Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

χαριζω φαρμακα εξωσωματικης 3 κουτια ενεσεις gonal 300 iu/5ml (θυλακιοτροπινη αλφα ) και 1 κουτι cetrotide 0.25mg (μανιτολη) εαν καποια ενδιαφερεται στειλτε μου εμαιλ στο [email protected] για να συνεννοηθουμε να σας τα στειλω ειναι απο την πρωτη μερα αγορας διατηρημενα σε ψυγειο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις άκουσα συνέντευξη της καίτης γαρμπής όπου λέει ότι δυσκολευτικέ να κάνει παιδί και έτσι έκανε εξωσωματική

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια έχω οργώσει το ίντερνετ απ'ότι λένε (κι απ' ότι είπε και ο γιατρός μου δηλαδή) το επεξεργασμένο σπέρμα ζει μέσα στη μητρα για 6-12 ώρες, μετά αρχίζει να χάνει...Έγώ 5 ώρες μετά ένιωσα τα γνωστά πονάκια της ωορρηξίας αλλά φυσικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη...μου'ρχεται να πάω να κάνω υπέρηχο πάλι αλλά σκέφτομαι και ότι είναι καλύτερα να χαλαρώσω και ίσως να δοκιμάσω και μια επαφούλα...το βραδάκι..:-)

Όσο για τη Γαρμπή κλπ το πόσες γυναίκες κάνουν εξωσωματική και δεν το λένε παραέξω δεν περιγράφεται...πρόσφατα έμαθα για μία γνωστή μου ότι έκανε με δότρια ωαρίων! Ενώ σε μας έλεγε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδιά...Και πολλές άλλες...και κολλητή μου που πάντα έλεγε δε θέλει παιδιά τελικά αποκάλυψε ότι ο σύζυγος είχε αζωοσπερμία και το ένα τους παιδί το έκαναν με εξωσωματική...Δεν το καταλαβαίνω πάντως εγώ το έχω πει σε όλους ακόμα και σε συναδέλφους μου. Ίσως βέβαια είναι πιο δύσκολο αν έχεις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες...δεν ξέρω. Καλό κουράγιο να έχουμε όλες!

Lv4ip1.png

καλημέρα σε όλες!!!!

νεραιδούλα δύσκολες μου ακούγονται οι φλαούνες....τα βαριεμαι αυτα που θέλουν τοση προετοιμασία...

laura χαλάρωσε και σταμάτα να ψάχνεις στο internet, ειναι θεμα τύχης και ψυχολογίας, το σίγουρο ειναι οτι έσκασε το ωαριακι σου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!ρε Τινακι τι χαλια καιρο εχουμε σημερα;;καλα δεν ημασταν με ηλιο;;;!!!

Τζειμς Μποντ που εισαι χαμενη;;;;!!!!πολυ φαι!!!!παρα πολυ φαι!!!!εσυ πως τα περασες κοπελια;;

Laura ξεαχγωθηκες καθολου;;;!!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!ρε Τινακι τι χαλια καιρο εχουμε σημερα;;καλα δεν ημασταν με ηλιο;;;!!!

Τζειμς Μποντ που εισαι χαμενη;;;;!!!!πολυ φαι!!!!παρα πολυ φαι!!!!εσυ πως τα περασες κοπελια;;

χαθηκα γιατι αυτες τις μερες περασα ΧΑΛΙΑ...

την κυριακη ειχα τρομερη ημικρανια,και ημουν χαλια..ξαπλωμενη ολη μερα

μετα την δευτερα περασα ωραια αλλα το βραδυ εσκυψα να μαζεψω κατι και εμεινα εκει.....απο τοτε ημουν ξαπλα στο κρεβατι...

κατα τ΄αλλα καλαα.σημερα σηκωθηκα και πηγα στη δουλεια

φαι ετσι κι ετσι...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ασε κορίτσι, πολύ χαλια ο καιρός..ψιχάλιζε το πρωι που εφευγα για δουλεια και πολύ ξενέρωσα, εψαχνα και μια ωρα να βρω ζακέτα γιατι τα μάζεψα ολα τα μακρυμάνικα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες σας!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζανε (Γεωργία μου το τηλ σου πιο κατειλημένο πεθαίνει :tongue:) και σε όσες έχετε συζύγους που γιορτάζανε!!!

