Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαριζω φαρμακα εξωσωματικης 3 κουτια ενεσεις gonal 300 iu/5ml (θυλακιοτροπινη αλφα ) και 1 κουτι cetrotide 0.25mg (μανιτολη) εαν καποια ενδιαφερεται στειλτε μου εμαιλ στο [email protected] για να συνεννοηθουμε να σας τα στειλω ειναι απο την πρωτη μερα αγορας διατηρημενα σε ψυγειο

α το βρήκα και στο δικό μας

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια μου,

νεραιδούλα ολα ετοιμα για τη βάφτιση, την Κυριακή ειναι, η δική σου πότε? τα εχεις τελειωσει όλα?

νατασούλα μου ευχομαι να μην βγει αληθινό το προαίσθημα σου και να μας ανακοινώσεις ευχάριστα...άντε γιατι εχουμε πολύ καιρό να χαρούμε.

ευαγγελία μου περαστικά στον αντρούλη σου, ολος ο κόσμος αρρωστος ειναι....πολλές γαστρεντερίτιδες ακούω

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χρόνια πολλά στην Ζωοοδόχο Πηγή την Παναγία μας!

tina μου σε ευχαριστώ μονό η γαστρενετρίτιδα μας έλειπε και θα φέρω παπάδες αμέσως για ευχέλαιο όπως μου πρότεινε και το Νατασάκι μας :P

το οποίο κοριτσάκι μου ανυπομονώ να μας φέρει τα ευχάριστα νέα.Την θεραπεία της την έκανε,σε καλό γιατρό πήγε,όλα μέχρι τώρα πήγαν κατευχήν

με την διαδικάσια,καφέ στο τυχερό μας μαγαζί ήπιε ...οπότε το μόνο που μένει είναι να μας επιβεβαιώσει τα ευχάριστα ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες έχω να σιδερώσω μια ορόσειρα ρούχα σήμερα...

Φιλιά πολλά πολλά!

καλημερα κ απο μενα!!!

καλε κ εγω με τα βαφτιστικα τελος!!! χαχαχα επιτελους !!!εδωσα τα λεφτα εγω κ τελος εμεις 26 ειναι η βαφτιση.

πεταλουδιτσα σιδερο σημερα ε? αχ εμενα μου τα εκανε η μανα μου προχθες την ψοφισα ποση ωρα σιδερονε χιχιχι!!!

τινα τι κανει η μπεμπουλα μας?

φιλακια σε ολες!!!! αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορες!!!

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και να ειμαστε ολοι παντα καλα...

Χαθηκα αρκετα μπορω να πω αλλα το χρειαζομουνα...

Ανασυγκροτηση,χαλαρωση και οικογενειακες στιγμες με τους αντρες μου.Καλα περασαμε γελασαμε πολυ βγηκαμε με τον αντρα μου και γενικα αρχισα να επιστρεφω στον παλιο μου εαυτο αυτον που ηξερε και ο αντρας μου πριν την εποχη που αρχισαμε να προσπαθουμε για μωρο.Οπως καταλαβατε τα αφησαμε ολα πισω πηραμε τις αποφασεις μας και ειπαμε πως αν και θελαμε πολλα παιδια αφου δεν μπορεσαμε εχουμε εναν που τα εχει ΟΛΑ και τελος...Οποτε γι'αυτο δεν εχω και νεα να σας πω απλα περιμενω πλεον απο εσας...

Νατασουλα μου καλα αποτελεσματα και σορυ που δεν σας προλαβα στον καφε αλλα ανωτερα βια αργησαμε στο ιδρυμα και μετα ο μικρος σκυλοπεινουσε οποτε επρεπε να παμε σπιτι...next time for sure!!!

Βανζελ μου περαστικα σας και παμε για αλλα ναι??

Εγκυουλες μου αντε κοντευετε κι εσεις με το καλο!!!

Φιλια σε ολες τις τσουπρες μας και να ειστε παντα καλα και εδω θα ειμαστε ναι???

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κορες!!!

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη και να ειμαστε ολοι παντα καλα...

Χαθηκα αρκετα μπορω να πω αλλα το χρειαζομουνα...

Ανασυγκροτηση,χαλαρωση και οικογενειακες στιγμες με τους αντρες μου.Καλα περασαμε γελασαμε πολυ βγηκαμε με τον αντρα μου και γενικα αρχισα να επιστρεφω στον παλιο μου εαυτο αυτον που ηξερε και ο αντρας μου πριν την εποχη που αρχισαμε να προσπαθουμε για μωρο.Οπως καταλαβατε τα αφησαμε ολα πισω πηραμε τις αποφασεις μας και ειπαμε πως αν και θελαμε πολλα παιδια αφου δεν μπορεσαμε εχουμε εναν που τα εχει ΟΛΑ και τελος...Οποτε γι'αυτο δεν εχω και νεα να σας πω απλα περιμενω πλεον απο εσας...

