλυκούλα μου ακόμη δίαιτα κάνεις?

παπακι μου μας έλειψες σήμερα...

καλημέρα κορίτσια!!!

ακόμη διαίτα κάνω..γιατί δεν χάνω εύκολα κιλά και παραμένω στα ίδια...και προσπαθώ να χάσω ακόμη λίγα...και είναι πολύ δύσκολο...

μας ξέχασε και η σίσσυ να μας δώσει καμία συμβουλή...

θέλω να χάσω ακόμη 6-7 κιλάκια σίγουρα δηλαδή 10 να χάσω θα είμαι μια χαρά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια!

tinkerbell και tina32 πάντα άξιες!!!

tinkerbell καλό κουράγιο με τις δίαιτες!!! Τον άλλο μήνα ξεκινάς?

tina32 πως πας, πέρασε ο καιρός, πλησιάζει η μεγάλη στιγμή!!! Κορίτσια τέλεια εποχή γεννάτε, δεν θα σας πιάσουν οι πολλές οι ζέστες! Πότε έχεις γιατρό, η μπέμπα πήρε θέση?

mina pa περιμένουμε νέα!!! Πως είναι, πόσο είναι, πήρε θέση, πότε γεννάμε????

νατασουλα τι να πω, με τις σπερματεγχύσεις τελικά, είναι πιο πολύ θέμα τύχης, τα ποσοστά μας έπεσαν πολύ. Εσύ θα κάνεις και άλλη προσπάθεια ή προχωράς?

maria030603 καλό κουράγιο με την χαρτούρα!! Ελπίζω εσύ να είσαι από τις τυχερές, καλή επιτυχία να έχεις στην προσπάθειά σου!

Evangeliapan μου και εσύ έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, οπότε τώρα ήρθε η ώρα σου, κοντά είναι και έρχεται!!!

astage πολλά φιλάκια στο γλυκό αγόρι σου!!!

Εγώ συνεχίζω να φουσκώνω, έχω μια κοιλιά ολοστρόγγυλη, προς τα έξω, χθες που μετρήθηκα, ήταν 97εκ, να δω που θα φτάσουμε, οι μικρές έγιναν 603 η πάνω και 596 η κάτω. Κατά τ' άλλα έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης μου 28, μου αύξησε το σίδηρο και ελπίζουμε να επανέλθει. Έχω βάλει μέχρι στιγμής 11 κιλά, έκανα και μαγουλάκι και μπουτάκια η μπέμπα. Χθες βράδυ είχα μια δύσκολη νύχτα, η πάνω είχε ανέβει τόσο πάνω που δεν μπορούσα να ξαπλώσω σε καμιά στάση, μόνο καθιστή, τώρα σε λίγο λέω να πάω να αναπληρώσω τον ύπνο μου, έχω τρελό πονοκέφαλο και είμαι παντού πιασμένη. Ευτυχώς έστειλε η μαμά μου φαγητό και δεν έχω μαγείρεμα!!! Κλώτσάνε και γυρνάνε και οι δύο συνέχεια, μου έχουν σακατέψει τα πλευρά αλλά σας το εύχομαι ολόψυχα να το πάθετε και εσείς αυτό σύντομα!!!! Τα καλύτερα έρχονται!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

46. laura 36

Ποσοστό: 7/45

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

8.

Ποσοστό: 3/7

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!!

μαρια V σε καταλαβαινω με τον υπνο εγω εναν εχω κ δεν μπορω να βολευτο ασε που παθαινω κραμπες καθε φορα που αλλαζω πλευρο αρχιζω κλωσταω το βραδυ σαν το αλογο για να με περασουν ταλαιπορια ειναι αυτο οχι υπνος αλλα πραγματικα χαλαλι του .ο δικος μου ειναι 2090 κιλα χθες πηγα στον γιατρο τωρα 1 ιουνιου μπαινω στον μηνα μου κ αρχιζουμε να μετραμε με ειπε να παω στο ΙΚΑ να κανω μαθηματα τοκετου ετσι κ αλλιως δεν εχω τι νακανω οποτε θα παω . κ μην μιλας για κιλα ασε να μηλησω εγω .

πεταλουδιτσα μου κ εμενα μου ελειψες θα βρουμε τους ρυθμους μας ομως που θα παει !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα!!!

μαρια V σε καταλαβαινω με τον υπνο εγω εναν εχω κ δεν μπορω να βολευτο ασε που παθαινω κραμπες καθε φορα που αλλαζω πλευρο αρχιζω κλωσταω το βραδυ σαν το αλογο για να με περασουν ταλαιπορια ειναι αυτο οχι υπνος αλλα πραγματικα χαλαλι του .ο δικος μου ειναι 2090 κιλα χθες πηγα στον γιατρο τωρα 1 ιουνιου μπαινω στον μηνα μου κ αρχιζουμε να μετραμε με ειπε να παω στο ΙΚΑ να κανω μαθηματα τοκετου ετσι κ αλλιως δεν εχω τι νακανω οποτε θα παω . κ μην μιλας για κιλα ασε να μηλησω εγω .

Τέλεια τα νέα σου!!! Αντε πλησιάζεις, απίστευτο!!! Να πας στα μαθήματα, καλά θα είναι! Απόλαυσέ το λίγο που σου έμεινε!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...