Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Χρόνια πολλά!Χριστός ανέστη!υγεία και ευτυχία σε όλες και στις οοικογένειες σας.με το καλό να έρθουν τα μωράκια και σύντομα να γεμίσουν και οι υπόλοιπες κοιλιτσες :-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστός Ανέστη!!!

Εύχομαι το Άγιο Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τις ψυχές και τις καρδίες μας!!

Ολόψυχα εύχομαι σε όλες του χρόνου το Πάσχα να έχουμε ΟΛΕΣ από μια μικρή ψυχούλα να φωτίζει τις μέρες και τις νύχτες μας

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

45. natasoula81

46.laura 36

Ποσοστό: 7/44

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. alexouli
  10. s_maria
  11. mar1981
  12. mina-ni
  13. Stardustmg
  14. janneta --> ΕΓΚΥΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ- 1η προσπάθεια

4. Λια33 --> 18/02 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

6. Deni..29 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

Ποσοστό: 3/7

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Χριστος Ανεστη!! κοπελιες!! φαγαμε ηπιαμε χωρεψαμε κ ακομα προσπαθουμε να ξεκουραστουμε εγω κ χθες ημουν ταβλα στο καναπε η υπνο αλλα περασαμε τελεια!!!!

ευχομαι του χρονου να εχουμε ποιο πολλα μωρακια στην παρεα μας!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια μου δεν υπαρχει αυτο!!!ακομα δεν εχουμε ξεμπερδεψει με τις ψησταριες!!!αχ θα πεθανω απο το πολυ φαι!!!!!με ενα γουρουνοπουλο αγκαλια θα με βρειτε και μπουκωμενη με μπριζολες,κεφτεδες,τσουρεκια και προφιτερολ!θα κανω ΜΠΑΜ!!

Γεια σας κοριτσάκια σήμερα έκανα την 3η μου σπερματέγχυση με ένα ωοθυλάκιο 19χιλ και δύο μικρότερα 14χιλ που μάλλον δεν θα σπάσουν, και σπέρμα πολύ καλό 80εκ με 60% κινητικότητα. Τη στιγμή της σπερματέγχυσης (στις 10.30 το πρωί) το ωοθυλάκιο δεν είχε σπάσει ακόμα. Τη ένεση pregnyl την έιχα κάνει ένα 24ωρο πριν....ελπίζω να γίνει η ωορρηξία στις επόμενες ώρες αλλιώς πάει χαμένη η προσπάθεια!!! Τώρα ξεκινά η αναμονή 2 βδομάδων....να δούμε πως θα περάσει. Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και καλά αποτελέσματα.

Lv4ip1.png

Καλημερα κοριτσια!!!και ναι η κρεπαλη συνεχιζεται....

Πρωι πρωι τσουρεκια καταβροχθιζα!!!!

Laura μην αγχωνεσαι.θα ειναι εκει για να περιμενουν το αυγουλακι σου που θα σπασει!μην ξεχνας οτι το σπερμα μεσα στον ανθρωπινο οργανισμο ζει σιγουρα 3 μερες.μπορει και να παραπανω αν δεν κανω λαθος.καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!!!

γεια σας κ απο μενα!!!

νατασα το ιδιο πραγμα καναμε το πρωι κ εγω τσουρεκι εφαγα κ μετα με εφαγε το ατιμο σε καουρε κ μετα ξινιλες για τιποτα δεν ειμαι .

laura36 καλη επιτυχια κ μην ξεχνας οτι μπορει να εχεις κ επαφες στο σπιτι μετα την σπερ/χη οποτε μην ανησηχης !!! ευχομαι θετικα αποτελεσματα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!!!

χαχα ολες για πρωινο τσουρέκι φάγαμε....και θα τρώμε για πολλές μέρες, 6 μάζεψα!!

laura μην στεναχωριεσαι απο στιγμη σε στιγμή θα σκάσει, άλλωστε ειναι καλύτερα να σκάσει μετα τη σπερματέγχυση για να το περιμένουν ξεκούραστα .... ουτε το δικό μου ειχε σκάσει οταν έκανα, καλα αποτελέσματα ευχομαι και να περάσουν γρήγορα οι μέρες αναμονής. ποτε πας για χοριακή?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα εσύ πότε κάνεις χοριακή μανάρι?

ηρθαμε τη Δευτερα για ποτάκι (δεν ηπια εγώ) αλλά το αποφασίσαμε αργα,στις 11 ξεκινήσαμε, και δεν σου εστειλα μήνυμα.....

Δεν πειραζει κοριτσι μου!!!ετσι κι αλλιως ετοιμαζομουν για νανι γιατι δουλευα την επομενη μερα....ουτε εγω σε πηρα τηλ γιατι δεν κανονισα τιποτα με το πατριωτακι!τρεχει και δεν φτανει προφανως.δεν παω για χοριακη.αρνουμαι!!!!πλακα κανω!!δεν χρειαζεται να παω γιατι παιρνω μονο φυλλικο οξυ και απλανθα ειμαι στο περιμενε.αλλα ξερω απο τωρα οτι δεν......

Παπακι πες μου οτι εβαλες και μερεντα απο πανω!!!!εσυ Τινα;;;πειτε μου ναι να μη νιωθω οτι ειμαι η μονη γουρουνα!!!

καλησπέρα κορίτσια !!!

τι κάνετε??

εγώ τσουρέκι τελικά δεν έφαγα:( δεν πειράζει...δεν κάναμε φέτος...γιατί κάναμε πολλές φλαούνες!!

οι φλαούνες είναι αυτό...

9k=

μέσα έχουν σκληρό τυρί(αυτό το τυρί το κάνουν μόνο το πάσχα) αυγά, δυόσμο και σταφιδάκια..η ζύμη είναι από προζύμι και αυγά και αλεύρι...

είναι πολύ ωραίες...και θέλουν αρκετή προετοιμασία..

ετοιμάζουμε από 12 ωρες πριν τη γεμισή και αρκετές ώρες πριν τη ζύμη...τις φτιάχνουμε...η μαμά μου μας βάζει να ανοίξουμε το φύλλο με μόλα για να είναι όλες το ίδιο και τις ψήνουμε στο φούρνο με τα ξύλα...

είναι αλμυρές...

εμείς φτιάχνουμε και γλυκιές οι οποίες η γέμιση είναι με μυζήθρα ζάχαρη κανέλα σταφιδάκια...και η ζύμη είναι διαφορετική...αυτές είναι πιο εύκολες...και τις κάνουμε και πιο μικρές..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...