Νατασουλα μου καλα αποτελεσματα και σορυ που δεν σας προλαβα στον καφε αλλα ανωτερα βια αργησαμε στο ιδρυμα και μετα ο μικρος σκυλοπεινουσε οποτε επρεπε να παμε σπιτι...next time for sure!!!

Βανζελ μου περαστικα σας και παμε για αλλα ναι??

Εγκυουλες μου αντε κοντευετε κι εσεις με το καλο!!!

Φιλια σε ολες τις τσουπρες μας και να ειστε παντα καλα και εδω θα ειμαστε ναι???

καλως το κοριτσι μας!!! πολυ χαιρομε που εχεις χαλαρωση αυτα πρεπει να εχουμε στην ζωη μας εναν αντρα να μας καταλαβαινει κ να ειναι κοντα μας. να δωσεισ φιλακια στον μικρο αντρα σου!!!

κοντευουμε οπως το ειπες η ουρα μας εμεινε

φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ-ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΕΟΠΥΥ

1. ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Η΄ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ

2. ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΕΤΩΝ (ΣΤΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ) η΄ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

3.ΒΕΒΑΙΩΣΗ IVF (ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ)

4.ΔΥΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 75 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1.000.000/ML, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥ Ή ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ

5. ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (LH, E2, FSH, PRL, TSH, T3, T4) ΕΝΤΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ

6. ΛΟΙΜΩΔΗ ( HBSAG, VDRL, ANTI-HCV, HIV, I.II) ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ

7. ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ Η΄ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥΣ

8. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

9.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η΄ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

10. ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ-ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

ΚΙΝΗΣΕΙΣ

1)ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

2)ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓ ΤΟΥ ΙΚΑ

3)ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

4)ΠΑΙΡΝΕΤΕ 2 ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ( ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ)

5)ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

6)ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΣ.

****ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ 1 ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΦΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

εχθες πηγα στον γιατρο μου και μου εδωσε την παραπανω λιστα..

οποια κοριτσια ενδιαφερονται πρεπει πρωτα να κανουν αυτες τις κινησεις

φιλακιααααααα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημερα πιπινακια!!!!Χθες ολη μερα στο τρεξιμο και σημερα τα ιδια!!οποτε ειπα να μπω πρωι πρωι(αν και κοντευει μεσημερι)!

Ασπα μου,δεν πειραζει!!το ξερω οτι ειχες τρεξιμο.Την απομενη φορα.χαιρομαι πολυ που εισαι πολυ πιο ηρεμη και πηρατε τις αποφασεις σας!και πιστευω οτι αυτο θα σου βγει σε καλο!!!ειμαι σιγουρη δηλαδη!!!

Απο μενα μην περιμενετε ευχαριστα..δεν ηρθε ακομα βεβαια αλλα μεχρι αυριο το πρωι θα εμφανιστει!την περιμενω υπομονετικα.....

Διαφημίσεις

κοριτσάκια γεία χαρά,

νατάσα μου μην το προκαταβάλεις κατσε να δεις πρώτα,βέβαια το σώμα σου το ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα μας!!!

ασπα μου χάρικα πολύ γι αυτα που έγραψες μπράβο χαιρομαι που είσαι ήρεμη αυτο που μας πίανει μια μανια στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδι και επικέντρωνόμαστε μόνο σε αυτο και δεν μας ενδειαφέρει τιποτε άλλο το πέρασα και εγω στον πρώτο χρόνο του γάμου μου και χέρομαι που το ξεπέρασα η επιθυμία πάντα υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να γίνει αλλά δεν επιρεάζει την καθημερινότητα μου πέον!!!!!!

νατασα έφαγα πόλυ σήμερα σουτζουκάκια με πένες και 2 παγωτα το παραχεσα..........

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα καλημερα!!! τι κανετε?

εγω με το που σηκωθηκα αν κ δεν κοιμηθηκα καλα γιατι ειχα κραμπες ολο το βραδυ, ειπα να μαγειρεψω απο τωρα να τελειωνω να γλιτωσω κ το φαγητο στους αλλους χιχιχι!!!

φιλακια σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια μου!χρονια πολλα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!Ευχομαι ολες να αποκτησουμε ενα δυο και γιατι οχι και τρια πλασματακια που να ερχοντει και να μας λενε "χρονια πολλα μανουλα"

Πατριωτακι δυστυχως το ενστικτο μου ακομα μια φορα βγηκε ολοσωστο και πρωι πρωι εμφανιστηκε η κυρια....να πω οτι δεν το περιμενα;;;ψεμματα θα πω.απλα τωρα θα φροντισω το επομενο βημα οταν θα ειμαι ετοιμη.

Παπακι τι μαγειρευεις;;;;εγω ευτυχως το γλιτωσα το μαγειρεμα σημερα,αλλα δεν γλιτωνω το σφουγγαρισμα!καποιος πρεπει να το κανει και αυτο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...