Οι πρώτες μέρες ήταν τέλειες,μετά μας έπιασε κακό μάτι και γυρίσαμε άρον άρον...

Τώρα είμαστε καλύτερα και εύχομαι να συνεχίσουμε να είμαστε :P

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!

ευαγγελια μου, τι έπαθες κοριτσάκι??

λαουρά μου μην σκέφτεσαι τίποτα...τώρα χαλαρά....και αναμένουμε...σου έδωσε προγεστερόνη??

νατασούλα πότε δεν περιμένουμε??

τίνα όλα καλά με τηβάφτιση??

κορίτσια χαθήκαμε εντελώς...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Γεία χαρά και απο εμένα,χρονια πολλά και χρηστός ανέστη και χρονια πολλα στης γεωργίες μας!!!!

αχ εγώ πέρασα τέλεια, ξεκούραστα, 4 μέρες μου κάνανε πολύ καλο γυρισα άλλος άνθροπος και πολύ φαί εννοειτε, χάλασα και την διατροφή που έκανα 2 εβδομάδες!!!

ευαγγελια τι πάθατε???μήπως καμια γαστρεντεριτιδα???γιατι την πάθανε πολύ απο το κρέας???

επισεις φέτος μαζεψα πολλά κουλουρακια από διαφορες νοικοκυρες και οχί τσουρεκιά (εχω στουμποσει απο τα πολλα κουλουρια που τρωω καθέ μέρα)!!!!

νατασα φυλικο οξυ πέρνω και εγώ το έπερνες από πρίν ή τωρα που έκανες σπραμ/ση??? και πότε είναι η μέρες σου???

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Eγώ είμαι καλά ο σύζυγος ταλαιπωρήθηκε πολύ με απόστημα στο δόντι και με κολικό νεφρού...

Γυρίσαμε προχθές το βράδυ και ακόμη τρέχω...Ευτυχώς είναι καλύτερα και τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να πλύνω και να τακτοποιήσω όλο αυτό το ρουχομάνι που έχει κάνει κατάληψη παντού...

Μινα ni εχει δυο βδομαδες που το ξεκινησα μολις εκανα την σπερματεγχυση.αλλα λεω να το συνεχισω ετσι κι αλλιως.Καλο κανει.

Αυριο κλεινω τις 14 μερουλες!θα μου πειτε οτι καθε φορα λεω τα ιδια,αλλα θα μου ερθει.το νιωθω!!δεν πειραζει.ετσι κι αλλιως πηραμε αποφαση για εξωσωματικη και το εψαξα κιολας.κατεληξα Διαβαλκανικο οπου εκανε και μια γνωστη μου και εμεινε υπερευχαριστημενη!και ο γιατρος μου με αυτους συνεργαζεται βασικα,αλλα σαν ανησυχο πνευμα το εψαξα και λιγο παραπανω.

Καλησπερα!καποια κοπελα ειχε βαλει ενα μηνυματακι για γκοναλ.....επειδη δεν το βλεπω πια προφανως της το εχουνε..αποσυρει...αν μπορει ας επικοινωνηαει μαζι μου..της εχω στειλει και e mail.... Ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα κορίτσια!!!

νικόλ μου, τι κάνεις?πως είσαι??λοιπόν θυμόμουνα ότι είχε γράψει και σε άλλο θέμα το όνομα της είναι mari@.

της στέλνω τώρα και το δικό σου για να μιλήσετε.

post_old.gif 08-05-13, 17:05 #153593 mari@

image.php?u=28762&dateline=1295977255

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

icon1.gif

χαριζω φαρμακα εξωσωματικης 3 κουτια ενεσεις gonal 300 iu/5ml (θυλακιοτροπινη αλφα ) και 1 κουτι cetrotide 0.25mg (μανιτολη) εαν καποια ενδιαφερεται στειλτε μου εμαιλ στο [email protected] για να συνεννοηθουμε να σας τα στειλω ειναι απο την πρωτη μερα αγορας διατηρημενα σε ψυγειο

user_offline.gifreport.gif

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...